Ολόκληρο διαμέρισμα

Νότιας Θάλασσας Serenity Luxury Condo

Νότιας Θάλασσας Serenity Luxury Condo

Συλλογή φωτογραφιών για South Seas Serenity Coastal Luxury Beach Condo

Περιοχή καθιστικού
Γεύματα
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Νότιας Θάλασσας Serenity Luxury Condo

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 4 άτομα102 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Captiva, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαJensen’s Marina13 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Captiva Beach13 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Turner10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΦορτ Μαίρς, FL (RSW-Διεθνής Νοτιοδυτικής Φλόριδας)65 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Bathtub or shower · Toilet

Μπάνιο 2

Toilet · Shower only

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Νότιας Θάλασσας Serenity Luxury Condo


Καλώς ήρθατε στο Serenity της Νότιας Θάλασσας. Αυτό το πρόσφατα ανακαινισμένο σύγχρονο πολυτελές condo βρίσκεται στην καρδιά του Captiva, ένας από τους προορισμούς διακοπών πρεμιέρας στη νοτιοδυτική Φλώριδα. Βρίσκεται απέναντι από το Doc Fords Rum Bar και Grill και απέχει λιγότερο από 1.000 μέτρα από το Starbucks και το Captiva Provision Cafe. Απέχει 7 λεπτά με τα πόδια από την παραλία με τα Mucky Ducks ή 10 λεπτά με τα πόδια από το Bubble Room, το Cantina Captiva, το Bistro Keylime, Το Γενικό Κατάστημα των Νησιών, το La Da Coffee και πολλά άλλα. Αν αυτό δεν είναι αρκετό νοικιάσετε ένα καροτσάκι γκολφ στο Sunny Island Watersports ή YOLO για να βγείτε έξω στο Green Flash Cafe, Mad Hatter ή να παρακολουθήσετε τα καβούρια στο Tween Waters.

Κομψό και γαλήνιο αυτό το condo προσφέρει επαγγελματικούς εσωτερικούς χώρους σχεδιαστών για να δημιουργήσετε ένα πλούσιο και φιλόξενο παραθαλάσσιο καταφύγιο για την απόλυτη εμπειρία των διακοπών σας. Επίπλωση από Serena και Lilly, One King Lane, William Sonoma, Κεραμικό Barn και Ballard's για να αναφέρουμε μερικά. Τα πάντα στο διαμέρισμα ήταν πλήρως αναδιοργανωμένα στα τέλη του 2017, συμπεριλαμβανομένης της κουζίνας, των λουτρών, των δαπέδων, του ξύλου, των παραθύρων με κρούσεις, των συρόμενων θυρών, των φωτιστικών κατά μήκος όλων των νέων κλινοστρωμάτων, των επίπλων και των στρώσεων.

Όντας μια τελική μονάδα παρέχει άφθονα παράθυρα για μπάνιο στο δωμάτιο με φυσικό φως και προσφέρει εκπληκτική θέα στα ηλιοβασιλέματα κάθε βράδυ πάνω από την θέα στον ωκεανό.

Ένας σχεδιαστής βελούδινο καναπέ είναι ιδανικό για μια χαλαρωτική νύχτα οικογενειακής ταινίας ή για την συμμορία για να παρακολουθήσετε το παιχνίδι στην τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Η ευρύχωρη τραπεζαρία, με καθίσματα για 6 άτομα και ένα μπαρ με 4 επιπλέον καθίσματα, βρίσκεται στο ευρύχωρο καθιστικό / κουζίνα. Η πλήρης κουζίνα διαθέτει πανέμορφα τελειώματα, συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα, χαλαζία countertops και είναι πλήρως εξοπλισμένη για τις ανάγκες των διακοπών σας.

Υπάρχει ύπνος για μέχρι 6 στο ύφος και την απόλυτη άνεση. Η κύρια κρεβατοκάμαρα με το δικό της μπάνιο έχει την απόλυτη πολυτελή κρεβατοκάμαρα άνεσης με ένα στρώμα Tempur-Pedic Contour Luxe Breeze. Το υπνοδωμάτιο φιλοξενουμένων προσφέρει επίσης ένα πολυτελές νυχτερινό ύπνο με δύο επιπλέον μαξιλάρια με διπλά στρώματα. Δεν ξεχάσαμε τον καναπέ-κρεβάτι. Υψηλό τέλος One King Lane pull-out queen κρεβάτι κρεβάτι με Temper-Pedic topper και πολυτελή κλινοσκεπάσματα.

Άμεση θέα στον ωκεανό με μια μικρή πεζογέφυρα στην παραλία. Γκριλίστε μερικές μπριζόλες ενώ τα παιδιά παίζουν στην πισίνα που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από τη μονάδα σας ή πιείτε μερικά κοκτέιλ κάτω από τις ομπρέλες στην παραλία.

Παρακαλείστε να σημειώσετε: Η πισίνα και τα εστιατόρια του ξενοδοχείου που βρίσκονται στο πίσω μέρος της Νότιας Θάλασσας είναι μόνο για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Αυτό το condo είναι ιδιόκτητο. Υπάρχει μια πισίνα και φυσικά η παραλία που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το condo για τη χρήση σας.

Καλέστε σήμερα για να αρχίσετε να σχεδιάζετε τις διακοπές των ονείρων Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εμφανιστείτε!

Διαχειριστής καταλύματος

HOLLY MCGREEVY
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Θέα στον ωκεανό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 13-17 ετών
Not suitable for children under 9 years old

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Travelers will be fined if they smoke on the patio
Due to the high end luxury furnishings the condo is not suitable for children ages 12 or younger. Parties are also not allowed in the unit.
Smoking is not allowed in the unit or on the patio.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Σχετικά με την περιοχή

Captiva

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Captiva) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και στην παραλία. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Μουσείο Κοχυλιών Bailey - Matthews και Μουσείο Sanibel Historical Museum and Village, ενώ στα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Παρεκκλήσι Captiva Chapel By the Sea και Ιστορικό Χωριό και Μουσείο Σάνιμπελ. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Sanibel Captiva Conservation Foundation και Sanibel and Captiva Chamber of Commerce and Visitors Center. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Captiva, FL

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλιακό Πάρκο Alison Hagerup - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Jensen’s Marina - 13 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Captiva Beach - 13 λεπτά με τα πόδια
  • Παρεκκλήσι Captiva Chapel By the Sea - 18 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Turner - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Φορτ Μαίρς, FL (RSW-Διεθνής Νοτιοδυτικής Φλόριδας): 65 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • The Mucky Duck - 16 λεπτά με τα πόδια
  • Old Captiva House - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Mango's
  • Doc Ford's Rum Bar and Grille - Captiva Island - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Starbucks - 7 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 46 από 47 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 47 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 47 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 47 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 47 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

jane c.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
WONDERFUL
We had a great time this past couple of weeks staying at Serenity Beach Villas. Our Host was super conscientious and always quick to answer questions. The condo was beautifully decorated and maintained. Beds were very comfortable. Loved having so few people around. 3 Restaurants open in Captiva, from beachside to charming white tablecloth. to Mexican. A Happy Place in the Sun.
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2023

10/10 Άριστο

Cindy D., Omaha

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent condo, beautiful location
My husband and I stayed for 10 nights in this beautiful condo. Comfortable bed, stocked kitchen, comfy living room furniture, it met all our needs. It has been updated and the decor is very tasteful. Seaside beach feel for sure! The balcony has a wonderful view of the gulf and it made our morning coffee time relaxing and peaceful. Beach chairs and an umbrella are provided by the owners. The downside was Ian. The hurricane destroyed a lot of the area and most of the amenities were not available to us. But that did not stop us from enjoying this condo. The condo is located in a complex in the South Seas Resort. The Resort is not open to the public yet, so it made our stay really quiet, not a lot of other people. The beach was pretty much ours, it was surreal but nice. 😀 The owner Holly was a gem to work with. Everything that Holly could control was 5 star! Perfect condo, perfect location and ease of renting, all top notch. There were a few restaurants open and we did eat at Doc Fords and Timbers. Both located on Sanibel. We ate at the Cantina Food truck and the Island Store had groceries. These were within walking distance. We did the Captiva Cruise to Cabbage Key and that was a lot of fun. We will return to this condo in the future and look forward to seeing Sanibel/Captiva get back on track!
Πραγματοποίησε 11 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2023

10/10 Άριστο

Brian D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Captiva get away
The home was beautiful and location to the beach was perfect. Beach supplies (chairs, umbrella) were provided. We could easily walk to restaurants. Captiva is a quiet beach town. The ocean was warm and saw dolphins daily.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

10/10 Άριστο

Peggy M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A fabulous trip!!
This was our first time using any app like Vrbo, and WOW! Our host, Holly, was amazing! She answered all of my questions within hours and provided us some great tips on places to eat and things to do! We are so grateful to Holly and HIGHLY recommend this condo! Steps from the beach, steps from the pool, and the condo is beautifully decorated. Thank you Holly for hosting us!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

10/10 Άριστο

Sean L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great Unit
Unit was clean, fully upgraded and came with everything you need including beach chairs, beach towels, beach toys, etc. The location was perfect for us as the pool was directly behind the building and along the walkway to the beach. Easy walk to the South Village area restaurants and shops. Would highly recommend and would stay there again if we come to the area in the future.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από HOLLY MCGREEVY

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We have been coming to Captiva since we were children and wanted the same experience for our kiddos. After a major health scare we decided to proceed with our dream and purchased and completely remodeled our dream condo! We are excited to welcome you to our home away from home!

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων