Ολόκληρο ξύλινο σπιτάκι·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Lair's LAIR * Είναι Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου κάθε μέρα!

Lair's LAIR * Είναι Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου κάθε μέρα!

Συλλογή φωτογραφιών για Lover's LAIR *It's Valentine's Day every day!

Δωμάτιο
Θέα από το κατάλυμα
Ιδιωτική κουζίνα
Μη ταξινομημένη εικόνα, 4 από 31, κουμπί
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Lair's LAIR * Είναι Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου κάθε μέρα!

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 4 άτομα86 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Broken Bow, OK
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Beavers Bend Resort Park26 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛίμνη Broken Bow Lake36 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαHochatown State Park38 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΠάρις, Τέξας (PRX-Cox Field)110 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Lair's LAIR * Είναι Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου κάθε μέρα!

Υψηλή πολυτελή καμπίνα για ζευγάρια, όπου κάθε μέρα είναι η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Διαθέτει υδρομασάζ, αιώρα για 2 άτομα, εξωτερική περιοχή ψησταριάς, μπάνιο με ντουζιέρα, πολυτελές king κρεβάτι εξοπλισμένο με την κορυφή της κλινοστρωμνής. Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με γρανίτη και κορυφαία συσκευή για το ρομαντικό γευστικό γεύμα. Καθημερινό σαλόνι με τζάκι με φυσικό αέριο και θέα στο βουνό. Εκπληκτικές απόψεις που βλέπουν από το πίσω κατάστρωμα με θέα στην περιοχή διαχείρισης άγριας πανίδας. Τα Indian Cabin Mountain Lookout προσφέρουν απομονωμένες πολυτελείς καμπίνες με ένα υπνοδωμάτιο. Οι πολυτελείς καμπίνες μας προσφέρουν το ιδανικό καταφύγιο για μήνα του μέλιτος, επετείους και αποδράσεις λάτρεις, αλλά θα φιλοξενήσουν και ζευγάρι ή δύο, ή ακόμα και μια μικρή οικογένεια, με το βασιλικό κρεβάτι και το πολυτελές κρεβάτι για τα παιδιά.

Όλες οι καμπίνες είναι εξοπλισμένες με συρόμενες πόρτες αίθριων που αντιμετωπίζουν την Ανατολή για να προσφέρουν μια εκπληκτική μοναδική θέα στα βουνά Boktuklo και τις πιο εντυπωσιακές ανατολές που θα ζήσετε ποτέ. Οι συρόμενες πόρτες ανοίγουν σε ένα μεγάλο κατάστρωμα εξοπλισμένο με υδρομασάζ, αιώρα για δύο και αίθριο τραπεζαρία και γκριλ αερίου. Η θέα από το αίθριο θα αξίζει πολύ το ταξίδι. Όταν κοιτάζετε από την αίθριο υπάρχει μια ήσυχη και ομορφιά στον αέρα που μπορείτε να ζήσετε μόνο σε μέρη της φύσης μακριά από τον θόρυβο και τη δραστηριότητα της πόλης. Θα ζήσετε μια ειρήνη και ηρεμία που έρχεται μόνο στη μοναξιά της φύσης. Φέρτε τις φωτογραφικές μηχανές σας, οι ευκαιρίες για φωτογραφίες είναι μια φορά σε μια ζωή.

Οι καμπίνες ILM διαθέτουν ένα μεγάλο μπάνιο με ευρύχωρο έθιμο περίπατο σε ντουλάπια κεραμιδιών που διαθέτουν ντους ψεκασμού και χέρι που κρατάει για την απόλαυσή σας. Η ανοιχτή κουζίνα / καθιστικό είναι εξοπλισμένη με καναπέ και καρέκλα με οθωμανική διακόσμηση, η οποία επισημαίνεται με τζάκι καύσης φυσικού αερίου και τηλεόραση HD επίπεδης οθόνης 50 ιντσών. Οι κουζίνες είναι συγκρίσιμες με οποιοδήποτε σπίτι πολυτελείας με πάγκους γρανίτη, ντουλάπια επί παραγγελία και συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα. Οι κουζίνες είναι πλήρως εξοπλισμένες με καφετιέρες Keurig, μαγειρικά σκεύη, πιάτα, σκεύη και κλινοσκεπάσματα. Τα υπνοδωμάτια είναι επιπλωμένα με ένα τεράστιο κρεβάτι king size που είναι εξοπλισμένο με πολυτελή κλινοσκεπάσματα για να σας προσφέρει τα πιο γλυκά όνειρα. Οι επίπεδες επιφάνειες Smart TV είναι τοποθετημένες στον τοίχο στους πρόποδες του κρεβατιού, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας αθλητικό γεγονός, το sitcom ή να απολαύσετε μια ταινία.

Οι καμπίνες μας διαθέτουν πυρκαγιές με άνετες καρέκλες Adirondack για να συγκεντρωθούν και να απολαύσουν τους ήσυχους ήχους του βράχου στα βουνά. Ψηλά ζεστά σκυλιά και marshmallows γύρω από την πυρκαγιά πριν απολαύσετε μια βουτιά στο τζακούζι όπου μπορείτε να κοιτάξετε τα αστέρια. Το σκοτάδι του περιβάλλοντος στα βουνά προσφέρει μια σαφή θέα στους αστερισμούς. Φέρτε το τηλεσκόπιο σας αν έχετε, η εμπειρία είναι πέρα από τα λόγια.

Βρισκόμαστε 7 χιλιόμετρα βόρεια της Bethel, OK στην Indian Hwy 144. Είμαστε σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από τις δραστηριότητες του Hochatown, όπως η όμορφη λίμνη Broken Bow, το Beavers Bend State Park, το γήπεδο γκολφ Cedar Creek, το ζωολογικό κήπο Hochatown Petting, το Girls Gone Wine, το Abendigo's Restaurant & Patio, το Rolling Fork Takery, το Grateful Head Pizza και το Rugaru Zipline Adventures . Είμαστε λιγότερο από 10 μίλια από Honobia, το περίφημο σπίτι του Big Foot και λίγο πάνω από το βουνό από Talihina το χωριό ανάμεσα στα βουνά που είναι η πύλη για την όμορφη Scenic Drive Talimena και το εθνικό δάσος Ouachita.
Έχουμε μια εύκολα διαθέσιμη ομάδα συντήρησης, έτσι ώστε να μπορείτε να ξεκουραστείτε εύκολα γνωρίζοντας την καμπίνα σας φροντίζοντας καλά κατά την άφιξή σας. Σε περίπτωση που προκύψει κάποιο πρόβλημα κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, απλά μας τηλεφωνήστε και βοηθήστε. Ενθαρρύνουμε τους επισκέπτες μας να σημειώσουν και να αναφέρουν τυχόν προβλήματα που προκύπτουν αμέσως, ώστε να μπορέσουμε να αναλάβουμε δράση για λογαριασμό σας.

*** Πολιτική κατοικίδιων ζώων:
 Κάποιες από τις καμπίνες μας θεωρούνται φιλικές προς τα κατοικίδια. Ένα μη επιστρεφόμενο ποσό 20 € ανά ημέρα για κατοικίδια ζώα θα ισχύει για όλες τις κρατήσεις που επιτρέπουν τα κατοικίδια ζώα. Ο μέγιστος αριθμός επιτρεπόμενων κατοικιδίων ανά καμπίνα είναι δύο. Βεβαιωθείτε ότι τα κατοικίδια ζώα σας είναι καθαρά και χωρίς ψύλλους πριν τη διαμονή σας. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπεται να βρίσκονται στα κρεβάτια ή τα έπιπλα και πρέπει να τα κλίνετε όταν βρίσκεστε μακριά από την καμπίνα σας. Θυμηθείτε, αυτό θα είναι ένα νέο μέρος για τα κατοικίδια ζώα σας και μπορεί να μην συμπεριφέρονται όπως συνήθως κάνουν στο σπίτι. Οι υπερβολικές τρίχες κατοικίδιων ζώων, τα ούρα ή οι λεκέδες θα οδηγήσουν σε πρόσθετη χρέωση καθαρισμού $ 100 για επεξεργασία στην κατάθεσή σας κατά την αναχώρησή σας. Τα σημάδια γραφής ή οποιαδήποτε άλλη ζημιά κατοικίδιου ζώου θα επισκευαστούν και το κόστος θα υποβληθεί σε επεξεργασία στην πιστωτική σας κάρτα. Εάν δεν συμμορφωθείτε με την πολιτική κατοικιδίων της καμπίνας, θα χρεωθείτε με επιπλέον χρέωση 200 € ανά νύχτα ενοικίασης και έξωση χωρίς επιστροφή χρημάτων.

Διαχειριστής καταλύματος

Billy Packwood
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι βάρους μικρότερου από 9 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο 2 κατοικίδια στο σύνολο)
30# Limit/Max 2 Pets are NOT allowed on furniture

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
30# Limit/Max 2 Pets are NOT allowed on furniture or bedding. $20 fee/per night will apply on all reservations with pets. Pet policy must be followed.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Σχετικά με την περιοχή

Μπέθελ

Αυτό το κατάλυμα (σαλέ) βρίσκεται στην πόλη Μπέθελ. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Vojai's Winery και Cedar Creek-Γήπεδο Γκολφ, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Λίμνη Broken Bow Lake και Hochatown State Park.
Χάρτης
Broken Bow, OK

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Cedar Creek-Γήπεδο Γκολφ - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Beavers Bend Resort Park - 26 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λίμνη Broken Bow Lake - 36 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Hochatown State Park - 38 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μαρίνα Beavers Bend - 39 λεπτά με το αυτοκίνητο

Εστιατόρια

  • Ruby Irene's - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Truck In Good BBQ - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 116 από 119 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 119 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 119 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 119 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 119 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Vincenzo T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Last min getaway
We had an absolutely wonderful experience, this cabin is worth the trip. Thr views and sunset are best enjoyed in the hot tub! Looking forward to coming back soon.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Delaney H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful cozy little house
This property is absolute every thing it’s advertised to very. Very clean!! Very cozy and well equipped! Loved every minute of it! Definitely recommend this property to any couple just looking to get away from reality but still remote enough to go out if your like.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Shawna S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Awesome
Loved every minute of it.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Chad B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Enjoyed our Stay
Very nice and quiet cabin!!!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

10/10 Άριστο

Maydoris M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Splendid view!
Relaxing, quiet, refreshing weekend, thank you!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Billy Packwood

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων