Διαμέρισμα στον προορισμό Ruidoso, NM

Επαναφορτίστε - Στο Midtown, On The River - Βολικό - Περπατήστε, Μην Drive!

Επαναφορτίστε - Στο Midtown, On The River - Βολικό - Περπατήστε, Μην Drive!

Συλλογή φωτογραφιών για RECHARGE, Pets Welcome, Fast Wifi, Opt HOT TUB

Περιοχή καθιστικού
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Επαναφορτίστε - Στο Midtown, On The River - Βολικό - Περπατήστε, Μην Drive!

9,8 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 2 άτομα44 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Τζακούζι
  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Δέχεται κατοικίδια
  • Θέα στο βουνό

Απολαύστε την περιοχή

Ruidoso, NM
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Wingfield7 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓήπεδο Γκολφ Cree Medows Public15 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαGrindstone Lake3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Επαναφορτίστε - Στο Midtown, On The River - Βολικό - Περπατήστε, Μην Drive!

NEWS FLASH - ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ! Αυτό είναι ένα άνετο υπνοδωμάτιο ένα μπάνιο ακριβώς στην καρδιά του Ruidoso. Βολικό για όλα τα πράγματα MidTown. Ψώνια, εστιατόρια, οινοποιεία, μπαρ ... όλα είναι εδώ.

Αυτό είναι ένα νέο μίσθωμα για μένα δεν υπάρχει καμία φανταστική διακόσμηση / διακόσμηση, αλλά έχει όλα όσα θα χρειαστείτε. Θα το διατηρήσω οικονομικά προσιτό για αυτήν την πρώιμη περίοδο. Αν υπάρχει κάτι που δεν υπάρχει, που νομίζετε ότι πρέπει να είναι, παρακαλώ με ενημερώστε.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ αυτό είναι ένα παλαιότερο κτίριο χωρίς σύγχρονη τεχνολογία υγρασίας. Γίνετε καλός γείτονας. Οι ήσυχες ώρες ξεκινούν στις 10:30 μ.μ. Παρακαλούμε να απολαύσετε την ηρεμία και την ηρεμία.

Η πρόσβαση στο Hot Tub είναι προαιρετική. Έχω τρεις μονάδες σε αυτό το κτίριο, αλλά επιτρέπω μόνο μία μονάδα κάθε φορά να έχει αποκλειστική χρήση του υδρομασάζ. Εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε το ζεστό μπανιέρα, εδώ είναι το χρεωστικό πρόγραμμα: 1 νύχτα = 20, 2 νύχτες = 30, 3 νύχτες = 35, 4 νύχτες = 40, 5 νύχτες = 45, 6-7 νύχτες = 50, 14 διανυκτερεύσεις = 60, 15-30 νύχτες = 80. Δεν επιτρέπονται πληρωμές μερικής παραμονής. Επομένως, αν η κράτησή σας είναι για 1 εβδομάδα, δεν μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε μόνο για το ζεστό μπάνιο για 2 διανυκτερεύσεις. Οι κρατήσεις αρχίζουν, εξυπηρετούνται για πρώτη φορά. Για να κάνετε κράτηση, επικοινωνήστε μαζί μου πριν ή μετά την πραγματοποίηση της κράτησης και θα ελέγξω τη διαθεσιμότητα. Εάν είναι διαθέσιμη, θα σας στείλω ένα αίτημα πληρωμής.

Πρόκειται για ένα κλασικό κτήριο Mid-town που έχει επιζήσει από τα χρόνια στην καρδιά της Mid-Town Ruidoso! Μην το επιλέγετε αν θέλετε να είστε μόνοι στη μέση του δάσους. Επιλέξτε αυτήν την καμπίνα, εάν θέλετε την απόλυτη άνεση σε όλα τα καταστήματα, τα μπαρ και τα εστιατόρια της Mid-town Ruidoso ενώ είστε σε θέση να βγείτε έξω την πόρτα σας και να παίξετε στο ποτάμι και να απολαύσετε τη συναρπαστική παρέλαση της άγριας ζωής που περνάει.

ΣΑΛΟΝΙ: Υπάρχει ένα queen κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο και στο σαλόνι είναι ένας futon καναπές που μπορεί να λείψει. Το futon θα κοιμηθεί 1 ενήλικας ή δύο μικρά παιδιά. Ίσως να προσθέσω ένα ξυράφιο στρώμα στο μέλλον για εκείνους τους χρόνους, όταν πρέπει να έχετε ένα 4ο άτομο.

ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ: Προσπάθησα να προσδιορίσω πότε κατασκευάστηκε αυτή η καμπίνα, αλλά δεν ήταν ακόμα επιτυχής. Έχω δει εικόνες της Ruidoso που λαμβάνονται στη δεκαετία του 1950 και ήταν εκεί έπειτα! Αρχικά χτίστηκε ως ξενοδοχείο με 8 μικρά δωμάτια σε στιλ κυνηγετικό όπλο. Το υπνοδωμάτιο ήταν στην πλευρά του ποταμού και τα μπάνια ήταν όλα στην πλευρά του δρόμου. Λίγο αργότερα αναδιαμορφώθηκε σε 4 διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου. Αυτή ήταν η διαμόρφωση στην οποία το αγόρασα το 2007. Για να είμαι ειλικρινής, ήταν στην πραγματικότητα τραχύ σχήμα τότε. Έχει υποστεί χρόνια παραμέλησης. Μετά από ένα remodeled $ 100k είναι τώρα ένα πραγματικά δροσερό και υπέροχο μέρος. Όταν οδηγείτε σε αυτό το κτίριο, μπορείτε να φανταστείτε πώς το Ruidoso ήταν στη δεκαετία του '50 και του '60 όταν έγινε γνωστό ως "The Playground of the Southwest". Εάν αυτοί οι τοίχοι μπορούσαν να μιλήσουν, οι ιστορίες που μπορούσαν να πουν. Ελέγξτε την επόμενη πόρτα της καμπίνας. Χτίστηκε στα τέλη του 1800. Αυτή είναι μια άγρια ​​σκέψη.

Όταν μπαίνετε στο condo, το σαλόνι και η κουζίνα σας χαιρετούν με υπέροχα χρώματα και διακοσμήσεις που είναι ζεστές και άνετες. Υπάρχει ένας ωραίος άνετος καναπές που είναι ένας καναπές κρεβάτι. Μπορείτε να βάλετε 4 άτομα σε αυτή τη μονάδα, αλλά μπορείτε να το βρείτε λίγο στενότητα. Είναι μόνο 475 τετραγωνικά συνολικά. Όλα αυτά τα φινιρίσματα ολοκληρώθηκαν το 2012. Το δάπεδο στο καθιστικό είναι ξύλο και η κουζίνα είναι κεραμίδι.
Η άλλη πλευρά του διαμερίσματος περιλαμβάνει το υπνοδωμάτιο και το μπάνιο. Το κρεβάτι είναι μια υπέροχη βασίλισσα και πραγματικά άνετα! Το πάτωμα στο υπνοδωμάτιο είναι ένα υπέροχο σκληρό ξύλο. Στο μπάνιο είναι κεραμίδι. Όταν έρθει ο χρόνος για ύπνο, ανοίξτε το παράθυρο και αφήστε τον ήχο του Rio Ruidoso να ηρεμήσετε.

ΤΟ PARKING: Η στάθμευση στο κέντρο της πόλης μπορεί να αποτελέσει πρόκληση για τα πολυάσχολα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Έχουμε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης για το κτίριο μας. Θα σας βάλω ένα δελτίο στάθμευσης με τη μορφή μιας κάρτας στην καμπίνα για εσάς. Με αυτό μπορείτε να σταθμεύσετε ένα όχημα μπροστά. Αν για κάποιο λόγο έχετε περισσότερα από ένα όχημα ή αν έρθουν φίλοι, υπάρχει δημόσιος χώρος στάθμευσης ακριβώς απέναντι από την ξύλινη καμπίνα στη δυτική πλευρά.

MID-TOWN: Αυτή είναι η δράση. Εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, όλα βρίσκονται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την πόρτα σας. Δεν υπάρχει DUI, ενώ μένετε εδώ. Μπορείτε να Rock and Roll σε Quarters ή Country και Western dance στο WPS (Win Place ή Show). Μπορείτε να κλείσετε τη θέση κάτω και να περπατήσετε στο σπίτι. Εάν αργά το βράδυ δεν είναι το πράγμα σας, μπορείτε να επιλέξετε από πέντε από τα καλύτερα εστιατόρια στο Ruidoso μέσα σε δύο μπλοκ με τα πόδια. Εάν δεν σας αρέσει να πηγαίνετε σε εστιατόρια, έχετε μερικά από τα πιο καταπληκτικά καταστήματα ρούχων μέσα σε δύο μπλοκ. Αν δεν σας αρέσει κανένα από τα παραπάνω, τότε υπάρχει πάντα κρασί και έρημος! Ναι σε ένα τετράγωνο υπάρχει ένα εκπληκτικό cupcake κατάστημα και μια υπέροχη επιλογή κρασιού για να δοκιμάσετε και να πάρετε σπίτι. Μπορώ να πάω σε περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα!

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κάθε νόμισμα έχει δύο πλευρές και αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση. Έχετε όλη τη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό της Μεσαίας Πόλης μόλις λίγα βήματα μακριά και όλη η γαλήνη και ησυχία της φύσης ακριβώς έξω από τη βεράντα. Έχουμε μια υπέροχη βεράντα με υπέροχη θέα του ποταμού, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας το υπέροχο κλίμα. Είναι πραγματικά το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη μέρα πεζοπορίας, σκι, ιππασίας ή ψώνια.

Κατάθεση εγγύησης - Ο χώρος κράτησης VRBO μας επιτρέπει να επιλέξουμε μεταξύ προτιμήσεων Πολιτικής Προστασίας Ζημιών Ακίνητης Περιουσίας ή επιστρεπτέας κατάθεσης. Έχω επιλέξει το PDP. Με μια κράτηση "στιγμιαίου βιβλίου" θα σας επιτρέψει επίσης να επιλέξετε μια επιστρεπτέα εγγύηση ύψους $ 1500. Κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι λίγο υπερβολικό, αλλά αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί. Εάν θέλετε να έχετε εγγύηση ύψους $ 350, αυτό είναι καλό για μένα. Απλά τοποθετήστε τις ημερομηνίες σας, τον αριθμό των επισκεπτών, τα κατοικίδια ζώα κ.λπ. και επιλέξτε την επιλογή "Ρωτήστε τον ιδιοκτήτη μιας ερώτησης" αντί για "Κάντε κράτηση τώρα". Εξηγήστε το αίτημά σας και μπορώ να σας στείλω μια προσαρμοσμένη προσφορά με μια πιο λογική κατάθεση.

Σίγουρα ελπίζουμε ότι θα επιλέξετε το μικρό μας REQUARGE ON THE RIVER Condo όταν σχεδιάζετε τις διακοπές σας στο Ruidoso. Έχουμε κάνει ό, τι μπορούμε για να κάνουμε μια θαυμάσια εμπειρία για σας.

Ευχαριστώ και πάλι. Ελπίζουμε να σας δούμε σύντομα.

Διαχειριστής καταλύματος

Reed Helmly
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Θέα στο βουνό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας και ανιχνευτής καπνού

Σχετικά με την περιοχή

Ruidoso

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Ruidoso) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και στην ακτή. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Πάρκο Wingfield και Grindstone Lake, ενώ στα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Free Spirits at Noisy Water και Museum of the Horse. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Ιππόδρομος Ruidoso Downs ή Ruidoso Winter Park.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πάρκο Wingfield - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Γήπεδο Γκολφ Cree Medows Public - 15 λεπτά με τα πόδια
  • Pillow's Funtrackers - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Grindstone Lake - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γήπεδο Γκολφ The Links at Sierra Blanca - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Ρουιντόσο, Νέο Μεξικό (RUI-Περιφερειακό Αεροδρόμιο της Σιέρα Μπλάνκα): 24 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Cattle Baron Steak & Seafood - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Starbucks - 13 λεπτά με τα πόδια
  • Schlotzsky's - 16 λεπτά με τα πόδια
  • Tall Pines Beer and Wine Garden - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Rio Grande Grill & Tap Room - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 52 από 62 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 9 από 62 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 62 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 62 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 62 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Amber H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great stay!
This was my first time using VRBO and I wasn't sure what to expect. But Reed was great and the rental was perfect for my son and I. If we make it back to New Mexico, I will definitely use this rental again!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

TARA I.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful place!
Great experience. The location was perfect. The host was very welcoming and helpful during the entire stay!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Sharon R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Nice New Years getaway
It’s a cute comfortable place. We enjoyed our stay. See Elk and horses at the creek.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

8/10 Καλό

Ashley B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
LOCATION LOCATION LOCATION!
Nice clean property, but this place is all about the location. It's perfect for having close walking access to the main street in town, the only time we had to even drive was to go skiing. We even had some deer right out our door one afternoon so that was a fun plus! I would say the only downside is you can hear all the other units around you. So depending on who is staying it can get kind of loud, we had a family with 2 kids above us so that got a bit disturbing at times. But overall this place was great for the price!!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Benjamin W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great place- close to everything
Place was great, central to everything and dog friendly which is a major plus!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Reed Helmly

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I LOVE THE MOUNTAINS. They are a little hard to get to from Austin, Texas. Having a cabin in the mountains is a great way to get away! It is my pleasure to share this cute little gem with you.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

LOCATION, LOCATION, LOCATION - It may not be big, but it offers a real immersive experience with all the conveniences of being in town steps away from your front door.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

This building has survived the years. It has been updated quite a bit since it was built, but the décor reflects the charm of a simpler time in our history.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες