Ολόκληρο διαμέρισμα

Tapion House, σουίτα με θέα στον ωκεανό. Σπίτι. Δίπλα στη θάλασσα.

Tapion House, σουίτα με θέα στον ωκεανό. Σπίτι. Δίπλα στη θάλασσα.

Συλλογή φωτογραφιών για Tapion House, Ocean View Suite. Home. By The Sea.

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Ιδιωτική κουζίνα
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Tapion House, σουίτα με θέα στον ωκεανό. Σπίτι. Δίπλα στη θάλασσα.

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 4 άτομα111 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Charlotte, Castries
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΔημαρχείο Αγίας Λουκίας3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία La Toc Beach3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕθνικά Αρχεία της Αγίας Λουκίας6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΚάστρις (SLU-George F. L. Charles)13 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Tapion House, σουίτα με θέα στον ωκεανό. Σπίτι. Δίπλα στη θάλασσα.

Η όλη σουίτα είναι δική σας! Η σουίτα Ocean View περιλαμβάνει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, καθιστικό με τηλεόραση 32 ιντσών, 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια και μπαλκόνι, πλυντήριο ρούχων, wifi και πολλά άλλα!

Η τηλεόραση έχει Netflix, Tune In Radio και YouTube.

Το βασικό υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα king κρεβάτι και το υπνοδωμάτιο Junior διαθέτει ένα Queen Bed.

Υπάρχουν σκάλες στη μονάδα, οπότε, δυστυχώς, δεν είμαστε προσιτοί. Όσοι επισκέπτες με θέματα κινητικότητας θα πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά αυτό το στοιχείο. Η σουίτα διαθέτει δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων.


Το διάστημα

Το Tapion House είναι ένας πρώην ξενώνας στην πολυτελή περιοχή Tapion του Castries, St Lucia. Οι πλήρως επιπλωμένες σουίτες είναι κλιματιζόμενες, διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ευρύχωρο σαλόνι, άνετα υπνοδωμάτια, χαλαρωτικό μπαλκόνι, τραπεζαρία και σουτιέν. Βρισκόμαστε σε κεντρική τοποθεσία και βρίσκονται κοντά στον κόλπο Rodney, το Castries, το Marigot και πολλές δραστηριότητες.

Στην Κουζίνα, παρέχουμε μια αρχική προσφορά καρυκευμάτων όπως αλάτι, πιπέρι, διάφορα μπαχαρικά, κέτσαπ, μουστάρδα, μαγιονέζα κλπ. Επιπλέον, παρέχουμε $ 100. 00 XCD (περίπου $ 40.00 USD) σε δωρεάν είδη παντοπωλείου. Αυτό παρέχει βασικά στοιχεία όπως ψωμί, αυγά, γιαούρτι, ρύζι, τσάι, καφέ, φρούτα και ούτω καθεξής, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Το Tapion House εξυπηρετείται από δημοτικό νερό, το οποίο είναι πόσιμο.

Στο Living Room ένας ειδικός δρομολογητής παρέχει δωρεάν Wi-Fi. Η έξυπνη τηλεόραση 32 "διαθέτει Netflix, YouTube και Tune In Radio. Οι μονάδες είναι ενσύρματοι με ισχύ UK 240V, αλλά παρέχουμε προσαρμογείς εξόδου. Λάβετε υπόψη ότι αυτοί είναι μόνο οι προσαρμογείς και δεν μετατρέπουν την ισχύ σε EU 220V ή North American 110V. Το δωμάτιο εξυπηρετείται από ένα κλιματιστικό 24,000 BTU.

Το Master Bedroom διαθέτει ένα king size κρεβάτι και ένα ιδιωτικό μπάνιο. Η μεγάλη ντουλάπα διαθέτει άφθονο κρεμάστρες ρούχων, σιδερώστρα και σίδερο, καθώς και στεγνωτήριο. Το δωμάτιο εξυπηρετείται από ένα κλιματιστικό BTU 18.000.

Το Junior Υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα κρεβάτι μεγέθους Queen και το ίδιο μεγάλο ντουλάπι διαθέτει άφθονο αποθηκευτικό χώρο και κρεμάστρες ρούχων. Το δωμάτιο εξυπηρετείται από ένα κλιματιστικό 12.000 BTU.

Η σουίτα Ocean View διαθέτει δύο μπάνια, ένα από τα οποία είναι ένα μπάνιο για το Master Bedroom. Κάθε μπάνιο περιλαμβάνει ντους, τουαλέτα και νεροχύτη. Το σαπούνι και το σαμπουάν παρέχονται για σας. Το ζεστό νερό παράγεται μέσω ηλιακής ενέργειας, γι αυτό προτρέπουμε την προσοχή καθώς το νερό μπορεί να είναι εξαιρετικά ζεστό. Μια γενναιόδωρη παροχή πετσέτες είναι στη θέση της.

Παρέχουμε μια σχάρα με κάρβουνο στο μπαλκόνι, μαζί με μια αρχική παροχή άνθρακα. Στο άλλο άκρο του μπαλκονιού βρίσκεται επίσης ένα πλυντήριο με δύο ντους. Υπάρχει μια βάση για την ξήρανση και τα ρούχα και σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, διαθέτουμε στην ιδιωτική μας σουίτα ηλεκτρικό στεγνωτήριο ρούχων.

Ελάτε να απολαύσετε την εκπληκτική ομορφιά της Αγίας Λουκίας και να έρθετε στο σπίτι. Δίπλα στη θάλασσα.


Πρόσβαση επισκεπτών

Η συνολική σουίτα 2 υπνοδωματίων είναι δική σας.

Υπάρχει χώρος στάθμευσης για ένα όχημα στην κορυφή των σκαλοπατιών. Σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εάν διαθέτετε όχημα, ώστε να διασφαλίσουμε ότι τίποτα δεν σας εμποδίζει να οδηγείτε.

Η σουίτα είναι πλήρως εξοπλισμένη με άφθονες πετσέτες, κατσαρόλες και ταψιά για χρήση από εσάς κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Έχετε επίσης το δικό σας πλυντήριο που δεν θα χρησιμοποιήσει κανένας άλλος.

Αυτή η σουίτα είναι προσβάσιμη από μια σειρά από σκάλες προς το μπαλκόνι σας όπου βρίσκονται οι μπροστινές πόρτες. Δυστυχώς, αυτό μας εμποδίζει να είμαστε προσβάσιμοι από το χέρι και οι πιθανοί επισκέπτες με κινητικά προβλήματα θα πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά αυτήν την κατάσταση.

Η σουίτα διαθέτει δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων, πράγμα που σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της διαμονής σας όλοι οι καθαρισμοί, το μαγείρεμα, το πλύσιμο πιάτων και το πλυντήριο αποτελούν ευθύνη των επισκεπτών. Μπορούμε να παρέχουμε πληροφορίες επικοινωνίας με παρόχους υπηρεσιών, ωστόσο όλες οι διευθετήσεις και πληρωμές πρέπει να γίνονται από τον επισκέπτη απευθείας με τον παροχέα υπηρεσιών.

Τα τυπικά είδη παντοπωλείου που διαθέτουμε περιλαμβάνουν τα αυγά, το ψωμί, το γιαούρτι, το τυρί, το βρώμης, το σιτάρι, το μπισκότο, τον καφέ, το τσάι, το γάλα UHT, τα δημητριακά, τα ψητά φασόλια κλπ. Όλα τα στοιχεία εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα. Καθώς η σουίτα διαθέτει δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων, όλα τα γεύματα παραμένουν στους καλεσμένους μας. Μια ποικιλία από ξηρά προϊόντα (καφές, τσάι, μπαχαρικά, καρυκεύματα) παρέχονται για να ξεκινήσετε. Είμαστε σε δημοτικό νερό, το οποίο είναι πόσιμο.


Αλληλεπίδραση φιλοξενουμένων

Ζούμε στον επάνω όροφο και θα σας χαιρετίσουμε κατά την άφιξη, με μια δροσιστική γροθιά!

Εάν χρειάζεστε κάτι που είμαστε εδώ για σας, παρακαλούμε να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις πριν από την άφιξή σας ή ενώ είστε μαζί μας! Απολαμβάνουμε να κοινωνούμε με τους καλεσμένους μας, αλλά αναγνωρίζουμε ότι είναι διακοπές σας. Είμαστε απλά εδώ για να σας διευκολύνουμε να περάσετε υπέροχο χρόνο. Έτσι, μπορείτε να σταματήσετε και να μιλήσετε ή να μοιραστείτε ένα ποτό με την ίδια αίσθηση άνεσης και να μην το κάνετε. Έχετε δουλέψει σκληρά για το χρόνο διακοπών σας, γι 'αυτό δαπανούν τον πολύτιμο χρόνο με τον τρόπο που ταιριάζει στον εαυτό σας και την οικογένειά σας καλύτερα!

Τα μεγάλα, φιλικά σκυλιά μας ζουν επάνω μαζί μας και δεν θα επιτρέπονται ποτέ κοντά σας, χωρίς τη ρητή άδειά σας.


Άλλα πράγματα που πρέπει να σημειώσετε

Μπορούμε να σας παράσχουμε τα στοιχεία επικοινωνίας για μια υπηρεσία καθαρισμού, εάν επιθυμούν οι επισκέπτες. Οι υπηρεσίες καθαρισμού δεν περιλαμβάνονται στη διαμονή σας και όλες οι χρεώσεις και οι χρεώσεις θα πρέπει να γίνονται απευθείας με την υπηρεσία καθαρισμού.

Δεν χρεώνουμε Φ.Π.Α., wifi, πάρκινγκ και βοηθητικά προγράμματα.


ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Tapion βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο από την πόλη Castries και διαθέτει μια μικρή τοπική παραλία μέσα στη γειτονιά. Υπάρχουν μερικές παμπ (το Hardest Hard & bistro στο νοσοκομείο) και τα εστιατόρια (lollos) στην περιοχή. Τα καταστήματα τροφίμων είναι προσβάσιμα μέσω του λεωφορείου ή με κατεύθυνση προς Cul de Sac (5 λεπτά).


Τριγυρίζω

Το Νοσοκομείο Tapion (3 λεπτά με τα πόδια) προσφέρει υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο (9 λεπτά με το αυτοκίνητο) που σας μεταφέρει στο κέντρο του Κάστρις για 2 ευρώ. 00 μονόδρομος. Τα καταστήματα τροφίμων, οι τράπεζες, τα αφορολόγητα, το Castries Harbour, η κεντρική αγορά Castries, το Port Saraphine βρίσκονται όλα σε λίγα τετράγωνα από το σημείο απόρριψης καθώς και κάθε άλλη επιχείρηση που μπορείτε να σκεφτείτε. Κάντε κράτηση για μια εκδρομή / εκδρομή που αναχωρεί από το Port Saraphine και συναντήστε την περιήγηση με το λεωφορείο, σε μικρή απόσταση με τα πόδια και το πλοίο από το λιμάνι.

Διαχειριστής καταλύματος

Doris Jolicoeur & Donald Summers
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες
Not suitable under 12.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
Having friends and family over is perfectly fine.

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: Having friends and family over is perfectly fine.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Σχετικά με την περιοχή

Κάστρις

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Κάστρις) βρίσκεται κοντά στην παραλία. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Μάριγκοτ Μπέι και Παραλία Anse Chastanet Beach. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Υδάτινο Πάρκο Splash Island Water Park Saint Lucia και Κολυμβητήριο Rodney Bay.
Χάρτης
Charlotte, Castries

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Κεντρική Αγορά του Κάστρις - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημαρχείο Αγίας Λουκίας - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία La Toc Beach - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εθνικά Αρχεία της Αγίας Λουκίας - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Vigie Beach - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Κάστρις (SLU-George F. L. Charles): 15 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Cricketer's Pub - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Armandos - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • KFC - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • KFC - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • KFC - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 6 από 8 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 2 από 8 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 8 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 8 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 8 σχόλια πελατών" "

9,4/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,0/10

Τοποθεσία

9,4/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Piotr W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful holiday
Recommendable apartment Friendly hosts .
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2023

10/10 Άριστο

leslie n.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
perfect host
on and doris should be super hosts. don is very knowledgeable and very helpful on everything about st. lucia they really care about your welfare and go out of their way to be helpful,don took us on many trips to get groceries, beer,to the beach etc. they both have a great love for animals,as doris rescues dogs and finds new homes for them (brunoproject) really great people,tapion house is the best supplied home that we have stayed in and if you need anythinf don will get it for you..all the best les,and cathy
Πραγματοποίησε 45 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2023

10/10 Άριστο

kenneth d.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
central location
Great jumping off point for island exploration.
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2022

10/10 Άριστο

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful place to stay. Five minutes to the bus, close to town and very well equipped.
Easy to rent (offered three equal payments). The best places we have stayed in. Doris and Don are wonderful hosts!
Πραγματοποίησε 28 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2020

10/10 Άριστο

Richard S., Ottawa, Ontario, Canada

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Paradise in Castries
Doris and Don are great hosts. Ever helpful, informative and congenial. Their love for dogs is overwhelming as they harbour a few of their own and foster others until permanent homes can be found. The unit we rented was ideal; out of the hub of Castries by 1.7 km and therefore needing a vehicle to get groceries home. Fortunately the local bus, for Pennies will give you a one way ticket to downtown. My only complaint was the advertised “Ocean View”. At one time it was, but no longer
Πραγματοποίησε 28 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2020

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Doris Jolicoeur & Donald Summers

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We are Canadian Expats residing in St Lucia. We are both military veterans of 20+ years and retired Real Estate Agents from Alberta. We have 3 dogs, Dude, Axel, and Moma. They live in the upstairs suite with us and there is zero need for you to ever encounter them as the stairs to the unit is a fair distance from the furthest point they can reach. We love to host travellers and tell them all about this beautiful island and all its sights and sounds.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Our property is in a great location. No real need for a car as there's a shuttle that operates from Tapion Hospital (250 m away) to down town Castries where you can grab any other transportation required and/or hop onto an excursion/tour. We also have a small beach (Tapion Beach) within 200 m from the house or you can visit La Toc Beach (Sandals) which is about a 25 minute walk or a short ride away. If you choose to rent a car, our location gives you great access to all the natural attractions about 30-45 minutes south of us or the touristy areas and street parties about 20 minutes north.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

For anyone staying 6 nights or more, we will stock your fridge with $100 XCD worth of food to start you off. There is a chance that you will arrive after the stores close, so this will help a lot. Also, we have partnered with a local chef and cleaner that you can call (with 24 hours notice) you can order services directly through them.

Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων