Ολόκληρο ξύλινο σπιτάκι

LUXUARY IN GREAT LOCATION - 2 KING BEDS - Κάντε κράτηση Campfire Dreams σήμερα για το FALL

LUXUARY IN GREAT LOCATION - 2 KING BEDS - Κάντε κράτηση Campfire Dreams σήμερα για το FALL

Συλλογή φωτογραφιών για Don't miss out - book your summer getaway now! Two pools!

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος LUXUARY IN GREAT LOCATION - 2 KING BEDS - Κάντε κράτηση Campfire Dreams σήμερα για το FALL

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 6 άτομα204 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Pigeon Forge, TN
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜουσείο Τιτανικού4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕμπορικό Κέντρο και Κέντρο Αναψυχής Island at Pigeon Forge6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠολυχώρος LeConte Center at Pigeon Forge6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοKnoxville, TN (TYS-Αεροδρόμιο McGhee Tyson)54 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Bathtub or shower · Bathtub · Toilet · Jetted bathtub

Μπάνιο 2

Bathtub or shower · Bathtub · Toilet · Jetted bathtub

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

LUXUARY IN GREAT LOCATION - 2 KING BEDS - Κάντε κράτηση Campfire Dreams σήμερα για το FALL

Το CAMPFIRE DREAMS είναι μια ευρύχωρη καμπίνα TWO (2) KING MASTER BEDROOM SUITE, που βρίσκεται σε βολική τοποθεσία δίπλα σε μία από τις δύο κοινόχρηστες πισίνες στο Alpine Mountain Village Resort. Μια από τις καλύτερες τοποθεσίες στο Pigeon Forge, το πολυτελές θέρετρο μας είναι μόνο 1/2 μίλι από το Parkway στο φανάρι # 1. Αυτή η όμορφη καμπίνα 2.200 τετραγωνικών ποδιών είναι επαγγελματικά διακοσμημένη για να προσφέρει το μέγιστο επίπεδο άνεσης και στυλ.

Τόσο η κύρια σουίτα όσο και οι σουίτες του χαμηλότερου επιπέδου έχουν τοποθετήσει υπερμεγέθη μπάνια, όπως μπανιέρες με υδρομασάζ, ντους, στεγνωτήρες μαλλιών και δάπεδα κεραμικών πλακιδίων. Το κύριο επίπεδο υπνοδωμάτιο σουίτα έχει ακόμη ένα ιδιωτικό μπαλκόνι με ανεμόπτερο για να απολαύσετε. Κάθε σουίτα διαθέτει LCD HDTV 36 ιντσών, BluRay DVD, κομμωτήριο, στήθος, ντουλάπα, ανεμιστήρα οροφής και κλινοσκεπάσματα υψηλής ποιότητας για την εντυπωσιακή κομψότητα.

Στον επάνω όροφο θα απολαύσετε το σαλόνι με καναπέ-κρεβάτι για παιδιά, ξαπλώστρες, LCD HDTV 32 ιντσών, BluRay DVD, ανεμιστήρα οροφής, προσαρμοσμένο τραπέζι foosball και γραφείο. Φέρτε τους φορητούς υπολογιστές σας ειδικά εάν πρέπει να εργαστείτε όταν ταξιδεύετε από τότε που παρέχουμε Wi-Fi. Το "CAMPFIRE DREAMS" διαθέτει επίσης ένα AMAZON "ALEXA" ECHO DOT για την απόλαυσή σας.

Οι παραθεριστές χαιρετίζονται με ένα ζεστό και φιλόξενο υπαίθριο σχεδιασμό του μεγάλου δωματίου, της κουζίνας και της τραπεζαρίας, όπου η τραπεζαρία θα είναι μια ευχαρίστηση. Η καλά εξοπλισμένη κουζίνα διαθέτει ανοξείδωτες συσκευές με το ψυγείο να διαθέτει τόσο δοχείο νερού όσο και πάγο.
Επίσης, παρέχεται για σας ευκολία είναι ένα φούρνο μικροκυμάτων, τοστιέρα, στάγδην στυλ & K-cup καφετιέρα στυλ, μπλέντερ, crock-pot, ασημικά, σερβίτσιο Corelle και ποιοτικά μαγειρικά σκεύη.

Το "CAMPFIRE DREAMS" έχει όλα αυτά. Απλά πρέπει να φέρετε το φαγητό και την όρεξη. Αν αποφασίσετε να βγείτε έξω και να απολαύσετε μερικά από τα πολλά εστιατόρια της περιοχής, παρέχουμε ένα φυλλάδιο στην καμπίνα που απαριθμεί τα αγαπημένα μας. Ένα από αυτά που ξεχάσαμε να καταγράψουμε ήταν τα Krispy Crème Donuts, αλλά αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό.

Το μεγάλο δωμάτιο στο κεντρικό επίπεδο στο "CAMPFIRE DREAMS" περιλαμβάνει τζάκι από φυσικό τοίχο, HD-LCD 50 ιντσών, BluRay DVD, μεγάλα παράθυρα, ανεμιστήρα οροφής, έπιπλα ποιότητας και μοναδικά διακοσμητικά. Το δωμάτιο παιχνιδιού χαμηλότερου επιπέδου διαθέτει τραπέζι μπιλιάρδου, ξύλινα έπιπλα, πλυντήριο / στεγνωτήριο και άνετα δερμάτινα καθίσματα για να απολαύσετε το HDTV LCD 55 ιντσών και το BluRay DVD.

Περάστε τις βραδιές χαλαρώνοντας στο τζακούζι μετά από μια δύσκολη μέρα ψώνια στο εμπορικό κέντρο ακριβώς κάτω από το δρόμο ή στο Dollywood. Χαλαρώστε σε ένα από τα ειρηνικά καταστρώματα σε μια κουνιστή καρέκλα ή ανεμόπτερο και αναπνεύστε τον καθαρό αέρα του βουνού ενώ παρακολουθείτε τα αστέρια τη νύχτα ενώ συνομιλείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας. Σχεδιάστε το ψήσιμο νόστιμων γευμάτων χρησιμοποιώντας τη σχάρα αερίου.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ, ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ, ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ
Απόσταση από το Alpine Mountain Village

Το πάρκο 0. 50 μίλια
Έξοδος Tanger 1. 10 μίλια
Publix Παντοπωλείο 1. 40 μίλια
Κρουαζιέρες Kroger 1. 40 μίλια
Το νησί 1. 90 μίλια
LeConte Κέντρο 2. 00 μίλια
Η εμπειρία Ripken 2. 40 μίλια
Dollywood 4. 80 μίλια
Gatlinburg 8. 80 μίλια

Όποια και αν είναι τα σχέδια διακοπών σας για το Smoky Mountain, ίσως γνωρίζουμε ότι θα απολαύσετε τη διαμονή σας στην καμπίνα "μη καπνίσματος" και "χωρίς κατοικίδια". Το "CAMPFIRE DREAMS" μπορεί να φιλοξενήσει 4 ενήλικες κατ 'ανώτατο όριο (6 συνολικά με όλα τα παιδιά, 17 και νεότερα, συμπεριλαμβανομένων μικρών παιδιών και νηπίων). Πρέπει να είστε τουλάχιστον 25 ετών για να νοικιάσετε. Αν χρειάζεστε επιπλέον διαμονή, ενοικιάζουμε και άλλες καμπίνες στο Alpine Mountain Village Resort.

Φροντίστε να ξοδέψετε χρόνο με τις αναθεωρήσεις που απομένουν από τους προηγούμενους επισκέπτες, σάρωση πάνω στις ανέσεις, προβολή των εικόνων, βίντεο YouTube, περιγραφή ιδιοκτησίας και όροι και προϋποθέσεις που παρέχονται. Αν ψάχνετε για μια από τις καλύτερες ευκαιρίες για διαμονή στα Smokies, τότε μην κοιτάξετε πια! Προσφέρουμε μια πολύ προσιτή τιμή για αυτή την απόδραση Pigeon Forge.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ: Για να εξασφαλίσετε την κράτησή σας, υπάρχει κατάθεση κράτησης κατά 25% με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα κατά την κράτηση. Το υπόλοιπό σας θα χρεωθεί 60 ημέρες πριν την άφιξή σας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Εάν κάνετε κράτηση εντός 60 ημερών από τη διαμονή σας, το συνολικό ποσό θα χρεωθεί στην πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα κατά τη στιγμή της κράτησης.

Το Alpine Mountain Village Resort είναι μια κοινότητα καμπίνας ξύλινων σπιτιών που βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στα όμορφα βουνά Smoky Mountains και διαθέτει δύο πισίνες, σκεπαστή περιοχή περίπτερο, μονοπάτια πεζοπορίας, ένα όμορφο ρέμα που τρέφονται με άνοιξη. Αυτό το ήσυχο, γαλήνιο ορεινό περιβάλλον απέχει μόνο 1/2 μίλι από το Pigeon Forge Parkway και είναι πολύ βολικό για όλες τις τοπικές δραστηριότητες. Δεν υπάρχουν κατακόρυφοι λόφοι ή δρόμοι για την πρόσβαση στην καμπίνα. Οι δρόμοι είναι πλακόστρωτοι και έχουμε χώρο στάθμευσης για μέχρι 2 οχήματα.

Το "CAMPFIRE DREAMS" περιμένει την άφιξή σας, επειδή βρήκατε την τέλεια απόδραση για ήσυχη, γαλήνη και γαλήνη όταν επισκέπτεστε για μεγάλο Σαββατοκύριακο ή για μια εβδομάδα. Να είστε βέβαιος να μην περιμένετε να νοικιάσετε την καμπίνα μας για τις διακοπές σας, ειδικά για τις διακοπές, το καλοκαίρι, βλέποντας τα φύλλα να αλλάζουν το φθινόπωρο, ή να περάσετε μια μοναδική ημέρα των Ευχαριστιών / Χριστουγέννων / Πρωτοχρονιάς. Οι ιδιότητές μας πάντα κλείνουν νωρίς κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων αιχμής

Ανυπομονούμε να μείνετε στην καμπίνα σας για την επερχόμενη επίσκεψή σας. Ελπίζουμε να επιλέξετε "CAMPFIRE DREAMS" για τις διακοπές σας και τα ταξίδια σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, θα χαρούμε να σας απαντήσουμε για σας. Απλά ενημερώστε μας.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΤΙΜΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ"; Το τέλος ιδιοκτησίας καλύπτει τα έξοδα ενοικίασης που σχετίζονται με την προετοιμασία του ακινήτου για τις αφίξεις των επισκεπτών. Αυτό περιλαμβάνει τον καθαρισμό αναχώρησης, τον καθαρισμό των ζεστών λουτρών, τα νωπά λευκά είδη, την απομάκρυνση των απορριμμάτων, τις προμήθειες εκκίνησης, τις επιθεωρήσεις οικιακής φροντίδας, τον προγραμματισμό των επισκεπτών για τις πόρτες, την υπηρεσία ελέγχου παρασίτων, τις τριμηνιαίες επιθεωρήσεις K-9 για σκουλήκια κρεβατιών / νυχτερίδων, , διάφορες προετοιμασίες και άλλα καθήκοντα που σχετίζονται με την προετοιμασία του ακινήτου για την άφιξη των επισκεπτών. Εκτελούμε όλα τα παραπάνω στοιχεία, ώστε οι πελάτες μας να αισθάνονται ασφαλείς και άνετοι ενώ διαμένουν σε ένα από τα ακίνητά μας. Δοκιμάζουμε πολύ σκληρά για να ευχαριστήσουμε τους επισκέπτες μας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη διαμονή τους.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΧΡΕΩΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ"; Κάθε μία από τις ιδιότητες μας έχει $ 59. 00 διοικητική αμοιβή για κάθε κράτηση στο VRBO. Αυτό το τέλος είναι για τυχαία προστασία περιουσιακών ζημιών μέχρι $ 1.500. 00. Αναμένουμε από τους καλεσμένους μας να σέβονται τις ιδιότητές μας, αλλά συνειδητοποιούν ότι συμβαίνουν ατυχήματα. Όχι όλες οι ζημιές είναι ατυχήματα και οι φιλοξενούμενοι θα χρεωθούν εάν υπάρξουν επισκευές ή ζημιές στην ιδιοκτησία ή το περιεχόμενο.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΤΕΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ"; Το τέλος εξυπηρέτησης χρεώνεται από το VRBO / HomeAway για να χρησιμοποιήσει την ιστοσελίδα του για να κλείσει ένα ακίνητο. Χρεώνουν τους επισκέπτες για κάθε κράτηση που γίνεται στις ιστοσελίδες τους.

Όλες οι χρεώσεις και οι κρατήσεις υπόκεινται στην έγκριση και την επιβεβαίωση της ενοικίασης καμπίνες και Condos LLC. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας, έχετε κάνει μια μεγάλη επιλογή προορισμού.

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Ενοικιάσεις Καμπίνων Και Condos LLC


Διαχειριστής καταλύματος

Craig Hubbell

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Children are 17 and younger including infants

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
Have a great time but party somewhere else

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
If you bring a pet you will be evicted--no refunds

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Absolutely no smoking inside cabin

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: Have a great time but party somewhere else
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Πίτζεον Φορτζ

Αυτό το κατάλυμα (σαλέ, Πίτζεον Φορτζ) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Εθνικός Δρυμός Great Smoky Mountains National Park και Douglas Lake, ενώ μερικά από τα πολιτισμικά αξιοθέατα που μπορείτε να επισκεφθείτε είναι τα εξής: Μουσείο Τιτανικού και Εστιατόριο-Κέντρο αναψυχής Hatfield and McCoy Dinner Show. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε αξιοθέατα όπως: Ντόλιγουντ και Υδάτινο Πάρκο Dollywood's Splash Country. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Pigeon Forge, TN

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Μουσείο Τιτανικού - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εστιατόριο-Κέντρο αναψυχής Hatfield and McCoy Dinner Show - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εμπορικό Κέντρο και Κέντρο Αναψυχής Island at Pigeon Forge - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πολυχώρος LeConte Center at Pigeon Forge - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γήπεδο Μπέιζμπολ The Ripken Experience - Pigeon Forge - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Alcoa – Αεροδρόμιο Knoxville (Tys): 54 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Paula Deen's Family Kitchen - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Mellow Mushroom - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sunliner Diner - Pigeon Forge - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Downtown Flavortown - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Timberwood Grill - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 88 από 99 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 8 από 99 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 2 από 99 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 99 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 99 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Melanie W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Nice
We all enjoyed our stay and that the cabin was set up so you could enjoy everyone staying with you or have some space from everyone if you wanted. It was really close to a pool but was still too cool to get in. But that would be really nice in the summer. The beds were comfy but the pillows were kinda flat. Check in and out was easy and the cabin was really nice. If we go with a small group again I'd definetly think about staying here. Its minutes from the island and if you take back rds you don't even have to get on the main strip to get there. Cracker barrel and another resturaunt is at the end of the rd and one of the diners is straight across. So if you're like us and prefer to stay out of traffic there's stuff close.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

10/10 Άριστο

Travis A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful cabin
It was an amazing stay.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

STEFANIE P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great property & location
We really enjoyed our stay at Campfire Dreams. It was a great location & property. Our family of 4 had plenty of room.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Pamela H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazingly Amazing
We stayed here for my son’s World Series baseball tournament. Fit our family or 6 perfectly. Had everything we needed plus more. Enjoyed the closeness of the pool and proximity to everything on the strip.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

Jodi S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Awesome stay
The cabin was awesome and had plenty of room for 4 adults! We had an awesome time and would definitely choose your cabin for a stay again. Only thing missing were the wrist bands for the pool.. But it had just opened on the last couple days of our stay
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Craig Hubbell

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
As a rental property owner and understanding the frustrations of a large management company renting our properties we decided to start our own rental company with a limited number of properties owned by others. We started in 2012 with just 2 cabins in the Pigeon Forge area and now have about 15 properties to rent. Our business has grown by word of mouth and the excellent service we have provided to the owners and guests.

We are fortunate that we have a substantial number of repeat guests and now have 6 sets of housekeepers. We also have our customer service try to call each property during each guest stay just to check on potential issues. Currently we offer 1-6 bedroom cabins.

Rent Cabins And Condos LLC

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων