Σπίτι

Υπέροχο μεγάλο σπίτι * PrivatePool * HotTub * BBQ * Foosball-Κοντά στο Αεροδρόμιο & Downtown

Υπέροχο μεγάλο σπίτι * PrivatePool * HotTub * BBQ * Foosball-Κοντά στο Αεροδρόμιο & Downtown

Συλλογή φωτογραφιών για ModernHome w/HotTub,BBQ,SUMMER:Pool-Close To Airport&Downtown & Monthly Discount

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Πισίνα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Πισίνα

Επισκόπηση καταλύματος Υπέροχο μεγάλο σπίτι * PrivatePool * HotTub * BBQ * Foosball-Κοντά στο Αεροδρόμιο & Downtown

4,1 στα 5 Πολύ καλό
6 υπνοδωμάτια3+ μπάνιαΓια 14 άτομα338 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο

Απολαύστε την περιοχή

East Point, GA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαCamp Creek Marketplace (εμπορικό κέντρο)4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΔιεθνές Συνεδριακό Κέντρο της Τζόρτζια7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΑρένα Κέντρου Gateway7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΑτλάντα, Τζόρτζια (FTY-Κομητεία Φούλτον)17 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

6 υπνοδωμάτια (για 14 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 5

1 Queen Κρεβάτι και 1 Μονό Διώροφο Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 6

1 Queen Κρεβάτι

3 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Soap · Towels provided · Bathtub or shower · Toilet · Shampoo

Μπάνιο 2

Soap · Towels provided · Bathtub · Toilet · Shower only · Shampoo

Μπάνιο 3

Soap · Towels provided · Toilet · Shower only · Shampoo

Μπάνιο 4

Soap · Towels provided · Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Γραφείο
Ξεχωριστή τραπεζαρία

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Υπέροχο μεγάλο σπίτι * PrivatePool * HotTub * BBQ * Foosball-Κοντά στο Αεροδρόμιο & Downtown

** Παρακαλώ σημειώστε - Σπίτι SLEEPS 14 στα κρεβάτια. Όλοι οι επισκέπτες των παιδιών και των ημερών πρέπει να συμπεριληφθούν στον αριθμό των επισκεπτών του αιτήματος κράτησης ως μέγιστος συνολικά εγκεκριμένος αριθμός ατόμων. Κανένας επιπλέον επισκέπτης ούτε ημερήσιος επισκέπτης δεν επιτρέπεται να παραμείνει πάνω από τον αριθμό στην κράτησή σας για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα εκτός εάν έχει προηγουμένως εγκριθεί και προστεθεί στην κράτησή σας (για κρατήσεις μικρότερες από 30 νύχτες). Ο συνολικός μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός ατόμων δεν μπορεί ποτέ να εγκριθεί για περισσότερο από το MAXIMUM OCCUPANCY αυτού του ακινήτου, το οποίο περιορίζεται και δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 16 άτομα (επισκέπτες και ημερήσιοι επισκέπτες) για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα, δεν επιτρέπονται μεγαλύτερες συγκεντρώσεις. Μια πρόσθετη χρέωση $ 25 / άτομο / ανά διάρκεια της διαμονής σας θα εκτιμηθεί για κάθε εγκεκριμένο επισκέπτη / επισκέπτη εκτός από 14 άτομα. **

Καλώς ήλθατε στην λίστα των όμορφων ιδιοκτησιών μας Duke 3!

Το Duke 3 είναι ένα μεγάλο, όμορφο και πλήρως επιπλωμένο ακίνητο, που βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά στο East Point GA. Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση μόλις 12 λεπτών από το Διεθνές Αεροδρόμιο Hartsfield-Jackson Atlanta και μόλις 20-30 λεπτά από το κέντρο της πόλης και το Midtown Atlanta, όπου μπορείτε να βρείτε το Ενυδρείο της Γεωργίας, το World of Coca Cola, το CNN Centre, το Παγκόσμιο Συνεδριακό Κέντρο της Γεωργίας, -Benz Stadium (όλο το κέντρο της πόλης) και να απολαύσετε το καλύτερο εστιατόριο και τη νυχτερινή ζωή της Ατλάντα στο Midtown. Με το να βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία κοντά στο αεροδρόμιο και δίπλα σε σημαντικούς αυτοκινητόδρομους, πολλά από τα αξιοθέατα της Ατλάντα βρίσκονται σε μικρή απόσταση με τα πόδια (δηλ. Έξι Σημαίες πάνω από τη Γεωργία, Stone Mountain Park, κλπ.).

Πρόκειται για μια κατοικία 6 υπνοδωματίων (7 κρεβατιών) με δάπεδα από σκληρό ξύλο, 3 πλήρεις μπάνια, 1 μισό Μπάνιο, επίσημο σαλόνι με τραπέζι Foosball, Οικογενειακό δωμάτιο με χώρο γραφείου, πλήρη κουζίνα, επίσημο τραπεζαρία, πλυντήριο, δωμάτιο Sun και ένα γκαράζ 2 αυτοκινήτων. Έχει επίσης μια όμορφη ιδιωτική πλήρως περιφραγμένη αυλή, που περιλαμβάνει αίθριο με έπιπλα εξωτερικού χώρου, BBQ gas grill καθώς και μια μεγάλη ιδιωτική ημι-εσωτερική πισίνα με καταστρώματα πισίνας και υδρομασάζ, ιδανική για υπαίθρια διασκέδαση. Αυτή η ιδιοκτησία φιλοξενεί 14 άτομα.

Η διάταξη έχει ως εξής (βλ. Σύνδεσμο βίντεο):

1. Το μεγάλο Main Level αποτελείται από ένα επίσημο καθιστικό με Smart TV και Foosball Table και πρόσβαση στο πίσω αίθριο. Ένα οικογενειακό δωμάτιο με έξυπνη τηλεόραση και περιοχή γραφείου. ένα τυπικό τραπεζαρία, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα μισό μπάνιο Jack-and-Jill (μεταξύ κουζίνας και πλυντηρίου), ένα δωμάτιο πλυντηρίου με πρόσβαση στο γκαράζ 2 αυτοκινήτων. Περιλαμβάνει επίσης το Υπνοδωμάτιο Master King με έξυπνη τηλεόραση και ένα μεγάλο πλήρες Master Bathroom (με ξεχωριστό ντους και μπανιέρα) και ένα παρακείμενο Sun Room με έπιπλα από ψάθινα έπιπλα. Επιπλέον, το Main Level περιλαμβάνει επίσης 2 υπνοδωμάτια Queen και ένα επιπλέον ευρύχωρο δωμάτιο με Queen κρεβάτι και ένα κρεβάτι κουκέτα (Twin on top, Full bottom) και ένα πλήρες λουτρό Hallway (καμπίνα ντους με πρόσβαση στο Hallway 1 Queen Δωμάτιο). Το Main Level μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 10 άτομα.

2. Το Upstairs Level περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια Queen, καθώς και ένα πλήρες μπάνιο στο διάδρομο (συνδυασμός μπανιέρας / ντους και διπλής ματαιοδοξίας). Το Upstairs Level μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 4 άτομα.

3. Η εξωτερική περιοχή διαθέτει μια όμορφη ξύλινη γέφυρα στην μπροστινή αυλή, μια μεγάλη αυλή με μεγάλη βεράντα με μεγάλη πίσω βεράντα με έπιπλα εξωτερικού χώρου και μπάρμπεκιου αερίου καθώς και μια όμορφη μεγάλη ιδιωτική πισίνα με καταστρώματα πισίνας, ξαπλώστρες (μόνο το καλοκαίρι εποχή), υδρομασάζ και ένα γκαράζ 2 αυτοκινήτων. Η ΠΙΣΙΝΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ είναι ανοιχτή μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες από το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Απριλίου έως το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου και δεν θερμαίνεται. Το HOT TUB είναι ανοιχτό όλο το χρόνο. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η πισίνα είναι μια ημιδιαφανής πισίνα που είναι αρκετά μεγάλη στα 15 πόδια με 30 πόδια και 4 πόδια βάθος. Αισθάνεται και λειτουργεί όπως μια τυποποιημένη πισίνα και είναι κατασκευασμένο από υλικό υψηλής ποιότητας και επένδυσης στη βιομηχανία για να προσφέρει μια εμπειρία παρόμοια με μια τυπική inground πισίνα. Με την κατασκευή ενός μεγάλου καταστρώματος μέχρι την άκρη της πισίνας, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν και να έχουν την ίδια εμπειρία και την εμφάνιση μιας πισίνας inground.

Όλα τα υπνοδωμάτια περιλαμβάνουν άνετα κρεβάτια με κλινοσκεπάσματα και 1 σετ καθαρών κλινοσκεπασμάτων για κάθε κρεβάτι, νιπτήρα, νιπτήρα, ντουλάπα και / ή ντουλάπα για την αποθήκευση των ρούχων κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Καθαρίστε τις πετσέτες και τα πανιά (1 ανά επισκέπτη) καθώς και πετσέτες χειρός σε κάθε μπάνιο. Η πλήρης κουζίνα είναι εξοπλισμένη με όλα τα βασικά πιάτα, γλάστρες και σκεύη, ασημικά και σκεύη. Οι συσκευές κουζίνας περιλαμβάνουν φούρνο μικροκυμάτων, τσάι, κανονική καφετιέρα, κλπ. (ΟΧΙ αντικείμενα ή καρυκεύματα που περιλαμβάνονται στον κανονισμό για τα τρόφιμα και τα ναρκωτικά). Υπάρχουν άνετοι καναπέδες, τραπεζαρία & καρέκλες και πολλά άλλα. Υπάρχουν 3 τηλεοράσεις Smart TV επίπεδης οθόνης με βασικό καλώδιο (1 στο κυρίως καθιστικό, 1 στο οικογενειακό δωμάτιο + 1 στο master bedroom) καθώς και 1 συσκευή αναπαραγωγής DVD και 1 συσκευή αναπαραγωγής DVD στην ιδιοκτησία. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi και internet υψηλής ταχύτητας καθώς και γραφείο με γραφείο, καρέκλα γραφείου και λάμπα. Περιλαμβάνεται πλυντήριο και στεγνωτήριο, καθώς και σιδερώστρα, σιδερώστρα και 1 στεγνωτήρα μαλλιών. Μια περιορισμένη προμήθεια σκουπιδιών, σαπούνι πιάτων, απορρυπαντικό πιάτων, χαρτοπετσέτες, χαρτί υγείας, σαπούνι, σαμπουάν και πλύσιμο σώματος, λοβό ρούχων, φύλλα στεγνωτηρίου και απολυμαντικά σφουγγαράκια παρέχονται. Η μπάρμπεκιου αερίου BBQ διαθέτει μια δεξαμενή προπανίου και εργαλεία μπάρμπεκιου που παρέχονται. Η ιδιωτική αυλή με τα χαρακτηριστικά της είναι ιδανική για υπαίθρια διασκέδαση.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται αυστηρά για κρατήσεις κάτω των 30 διανυκτερεύσεων. Τα κατοικίδια επιτρέπονται για κρατήσεις 30+ διανυκτερεύσεων με ρητή έγκριση της Εταιρείας Διαχείρισης γραπτώς πριν την άφιξή τους. δεν απαιτείται επιστροφή χρημάτων 200 $ / κατοικίδιου ζώου (μη επιστρέψιμη) καθώς και υψηλότερη κατάθεση επιστροφής χρημάτων, τρέχουσες εκθέσεις εμβολιασμού και πρόσθετη αποδοχή των Κανονισμών Pet. Τυχόν αποδεικτικά στοιχεία για μη εγκεκριμένα κατοικίδια ζώα θα έχουν ως αποτέλεσμα την κατάπτωση της εγγύησης επιστροφής χρημάτων.

Είτε πρόκειται για οικογενειακές διακοπές, επαγγελματικό ταξίδι ή απλά ένα βολικό σπίτι για να επισκεφθείτε τη γύρω περιοχή, το Duke 3 home προσφέρει μια εξαιρετική και άνετη διαμονή στην Ατλάντα. Επικοινωνήστε με τις ημερομηνίες που ζητήσατε για να λάβετε πληροφορίες διαθεσιμότητας και τιμολόγησης.

** Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι κρατήσεις για 30 ή περισσότερες διανυκτερεύσεις απαιτούν υψηλότερη προκαταβολή επιστροφής χρημάτων ύψους 500 €, η οποία θα επεξεργαστεί στην προσφορά μετά από την ερώτησή σας.

Σας ευχαριστούμε που ρωτήσατε και ανυπομονούμε να σας φιλοξενήσουμε στο σπίτι μας. Μη διστάσετε να δείτε και τις άλλες λίστες μας.

Διαχειριστής καταλύματος

Ventura Management
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
No gatherings of more than 16 people at ANY time.

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι και γάτες βάρους μικρότερου από 23 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο 3 κατοικίδια στο σύνολο)
Only with explicit approval & Pet Fee.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Interior: NON-SMOKING only! Outside: with disposal
Open & read the Rental Agreement. Violation of the terms stated in the Rental Agreement will result in a charge against the full Damage Deposit.
Valid ID and Full Guest List verification is required in the first 24 hrs in order receive full booking confirmation and keep the reservation.
If someone else's credit card gets used for a payment, their ID as well as a handwritten & signed payment authorization letter are required.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: No gatherings of more than 16 people at ANY time.
Επιτρέπονται οι διαμονές μεγάλης διάρκειας
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Ατλάντα

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα και στα βουνά (East Point, Ατλάντα). Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά από τα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής όπως: Μουσείο World of Coca-Cola και Θέατρο Fox, ενώ όσοι θέλετε να κάνετε αγορές μπορείτε να επισκεφτείτε και μέρη όπως: Camp Creek Marketplace (εμπορικό κέντρο) και ΑμέρικασΜαρτ. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε αξιοθέατα όπως Ζωολ. Κήπος Ατλάντα ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα εδώ: Στάδιο Mercedes-Benz.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Camp Creek Marketplace (εμπορικό κέντρο) - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο της Τζόρτζια - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Greenbriar Mall (εμπορικό κέντρο) - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Αρένα Κέντρου Gateway - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κέντρο Πόρσε Porsche Experience Center - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Peachtree της Ατλάντα: 28 λεπτά οδικώς
  • Σταθμός College Park Station: 6 λεπτά οδικώς
  • Διεθνές Αεροδρόμιο Ατλάντα Hartsfield-Jackson (Atl): 10 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Chick-Fil-A - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Starbucks - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Chipotle Mexican Grill - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Wendy's - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

4,1

Πολύ καλό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 14 από 26 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 5 από 26 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 4 από 26 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 2 από 26 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 1 από 26 σχόλια πελατών" "

3,9/5

Καθαριότητα

4,6/5

Check-in

4,0/5

Επικοινωνία

4,6/5

Τοποθεσία

4,3/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

1/5 Απαίσιο

Carleigh T.

Θετικά: Τοποθεσία
Αρνητικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
BEWARE: RATS INSIDE HOME & GAS LEAKS!!!!
TERRIBLE! The second day we were there, we went out for a few hours and came back to a shredded trash bag. It was clear a creature (not a human) had done this. Further inspection revealed rodent droppings near the bag that were entirely too large to come from a mouse. My cousin staying with us - whose business is inspections - looked around the property and found HUNDREDS of droppings all over the floor, in cabinets, and in lines connected to the house. In the living room, there were chicken bones (which we didn't eat) behind the couch and droppings everywhere. We told the property manager and were met with a little more than, "Oh, wow." Instead, they proceeded to BLAME US(!). They will likely try to tell you that this was our fault because we left out trash, but 1) We didn't have ANY open food out. 2) The only reason we had a trash bag out (sealed) in the first place was because whoever rented the property before us had a ton of trash in the bins when we arrived and there was no room in the bins for us to put our trash. We TOLD the property manager this and they told us to put OUR trash in bags in the garage. 3). This is a long-standing problem evidenced by the amount of droppings, not one brought about by our presence. It is insulting to have been told this especially because my family left this property cleaner than we found it. Later we smelled gas after cooking. A knob on the stove wasn't functioning properly and the gas couldn't be shut off. My father in law is a firefighter and had to shut off gas to the entire range. Maintenance was sent to the house on the third day and they DID fix a faulty shower head, but could do NOTHING about the cooktop OR THE RATS. Even maintenance was shocked at what we showed him. The property manager was responsive at first and offered things like free late checkout and a free night at the property. To be sure, though, we didn't want to be there any longer than we had to and had we had another place to stay (group of 15), we would have left the property early, so we refused. When we asked the property manager what else could be done, they offered a menial credit even though for more than half of our stay we lived among rats and were exposed to gas leaks and left without a cooktop. Again, this offer was accompanied by accusations of these things being our fault (they absolutely were not) and we refused. We hope that others can see this review and what we endured and avoid this property!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2021

3/5 Μέτριο

Cecily A.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Αρνητικά: Καθαριότητα
Family Holiday Trip
The location was great, very close to the airport. The house was big and we had enough space for all 16 guests. My only complaint is the cleanliness. It was not clean upon arrival and we had to do lots of self cleaning. Which is only a big deal because how much they emphasize cleaning behind yourselves or you will be fined. Also beware of bugs
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2021

4/5 Καλό

Catherine W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
It was nice, there were a lot of bugs in the hallway bathroom.
It was nice
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2021

5/5 Άριστο

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Quiet and Cozy
This house was just what my family wanted. The description and pictures does it no justice. The neighborhood was very quiet and relaxing. We would book again in the future should we return to Atlanta.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2021

4/5 Καλό

John B.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
East Point Stay
Spacious home with comfortable beds. House needs some TLC with minor tasks inside and more outside.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2021

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Ventura Management

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Our company Ventura Management proudly owns and operates several furnished homes in Atlanta, GA and surrounding cities.
We specialize in providing furnished and non-furnished housing in several counties in Georgia, and serve various clients vacationing in the Atlanta Metro area as well as local companies, corporations and their clients and employees seeking furnished rentals for the short and long terms. We take pride in the quality and finish of our properties as each property has been handpicked, acquired, renovated and furnished by our company and its staff and designers.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Modern décor, no clutter, Foosball table, hot tub, and in the summer: pool.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες