Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Brac Beach House! Oceanfront Ιδιωτικό σπίτι! Ποδήλατα βουτιά-καγιάκ-Snorkel-Hike-Bike-Hammocks

Brac Beach House! Oceanfront Ιδιωτικό σπίτι! Ποδήλατα βουτιά-καγιάκ-Snorkel-Hike-Bike-Hammocks

Συλλογή φωτογραφιών για Brac Beach House Oceanfront! Amazing Views! Dive Snorkel, Kayak, Hammocks, Relax

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο

Επισκόπηση καταλύματος Brac Beach House! Oceanfront Ιδιωτικό σπίτι! Ποδήλατα βουτιά-καγιάκ-Snorkel-Hike-Bike-Hammocks

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 7 άτομα181 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Cayman Brac
  • Δημοφιλής τοποθεσίαCayman Brac Beaches1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣημείο κατάδυσης Charlie's Reef11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΑκρωτήρι του Κέιμαν Μπρακ13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοWest End (CYB-Διεθνές Αεροδρόμιο Τσαρλς Κίρκονελ)14 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 7 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Queen Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι και 1 Μονό Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Outdoor shower

Μπάνιο 2

Toilet · Shower only

Μπάνιο 3

Bathtub or shower · Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Υπαίθρια ντουζιέρα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Brac Beach House! Oceanfront Ιδιωτικό σπίτι! Ποδήλατα βουτιά-καγιάκ-Snorkel-Hike-Bike-Hammocks

Μετάβαση στο Brac Beach House στο Cayman Brac, Νήσοι Καίυμαν.
* Επιλέξτε τις αγαπημένες σας αεροπορικές εταιρείες για το Grand Cayman "GCM" για το πρώτο σας σκέλος, στη συνέχεια το "CYB" Charles Kirkconnell International Airport χρησιμοποιώντας * CaymanAirways * για να φτάσετε στο Brac. Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις.

Brac Beach House με 4 συρόμενες πόρτες που ανοίγουν σε ευρύχωρη βεράντα και Καραϊβική Θάλασσα! Κλίνει 6+.

Ευρύχωρη σουίτα Master υπνοδωματίου με θέα στη θάλασσα, νέο king size κρεβάτι, μεγάλη ιδιωτική τουαλέτα με ντουζιέρα για 2 άτομα, συρόμενη πόρτα σε βεράντα 12 'x 54' και βήματα από την Καραϊβική!

Η κύρια υπνοδωμάτιο σουίτα # 2 με θέα στη θάλασσα, θέα στην μπλόφα, king size κρεβάτι & διπλό κρεβάτι με ιδιωτική μπανιέρα & ντους και συρόμενη πόρτα σε βεράντα 12 'x 54' και Καραϊβική περίπου 60 μέτρα μακριά!

Κοινόχρηστοι χώροι με θέα στη θάλασσα, 2 πολυθρόνες και 2 συρόμενες πόρτες σε βεράντα 12 'x 54' με Καραϊβική 60 μέτρα μακριά!

Εσωτερική τραπεζαρία για 4 μαζί με το νησί της κουζίνας με 4 μπαρ καρέκλες με πλάτες επίσης. Όλα με θέα στην Καραϊβική.

Ένα υπαίθριο τραπέζι πλήρους μεγέθους με 6 καρέκλες στη βεράντα θα σας επιτρέψει να απολαύσετε τα γεύματα απολαμβάνοντας την θέα στη θάλασσα και να ακούσετε τους ήχους της θάλασσας!

Ένα τραπεζάκι καφέ για δύο άτομα στη βεράντα θα σας επιτρέψει να απολαύσετε τον πρωινό σας καφέ ή ένα απογευματινό σνακ στη βεράντα, απολαμβάνοντας τη θέα και τους ήχους της θάλασσας λίγα βήματα μακριά.

Απολαύστε τον ήλιο στην αυλή της παραλίας και την προβλήτα! Ή χαλαρώστε στη σκιά στη βεράντα σε μια αιώρα, ξαπλώστρες ή Adirondack ... διαβάστε, νυχτώστε ή γοητευτείτε από τη θάλασσα.

Μεγάλη καταδύσεις από το Brac Beach House στο Frigate Reef! Αρκετές σημαντικές τοποθεσίες καταδύσεων στην ξηρά γύρω από το νησί. Τέλεια εγκατάσταση για δύτες με δεξαμενές ξεβγάλματος κιβωτίων ταχυτήτων και κάμερας και σχάρα στεγνώματος εργαλείων.

Jetty για εύκολη πρόσβαση στο νερό για ψαροντούφεκο, καταδύσεις στην ξηρά, ή για να καθίσετε πάνω από το νερό ενώ παρακολουθείτε τα ηλιοβασιλέματα. Φαινομενική αστεία.

Δυναμικό καγιάκ από το Brac Beach House.

Περπατήστε την μπλόφα που τρέχει κάτω από την κεντρική περιοχή του νησιού.

Οι ορειβάτες θα βρουν αρχάριους σε προχωρημένες προκλήσεις κατά τη διάρκεια της μπλόφα. Ναι, εμπειρίες αναρρίχησης παγκοσμίου επιπέδου.

Εξερευνήστε πολλές σπηλιές γύρω από το νησί.

Οι παρατηρητές πουλιών και οι πεζοπόροι θα απολαύσουν το Parrot Reserve και το Booby Birds. Ακριβώς μέχρι την μπλόφα, πίσω από το Brac Beach House είναι ένα αποθεματικό Parrot των 180 στρεμμάτων! Μπορείτε να κάνετε πεζοπορία από το σπίτι μέχρι τη σκάλα προς το Bluff και θα βρεθείτε στο Parrot Reserve. Ή οδηγήστε μέχρι το χώρο στάθμευσης του Parrot Reserve και πεζοπορία σε μικρή απόσταση για να βρείτε παπαγάλοι. Αυτοί οι παπαγάλοι του Brac βρίσκονται μόνο στο Cayman Brac. Θα βρείτε επίσης άλλα ενδημικά είδη όπως το Vitelline Warbler. Οι νοτιοανατολικοί βράχοι της μπλόφας, κοντά στον φάρο, θα δείτε τα Brown Birds Birds που βουλκανίζουν τις φωλιές τους στις πλευρές της μπλόφας. Birdbath στην ιδιοκτησία προσελκύει πτηνά όλων των ειδών. Ιδιαίτερα προσελκύει περιστέρια και κροκοδείκτες.

Το Brac Beach House θα σας επιτρέψει να χαλαρώσετε ή να παραμείνετε δραστήριοι και να γίνετε πραγματικά ένας με τη θάλασσα!

Εδώ είναι ο σύνδεσμος της Wikipedia που περιγράφει λεπτομερώς τον Cayman Brac.
https: // en. wikipedia. org / wiki / Cayman_Brac
Cayman Brac Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
"Cayman Brac είναι ένα νησί που είναι μέρος των Νήσων Καίυμαν. Βρίσκεται στην Καραϊβική περίπου 145 χλμ. Βορειοανατολικά του Grand Cayman και 8 χλμ. Ανατολικά του Little Cayman. Έχει μήκος περίπου 19 χιλιόμετρα (12 μίλια), με μέσο πλάτος 2 χλμ. (1,2 μίλια). Το έδαφος του είναι το πιο σημαντικό από τα τρία νησιά του Cayman λόγω του "The Bluff", ενός ασβεστίου που ξεπροβάλλει σταθερά κατά μήκος του νησιού μέχρι τα 43 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας στο ανατολικό άκρο. Το νησί έχει το όνομά του από αυτό το περίεργο χαρακτηριστικό, καθώς το "brac" είναι ένα γαελικό όνομα για μια μπλόφα.

Το Teignmouth Electron, το σκάφος στο οποίο ο Donald Crowhurst επιχείρησε να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο με τον αγώνα της χρυσής σφαίρας της Sunday Times, έχει αφήσει να καταρρεύσει στη νότια ακτή του Cayman Brac.

Ο Χριστόφορος Κολόμβος έβλεπε τον Cayman Brac και το αδελφό του νησί Little Cayman, στις 10 Μαΐου 1503, όταν το πλοίο του έχυσε από τη φυσική του πορεία κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού μεταξύ της Ισπανίας και του Παναμά. Τους ονόμασε "Las Tortugas" λόγω των πολλών χελωνών που είδε στα νησιά. Τα νησιά του Cayman μετονομάστηκαν από τον Sir Francis Drake, ο οποίος ήρθε στα νησιά κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού το 1586. Χρησιμοποίησε τη λέξη "Caymanas", που λήφθηκε από το όνομα Carib για κροκόδειλους αφού είδε πολλούς από τους μεγάλους κροκοδείλους. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είχε δει μόνο τους βράχους Iguanas που κατοικούν σήμερα στο νησί.[παραπομπή που απαιτείται]

Κατά τη διάρκεια της ακμής της πειρατείας, οι πειρατές θα χρησιμοποιούσαν το Cayman Brac ως καταφύγιο και τόπο για να αναπληρώσουν τις προμήθειές τους καθώς υπάρχουν αρκετές πηγάδια γλυκού νερού στο νησί και είχαν πολλές πηγές τροφίμων που περιλαμβάνονται στην τοπική χλωρίδα και πανίδα.

"Καταδύσεις: Ενδιαφέρον για τους scuba divers είναι μια φρεγάτα ρωσικής ρακέτας Koni που κατασκευάστηκε στη Σοβιετική Ένωση το 1984 για το Κουβανικό Πολεμικό Ναυτικό. Είναι ένα από τα λίγα βυθισμένα σοβιετικά ναυτικά σκάφη στο δυτικό ημισφαίριο και το μόνο που μπορεί εύκολα να βουτήξει. Η φρεγάτα κατηγορίας Koni ΙΙ αγοράστηκε και βυθίστηκε από την κυβέρνηση των Νήσων Καγιμάν τον Σεπτέμβριο του 1996. Αρχικά ονομάστηκε 356, η φρεγάτα ανακλήθηκε ο πλοίαρχος M / V Keith Tibbetts, μετά από έναν γνωστό πολιτικό Cayman Brac. Το ναυάγιο είναι το μοναδικό ρωσικό πολεμικό πλοίο που μπορούν να εξερευνήσουν δύτες στο δυτικό ημισφαίριο. [1] Αρχικά κάθισε σε βάθος 27 μέτρων (89 ft) [2] με το κατάστρωμα στα 18 μέτρα (59 ft), μέχρι την ενέργεια των κυμάτων που δημιουργήθηκε από μια χειμωνιάτικη καταιγίδα Norwester (Δεκέμβριος 1998-Ιανουάριος 1999) [3] το πλοίο σε δύο. Το αποτέλεσμα ήταν ότι το εμπρόσθιο τμήμα ανασηκώθηκε σε γωνία περίπου 45 μοιρών σε σχέση με το υπόλοιπο τμήμα του ορθοστάτη [4] και οι μέσες διαδρομές έγιναν πεδίο των συντριμμιών. Η περιοχή πρύμνης του ναυαγίου ήταν ουσιαστικά ανεπηρέαστη. Η φρεγάτα βρίσκεται σε μια αμμώδη περιοχή με γενικά καλή ορατότητα, 200μ (660ft) offshore (αρκετά μακρά κολύμβηση) από το «Buccaneer», στη βόρεια πλευρά του νησιού, κοντά στη δυτική άκρη του νησιού. Υπάρχουν πολλά ανοίγματα στο άνω τμήμα του πλοίου για τους δύτες που δεν έχουν ναυάγιο. Πολλά περισσότερα ανοίγματα είναι διαθέσιμα από τότε που το πλοίο έσπασε στα μισά. Ο χώρος χρησιμεύει επίσης ως τεχνητός υφάλων. Άλλες ενδιαφέρουσες τοποθεσίες καταδύσεων είναι ο ραντάρ Reef, το τοίχο του νεκροταφείου και το τείχος της Wilderness [5], όλα καλά καλυμμένα με κοράλλια και με μεγάλη ποικιλία θαλάσσιας ζωής.

Σπήλαια
Ο Cayman Brac απευθύνεται επίσης σε επισκέπτες πολλών πειθών πέρα ​​από τους δύτες.

Σπήλαια βρίσκονται γύρω από το νησί, προσφέροντας spelunkers μια γεύση από λεπτούς υπόγειους σχηματισμούς. Τα βήματα και, σε ορισμένες περιπτώσεις, οι σκάλες έχουν κατασκευαστεί για να επιτρέπουν την πρόσβαση των επισκεπτών σε πιο απομακρυσμένες σπηλιές. Μια σπηλιά, το σπήλαιο της Ρεβέκκα, περιέχει τον τάφο ενός νεαρού κοριτσιού που χάθηκε σε μια πάλη ενάντια στις καταστροφές του μεγάλου τυφώνα του 1932 στην Κούβα ».

Αναρρίχηση
Η αναρρίχηση αναδύθηκε από το 1992 και σήμερα το νησί περιλαμβάνει περίπου 100 αθλητικές αναρτήσεις. Οι αναρτήσεις των trad και multipitch είναι σπάνιες.

Πεζοπορία και μονοπάτια πεζοπορίας
Διαδρομές πεζοπορίας και πεζοπορίας έχουν ανοίξει από το Πρόγραμμα Τουρισμού Φύσης, το οποίο επιτρέπει την εξερεύνηση της πυκνής δασικής κατάστασης του νησιού. Μοναδική χλωρίδα και πανίδα ευδοκιμούν εδώ και μπορούν να παρατηρηθούν στην άγρια ​​φύση.

Αλιεία
Τα νερά του Cayman Brac χρησιμοποιούνται ειδικά τόσο για την αλιεία όσο και για την επιδίωξη μεγάλων ψαριών ψαριών ".

Διαχειριστής καταλύματος

Rosanna Sickels

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Θέα στον ωκεανό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 3-17 ετών
Please bring your own personal crib for infants.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
Sorry, no parties allowed. Thank you!

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Absolutely NO Smoking
Please do not move heavy metal porch furniture onto sand. Also please do not move plastic white and blue porch chaises onto sand. Thank you!

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: Sorry, no parties allowed. Thank you!
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Τίμπετς Τερν

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Τίμπετς Τερν) βρίσκεται στην παραλία. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Φάρος του Κέιμαν Μπρακ και Ναυάγιο MV Captain Keith Tibbetts, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Καταφύγιο παπαγάλων του Οργανισμού εθνικής κληρονομιάς και Cayman Brac Beaches. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Cayman Brac

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Cayman Brac Beaches - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Λονγκ Μπιτς - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καταφύγιο παπαγάλων του Οργανισμού εθνικής κληρονομιάς - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Σημείο κατάδυσης Charlie's Reef - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ακρωτήρι του Κέιμαν Μπρακ - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • West End (CYB-Διεθνές Αεροδρόμιο Τσαρλς Κίρκονελ): 15 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Paradise Restaurant - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Coral Isle Restaurant - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Pat’s Kitchen - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Star Island Cafe - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Restaurant Soleil - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 51 από 51 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 51 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 51 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 51 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 51 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Bill S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect!
Clean and roomy. Quiet area with great sea views, the photos are accurate. This our 5th trip to Cayman Brac, with more to come. Brac Beach House will always be our first choice if available 😃
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Brian M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful stay at the Brac Beach House
Rosanna was the perfect host in every way imaginable. The property exceeded our expectations as did the island itself. If I could give more than 5 Stars, I would! The only complaint was that we weren’t able to stay longer than we did to enjoy the sunsets, sunrises, venturing into the water, and relaxing with a gorgeous view from everywhere in and around the house! We couldn’t have been happier with our entire visit to Cayman Brac and the Brac Beach House.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

Joshua J.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fantastic getaway
Just returned from an awesome stay at Beach House. My wife and I were looking for a quiet place to relax and listen to the ocean, away from it all, and this house delivered wonderfully. The house was clean, well maintained, private and has a magnificent porch for taking in the ocean, rain or shine. We made use of the well stocked kitchen, as we enjoyed purchasing groceries at the island market and generally preparing our own meals. We brought our own water shoes and snorkeling gear, but we aren't the particularly adventurous sort, so we just waded into the ocean from the shore (which is right there!), and enjoyed viewing the sea creatures in shallower depths. Still spotted a ray, some squid and a myriad of fish! As others have mentioned, this location is not a sandy beach, so plan accordingly. The host was very thoughtful and responsive, and will definitely assist with questions and suggestions. But the house had everything we needed and then some! Some of the other things we enjoyed on the island were Sushi Tuesday at Barracuda's, hiking the island trails, getting fresh bread from the local bakery and fresh produce from the farm market. Every evening we were back at the house, though, soaking in those ocean sunsets. Definitely can't recommend this house enough, and definitely would return.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

Yvonne J.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Incredible scenery clear waters amazing location
This was the first time my husband and I had a vacation in 7 years. I travel the world for a living and often go to incredible places. This house did not disappoint. I think that Beach Brac House worked for us because of so many reasons. Aside from its proximity to the water and access to the pier, the property was also well located, had ample car parking and was quiet. I think that these are the main factors I look for when staying somewhere because there's nothing worse than not being able to sleep or relax when going on a vacation. Aside from the above mentioned, the house itself it's well equipped. There are so many little touches that made such a difference. For example having snorkeling gear and the outdoor shower as well as a place to hang set gear was incredibly handy especially coming out from the water. I think that one of the biggest thing that won me over was the laundry. A simple piece of equipment means a lot. Not having to go somewhere to wash and dry clothes made so a difference to my mind set. I could just unwind and relax and not have to worry about the mundane day-to-day things. Lastly it was nice to get frequent communication from Rosanna with ideas of what to do. It's like having your own concierge service. Overall we had a good stay, no complaints or issues. I highly recommend this property.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

10/10 Άριστο

S T., Central New York

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Everything needed for a relaxing time…
We enjoyed the relaxing nature of the house and island… if you are looking to dive, snorkel, hike, and relax by the ocean, Brac Beach House was wonderful… the house is just as pictured, secluded, and stocked with everything you could need, from first aid kit, spices, pots/pans, storage containers, beach towels, grocery bags, and a cooler. The owners are great about recommending activities and dining options… perfect off the beaten path vacation..
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Rosanna Sickels

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
It all started way back when...My husband had an extended USMC leave off the coast of Spain. I joined him and we rented a very small car, called a “Seat”, appropriately named. We purchased a rubber raft, paddles, snorkels, and fins. We tossed the inflated raft over the roof of the “Seat” and could barely see out the front window & drove down the steep mountainside to the beaches of the beautiful Costa Brava. We shoved off with our paddles & snorkel gear in hand, slipped over the side of rubber raft and couldn’t believe what we saw!! We were hooked!

We've been scuba diving with family & friends for several years now. We've always enjoyed exploring beaches, caves, bluffs, hiking trails, etc. ! We're sure you will thoroughly enjoy diving, relaxing, and exploring Cayman Brac as well!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Cayman "Brac Beach House" is truly one of a kind! The "Brac Beach House" combines the ability to stay active, if you so choose. It also allows you to unplug & just listen to the lapping waves from your porch or from any of the four 8' sliding glass doors which open to the Caribbean Sea.

All rooms are spacious and very attractive. The master bedroom suite has a king size bed and includes an ensuite bath with large, glass block shower for two! And the second bath has a king size bed and a twin bed too. This bedroom has tub/shower combination. Both spacious bedrooms open onto the porch with spectacular views of the Caribbean Sea!

Soak up the sun or relax in the shade on your 12' x 54' veranda. Or walk out on the jetty and immerse yourself into the sea!

Enjoy beautiful sunrises to the east over the bluff and breathtaking sunsets to the west right from your bedroom or from the living area of the house!

Excellent swimming, snorkeling, shore diving, and kayaking right from your Caribbean beachfront yard.

Also check out the numerous marked shore diving sites available around the island. See the Shore Diving Guide to Cayman Brac developed by: SITA/Sister Island Tourism Association booklet available for your use. The booklet has shore diving details on several shore dive sites. Great details about each shore dive on the island.

Please also see our website for more great shore diving and world class boat diving options on the island!
key words brac beach house or cayman brac beach house

Hike the bluff that runs down the center of island.

Explore numerous caves in and around the bluff.

Bird watchers will enjoy the Parrot Reserve and the Booby Birds on the bluff!

Looking for more adventure? World Class rock climbing is also available! See Skip Harper's book, "Adventuring on Cayman Brac", also available in the house for your use.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Fantastic Views! Shore diving, snorkeling, kayaking, hiking, rock climbing, bird watching or simply relax on the 12 ' x 54' tiled veranda! Or relax in a chaise or a hammock and listen to the waves which are just about 80 steps away on the shoreline.

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων