Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Ενοικίαση κατοικίας-Cottage από τη λίμνη Οντάριο, Rochester, Hilton, NY.

Ενοικίαση κατοικίας-Cottage από τη λίμνη Οντάριο, Rochester, Hilton, NY.

Συλλογή φωτογραφιών για Quaint Vacation Rental- Peaceful Cottage by Lake Ontario, Rochester, Hilton, NY

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Ενοικίαση κατοικίας-Cottage από τη λίμνη Οντάριο, Rochester, Hilton, NY.

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 5 άτομα102 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Hilton, NY
  • Δημοφιλής τοποθεσίαLake Ontario Winery12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕμπορικό Κέντρο Mall at Greece Ridge18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΡότσεστερ, Νέα Υόρκη (ROC-Διεθνές Αεροδρόμιο του Ευρύτερου Ρότσεστερ)22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠανεπιστήμιο του Ρότσεστερ25 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Μονό Κρεβάτι και 1 Διπλό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Ξεχωριστή τραπεζαρία

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ενοικίαση κατοικίας-Cottage από τη λίμνη Οντάριο, Rochester, Hilton, NY.

Αν θέλετε μια γαλήνια τοποθεσία κοντά στη λίμνη Οντάριο, μένετε εδώ!
Ξαναζήστε τις αναμνήσεις σας στο εξοχικό σας! Ελάτε να χαλαρώσετε, να συνομιλήσετε γύρω από το υπαίθριο τζάκι, να κολυμπήσετε στον ήλιο, να πεζοπορείτε ή να διαβάσετε ένα καλό βιβλίο!
Αυτά τα 1100 τετραγωνικά πόδια. θερμαινόμενο όλο το χρόνο διακοπές ενοικίασης εξοχικό σπίτι είναι σε cul-de-sac κατά μήκος των ακτών της λίμνης Οντάριο. Βρίσκεται στο Hilton New York - ένα όμορφο βορειοδυτικό προάστιο του Ρότσεστερ, Νέα Υόρκη. Βρίσκεται αρκετά μακριά για να απολαύσετε ένα απομονωμένο καταφύγιο από την καθημερινή ζωή, αλλά αρκετά κοντά για να ζήσετε όλα όσα έχει να προσφέρει το Rochester.
Το εξοχικό σπίτι βρίσκεται στη νότια πλευρά του δρόμου, σε μια ιδιωτική κατοικία 50x250 που στηρίζεται σε πυκνό ξύλο. Η λίμνη βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του δρόμου. Υπάρχει μικρή κίνηση. Υπάρχει μια παραθαλάσσια περιοχή που διαθέτει προνόμια για χρήση με τα πόδια. Αυτή είναι μια φυσική παραλία χωρίς ναυαγοσώστες.

Αυτή η μοναδική τοποθεσία αποτελείται από εξοχικές κατοικίες και σπίτια. Βρίσκεται σε απόσταση 2 λεπτών με τα πόδια από το Φάρο Braddock Point, το οποίο είναι τώρα Bed and Breakfast και στεγάζει τις γαμήλιες τελετές. Υπάρχει επίσης ένα μικρό δημόσιο πράσινο χώρο με ένα φανταστικό πλεονέκτημα για να παρακολουθήσετε το ηλιοβασίλεμα δίπλα στο φάρο. Αναπαυτικές καρέκλες παρέχονται για να περπατήσουν την πόρτα για να παρακολουθήσουν ηλιοβασίλεμα με άνεση.

Σε βολική τοποθεσία, 2 λεπτά από τη γραφική λίμνη Ontario Parkway, αυτό το γαλήνιο σκηνικό προσφέρει φρέσκο αέρα και την ευκαιρία να χτυπήσει πίσω και να πάρει τα πράγματα λίγο πιο αργά.
Αυτό είναι το ιδανικό μέρος για να περιβάλλετε τον εαυτό σας με ειρήνη και ηρεμία. Το εξοχικό σπίτι είναι το τέλειο μίγμα ενός καταφύγιου δίπλα στη λίμνη και μιας καμπίνας δασικής έκτασης. Η ιδιωτική ατμόσφαιρα ενισχύεται από ένα μεγάλο μέρος, περιτριγυρισμένο από δέντρα, και το πλεονέκτημα του να μην στεγνώνεται ανάμεσα σε γειτονικά σπίτια.

Το υπαίθριο τζάκι προσφέρει μια όμορφη ατμόσφαιρα για να χαλαρώσετε.


Αυτό είναι ένα υπέροχο στολίδι ενός χώρου για να ξεφύγετε. Είτε πρόκειται για ήσυχη μοναξιά και αντανάκλαση είτε για μέρες γεμάτες δραστηριότητες, θα βρείτε όλες εδώ.

Περιλαμβάνεται χωρίς επιπλέον χρέωση: ασύρματη σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο Internet για τους επισκέπτες με φορητούς υπολογιστές, ψηφιακό τηλέφωνο που επιτρέπει δωρεάν τοπικές και υπεραστικές κλήσεις στο U. S., καθώς και καλωδιακή τηλεόραση.

Πρόσθετα πράγματα που πρέπει να κάνετε :: Το μετρό Rochester απέχει 30 λεπτά με το αυτοκίνητο. Υπάρχουν υπέροχα εστιατόρια, θέατρα, μπέιζμπολ Rochester Redwings, ποδόσφαιρο Rhinos, πλανητάριο, μουσείο επιστημών, ζωολογικό κήπο και νυχτερινά κέντρα. Υπάρχουν διάφορα φεστιβάλ όλο το χρόνο.
Πανεπιστήμια - Κρατικό Πανεπιστημιακό Κολλέγιο στο Brockport -25 λεπτά, Πανεπιστήμιο Rochester-30 λεπτά, Ινστιτούτο Τεχνολογίας Rochester-30 λεπτά, κολλέγιο Αγίου Ιωάννη Fisher -40 λεπτά Six Flags, λίμνη Darien Amusement και Water Park είναι 45 λεπτά μακριά. Το πάρκο ψυχαγωγίας Seabreeze απέχει 25 λεπτά. Το Letchworth State Park που ονομάζεται «Grand Canyon of the East» απέχει 1 ώρα.
Ο καταρράκτης του Νιαγάρα απέχει 90 λεπτά. Δείτε τις πανέμορφες πτώσεις σε διάφορες τοποθεσίες, κάντε ένα ταξίδι στο Maid Of The Mist για να πάρετε μια ματιά κοντά, και επισκεφθείτε το καζίνο! Πάρτε τη γραφική διαδρομή προς τα Falls και επισκεφθείτε πολλά οινοποιεία στο μονοπάτι κρασιού Niagara κατά μήκος του δρόμου.
Η περιοχή Finger Lakes είναι περίπου μία ώρα μακριά - Υπάρχουν πάνω από 80 οινοποιεία για να διαλέξετε σε ένα γραφικό περιβάλλον.

Σχόλια ιδιοκτητών: Το καλοκαίρι του 2005 ήταν η πρώτη φορά που προσφέραμε το εξοχικό σπίτι προς ενοικίαση μετά από δύο χρόνια που το ανακαινίσαμε! Είμαστε ευλογημένοι να συναντήσουμε υπέροχους επισκέπτες από πολλά διαφορετικά κράτη και ακόμη και την Ευρώπη.
Είχαμε πολύ ευνοϊκή ανατροφοδότηση. Οι επισκέπτες σχολιάζουν πόσο ευρύχωρα είναι και ότι τα δωμάτια είναι πολύ μεγαλύτερα από τις φωτογραφίες που παρουσιάζουν!

Απολαύσαμε την υποδοχή των επισκεπτών κάθε ηλικίας. Ο στόχος μας είναι να σας κάνει να αισθανθείτε άνετα και αμέσως στο σπίτι σας στο εξοχικό μας σπίτι.


Το Hilton είναι ένα όμορφο μέρος για να επισκεφτείτε οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου. Απολαύστε τις πηγές του χάρτη, τα χρυσά καλοκαίρια, τα φεγγαρά φθορές και τους χειμωνιάτικους χειμώνες. Μίσθωση εξοχικό σπίτι μας για μια παλιά μόδα χωρίς στρες διακοπές μακριά από καθημερινά περισπασμούς. Δεν θα ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΤΕ.
Ελπίζω να ακούσω από εσένα!
Ron και Mary

Διαχειριστής καταλύματος

Ron or Mary Patton
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 1:00 μ.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Children can not be left unattended .

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
Allow up to 5 people and 4 vehicles maximum .

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
No pets allowed on premises including property

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Only allowed outside. $200 fine if violated
No snow plow service. Cleared before check in. During stay Shovel is provided
House has septic. Flush only waste and 1 ply toilet paper provided
Owner is allowed to enter and make repairs with notice

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: allow up to 5 people and 4 vehicles maximum .
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Χίλτον

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Χίλτον) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα και δίπλα στη λίμνη. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Temple of Apollo και Φάρος Charlotte-Genesee Lighthouse, ενώ στα αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Horizon Fun FX και Κέντρο Χόκεϊ Lakeshore Hockey Arena. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Hermes by Praxiteles και Ζωολογικός Κήπος Σένεκα Παρκ. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με ιστιοπλοΐα και Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση και Ιππασία σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Hilton, NY

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Lake Ontario Winery - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εμπορικό Κέντρο Mall at Greece Ridge - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο αναψυχής Seabreeze - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Στρονγκ - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πανεπιστήμιο του Ρότσεστερ - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Ρότσεστερ: 26 λεπτά οδικώς
  • Ρότσεστερ, Νέα Υόρκη (ROC-Διεθνές Αεροδρόμιο του Ευρύτερου Ρότσεστερ): 22 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Blue Barn Cidery - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Abbott's Frozen Custard - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Wood Kettle Brewing - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Robbie’s Bar & Grill - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 146 από 156 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 8 από 156 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 156 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 156 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 156 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Janet E., Rochester,NY

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderfully Peaceful Weekend
We simply needed a quiet place to gather - a place we could share some of our favorite memories and enjoy each other’s company away from the business of everyday life. Thanks to Mary and Ron.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

6/10 Μέτριο

Keegan P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Αρνητικά: Επικοινωνία
Host lacks compassion
My girlfriend and I stayed here for our visit to Rochester and my Alma mater at RIT. The house has access to a private beach which is to die for! Unfortunately, when we opened the door we were instantly hit by the toxic fragrance smell of plug ins and scent sticks. My girlfriend has multiple chemical sensitivity and we were not aware there would be such an extreme amount of plug-ins, scent sticks, & other scented items. Right away we messaged the host to let them know and sadly right from the start we were met with gaslighting and no empathy for her reactions to the chemicals. Even with all 10 scent sources removed, we had to have the windows open and fan on during snowstorms each day and sleep in the living room to help her symptoms. We were not able to sleep in the rooms! After a few messages back and forth, we asked what they could do for us. No response. The rest of the trip. After our trip the host continued with no empathy or compassion for our condition and situation. We did eventually ask for compensation for our troubles, but were met with “…thank you for confirming there was nothing physically we needed to do for you.” Overall, we still give it 3 stars for the location, but the lack of communication and empathy was pretty shocking. They felt as long as they weren’t breaking VRBO host guidelines, they did nothing wrong and didn’t even need to respond. Ask questions up front and let them know if you don’t like to breathe toxic fumes all day and night.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

David S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Very comfortable holiday stay
Property description and photos are really spot on. We immediately felt at home and all of the furnishings were comfortable and functional. The hosts had a small Christmas tree in the living room area which gave the place a nice holiday feel! Hosts were very responsive to all messages and the check in/out process was super easy. Highly recommended for a lakeside getaway!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

J N.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Very nice place to stay
Very clean, nice neighborhood, scenic.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Myra B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great cottage
We were visiting family in the area and chose this lake cottage for its location. What a great choice. Had everything you wanted and more. We really enjoyed staying there and would certainly stay on our next visit if it’s available .
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Ron or Mary Patton

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We are Rochester natives. We have raised our children here. We believe in nurturing families and relationships and feel our cottage is a perfect place to reconnect . We are very accessible if you have any questions or concerns.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

This is an ideal setting and an affordable vacation rental.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

This is a walkable, safe and historic neighborhood. It has the Braddock Point light house. It has an Octagon house, the only one on the south shore of Lake Ontario. It also has the only waterfront park in the town of Parma called Bogus Point Park. There have been myths over the years that it was a favorite hideout for “bootleggers” .
This is a great central location to explore Western NY.
This is close to the Erie Canal which was completed in 1825. It allowed commercial goods to move from one end of the state to the other over water. There are many quaint canal towns such as Brockport, Spencerport, and Fairport.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων