Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Casa Isabelita - WIFI, AC, θέασεις λίμνης, πουλιά και πιθήκους

Casa Isabelita - WIFI, AC, θέασεις λίμνης, πουλιά και πιθήκους

Συλλογή φωτογραφιών για Casa Isabelita-4/2Home, AC, WiFi,Lake View, Brkfast on 1st day

Εξωτερικοί χώροι
Μη ταξινομημένη εικόνα, 2 από 45, κουμπί
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Μη ταξινομημένη εικόνα, 4 από 45, κουμπί
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Casa Isabelita - WIFI, AC, θέασεις λίμνης, πουλιά και πιθήκους

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
4 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 9 άτομα167 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Tierras Morenas, Provincia de Guanacaste
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛίμνη Αρενάλ10 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαFlyZone Wakeboard School5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕθνικός Δρυμός του Ηφαιστείου Tenorio6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΛα Φορτούνα (FON-Αρενάλ)106 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 9 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι, 1 Διπλό Φουτόν και 1 Μονό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Casa Isabelita - WIFI, AC, θέασεις λίμνης, πουλιά και πιθήκους

Κεντρική τοποθεσία (μεταξύ του αεροδρομίου της Λιβερίας και της La Fortuna) σε δραστηριότητες από ηφαιστειακά δάπεδα και φινίρισμα με φερμουάρ σε δάση Cloud και Monte Verde.

Εξαιρετική αξία σε σύγκριση με παρόμοια σπίτια στην περιοχή. Επωφεληθείτε από την έκπτωση 10% με διαμονή 1 εβδομάδα.

Το Casa Isabelita είναι ένα ολοκαίνουργιο, απομονωμένο, ζεστό και σύγχρονο σπίτι που βρίσκεται σε μια ιδιωτική περιφραγμένη κοινότητα σε κοντινή απόσταση από τη λίμνη Arenal. Αυτό το άνετο σπίτι βρίσκεται σε μια ήσυχη φρουρούμενη κοινότητα, στη μέση ενός δάσους. Εξαιρετικό μέρος για "γείωση" και "δασική κολύμβηση". Το περιβάλλον θα σας βοηθήσει να αποτοξινωθείτε από την καθημερινότητά σας. Πολλοί από τους καλεσμένους μας αναφέρουν ένα ήσυχο και ξεκούραστο ύπνο της νύχτας. Έχουμε βιώσει το ίδιο και το εκτιμούμε πάρα πολύ. Θέλουμε να το μοιραστούμε μαζί σας. Βγείτε στις περιπέτειες και επιστρέψτε στο γαλήνιο διάστημα μακριά από τα πλήθη.

Εξοπλισμένο με σύστημα ασφαλείας, δωρεάν WiFi, καλωδιακή τηλεόραση, AC, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, πλυντήριο / στεγνωτήριο, 4 υπνοδωμάτια & 5 κρεβάτια. Η περιοχή διαθέτει εστιατόρια, τράπεζα, βενζινάδικο και convenience stores. Arenal ηφαίστειο, θερμές πηγές, Rio Celeste, & Zip επένδυση δραστηριότητες, όλα μέσα σε 45 έως 90 λεπτά με το αυτοκίνητο. Playas (παραλίες) Το Del Coco και η Hermosa απέχουν 1,5 ώρα από το αεροδρόμιο της Λιβερίας. 2 ώρες με το αυτοκίνητο στο Monteverde.

Τη στιγμή που μπαίνετε στο σπίτι, η ενέργεια είναι γαλήνια και γαλήνια. Βρισκόμαστε μέσα σε μια ιδιωτική κοινότητα με φρουρό ασφαλείας. Η κοινότητα είναι εκτός του κεντρικού δρόμου 142. Το σπίτι είναι 45 λεπτά από τα τουριστικά τμήματα της La Fortuna και έχει περισσότερο από ένα τοπικό ήσυχο σπιτικό homy αισθάνονται. Καθώς μπείτε στην κύρια είσοδο θα συναντήσετε μερικά τμήματα στρωμένα και μερικά σε χαλίκι ή άστρωτα. Είναι μέρος της ομορφιάς της περιοχής. Σχεδιάστε για 10 λεπτά με το αυτοκίνητο στο πλησιέστερο εστιατόριο, το σπίτι Corcor Steak στο Aguacate (όπου βρίσκεται το σπίτι). Το Rio Piedras, στα δυτικά, και το Nuevo Arenal, στα ανατολικά, έχουν πολλά τοπικά εστιατόρια Tico. Οι περισσότερες δραστηριότητες βρίσκονται στη La Fortuna, 40 λεπτά από το σπίτι. Η άγρια ​​ζωή βιώνεται και εκτιμάται γύρω από το σπίτι και το περιβάλλον. Οι μαϊμούδες και τα όμορφα πουλιά ακούνε και βλέπουν στο κατώφλι μας. Ο κεντρικός όροφος ανοίγει σε μια ευρύχωρη κουζίνα με countertops από γρανίτη, όμορφη καμπίνα, σύγχρονες συσκευές, μαγειρικά σκεύη κουζίνας και όλα όσα χρειάζεστε για να προετοιμάσετε τα οικογενειακά γεύματα. Το νερό της βρύσης είναι ασφαλές, αλλά προσθέσαμε και φίλτρο νερού. Υπάρχει επίσης τραπεζαρία, καθιστικό με άνετους καναπέδες και μπάνιο σε αυτόν τον όροφο. Παρέχονται καθαρά πετσέτες και προϊόντα περιποίησης. Τα ντους έχουν ζεστό νερό κατόπιν παραγγελίας. Υπάρχουν ανεμιστήρες οροφής και AC σε όλο το σπίτι. Ο επάνω όροφος διαθέτει 2 μεγάλα υπνοδωμάτια και ένα μικρό υπνοδωμάτιο. Η κύρια κρεβατοκάμαρα ανοίγει σε ένα μπαλκόνι που σας επιτρέπει να απολαύσετε το πρωινό σας καφέ / τσάι (παρέχεται) ενώ σκέφτεστε τη θέα στη λίμνη και την ακοή και να δείτε πολλά διαφορετικά είδη πουλιών, όπως για παράδειγμα οι τοκουάν. Υπάρχει επίσης ένα δεύτερο μπάνιο στον ίδιο όροφο. Ο κάτω όροφος διαθέτει ένα 4ο υπνοδωμάτιο, οροφή / δάπεδα από γυαλί / τοίχους. Οι επισκέπτες έχουν εκφράσει την απόλυτη ικανοποίησή τους για να ανοίξουν τα μάτια τους το πρωί και να αισθάνονται ότι είναι στη μέση του δάσους με το πράσινο που μπορεί να εκτιμηθεί σε αυτό το δωμάτιο. Υπάρχει επίσης μονάδα AC σε αυτόν τον όροφο. Το σπίτι φιλοξενεί μεγάλες οικογένειες έως 8 ατόμων. Παρέχεται επίσης παιδικό παρκοκρέβατο και στρώματα αέρα. Βρίσκεται σε μια ήσυχη, οικογενειακή, ιδιωτική φυλασσόμενη κοινότητα. Σχετικά με τη φύση, αυτό το σπίτι κάθεται στη μέση ενός "bosque". Το Casa Isabelita είναι ένα καλά διατηρημένο και καθαρό σπίτι για να απολαύσετε εντελώς την επίσκεψή σας. Υπάρχουν πολλές όμορφες παραλίες στο Guanacaste στην ακτή του Ειρηνικού. Αγαπάμε το Playa Tamarindo, το Playa Conchal, το Playa del Coco και την playa hermosa, τα οποία είναι περίπου 1,5 έως 2 ώρες δυτικά από το σπίτι. Το Casa Isabelita απέχει 1,5 ώρα από το αεροδρόμιο της Λιβερίας (LIR) και 3 ώρες από το αεροδρόμιο SJO (San Jose / Alajuela).
Η κοινόχρηστη πισίνα υπερχείλισης διατίθεται στους επισκέπτες μέχρι τις 19:00. Μπορεί να προσεγγιστεί με τα πόδια στην αυλή του σπιτιού και ακολουθώντας το μονοπάτι για περπάτημα σε απόσταση 30 μέτρων από το σπίτι. Μπορεί επίσης να είναι προσβάσιμο με αυτοκίνητο με τη μετάβαση μέσω της φρουράς. Η μαρίνα είναι περίπου 500 μέτρα σε κοντινή απόσταση από το σπίτι. 2 μεγάλα καγιάκ είναι διαθέσιμα στους επισκέπτες μας χωρίς κόστος. Η κοινότητα έχει 24ωρη ασφάλεια. Τόσο ιδιοκτήτης όσο και διαχειριστής ακινήτων είναι εύκολα προσβάσιμοι. Μπορείτε να δείτε τη σελίδα μας στο F. B. "Casa Isabelita Κόστα Ρίκα". Μπορείτε να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας και να δείτε εστιατόρια και μέρη που επισκεφθήκαμε στην ενότητα "Σχετικά / Παρακολούθηση". Καλωσορίζουμε τις φωτογραφίες σας.

Διαχειριστής καταλύματος

Jennie Cruz
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Διατίθεται ευέλικτο check in (επικοινωνήστε με τον οικοδεσπότη πριν την άφιξη)
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
The house has stairs. please make sure this is ok.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
The house sits in a quiet community. Please make sure to use courtesy and keep noise down.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Αυτό το κατάλυμα δε διαθέτει ανελκυστήρες
Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Τιέρας Μορένας

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Τιέρας Μορένας) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και δίπλα στη λίμνη. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Εθνικός Δρυμός του Ηφαιστείου Tenorio και Λίμνη Αρενάλ. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: FlyZone Wakeboard School και Monteverde Frog Pond. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Tierras Morenas, Provincia de Guanacaste

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λίμνη Αρενάλ - 10 λεπτά με τα πόδια
  • FlyZone Wakeboard School - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εθνικός Δρυμός του Ηφαιστείου Tenorio - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Τροναντόρα - 23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καταρράκτης του Ρίο Σελέστε - 64 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Λα Φορτούνα (FON-Αρενάλ): 117 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Café & Macadamia - 14 λεπτά με τα πόδια
  • Dond' Liz - 23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Moya's Place - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Taqueria Las Lenitas - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Soda La Macha - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 20 από 23 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 23 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 23 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 23 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 23 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Katherine M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Quiet, beautiful location with lots of activities.
Absolutely loved staying here. A lot of house for 2 people but I loved the access we had to different activities. The house was very quiet and Jennie was an amazing host. Javier also helped out a lot! We spent every morning drinking coffee on the patio. The pool is absolutely beautiful at sunset and we loved having access to kayaks. There is good food options all over, but driving is required. Don’t pass up the local fruit and veggie stand in Guadalajara Recommend doing the hanging bridges, which is about 45 minutes away. The pictures on the VRBO post do not do this place justice! Would suggest this place for a multi family trip! Enjoy Costa Rica!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Jana D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Short stay
The newly enclosed upstairs balcony was nice for watching the sunsets and storms rolling in! We were only there for a couple of days, but did enjoy a sunny afternoon at the pool in Turtle Cove Yacht Club! Had the whole place to ourselves!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Sal M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect location
The property is in the perfect location. It overlooks the lake, and it’s the perfect property if you’re looking for peace and quiet. However, la Fortuna isn’t that far from the house if you’re seeking fun and adventure.
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

larry c.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Nature Tour Home Plate
This property was well suited for our party of 5 - 2 adult couples and a single adult. The 3 level home offered fine communal space as well as individual private space. Great views of the lake, and lots of birds passing thru, The grounds were well kept..
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2023

10/10 Άριστο

Rosana M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excelente 100 % recomendada
Excelente estadía una casa super completa y confortable con todas las comodidades 100 % recomendada
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Jennie Cruz

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
My husband was born in Costa Rica and studied culinary arts. I am from Puerto Rico and love family and nature. We truly enjoy our home with your family. Welcome.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We love Costa Rica and specially the Lake Arenal area. Beautiful forest, lake and wonderful people. We appreciate being around nature in a quiet and serene place. Casa Isabelita has given us the opportunity to experience this tranquility.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

The lake view from the front balcony is panoramic. But it is the quietness and stillness that we adore in this home.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Ισπανικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων