Στην καρδιά του Grace Bay - Παραλιακό θέρετρο - Δεν χρειάζεται αυτοκίνητο

Στην καρδιά του Grace Bay - Παραλιακό θέρετρο - Δεν χρειάζεται αυτοκίνητο

Συλλογή φωτογραφιών για PENTHOUSE 307, THE PLAZA OCEAN CLUB WEST Grace Bay, No Car Needed

Παραλία
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Στην καρδιά του Grace Bay - Παραλιακό θέρετρο - Δεν χρειάζεται αυτοκίνητο

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 5 άτομα119 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Grace Bay, Caicos Islands
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Grace Bay Beach5 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαThe Regent Village Shopping Mall (εμπορικό κέντρο)8 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Long Bay Beach7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΠροβιντενσιάλες (PLS-Διεθνές Αεροδρόμιο του Προβιντενσιάλες)16 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Στην καρδιά του Grace Bay - Παραλιακό θέρετρο - Δεν χρειάζεται αυτοκίνητο

Καλώς ήρθατε στο Grace Bay και στις παραλίες! Το Sapodilla on Grace είναι ένα υπνοδωμάτιο 2 υπνοδωματίων, 2 μπάνια Ιδιωτικό κατάλυμα, ενοικίαση ιδιοκτησίας στο Ocean Club West Resort Plaza στην παραλία Grace Bay. Απολαύστε αυτή την περιζήτητη τοποθεσία με τζιν καθαρό νερό των ωκεανών του "The #!1 παραλία στον κόσμο ". Η διαμονή σας στο Ocean Club West Plaza, περιλαμβάνει την πισίνα και την παραλία στο Ocean Club East σε απόσταση 4 λεπτών με το αυτοκίνητο. Εκπτώσεις αυτοκινήτων και σκαφών διαθέσιμες.

**** ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ 7 PAY 6 ή STAY 6 PAY 5 (Ζητήστε έκπτωση πριν από την κράτηση). Ισχύει για διαμονές 1 Μαΐου έως 20 Οκτωβρίου ****

Περπατήστε σε εστιατόρια, διασκέδαση, σούπερ μάρκετ, αίθουσες παγωτού, ψώνια και πολλά άλλα. Αυτή είναι η τέλεια τοποθεσία στη μέση όλων, αλλά πολύ πιο πάνω από τα πλήθη. Οι τιμές μας είναι πολύ ανταγωνιστικές με τη χρήση των εγκαταστάσεων του θέρετρου, πισίνα. Spa, Γυμναστήριο, Παραλία, καρέκλες, ξαπλώστρες, ομπρέλες και δωρεάν πάρκινγκ.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
WiFi δωρεάν
Chrome Cast και Fire stick στις τηλεοράσεις - Διεθνείς σταθμοί
Τηλεοράσεις σε όλα τα δωμάτια
Μοναδικό θέμα τοιχογραφίας και παραλία της Sapodilla Bay
Ρακέτες τένις x 4 και μπάλες - Τένις Pro για το προσωπικό *
Γυμναστήριο
Ξαπλώστρες πισίνας και πισίνας
Παραλία και καρέκλες, ομπρέλες
επιπρόσθετες μικρότερες καρέκλες παραλίας για το νησί σας, εξερεύνηση στην παραλία ή για να πάρετε την Πέμπτη για ψάρια
Πλυντήριο / στεγνωτήριο στο διαμέρισμα
Παρέχονται λευκά είδη και πετσέτες
Ανέσεις μπάνιου - σαμπουάν, γέλη μπάνιου, λοσιόν, προϊόντα από χαρτί
Snorkel gears x 4, ομπρέλα παραλίας, ξαπλώστρες x 4, πετσέτες θαλάσσης, ψυγείο πάγου
Κλιματισμός χωρίς χρέωση
Περπατήστε σε πάνω από 28 εστιατόρια, μπαρ, σούπερ μάρκετ IGA, τράπεζες, ATM, τοπικά εστιατόρια, θαλάσσια σπορ και εκδρομές
Μεγάλο μπαλκόνι με δροσερή λυχνία LED και θέα στον κόλπο Grace και τους κήπους
Τένις (μπορεί να κανονιστεί με τον πρεσβευτή Condo / Concierge *)
ΔΩΡΕΑΝ Πάρκινγκ στο χώρο του ξενοδοχείου
Το τρίτο όροφο ιδιωτικής ζωής με θέα στο δρόμο του Grace Bay δρόμο και δραστηριότητες, που φιλοξενεί την ετήσια παρέλαση Maskanoo
Μεγάλη φυσική αύρα
Ιδιωτική νοικοκυριό, Ακίνητο 24/7
Ιδιωτική υπηρεσία νταντά, σεφ, μασάζ *
Με επιπλέον χρέωση, απαιτείται κράτηση *

Προβιντενσιάλες, Τούρκοι και Κάικος. Το εστιατόριο Solano, οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες, η πισίνα, τα γήπεδα τένις, το γυμναστήριο, το σπα και το εύκολο περίπατο στην ταινία 'hip' είναι όλοι σας για να απολαύσετε. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι πρόκειται για ενοικίαση ιδιωτικού ιδιοκτήτη, οπότε δεν υπάρχει πρόσβαση στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου. Ο διαχειριστής του ακινήτου σας και ο υπάλληλός σας είναι διαθέσιμος όλο το 24ωρο και θα είστε στο νησί για να εξασφαλίσετε ότι η διαμονή σας είναι εκπληκτική!

Το κατάλυμα:
Τα υπνοδωμάτια διαθέτουν queen κρεβάτια με ιδιωτικό μπάνιο, βαμβακερά σεντόνια, ντουλάπα, ανεμιστήρες οροφής και πλήρως κλιματιζόμενα.
Η ζωή, η τραπεζαρία και η κουζίνα είναι μια ωραία ανοιχτή ιδέα που ενθαρρύνει τη συνομιλία και τον οικογενειακό χρόνο. Όλα τα gadget που χρειάζεστε για μια απλή σαλάτα ή ένα γκουρμέ γεύμα παρέχονται όλα.

Ονομάστηκε "Sapodilla on Grace" λόγω της έντονης αγάπης της παραλίας Sapodilla Bay μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο στα νότια του νησιού. Ένας ήσυχος όρμος τέλειος για τους νέους και τους νέους στην καρδιά με ρηχά ζεστό νερό, 2 - 3 μίλια έξω είναι ακόμα μέση βαθιά. Στο σαλόνι είναι μια όμορφη τοιχογραφία μιας ζωγραφικής του κόλπου, οπότε αν δεν έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε, το έχετε μαζί σας όλη την ώρα.

Η τοποθεσία:
Το Grace Bay Beach έχει ονομαστεί Beach Number 1 στον κόσμο και είναι παγκοσμίως γνωστό για τις τυρκουάζ του, το τζιν καθαρό νερό και τις λευκές αμμώδεις παραλίες με άμμο. Όλες οι παραλίες είναι δημόσιες και το πάρκινγκ είναι δωρεάν. Το κολύμπι με αναπνευστήρα είναι ένα από τα κορυφαία τρία πράγματα που πρέπει να κάνετε κατά τις διακοπές σας σε αυτόν τον παράδεισο, περάστε τη μάσκα και τα πτερύγιά σας και ετοιμαστείτε για κάποια περιπέτεια - τα εργαλεία μπορούν να αγοραστούν στο Grace Bay ή στο θέρετρο Coral Gardens. Παρέχουμε πετσέτες θαλάσσης, καρέκλες, ομπρέλες και ψυγείο για να κάνετε την εξερεύνησή σας σε άλλες παραλίες μακριά από το θέρετρο μια μεγάλη περιπέτεια.

Βγείτε και εξερευνήστε το νησί, πηγαίνετε στο εβδομαδιαίο Fry Fry Πέμπτες! Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε πραγματικά τις διακοπές σας και να έρθετε σπίτι στις ανέσεις ενός ασφαλούς, καλά φωτισμένου και καθαρού condo. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχουν ανελκυστήρες, ώστε να περπατήσετε σε μια σκάλα με σκάλες. Μπορείτε να κάνετε κράτηση καμπάνα για την άφιξή σας και την αναχώρηση με μικρή χρέωση κατά τη στιγμή της τελικής πληρωμής, για να πάρετε τις τσάντες σας από και προς το condo (παρακαλείσθε να κανονίσετε με τον Πρεσβευτή Condo και τον Concierge που θα σας απονεμηθεί μετά από μια επιβεβαιωμένη κράτηση) .

Το ισόγειο του 3ου ορόφου (χωρίς ανελκυστήρες) Ocean Club West Plaza φιλοξενεί το Silver Deep ψαρέματος και το κατάστημα με σουβενίρ, ένα στούντιο διαλογισμού, το κατάστημα Tech και ακριβώς απέναντι από το δρόμο είναι ο αγαπημένος μας πράκτορας Charlene Escoe με την Coldwell Banker να αποφασίσετε να κάνετε τους Τούρκους και το Κάικος το σπίτι σας μακριά από το σπίτι.

ΒΙΛΛΑ διοικείται από την TCI Blue Ltd - Providenciales, Τούρκους και Caicos. Χρειάζομαι περισσότερο χώρο? Ρωτήστε για τα άλλα VRBO Condos και βίλα γύρω από το ξενοδοχείο.
Το Motto "μεγάλη εξυπηρέτηση"
Οι διαχειριστές ακινήτων "φροντίζοντας το σπίτι σας στον ήλιο"
Υπηρεσία θυρωρού "από μια καρφίτσα σε ένα ιδιωτικό τζετ"

Διαχειριστής καταλύματος

TCI BLUE Reservations

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Θέα στον ωκεανό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
All guest are checked in directly at the Condo 307 on the Plaza, 3rd floor All guests bypass the Front Desk as this is a Private Owner rental
All garbage must be removed from the condo at departure

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Providenciales

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Providenciales) βρίσκεται στην παραλία. Ενώ όλοι μπορούν να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Providenciales Beaches και Παραλία Grace Bay Beach, όσοι αναζητάτε κάποια δραστηριότητα, μπορείτε να επισκεφτείτε το εξής: Λιμάνι Turtle Cove. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και βόλτα με καγιάκ κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με εξερεύνηση σπηλαίων και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Grace Bay, Caicos Islands

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Grace Bay Beach - 5 λεπτά με τα πόδια
  • The Regent Village Shopping Mall (εμπορικό κέντρο) - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Εμπορικό κέντρο Salt Mills Plaza - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Leeward Beach - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Long Bay Beach - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Προβιντενσιάλες (PLS-Διεθνές Αεροδρόμιο του Προβιντενσιάλες): 16 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Sharkie's Bar - Club Med - 16 λεπτά με τα πόδια
  • Danny Buoy's - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Grace Bay Restaurant - 17 λεπτά με τα πόδια
  • Aziza Lounge - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Coco Bistro - 4 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 35 από 43 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 7 από 43 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 43 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 43 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 43 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

8,0/10

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

9,4/10

Παροχές

8,0/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

8,0/10

Φιλικό προς το περιβάλλον

9,6/10

Check-in

9,6/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Inese S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great property
My husband and our two teens stayed in the property for a week. The condo was clean and the check in process easy. The property manager Leola greeted us upon arrival and was very friendly. She gave us overview of the island and a lot of recommendations. She even offered to make restaurant and activity reservations. Leola was always fast to respond to any of our questions during the stay and went over and above to accommodate our needs. The Condo is located on a resort, close to everything and a short walk to the beach. It doesn’t have beautiful views, but that is clearly stated in the description and the price reflects that. The walk to the beach was very short though and the beach has chairs and umbrellas available. There is also a restaurant right there on the beach. I would have liked the kitchen to be stocked better, since I like making my own breakfasts for the family. I could not find any sheet pans and the frying pans and knives could be in a better shape. Overall a great stay and I recommend the condo to anyone that doesn’t want to pay the very high resort prices.
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Shayna R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Family vacation
We spent 8 days at the condo. Leola was an amazing communicator. She was always available for any questions we had. The condo is spacious, bright, and everything we were looking for.
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Gloria E.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Ocean Club West Plaza
307 was clean and nicely decorated. The beds were comfortable, and the air conditioning worked well. We found the property to be safe and walked about in the evenings for dinner. And all the people we met were so helpful and friendly. I hope to visit again someday.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Kellie M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Nice and comfortable
First time to Turks and Caicos so I wasn’t sure what to expect. Property is exactly as listed and very convenient to everything in Grace Bay.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

kathy g.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Plaza Sweet
Our stay at the Plaza Ocean Club West eas amazing! The condo was spotless upon arrival. .beautifully decorated, comfortable, and the location was perfect! The pool and beach were both a five minute walk away. No car was needed...we could walk to shops, restaurants, even the grocery store was nearby. There is also a shuttle that will take you to the sister resort Ocean Club East. Beautiful sunsets there and a great restaurant called Cabana. A wonderful experience from start to finish! We highly recommend!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από TCI BLUE Reservations

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
TCI Blue Ltd are the Condo Ambassadors for OCW 307. We look forward to spoiling you while you are here visiting and here for you during your stay. We are located in Providenciales, Turks and Caicos and on call 24/7. Whether you need a condo, vacation home or estate, we will make it happen. Ashley is your Property Manager assigned.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Location directly in Grace Bay, walk to everything, supermarkets, restaurants, bars, local eateries, bakery, hair salon, churches near by, local art and craft, duty free items, wine cellar, banks and ATM, real estate and so much more

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Space, elevation, use of Pool, Beach, Gym, Spa, new restaurant Solano, Tennis Courts and in the Heart of the famous Grace Bay center

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων