Ολόκληρο ξύλινο σπιτάκι

ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ 3 ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΚΑΘΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ - Βιβλίο Mooseberry ΣΗΜΕΡΑ !!

ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ 3 ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΚΑΘΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ - Βιβλίο Mooseberry ΣΗΜΕΡΑ !!

Συλλογή φωτογραφιών για Cozy and beautifully decorated cabin for a perfect Pigeon Forge getaway!

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ 3 ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΚΑΘΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ - Βιβλίο Mooseberry ΣΗΜΕΡΑ !!

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια3 μπάνιαΓια 8 άτομα307 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Pigeon Forge, TN
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜουσείο Τιτανικού3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕμπορικό Κέντρο και Κέντρο Αναψυχής Island at Pigeon Forge6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠολυχώρος LeConte Center at Pigeon Forge6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοKnoxville, TN (TYS-Αεροδρόμιο McGhee Tyson)54 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

3 μπάνια

Μπάνιο 1

Bathtub or shower · Toilet · Jetted bathtub

Μπάνιο 2

Toilet · Shower only · Jetted bathtub

Μπάνιο 3

Bathtub or shower · Bathtub · Toilet · Jetted bathtub

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ 3 ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΚΑΘΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ - Βιβλίο Mooseberry ΣΗΜΕΡΑ !!

Το MOOSEBERRY είναι ένα ευπρόσδεκτο ευρύχωρο δωμάτιο με τρία (3) καμπίνα KING MASTER BEDROOM SUITE, που βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στο χωριό Alpine Mountain Village, ένα πολυτελές θέρετρο καμπίνας. Αυτή η όμορφη καμπίνα 3,300 τετραγωνικών ποδιών έχει μια κεκλιμένη είσοδο στο κεντρικό επίπεδο και είναι επαγγελματικά διακοσμημένη για να προσφέρει την μέγιστη άνεση και στιλ.

Καθένα από τα τρία επίπεδα διαθέτει King Master υπνοδωμάτιο σουίτα με συνημμένα υπερμεγέθη μπάνια, συμπεριλαμβανομένων μπανιέρες Jacuzzi, ντους και κεραμικά πλακάκια δαπέδου. Η σουίτα υπνοδωματίου ανώτερου επιπέδου διαθέτει ακόμη ιδιωτικό μπαλκόνι. Κάθε σουίτα διαθέτει LCD HDTV 32 ιντσών, συσκευή αναπαραγωγής δίσκων Blu-Ray, κομμωτήριο, στήθος, ντουλάπα και κλινοσκεπάσματα υψηλής ποιότητας για την εντυπωσιακή κομψότητα.

Στον επάνω όροφο θα απολαύσετε το ευρύχωρο καθιστικό που διαθέτει υπνοδωμάτιο με καναπέ-κρεβάτι, επιπλέον καθίσματα και γραφείο. Η καμπίνα μας παρέχει WIRED και WIRELESS ACCESS INTERNET, έτσι φέρνετε τους φορητούς υπολογιστές σας. Το "MOOSEBERRY" διαθέτει επίσης ένα DOT AMAZON "ALEXA" ECHO για την απόλαυσή σας.

Απολαύστε τον υπαίθριο σχεδιασμό του μεγάλου δωματίου, κουζίνα με νησιώτικο μπαρ και τραπεζαρία, όπου η τραπεζαρία θα είναι ευχάριστη. Η καλά εξοπλισμένη κουζίνα διαθέτει όλες τις ανοξείδωτες συσκευές με ένα μεγάλο ψυγείο με παγομηχανή. Ο διπλός φούρνος θα προσφέρει τον επιπλέον χώρο ψησίματος για να σας εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο ενώ βρίσκεστε στο Pigeon Forge.

Επίσης για την εξυπηρέτησή σας είναι ένα φούρνο μικροκυμάτων, τοστιέρα, καφετιέρα (στάγδην στυλ & K-cup), μπλέντερ, αργή κουζίνα, ασημικά, σερβίτσια Corelle και ποιοτικά μαγειρικά σκεύη. Το "MOOSEBERRY" τα έχει όλα. Απλά πρέπει να φέρετε το φαγητό και την όρεξη. Αν αποφασίσετε να βγείτε έξω και να απολαύσετε μερικά από τα πολλά εστιατόρια της περιοχής, παρέχουμε ένα φυλλάδιο στην καμπίνα που απαριθμεί τα αγαπημένα μας. Ένα από αυτά που ξεχάσαμε να καταγράψουμε ήταν τα Krispy Crème Donuts, αλλά αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό.

Το MOOSEBERRY διαθέτει ένα υπέροχο δωμάτιο με πέτρινο τζάκι στο πάτωμα, LCD HDTV 50 ιντσών, Blu-Ray Disk Player, μεγάλα παράθυρα, ανεμιστήρα οροφής, έπιπλα ποιότητας και μοναδικά διακοσμητικά. Το κατώτερο επίπεδο αίθουσας παιχνιδιών διαθέτει ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΖΑΚΙ, τραπέζι μπιλιάρδου με έθιμο, έπιπλα από barnwood και άνετα δερμάτινα καθίσματα για να απολαύσετε την HDTV LCD HD, Blu-Ray DVD player με surround ήχο. Το δωμάτιο παιχνιδιών διαθέτει επίσης ψυγείο, μπαρ και πλυντήριο / στεγνωτήριο.

Χαλαρώστε στο ήσυχο περιτύλιγμα γύρω από το κατάστρωμα σε μια από τις ταλαντούχες μας καρέκλες και ανεμόπτερα και αναπνέουμε τον καθαρό αέρα του βουνού. Απολαύστε την γαλήνια πανοραμική θέα ενώ βυθίζετε το ζεστό μπανιέρα ή τη γεύση γευστικών γευμάτων.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ, ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ, ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ
Απόσταση από το Alpine Mountain Village

Το πάρκο 0. 50 μίλια
Έξοδος Tanger 1. 10 μίλια
Publix Παντοπωλείο 1. 40 μίλια
Κρουαζιέρες Kroger 1. 40 μίλια
Το νησί 1. 90 μίλια
LeConte Κέντρο 2. 00 μίλια
Η εμπειρία Ripken 2. 40 μίλια
Dollywood 4. 80 μίλια
Gatlinburg 8. 80 μίλια

Όποια και αν είναι τα σχέδια διακοπών σας για το Smoky Mountain, ίσως γνωρίζουμε ότι θα απολαύσετε τη διαμονή σας στην καμπίνα "μη καπνιστών" και "χωρίς κατοικίδια". Το "MOOSEBERRY" μπορεί να φιλοξενήσει 6 ενήλικες κατ 'ανώτατο όριο (8 συνολικά με όλα τα παιδιά, 17 και νεότερα, συμπεριλαμβανομένων μικρών παιδιών και νηπίων). Πρέπει να είστε τουλάχιστον 25 ετών για να νοικιάσετε. Αν χρειάζεστε επιπλέον διαμονή, ενοικιάζουμε και άλλες καμπίνες στο Alpine Mountain Village Resort.

Φροντίστε να ξοδέψετε χρόνο με τις αναθεωρήσεις που απομένουν από τους προηγούμενους επισκέπτες, σάρωση πάνω στις ανέσεις, προβολή των εικόνων, βίντεο YouTube, περιγραφή ιδιοκτησίας και όροι και προϋποθέσεις που παρέχονται. Αν ψάχνετε για μια από τις καλύτερες ευκαιρίες για διαμονή στα Smokies, τότε μην κοιτάξετε πια! Προσφέρουμε μια πολύ προσιτή τιμή για αυτή την απόδραση Pigeon Forge.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ: Για να εξασφαλίσετε την κράτησή σας, υπάρχει κατάθεση κράτησης κατά 25% με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα κατά την κράτηση. Το υπολειπόμενο υπόλοιπο θα σας καταβληθεί 45 ημέρες πριν από την άφιξή σας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Εάν κάνετε κράτηση εντός 45 ημερών από τη διαμονή σας, το συνολικό ποσό θα χρεωθεί στην πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα κατά τη στιγμή της κράτησης.

Το Alpine Mountain Village Resort είναι μια κοινότητα καμπίνας ξύλινων σπιτιών που βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στα όμορφα βουνά Smoky Mountains και διαθέτει δύο πισίνες, σκεπαστή περιοχή περίπτερο, μονοπάτια πεζοπορίας, ένα όμορφο ρέμα που τρέφονται με άνοιξη. Αυτό το ήσυχο, γαλήνιο ορεινό περιβάλλον απέχει μόνο 1/2 μίλι από το Pigeon Forge Parkway και είναι πολύ βολικό για όλες τις τοπικές δραστηριότητες. Δεν υπάρχουν κατακόρυφοι λόφοι ή δρόμοι για την πρόσβαση στην καμπίνα. Οι δρόμοι είναι πλακόστρωτοι και έχουμε χώρο στάθμευσης για μέχρι 3 οχήματα.

Το "MOOSEBERRY" περιμένει την άφιξή σας γιατί έχετε βρει την τέλεια απόδραση για ήσυχη, γαλήνη και γαλήνη όταν επισκέπτεστε για μεγάλο Σαββατοκύριακο ή για μια εβδομάδα. Να είστε βέβαιος να μην περιμένετε να νοικιάσετε την καμπίνα μας για τις διακοπές σας, ειδικά για τις διακοπές, το καλοκαίρι, βλέποντας τα φύλλα να αλλάζουν το φθινόπωρο, ή να περάσετε μια μοναδική ημέρα των Ευχαριστιών / Χριστουγέννων / Πρωτοχρονιάς. Οι ιδιότητές μας πάντα κλείνουν νωρίς κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων αιχμής

Ανυπομονούμε να μείνετε στην καμπίνα σας για την επερχόμενη επίσκεψή σας. Ελπίζουμε να επιλέξετε "MOOSEBERRY" για τις διακοπές σας και τα ταξίδια σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, θα χαρούμε να σας απαντήσουμε για σας. Απλά ενημερώστε μας.

Όλες οι χρεώσεις και οι κρατήσεις υπόκεινται στην έγκριση και την επιβεβαίωση της ενοικίασης καμπίνες και Condos LLC. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας, έχετε κάνει μια μεγάλη επιλογή προορισμού.

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Ενοικιάσεις Καμπίνων Και Condos LLC

Διαχειριστής καταλύματος

Craig Hubbell

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Children are 17 and younger including infants

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
Have a great time but party somewhere else

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
If you bring a pet you will be evicted--no refunds

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Absolutely NO smoking inside cabin

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: Have a great time but party somewhere else
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Πίτζεον Φορτζ

Αυτό το κατάλυμα (σαλέ, Πίτζεον Φορτζ) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα και στα βουνά. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Εθνικός Δρυμός Great Smoky Mountains National Park και Douglas Lake, ενώ μερικά από τα πολιτισμικά αξιοθέατα που μπορείτε να επισκεφθείτε είναι τα εξής: Μουσείο Τιτανικού και Εστιατόριο-Κέντρο αναψυχής Hatfield and McCoy Dinner Show. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε αξιοθέατα όπως: Ντόλιγουντ και Υδάτινο Πάρκο Dollywood's Splash Country. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Pigeon Forge, TN

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Μουσείο Τιτανικού - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εστιατόριο-Κέντρο αναψυχής Hatfield and McCoy Dinner Show - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εμπορικό Κέντρο και Κέντρο Αναψυχής Island at Pigeon Forge - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πολυχώρος LeConte Center at Pigeon Forge - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γήπεδο Μπέιζμπολ The Ripken Experience - Pigeon Forge - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Alcoa – Αεροδρόμιο Knoxville (Tys): 54 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Paula Deen's Family Kitchen - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Mellow Mushroom - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sunliner Diner - Pigeon Forge - 18 λεπτά με τα πόδια
  • Downtown Flavortown - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Timberwood Grill - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 94 από 105 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 8 από 105 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 3 από 105 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 105 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 105 σχόλια πελατών" "

9,4/10

Καθαριότητα

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Rose M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fantastic
Perfect size for our family. Plenty of private space and plenty of space for all of us to be together to eat and play a few games.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Jacqueline M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Family spring break trip!
We really enjoyed our stay at Mooseberry! It is a beautiful cabin that is right in the heart of all the action! Definitely would stay at Mooseberry again. Highly recommend!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Lillian R.

Θετικά: Καθαριότητα, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
We do not like VRBO
We will NOT be using VRBO again. Mooseberry was a last minute choice because our reservation to another cabin was cancelled. This has happened 2 other times. We do not like reservations being cancelled on us. If we decided to just not show we would need to pay a penalty.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Bethany P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A few days in the Smokies
This was a GREAT cabin! Fully equipped, a beautiful location, and very clean. We had a wonderful stay here and would highly recommend this to anyone! We can’t wait to come back!!!!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Natalie G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great location
This cabin is conveniently located extremely close to the strip. Cabin is a great size and perfect if you want to spend the day there. Only thing i would mention is the driveway is EXTREMELY steep so if you have a low car you definitely need to maneuver correctly to not scratch your front end. Overall it’s a very nice cabin with all the accessories you need.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Craig Hubbell

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
As a rental property owner and understanding the frustrations of a large management company renting our properties we decided to start our own rental company with a limited number of properties owned by others. We started in 2012 with just 2 cabins in the Pigeon Forge area and now have about 15 properties to rent. Our business has grown by word of mouth and the excellent service we have provided to the owners and guests.

We are fortunate that we have a substantial number of repeat guests and now have 6 sets of housekeepers. We also have our customer service try to call each property during each guest stay just to check on potential issues. Currently we offer 1-6 bedroom cabins.

Rent Cabins And Condos LLC

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων