Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Το Deckhouse και το Gameroom, θέα στο νερό, υδρομασάζ, ιδανικό για οικογένειες και κατοικίδια ζώα!

Το Deckhouse και το Gameroom, θέα στο νερό, υδρομασάζ, ιδανικό για οικογένειες και κατοικίδια ζώα!

Συλλογή φωτογραφιών για Canal View, Gameroom, 6person HotTub, Lrge Decks, Coverd Patio, DogsOK, Sleeps12

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Το Deckhouse και το Gameroom, θέα στο νερό, υδρομασάζ, ιδανικό για οικογένειες και κατοικίδια ζώα!

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
4 υπνοδωμάτια2+ μπάνιαΓια 12 άτομα237 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Hoodsport, WA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚανάλι Hood Canal2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαStottle Winery Tasting Room Hoodsport6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαLake Cushman16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΤακόμα, Ουάσινγκτον (TIW-Tacoma Narrows)85 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 12 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

4 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 5

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια, 2 ξεχωριστά WC

Μπάνιο 1

Toilet

Μπάνιο 2

Toilet

Μπάνιο 3

Bathtub or shower · Toilet

Μπάνιο 4

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Γραφείο
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Το Deckhouse και το Gameroom, θέα στο νερό, υδρομασάζ, ιδανικό για οικογένειες και κατοικίδια ζώα!

Αυτό το καταπληκτικό έθιμο σπίτι σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε για τον ηθοποιό Shephard Houghton και τη σύζυγό του το 1984. Θα περάσουν τέσσερις ή πέντε μήνες εδώ κάθε καλοκαίρι. Στα απομνημονεύματα του Shep γράφει: "Είναι ένα πανέμορφο σπίτι, με θέα στη θάλασσα και τα δάση και τις [δημόσιες παραλίες στην περιοχή Hoodsport προσφέρουν] πολλά στρείδια, μύδια, γαρίδες και σολομό". Ο Shep εμφανίστηκε σε σιωπηλές ταινίες ως νεαρός και εμφανίστηκε σε ταινίες όπως το "Gone with the Wind", το "Showboat", το "Red Badge of Courage", το "Hello Dolly", το "Hindenburg" Tyler Moore Show "," Kojac "και" Star Trek ", μεταξύ άλλων, πριν από τη συνταξιοδότησή του το 1976. Ήταν πολύ άρεσε για την προσωπικότητα και την εργασιακή του ηθική και έγινε φίλος με αρκετούς θρύλους του Χόλιγουντ στην πορεία. Οι πλαισμένες αφίσες μερικών από τις δουλειές του κρέμονται στο σπίτι του παιχνιδιού.

Αυτή είναι μια λίστα "ολόκληρου οίκου". Εσείς και οι καλεσμένοι σας θα είστε οι μόνοι που θα κατέχουν την ιδιοκτησία κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να απολαύσετε σε αυτό το σπίτι! Μαγειρέψτε ένα οικογενειακό γεύμα στην μεγάλη κουζίνα (ενώ απολαμβάνετε τη θέα στο κανάλι), ξεκουραστείτε σε ένα από τα 2 μεγάλα καταστρώματα. Παίξτε πισίνα, βελάκια, πινγκ-πονγκ ή Donkey Kong στο ιδιωτικό σπίτι παιχνιδιών που επισυνάπτεται στο σπίτι. Ή απλά να εξερευνήσετε το απότομα ιδιόκτητο ακίνητο για να απολαύσετε την ευρεία ανοιχτή θέα του καναλιού Hood. (Υπάρχει μια συκιά, δαμάσκηνο, αμπέλι σταφυλιών και μπαχαρικά στην ιδιοκτησία, όλα προσφέρουν φρούτα κατά τη διάρκεια της εποχής τους). Το υδρομασάζ έχει υπέροχη θέα στο κανάλι Hood.

Φυσικά, το Εθνικό Ολυμπιακό Δάσος είναι στην πόρτα σας και η λίμνη Cushman βρίσκεται μόλις 5 μίλια μακριά. Υπάρχει πεζοπορία, βαρκάδα, περιήγηση στα αξιοθέατα, ψάρεμα (off-site), συγκομιδή οστρακοειδών (off-site), κυνήγι (off-site), ψώνια κ.λπ., όλα μέσα σε λίγα λεπτά από το σπίτι σπίτι). Υπάρχουν ακόμη και λίγα δημοφιλή καζίνο σε μικρή απόσταση νότια στην εθνική οδό 101.

Ψάχνετε για τη συγκομιδή οστρακοειδή; Υπάρχουν δημόσιοι χώροι μόλις λίγα λεπτά μακριά. Επισκεφθείτε μία από τις πολλές τοπικές δημόσιες παραλίες κατά μήκος του καναλιού Hood κατά την άμπωτη. Οι παραλίες του Lilliwaup State Park απέχουν μόλις 1,6χλμ., Ενώ το Hoodsport απέχει μόλις 5 λεπτά. Μια άλλη περιοχή συγκομιδής οστρακοειδών δεν απέχει πολύ από το όμορφο κρατικό πάρκο Potlatch στα νότια. Πρέπει να τηρούνται οι τοπικοί νόμοι και τα διατάγματα. Δεν υπάρχει συλλογή οστρακοειδών στο Deckhouse. Ολόκληρη η όχθη, παραλία και διαφράγματα, κάτω από το σπίτι μας είναι εκτός ορίων στη συγκομιδή και την πρόσβαση στο νερό. Αυτό περιλαμβάνει τα διαφράγματα στα αριστερά και τις ημισέληνες παραλίες προς τα δεξιά, καθώς και τα παλιρροϊκά νερά του κομητειακού πάρκου όπου βρίσκεται ο δακτύλιος πυρκαγιάς. Τα καγιάκ μπορούν να τεθούν από το βραχώδες διάφραγμα του μικρού νομαρχιακού πάρκου κάτω από το σπίτι.

Το κύριο μπάνιο διαθέτει ένα τεράστιο, κομψό ντους. Το άλλο μεγάλο μπάνιο, δίπλα στο υπνοδωμάτιο king size, διαθέτει μια τεράστια μπανιέρα με αφαιρούμενη κεφαλή ντους. Η κεφαλή ντους μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον τοίχο ή να κρατηθεί στο χέρι. Το μπάνιο δίπλα στο σαλόνι είναι 1/2 λουτρό. Το μπάνιο στο ισόγειο είναι 1/2 λουτρό.

Το σπίτι μας θα φιλοξενήσει μέχρι 12 άτομα. Αυτή είναι μια λίστα "ολόκληρου οίκου". Εσείς και οι καλεσμένοι σας θα είστε οι μόνοι που θα κατέχουν την ιδιοκτησία κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Μόνο οι επισκέπτες που περιλαμβάνονται στην αρχική κράτηση επιτρέπονται στο ακίνητο. Οι κρατήσεις περιορίζονται σε 10 διαδοχικές ημέρες κατά την περίοδο αιχμής, Μάιο-Σεπτέμβριο. Ελέγξτε και καταλάβετε τη διαθεσιμότητα της κρεβατοκάμαρας εδώ. Θέλουμε όλοι να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετοι. Ορισμένες από τις περιπτώσεις κρεβάτι έχουν περιορισμένη ιδιωτικότητα. Υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο με queen-size κρεβάτι, ένα υπνοδωμάτιο με king-size κρεβάτι, μια πατάρι με 4 μονά κρεβάτια, ένα πλήρες futon στο ισόγειο, στην περιοχή γραφείων που βρίσκεται δίπλα στο πλυντήριο / στεγνωτήριο και ένα καναπέ κρεβάτι queen size στο σπίτι παιχνιδιών .

Η κουζίνα είναι μεγάλη και καλά εξοπλισμένη με κατσαρόλες, τηγάνια, πιάτα, μικρές συσκευές, μπλέντερ, μίξερ, φούρνο μικροκυμάτων, καφετιέρα, πλυντήριο πιάτων, κ.λπ. Οι επισκέπτες παρέχουν το δικό τους φαγητό, αν και κάνουμε το καλύτερό μας για να διατηρήσουμε τον καφέ, την κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη σε απόθεμα. Παρέχουμε επίσης πετσέτες, σαμπουάν, πλύσιμο σώματος, πλυντήριο και στεγνωτήριο, απορρυπαντικά πλυντηρίου και πιάτων και πετσέτες θαλάσσης.

Υπάρχει επιπλέον χρέωση ανά διανυκτέρευση για κάθε επισκέπτη άνω των 2 ατόμων. Μόνο οι επισκέπτες που περιλαμβάνονται στην κράτηση επιτρέπονται στο ξενοδοχείο. Η μέγιστη διάρκεια διαμονής είναι 7 ημέρες. Το σπίτι βρίσκεται σε μια όμορφη γραφική παράκτια εθνική οδό 101 βόρεια.

Επιτρέπονται μέχρι 2 σκυλιά, με χρέωση που καταβάλλεται κατά την κράτηση.

Διαχειριστής καταλύματος

Sandra Gesang
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
There are many stairs.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
No guests not included in the reservation.

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι (όριο 1 στο σύνολο)
Up to 2 dogs allowed, added at booking.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
No smoking within 15 feet of the house.
No parties, no smoking.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: No guests not included in the reservation.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Hoodsport

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται στην πόλη Hoodsport. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: The Hardware Distillery Co. και Stottle Winery Tasting Room Hoodsport, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Χερσόνησος Olympic Peninsula και Εθνικό Πάρκο Ολυμπιακό. Οι δραστηριότητες βόλτα με καγιάκ και αυτόνομη κατάδυση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση και ποδηλασία βουνού κοντά σας.
Χάρτης
Hoodsport, WA

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Κανάλι Hood Canal - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Stottle Winery Tasting Room Hoodsport - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Lake Cushman Forest Reserve - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Lake Cushman - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Twanoh State Park - 32 λεπτά με το αυτοκίνητο

Εστιατόρια

  • The Tides - 18 λεπτά με τα πόδια
  • Model T Pub & Eatery - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Hoodsport Coffee Company - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Hoodsport Winery - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Burger Stand - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 86 από 104 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 17 από 104 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 104 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 104 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 104 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

SuperRandomDude10 H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great Place To Stay!
We had a family gathering for our uncle’s 80th birthday. A low-key affair but we wanted to be under one roof for the weekend. This place was just what we needed. Plenty of room for us and a terrific game room that added to the experience. The host was responsive and made sure our stay was pleasant. We’re already talking about a return to Hoodsport.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Lorena V.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing Stay!!
Our friends and my family stayed at this beautiful property and it was so comfortable! We highly recommend it!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Andrew G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Overall Great Place to Stay
The house was little dated but was in a great location from town and the national park. The view of the water at night was beautiful and was worth staying up. Sandra was a great host who was very responsive to any questions or concerns.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Lisa S., Madison, WI

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Family Vacation
Our family loved staying here. The teens spent all their time in the game room, while the adults enjoyed evenings on the deck overlooking the water. The kitchen was huge and well stocked, which was greatly appreciated. Finally a house the let all eight of us eat at the same table. Lots of towels in the bathrooms and comfortable beds.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Hannah A., Seattle, USA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great stay
We had a great stay. Beautiful view, comfortable place.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Sandra Gesang

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
My husband and I transferred to the Northwest from the East Coast in the 1980s and have loved living here ever since. Our labradoodle, Chester, loves to travel, loves the Deckhouse, the Hood Canal, the hiking.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We are a family that loves to hike, camp, kayak...and travel! In Hoodsport these activities are practically right outside our door. Also, my husband is a general contactor and he and I both immediately recognized the appeal of this extraordinary custom home. I have also been open water scuba diving qualified (East China Sea, Okinawa) and should note that the house is less than 1/2 mile from the popular Octopus Hole scuba diving site and conservation area.

What draws us to Hoodsport, in addition to the recreation, is the peacefulness and friendly people.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

This house is unique in the care taken in its custom design and its many artful touches. Two of the bathrooms boast of an assortment of custom hand made ceramic tiles selected by the builder/owners during their many travels abroad.

AND, to top it off, there are just so many great things to do on the Olympic Peninsula. From the unexpected- such as antiquing up north in Port Townsend, to the hotly anticipated- enjoying shellfish at many of the fresh seafood haunts along the Hood Canal. Scuba dive at Octopus Hole. Boat and fish on the beautiful waters, or hike the breathtaking heights of the Olympic Mountains. Any way you have it, the Olympic Peninsula is great for all ages.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων