Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Πολυτελής 2-ιστορία, θεαματική θέα στον ωκεανό και το βουνό, τις κεντρικές τοποθεσίες της Κόστα Ρίκα

Πολυτελής 2-ιστορία, θεαματική θέα στον ωκεανό και το βουνό, τις κεντρικές τοποθεσίες της Κόστα Ρίκα

Συλλογή φωτογραφιών για Luxury 2-Story, Spectacular Ocean & Mountain Views, Central to Costa Rica Sites

Μη ταξινομημένη εικόνα, 1 από 18, κουμπί
Μη ταξινομημένη εικόνα, 2 από 18, κουμπί
Ιδιωτική κουζίνα
Ιδιωτική κουζίνα
Εσωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Πολυτελής 2-ιστορία, θεαματική θέα στον ωκεανό και το βουνό, τις κεντρικές τοποθεσίες της Κόστα Ρίκα

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 3 άτομα139 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • Παρέχεται πρωινόΠαρέχεται πρωινόΠαρέχεται πρωινό
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
San Ramon, Alajuela Province
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΔημοτική Αγορά του San Ramon8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕκκλησία San Ramon Nonato8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜουσείο του San Ramon8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΠουνταρένας (JAP-Τσακαρίτα)66 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 3 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Πολυτελής 2-ιστορία, θεαματική θέα στον ωκεανό και το βουνό, τις κεντρικές τοποθεσίες της Κόστα Ρίκα

ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΜΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΛΟΥΣ. Η Hacienda Vivace και αυτή η ενοικίαση, Vista Vivace, βρίσκονται στα περίχωρα του San Ramón στην γραφική και ασφαλή περιοχή που ονομάζεται Magallanes, ένα μείγμα από την Κόστα Ρίκα και τους κατοίκους των εξόπλων. Στεγάζεται στο τέλος μιας ιδιωτικής, ήσυχης λωρίδας της χώρας σε 5 ιδιωτικά στρέμματα καταπράσινων κήπων και ημι-τροπικό τοπίο, τροπικά βουνά και πεδία καφέ, με θέα στον Κόλπο Νικολάου του Ειρηνικού Ωκεανού. Το Hacienda είναι ένα εντυπωσιακό, πρόσφατα ολοκληρωμένο σύγχρονο ισπανικό σπίτι με το διαμέρισμα Vista Vivace στο πλευρό του.

Αυτό το νέο, όμορφο και ευρύχωρο, πολυτελές διώροφο διαμέρισμα έχει θέα από κάθε δωμάτιο. Είναι σχεδιασμένο με έθιμο 1500 τετραγωνικά πόδια, το οποίο περιλαμβάνει αίθριο δεύτερης κατοικίας, σαλόνι, τραπεζαρία, πλήρη κουζίνα και ισόγειο master queen bedroom, πλήρες μπάνιο, πλυντήριο και καλυμμένο λιμάνι αυτοκινήτου. Το σπίτι είναι πλήρως επιπλωμένο μέσα και έξω και όλες οι υπηρεσίες, υψηλής ταχύτητας 6G internet και καλυμμένο ιδιωτικό πάρκινγκ περιλαμβάνονται. Το πρωινό προσφέρεται κατόπιν αιτήματος με επιπλέον χρέωση. Ανατρέξτε στις αναλυτικές αναθεωρήσεις για την αδελφή ιδιοκτησίας της Vista Vivace, Casita Vivace VRBO # 991709, για να πάρετε μια ιδέα για το στυλ ομορφιάς, ποιότητας και διαχείρισης των ενοικιαζόμενων ακινήτων της Hacienda.

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΘΕΑΜΑΤΑ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΦΕ, ΠΕΡΑΙΤΕΡΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ. Τα Υψίπεδα του Ειρηνικού, όπου ζούμε, είναι η καρδιά της Κόστα Ρίκα, με αληθινά εντυπωσιακές παραθαλάσσιες και βουνοκορφές, εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα, καλοκαιρινές καιρικές συνθήκες στη δεκαετία του εβδομήντα, ιστορικός πολιτισμός και θαυμάσια ζεστούς ανθρώπους. Το San Ramón είναι η ιδανική κεντρική τοποθεσία για εύκολη πρόσβαση στο αεροδρόμιο, παραλίες, ηφαίστεια, τροπικά δάση και ιαματικές πηγές, καθώς και πολιτιστικά αξιοθέατα όπως το Little Theatre Group του San Jose και το περίφημο Teatro Nacional.

Το Vista Vivace θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε την πραγματική Κόστα Ρίκα και τον τρόπο ζωής "Pura Vida", απολαμβάνοντας τις σύγχρονες πολυτέλειες ενός πανέμορφου σπιτιού στυλ Βόρειας Αμερικής. Βρισκόμαστε στο τέλος μιας λωρίδας ιδιωτικής χώρας σε ένα εργοστάσιο εργασίας που έχει θέα στον κόλπο της Νικολάου. Μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας ή να απολαύσετε βραδινά κοκτέιλ και ηλιοβασίλεμα από την ιδιωτική αυλή σας.

Πάρτε φρέσκα φρούτα και λαχανικά στην εβδομαδιαία υπαίθρια αγορά στο ιστορικό San Ramon μόλις 5 λεπτά μακριά, οδηγείτε σε έναν από τους τοπικούς καταρράκτες και κολυμπήστε στις πισίνες, επισκεφθείτε έναν κήπο ορχιδέας ή εργοστάσιο ζαχαροκάλαμου, ή ξεκινήστε μια μέρα της τοποθεσίας βλέποντας τα ηφαίστεια, τις παραλίες, το ζωολογικό κήπο, το κέντρο διασώσεως των ζώων, μια από τις πολλές ιαματικές πηγές, την περιήγηση με τέντες ή μια βραδιά στο Teatro Nacional για συμφωνική ή μπαλέτο.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΣΤΗΝ ΚΩΣΤΑ RICA. Το Hacienda απέχει 45 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαν Χοσέ και η κεντρική απόσταση οδήγησης από τις πιο αξέχαστες εμπειρίες της Κόστα Ρίκα. Σε απόσταση 90 λεπτών θα βρείτε αξιοθέατα όπως το ηφαίστειο Poas, τους καταρράκτες του La Paz, τις θερμές πηγές La Fortuna, τη λίμνη Arenal, το Carrera National Rainforest, το Sarchi, το Puntarenas, τα Zip-Lining, τα πεταλούδα, τα κέντρα διασώσεως των ζώων, το Biological Reserve Manual Antonius περισσότερο. Η πλησιέστερη παραλία απέχει μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο και μέρος ενός εθνικού τροπικού δάσους, όπου οι πιθήκους καπουτσίνο κατεβαίνουν από τα δέντρα για να πάνε μαζί σας για μεσημεριανό γεύμα. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ρυθμίσεις για να εξασφαλίσετε ότι θα ζήσετε το καλύτερο της Κόστα Ρίκα.

ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΑΝ ΡΑΜΩΝ. Το Hacienda απέχει 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από το San Ramon, μια επαρχιακή πόλη των 20.000 που καλωσορίζει τους ταξιδιώτες με χαριτωμένη αίσθηση υπερηφάνειας και αργό ρυθμό ζωής. Γνωστή ως Πόλη των Προέδρων και των Ποιητών, το San Ramon φιλοξενεί τέσσερις Προέδρους και πολλούς από τους λογοτεχνικούς ηγέτες της Κόστα Ρίκα. Η ίδια η πόλη προσφέρει όλα - από εστιατόρια και καφέ, μέχρι μουσεία και στούντιο τέχνης, θέατρο 3 θέσεων, σούπερ μάρκετ και καταστήματα, μεγάλο νοσοκομείο και το Πανεπιστήμιο Cost Rica.

ΜΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΠΡΩΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ξεκινήσετε την ημέρα σας. Το πρωινό μπορεί να σερβιριστεί με επιπλέον κόστος, με φρέσκα τοπικά φρούτα, σπιτική ζαχαροπλαστική, granola και τοπικό καφέ, ακολουθούμενο από ένα κύριο πιάτο πρωινού.

Διαχειριστής καταλύματος

Nancy Sperry and Andy Robinson

Γλώσσες

Αγγλικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Notify owner if leaving overnight.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Σαντιάγκο

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Σαντιάγκο) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και δίπλα στη θάλασσα. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Εθνικός Δρυμός Juan Castro Blanco και Πάρκο Φύσης και Περιπέτειας Turu Ba Ri, ενώ στα αξιοθέατα συγκαταλέγονται και τα εξής: Θέρετρο Las Musas και Ζωολογικός κήπος Zoo Ave. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
San Ramon, Alajuela Province

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Δημοτική Αγορά του San Ramon - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εκκλησία San Ramon Nonato - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μουσείο του San Ramon - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Parque Central - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Θέρετρο Las Musas - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Διεθνές Αεροδρόμιο Χουάν Σανταμαρία (SJO), Σαν Χοσέ: 54 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • El Jardín - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Las Tinajitas - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Comedor UCR Sede Occidente - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Restaurante Los Leños - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 10 από 11 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 11 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 11 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 11 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 11 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Bob E.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Emrick
the property was beautiful, the views amazing, host very helpful with computer technical difficulties and kind enough to take us to town to show us the best shopping places and farmers market.
Πραγματοποίησε 13 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Jack J.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
The pictures say it all
Luxury is accurate….tile, granite, hardwood throughout, huge deck with all the furniture, all necessary applicances, washer too. Very clean and everything worked, internet was very stable. Andy and Nancy were great and live right on the site. We used this unit as a base for travel to the volcanos and waterfalls and day trips all over everywhere. Be sure to be home by 5 for those sunsets.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Cindy B., Peterborough

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Spectacular
Our first glimpse from the second floor kitchen / living room / terrace set the stage for a glorious two week stay. The view from the wall of windows overlooking the valley and Bay of Nicoya is jaw dropping. Pictures don’t do it justice. Nancy and Andy are welcoming, kind, and generous hosts. We felt like we were visiting friends. Add in warm days and perfectly cool nights, easy access to groceries and other necessities, and a wealth of possibilities to explore and this property is a true treasure.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2023

10/10 Άριστο

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Top shelf, Andy and Nancy are the pr
Do not hesitate to to rent here. Quiet, breathtaking views, absolutely wonderful!
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

10/10 Άριστο

Susan S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful Views!
The place was clean, beautiful setting, and wonderful hosts. The dinner in their amazing home was delicious. I can’t wait to come again !
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Nancy Sperry and Andy Robinson

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Andy and Nancy are a retired married couple from Santa Cruz, California. Andy is a former cabinet designer and Nancy a former Silicon Valley marketing executive. We designed and built the spectacular 5,000 square foot, contemporary Spanish Hacienda Vivace and 1800 square foot Casita over the past 3 years. We completed the apartments Vista Vivace and Bella Vivace in 2017. Our architect fondly refers to our endeavor as "Andy and Nancy's art project".

We are active members of the Community Action Alliance (CAA), a non-profit organization of expats and Costa Ricans in greater San Ramón volunteering together for community development and enrichment. We do community outreach projects and fundraising for organizations such as San Ramon scouts/girl guides, local orphanage, children's cancer foundation, local music school instrument donation program, and more. We also host fundraising events such as Oktoberfest, Christmas Madrigal, and St. Patrick's Day.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

After looking at Bali, Thailand, Philippines, Mexico and Panama, we felt that Costa Rica had so much more to offer us. The country is incredibly beautiful, travel is easy, and the people are wonderful. There are many micro climates to suit individual needs and an abundance of things to do. In 1949 the country abolished their army and invested all their money into education and health care and, today, have a well educated, healthy and happy population. Recent surveys show that Costa Ricans are one of the happiest people in the world. Costa Rica has a very low crime rate compared to other countries in Central and South America. They also have a longer life expectancy because of the lifestyle they live - Pura Vida!

The Pacific Highlands where we live is the heartland of Costa Rica with truly awe-inspiring coastal and mountain views, stunning sunsets, year-around weather in the seventies, historic culture, and wonderfully warm people. And San Ramón is the ideal central location for us to easily go to the airport, beaches, volcanoes, rainforests, and hot springs as well as cultural attractions like San Jose's Little Theater Group and the infamous Teatro Nacional.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Vista Vivace will give you the chance to experience the real Costa Rica and ‘Pura Vida’ lifestyle, while enjoying the modern luxuries of a beautiful North American style home. We're located at the end of a private country lane on a working plantation that overlooks the Bay of Nicoya. You can bask in the early morning sunshine with your coffee or enjoy evening cocktails and sunset right from your private patio.

Pick up fresh fruit and vegetables at the weekly outdoor market in historic San Ramon just 5 minutes away, drive to one of the local waterfalls and splash in the pools, visit an orchid garden or sugar cane factory, or launch a day of site seeing to volcanoes, the beaches, zoo, animal rescue center, one of many hot springs, canopy tour, or an evening at Teatro Nacional for symphony or ballet.

Another unique benefit to staying at Vista Vivace is the food! We serve a hearty breakfast upon request, and If you are interested in experiencing local cuisine without leaving your patio, you can take advantage of the Hacienda’s private chef. Whether you are looking for typical Tico fare or a gourmet dinner, the Hacienda’s experienced chef comes highly recommended.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Ισπανικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων