Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Κομψή, απομονωμένη βίλα με πισίνα, υδρομασάζ και εκπληκτική θέα

Κομψή, απομονωμένη βίλα με πισίνα, υδρομασάζ και εκπληκτική θέα

Συλλογή φωτογραφιών για Stylish, Secluded Villa with Pool, Hot tub and Stunning Views

Πισίνα
Ιδιωτική κουζίνα
Πισίνα
Περιοχή καθιστικού
Εναέρια προβολή

Επισκόπηση καταλύματος Κομψή, απομονωμένη βίλα με πισίνα, υδρομασάζ και εκπληκτική θέα

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 4 άτομα111 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Πισίνα
  • Τζακούζι
  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Δέχεται κατοικίδια

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Brewers Bay, Tortola
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Brewers Bay Beach18 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαAnegada Island7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛιμάνι Tortola Cruise9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΤορτόλα (EIS-Terrance B. Lettsome Διεθνές)30 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα · Υπαίθρια ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Υπαίθρια ντουζιέρα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Κομψή, απομονωμένη βίλα με πισίνα, υδρομασάζ και εκπληκτική θέα

Χτισμένο σε πλαγιά ενός λόφου πάνω από έναν απομονωμένο κόλπο στην βορειοδυτική ακτή του Tortola και βρίσκεται ανάμεσα σε μεγάλους ογκόλιθους και ώριμα δέντρα, είναι το μοναδικό ειδυλλιακό καταφύγιο του "Kerensa". Το σπίτι είναι χτισμένο σε ένα ιδιωτικό ακίνητο 2 στρεμμάτων που συνορεύει με το όρος Υγιεινό Εθνικό Πάρκο. Έχει σχεδιαστεί προσεκτικά ώστε να έχει ελάχιστες επιπτώσεις στο όμορφο φυσικό περιβάλλον και να αξιοποιεί πλήρως την εκπληκτική πανοραμική θέα στα νησιά και τις όχθες της βόρειας ακτής. Μακριά από οποιεσδήποτε άλλες κατοικίες οι μόνοι ήχοι που ακούτε είναι τα κύματα στα βράχια πολύ κάτω ....

Το αρχικό σπίτι υπέστη σοβαρές ζημιές από τον τυφώνα Irma της κατηγορίας 5 το Σεπτέμβριο του 2017, αλλά έχει πλέον ανακατασκευαστεί πλήρως σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο από πριν. Επωφελούσαμε της ευκαιρίας για κάποιες σημαντικές βελτιώσεις και αναβαθμίσεις δημιουργώντας νέους χώρους και χαρακτηρίζοντας όλες τις νέες high end συσκευές, εξοπλισμό και έπιπλα. Το αποτέλεσμα είναι μια αισθητική και εξαιρετικά ατομική κατοικία που συμπληρώνει με ενθουσιασμό τη θεαματική θέση. Το σπίτι είναι απλό, άνετο και πολύ καλά εξοπλισμένο με καταλύματα που αποτελούνται από ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο και μια κουζίνα / σαλόνι μαζί με μια μεγάλη σκεπαστή βεράντα, μια αυλή από τούβλα και ξύλινα καταστρώματα γύρω από μια άκρη πισίνα άκρη και ζεστό μπανιέρα.

Το υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα κομψό και πολύ άνετο king size κρεβάτι με κομψά έπιπλα αντίκες και ξύλινα δάπεδα με γυαλισμένο ξύλο. Υπάρχει επίσης μια ήσυχη μονάδα κλιματισμού στο υπνοδωμάτιο, αν προτιμάτε να κλείνετε τις πόρτες τη νύχτα. Δίπλα στο ξενοδοχείο υπάρχει ένα μπάνιο με μαρμάρινο νεροχύτη και ένα μοναδικό, ιδιωτικό εσωτερικό / εξωτερικό ντους. Παρέχονται πετσέτες και λευκά είδη υψηλής ποιότητας.

Η κουζίνα / κεντρική αίθουσα είναι εξοπλισμένη με επαγγελματική σόμπα Viking, ψυγείο από ανοξείδωτο χάλυβα με δοχείο πάγου και νερού, πλυντήριο πιάτων, καφετιέρα, μπλέντερ, τοστιέρα και οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε. Υπάρχει επίσης νέα εγκατάσταση AC ή μπορείτε απλά να ανοίξετε όλες τις γυάλινες πόρτες και να αφήσετε το αεράκι να διέλθει. Έξω υπάρχει μια σχάρα αερίου Weber και τζάκι

Το πρόσφατα αναβαθμισμένο οπτικοακουστικό σύστημα περιλαμβάνει wifi υψηλής ταχύτητας, ηχοσύστημα Sonos και οθόνη ελεγκτή αφής με λογαριασμό Spotify για streaming μουσικής και η έξυπνη τηλεόραση διαθέτει λογαριασμούς Netflix και Hulu καθώς και πολλές άλλες υπηρεσίες ψυχαγωγίας

Ένα από τα ωραιότερα χαρακτηριστικά του Kerensa είναι η όμορφη πισίνα άκρων. Ένα σύστημα γεννήτριας χλωριούχου αλμυρού νερού διατηρεί το νερό κρυστάλλινο καθαρό και απολυμαίνεται απαλά χωρίς σκληρές χημικές ουσίες. Τα φώτα στην πισίνα μπορούν να ελεγχθούν εξ αποστάσεως και με πολλές επιλογές χρώματος ανάλογα με τη διάθεσή σας. Υπάρχει επίσης πολύ ιδιωτικό υδρομασάζ ανάμεσα στα ογκόλιθοι με θέα στον κόλπο Shark. Περιτριγυρισμένο από τα φώτα νεράιδα που είναι αρμαθιές στα δέντρα τη νύχτα, το σκηνικό είναι πραγματικά μαγικό.

Κοντά σε κοντινή απόσταση βρίσκονται οι παραλίες του Brewers Bay (3 λεπτά με το αυτοκίνητο) σε παγκόσμια κλίμακα, η οποία διαθέτει ένα νησί με χρυσή άμμο και υπέροχη κολύμβηση με αναπνευστήρα και τον κόλπο Cane Garden (10 λεπτά) με τη διάσημη παραλία και την πληθώρα των ζωντανών μπαρ και εστιατορίων. Ακριβώς κατά μήκος της ακτής προς την ανατολή υπάρχουν δύο εκπληκτικές, λευκές άμμοι και πολύ έξω από το δρόμο παραλίες - Trunk Bay και Rogues Bay, που μπορείτε συχνά να απολαύσετε μόνο για τον εαυτό σας. Το Kerensa βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία για να εξερευνήσετε το νησί. Το Roadtown (η πρωτεύουσα) είναι 15 λεπτά πάνω από το λόφο στη νότια ακτή.

Η πρόσβαση από τον δημόσιο δρόμο είναι κατά μήκος μιας μικρής άσπρης διαδρομής (ένα όχημα 4WD είναι σκόπιμο), μια φορά μέσα στην τηλεχειριζόμενη ηλεκτρονική πύλη της Kerensa ο δρόμος είναι πλήρως πλακόστρωτος. Ο χώρος στάθμευσης έχει τοποθετηθεί σκόπιμα μακριά από το σπίτι για να διατηρηθεί η φυσική ατμόσφαιρα, με μια σειρά από βήματα (39 για να είμαστε ακριβείς!) οδηγώντας κάτω στο σπίτι.

Το "Kerensa" είναι η λέξη για την αγάπη στην αρχαία Κελτική γλώσσα της Κορνουάλλας στην SW Αγγλία, μια περιοχή που εμφανίζεται στα γραπτά του Θωμά Χάρντι, που σίγουρα θα εκτιμούσαν αυτό το μοναδικό και ρομαντικό καταφύγιο, "Μακριά από το πονηρό πλήθος" ...

Διαχειριστής καταλύματος

Ben Bamford
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Κόλπος Brewers Bay

Αυτό το κατάλυμα (βίλα, Κόλπος Brewers Bay) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και δίπλα στη θάλασσα. Ενώ όλοι μπορούν να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Εθνικό Πάρκο Παρθένων Νήσων και Παραλία Cinnamon Bay Beach, όσοι αναζητάτε κάποια δραστηριότητα, μπορείτε να επισκεφτείτε το εξής: Λιμάνι Tortola Cruise. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με αυτόνομη κατάδυση και κολύμπι με αναπνευστήρα κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ιππασία σε κοντινή απόσταση και Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Brewers Bay, Tortola

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Brewers Bay Beach - 18 λεπτά με τα πόδια
  • Anegada Island - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Νάνι Κέι - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λιμάνι Tortola Cruise - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Cane Garden Bay Beach - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Τορτόλα (EIS-Terrance B. Lettsome Διεθνές): 29 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Beans - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Aromas Cigar & Martini Bar - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Tropix Cocktail Bar - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Dove Restaurant - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Virgin Queen - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 87 από 93 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 2 από 93 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 4 από 93 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 93 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 93 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

David S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Condensed Paradise
4th stay... I here the internet service will be poppin' by the time we return : ) Thanks Ben!
Πραγματοποίησε 12 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2024

10/10 Άριστο

Sarah K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Don't miss this!
The pictures do not fully capture this paradise retreat! We had an amazing stay. It was so relaxing. The privacy is like nothing I have seen before. Great beaches are just a few minutes away. We absolutely loved our time here and we will be back!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2024

10/10 Άριστο

michael b., gloucester Ma

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Second time better than the first
This was our second stay and it won’t be the last at Kerensa. Private, secluded and peace and quiet. Ben is the best to work with. Sun set views over Jost VanDyke are amazing. Relatively Short walk down to Brewers Bay beach, steep climb back but a good workout. Ferry rides to Virgin Gorda and the surrounding islands are a cheap great way to get around and spend the day exploring. Book it!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Mary jo B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Five star view, five star house!
My husband and I stayed here for our honeymoon and it did not disappoint! The highlights were the hot tub tucked in a secluded spot with an amazing view of the ocean, the view from the house was gorgeous, the property was beautifully designed and very cleanly. The host was very responsive and answered all of our questions. We will definitely be back! People staying here should have a car and be okay with a long stairwell down to the house.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Jennifer B., Indianapolis, IN

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
The views!
This property is incredible. The pictures don’t do the views enough justice. It’s remote and quiet but close to anything you want to go to. An absolute amazing experience.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Ben Bamford

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Jessica is a native born Tortolan while Ben is originally from Cornwall in the UK. We live a few miles along the coast from Kerensa with our two children.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We bought the land in 1998 because of the seclusion and the amazing views and then built the house a few years later. We originally planned to build several villas on the large plot but loved the fact that Kerensa was so private that we decided to keep it that way.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Apart from the stunning view one of the main features is the absolute privacy and seclusion. The spectacular sunset reflections over the pool can be surreal at times and quirk of it's geographical position and local weather patterns means that a rainbow will often form briefly in the morning over Anderson Point just in front of the house. Its a nice way to start the day.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων