Ενοικιαζόμενα για διακοπές στην τοποθεσία Gili Meno

Βρήκαμε 110 εξοχικά σπίτια. Επιλέξτε τις ημερομηνίες που επιθυμείτε και δείτε τη διαθεσιμότητα

οι τρέχοντες μήνες σας είναι March 2024 και April 2024.
Μάρτιος 2024
Απρίλιος 2024
Ανακαλύψτε 5 σπίτια και άλλα τουριστικά καταλύματα στον προορισμό Gili Meno που είναι ακριβώς αυτό που ζητάτε για το ταξίδι σας. Ανεξάρτητα του εάν μένετε σε τουριστική κατοικία με φίλους, την οικογένεια ή ακόμα και μόνο με τα κατοικίδιά σας, θα έχετε τις παροχές που ικανοποιούν τις προσδοκίες σας και ακόμα περισσότερα, που μπορεί να περιλαμβάνουν μπανιέρα υδρομασάζ και κήπο. Σίγουρα θα βρείτε ένα κατάλυμα που θα ικανοποιεί κάθε ανάγκη, όπως μέρη για μη καπνιστές ή προσβάσιμα σε άτομα με αναπηρίες.

Βρείτε χώρους που ταιριάζουν στο στιλ σας

  • Αίσθημα ηρεμίας
    Η Εγγύηση κράτησης με ασφάλεια σάς παρέχει υποστήριξη όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα
  • Περισσότερο ποιοτικό χρόνο
    Από την κράτηση έως τη διαμονή, ολόκληρη η διαδικασία είναι απλή και ευχάριστη
  • Νιώστε σαν να είστε στο σπίτι σας
    Απολαύστε πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, πλυντήριο, πισίνες, αυλές και άλλα
  • Πολλές παροχές με χαμηλό κόστος
    Περισσότερος χώρος, περισσότερη ησυχία, περισσότερες παροχές - μεγαλύτερη αξία

Gili Meno: Ανακαλύψτε γιατί οι επισκέπτες αγαπούν τη χαλαρωτική ατμόσφαιρα

Gili Meno: Απολαύστε τους ναούς και άλλες ομορφιές της περιοχής. Αυτή η χαλαρωτική πόλη είναι γνωστή για τη θέα στα νησιά, το κολύμπι με αναπνευστήρα και τις καταδύσεις. Θέλετε να απολαύσετε συγκεκριμένες παροχές κατά τη διάρκεια της απόδρασής σας; Πολλές από τις τουριστικές κατοικίες μας διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες και πλυντήριο.

Gili Meno: Δραστηριότητες και σημεία ενδιαφέροντος εδώ και στη γύρω περιοχή

Ελπίζετε ότι θα βρείτε κορυφαίες επιλογές στην περιοχή; Οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν διασκεδαστικές δραστηριότητες, όπως το κολύμπι με αναπνευστήρα και το κολύμπι. Θέλετε να αποδράσετε από την τουριστική κατοικία σας και να δείτε όλα όσα έχει να προσφέρει αυτός ο προορισμός (Gili Meno) που είναι ιδανικός για αποδράσεις; Αυτά είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή σημεία ενδιαφέροντος που μπορείτε να δείτε, τα οποία απέχουν μόνο 48,2 χλμ. από το κέντρο της πόλης:

  • Γλυπτό NEST (0,4 χλμ.)
  • Λέσχη Γκολφ Sire Beach (5,9 χλμ.)
  • Ζώνη Spa (3,4 χλμ.)

Εξερευνήστε το φυσικό τοπίο αυτού του προορισμού: Gili Meno

Gili Meno: Οι ταξιδιώτες λατρεύουν αυτόν τον προορισμό για τη θέα στα νησιά και τις παραλίες. Είτε αναζητάτε εκπληκτικές εξωτερικές δραστηριότητες είτε απλά θέλετε να απολαύσετε το τοπίο, αυτός ο προορισμός Gili Meno αποτελεί ιδανική επιλογή, για να απολαύσετε τη φύση. Ορίστε μερικά από τα πιο αξιόλογα αξιοθέατα της περιοχής που απέχουν μόνο 48,2 χλμ. από το κέντρο της πόλης:

  • Παραλία Gili Trawangan (2,9 χλμ.)
  • Παραλία Νίπαχ (9,3 χλμ.)
  • Παραλία Σενγκίγκι (16,4 χλμ.)
  • Λίμνη του Γκίλι Μένο (0,1 χλμ.)
  • Παραλία Σίρα (5 χλμ.)
  • Πανταί Παντανάν (7,4 χλμ.)

Εποχικές καιρικές συνθήκες σε: Gili Meno

Οι ταξιδιώτες λατρεύουν αυτόν τον προορισμό (Gili Meno), καθώς εδώ έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δραστηριότητες, όπως: κολύμπι με αναπνευστήρα. Περίοδος Οκτωβρίου, Νοεμβρίου, Σεπτεμβρίου και Μαΐου: Κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων, η μέση θερμοκρασία είναι 27°C. Επομένως, επιλέξτε να ταξιδέψετε μία από αυτές τις περιόδους, αν σχεδιάζετε να απολαύσετε εξωτερικές δραστηριότητες.

Gili Meno: Επιλογές μετακίνησης σε αυτόν τον προορισμό και στη γύρω περιοχή

Πετάξτε προς Λόμποκ (LOP-Διεθνές Αεροδρόμιο του Λόμποκ) που είναι το κοντινότερο αεροδρόμιο και βρίσκεται 51,7 χλμ. από το κέντρο της πόλης.

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες