Διαμέρισμα στον προορισμό Solana Beach, CAΙδιώτης οικοδεσπότης

Solana Beach: Όπου η ζωή είναι απλή, Serene, και Spectacular

Solana Beach: Όπου η ζωή είναι απλή, Serene, και Spectacular

Συλλογή φωτογραφιών για Solana Beach: Where Life Is Simple, Serene, And Spectacular

Παραλία
Παραλία
Παραλία
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Solana Beach: Όπου η ζωή είναι απλή, Serene, και Spectacular

Σχόλια
4,8 στα 5 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2+ μπάνιαΓια 4 άτομα112 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Solana Beach, CA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Solana1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Belly Up14 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαDel Mar Racetrack (ιππόδρομος)3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΣαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια (SAN-Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαν Ντιέγκο)24 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

2 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 3

Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Solana Beach: Όπου η ζωή είναι απλή, Serene, και Spectacular

Η παραλία του Σολάνα που ζει στα καλύτερα της! Το Seascape είναι ένα μικρό συγκρότημα διαμερισμάτων 50 ορόφων με θέα στη θάλασσα που βρίσκεται σε μια μπλόφα με υπέροχη θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό. Το Seascape είναι ένα από τα λίγα ακίνητα της παραλίας Solana που έχει ιδιωτική πρόσβαση στην αμμώδη παραλία. Η μονάδα απέχει μόλις λίγα βήματα από την ιδιωτική σκάλα και οδηγεί σε ένα εξαιρετικό σέρφινγκ και μια υπέροχη παραλία με κολυμβητές. Τελειώστε τις μέρες σας ξεκουράζοντας τα έπιπλα από ξύλο τικ με θέα στην θάλασσα και θαυμάζετε τα θεαματικά νυχτερινά ηλιοβασιλέματα. Απολαύστε την κοινόχρηστη πισίνα και το υδρομασάζ μετά από μια μέρα στην παραλία. Η επιθυμητή κοινότητα Seascape είναι γεμάτη με πλούσιο πράσινο φύλλωμα δημιουργώντας επιπλέον ιδιωτικότητα και ένα στυλ θέρετρο θέρετρο. Αυτό το όμορφα αναβαθμισμένο διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων / 2. 5 υπνοδωματίων 4 υπνοδωματίων είναι πλήρως επιπλωμένο με εκπληκτικές λεπτομέρειες και όλες τις ωραίες ανέσεις που θα χρειαστείτε όταν αναζητάτε την άνεση, την άνεση και τη γοητεία μιας πολυτελούς ενοικιάσεως διακοπών στην παραλία. Η ειρήνη και η ηρεμία αυτής της μονάδας είναι πραγματικά το σπίτι σας μακριά από το σπίτι και σε σύγκριση με τα τοπικά ξενοδοχεία, αυτό το condo προσφέρει μια πολύ καλύτερη συμφωνία.
Αυτή η μονάδα 2 επιπέδων έχει σπιράλ σπιράλ και είναι πεντακάθαρη. Ο πρώτος όροφος διαθέτει μεγάλο αποτέλεσμα δωματίου με νέα πλακάκια δαπέδου και κεραμίδι στην κουζίνα και το μπάνιο. Το σαλόνι είναι διακοσμημένο με γούστο και περιλαμβάνει έναν καναπέ, δύο καρέκλες με τις αντίστοιχες καρέκλες, μια καρέκλα με έμφαση, μια τηλεόραση Samsung 50 ιντσών (Cox Cable, Smart Roku, Amazon Firestick και WiFi) και επιτραπέζια παιχνίδια. Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα σερβίρει νέα ντουλάπια, countertops από γρανίτη, ανοξείδωτες συσκευές και ένα στοίβαγμα / στεγνωτήριο (επιπλέον εγκαταστάσεις πλυντηρίου στο υπόγειο γκαράζ). Η τραπεζαρία διαθέτει ένα χερσόνησο μπαρ με τρία barstools, τραπεζαρία με καθίσματα για 6 και μπουφέ / μπουφέ. Υπάρχει ένα βολικό μισό λουτρό στον τελευταίο όροφο, συνοδευόμενο από νέο πάγκο ματαιοδοξίας, ντουλάπι και γρανίτη. Ένα απλό κατάστρωμα από το σαλόνι περιλαμβάνει ένα μπάρμπεκιου και δύο καρέκλες που επιτρέπουν την προσωπική υπαίθρια κοινωνικοποίηση. Ο δεύτερος όροφος διαθέτει πλούσιο νέο χαλί, μπάνια με πλακάκια και σκίαστρα. Η κρεβατοκάμαρα 1 περιλαμβάνει ένα κρεβάτι βασίλισσα, ντουλάπια που ταιριάζουν, σαλονάκι, 36 "Samsung TV (Cox Cable, Smart Roku και WiFi), γραφείο με 3 και 1 (εκτυπωτής, σαρωτής, φωτοαντιγραφικό) , ένα πρόσθετο θερμαντήρα χώρου, μια ιδιωτική μπανιέρα / ντουζιέρα με απαλότητα γρανίτη. Το υπνοδωμάτιο 2 διαθέτει δύο μονά κρεβάτια, τουαλέτα, ντουζιέρα, τηλεόραση 32 ιντσών (Cox Cable, Smart Roku και WiFi), δύο μεγάλες ντουλάπες, ανεμιστήρα οροφής και δαπέδου, επιπλέον θερμαντήρα χώρου, ιδιωτικό μαρμάρινο ντους με χαλαζία αντίθετη ματαιοδοξία και πρόσβαση σε ένα μικρό μπαλκόνι / κατάστρωμα με μία καρέκλα.
Το Seascape βρίσκεται σε βολική τοποθεσία. Θα μπορούσατε να σταθμεύσετε σε έναν από τους δύο καθορισμένους υπόγειους χώρους στάθμευσης και να περπατήσετε εύκολα σε όμορφες παραλίες, μίνι μάρκετ, πολλές επιλογές για φαγητό, νυχτερινή ζωή, CVS, ταχυδρομείο και μονοπάτια πεζοπορίας / ποδηλάτου. Η ιστορική Highway 101 / PCH με πολλές ωραίες και γρήγορες επιλογές για φαγητό, καφετέριες, μπαρ, ζωντανή μουσική και νυχτερινή ζωή είναι 0,3 μίλια από το condo. Πάρτε ένα .5 μίλια με τα πόδια στο Fletcher Cove Beach Park της Solana Beach με δημόσια πρόσβαση και καλοκαιρινές συναυλίες στο πάρκο τις νύχτες της Πέμπτης. Επίσης, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια και .8 μίλια μακριά είναι το τρένο Solana Beach Amtrak και Coaster (Beach Cities Light Rail) σταθμό. Αποφύγετε την κυκλοφορία χρησιμοποιώντας το Coaster που εκτελείται από το Oceanside στο Downtown San Diego.
Το Cedros Design District είναι διάσημο για εκλεκτές μπουτίκ, πολυτελή καταστήματα, μοντέρνες γκαλερί τέχνης, Αγροτική Αγορά και το θρυλικό μουσικό χώρο του Solana Beach: Η ταβέρνα Belly Up Tavern βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το condo. Ο ενθουσιασμός του Del Mar Racetrack και του Fairgrounds σας περιμένει μόλις ένα μίλι μακριά. Θα εκτιμήσετε την εύκολη πρόσβαση σε οπουδήποτε στο Σαν Ντιέγκο: Del Mar Village (2 μίλια). Cinepolis Del Mar θέατρο πολυτέλειας (4 μίλια)? ο γνωστός Encinitas Swamis Reef, διάσημος για το σέρφινγκ και το Moonlight Beach (5 μίλια). La Jolla Village (12 μίλια); Legoland (15 μίλια)? SeaWorld (19 μίλια); Mission Bay (20 μίλια); Αεροδρόμιο του Σαν Ντιέγκο (39 χλμ.) Ζωολογικός κήπος του Σαν Ντιέγκο (23 μίλια); και το ζωολογικό πάρκο Safari του Σαν Ντιέγκο (28 μίλια). Απολαύστε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να ζήσετε τον τρόπο ζωής της παραλίας και να γίνετε φιλόξενος και προσωπικός με όλη τη διασκέδαση που σας προσφέρουν τα αξιοθέατα του Σαν Ντιέγκο, συμπεριλαμβανομένου ενός από τους κορυφαίους προορισμούς γκολφ (90+ μαθήματα) στον κόσμο.

10 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για αυτό το ακίνητο:

1.) Το Seascape είναι ένα παραθαλάσσιο συγκρότημα συγκυριαρχία με ιδιωτική πρόσβαση στην παραλία.
2.) Δεν υπάρχει θέα στον ωκεανό από μέσα ή απευθείας έξω από τη μονάδα.
3.) Η εκπληκτική θέα στην βράχο του Ειρηνικού Ωκεανού και η σκάλα είναι περίπου 100 βήματα ή 1 λεπτό με τα πόδια από τη μονάδα.
4.) Λόγω της εγγύτητας προς την παραλία, αυτό το ακίνητο (όπως τα περισσότερα στην περιοχή) δεν διαθέτει κλιματισμό.
5.) Ελάχιστη ενοικίαση 30 ημερών: Εξαιρέσεις για περισσότερο από 7, αλλά λιγότερες από 30 ημέρες είναι δυνατές με τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη.
6.) Το Seascape είναι ένα συγκρότημα χωρίς καπνό σύμφωνα με τους κανόνες HOA.
7.) Απολύτως δεν επιτρέπονται κατοικίδια ζώα, δεν επιτρέπεται το κάπνισμα και δεν επιτρέπονται φάρμακα στη μονάδα.
8.) Πρέπει να σκαρφαλώσει σκάλες από το γκαράζ στάθμευσης στη μονάδα (μια εναλλακτική λύση υπάρχει) και από κάτω μέχρι τα υπνοδωμάτια.
9.) Η σύμβαση ενοικίασης περιλαμβάνει πολιτική μη ανοχής όσον αφορά παραβιάσεις κατοχής, υπερβολικό θόρυβο και / ή μέρη.
10.) Η Πολιτική Ακυρώσεων και οι καταχρήσεις καταθέσεων εφαρμόζονται αυστηρά.

Τιμές και αμοιβές ενοικίασης:

Τυπική βασική τιμή (εκτός περιόδου) $ 150 ανά διανυκτέρευση
 
Η μέση τιμή "εκτός περιόδου": το μηνιαίο επιτόκιο είναι 4.500 δολάρια το μήνα ($ 150 x 30 διανυκτερεύσεις = 4.500 δολάρια).

Εξαιρέσεις από το βασικό επιτόκιο περιλαμβάνουν τις ακόλουθες υψηλές περιόδους που καθορίζονται κάθε χρόνο με ημερομηνίες αγώνων:
  
2019 καλοκαιρινή τιμή (1 Ιουνίου - 30 Ιουνίου) $ 200 ανά διανυκτέρευση

2019 Summer Racetrack (1η Ιουλίου - 3 Σεπτεμβρίου) $ 250 ανά διανυκτέρευση
 
2019 Racetrack Fall Rate (5 Νοεμβρίου - 2 Δεκεμβρίου) $ 225 ανά διανυκτέρευση

Διαχειριστής καταλύματος

Catherine Creeden
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 13-17 ετών
Not suitable for infants, small or young children.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
There are no exceptions to this rule.

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
There are absolutely NO exceptions to this rule.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
This is a non-smoking condo complex and unit.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: There are no exceptions to this rule.
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Solana Beach

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Solana Beach) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και στην παραλία. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία Del Mar Beach και Κρατική Παραλία Moonlight, ενώ μερικά από τα δημοφιλή αξιοθέατα της περιοχής είναι τα εξής: Εκθεσιακός Χώρος Del Mar Fairgrounds και Ενυδρείο Birch. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Del Mar Racetrack (ιππόδρομος), αλλά βρείτε χρόνο να επισκεφτείτε και αυτό το κορυφαίο αξιοθέατο της περιοχής: Θεματικό Πάρκο LEGOLAND® California. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και βόλτα με καγιάκ κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ιππασία σε κοντινή απόσταση και Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Solana - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Παραλία Del Mar Beach - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Belly Up - 14 λεπτά με τα πόδια
  • Del Mar Racetrack (ιππόδρομος) - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εκθεσιακός Χώρος Del Mar Fairgrounds - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Σολάνα Μπιτς: 17 λεπτά με τα πόδια
  • Σταθμός Κοιλάδας Sorrento: 12 λεπτά οδικώς
  • Κάρλσμπαντ, Καλιφόρνια (CLD-McClellan-Palomar): 18 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Clubhouse Terrace - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Brigantine - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Pizza Port Solana Beach Brewery - 18 λεπτά με τα πόδια
  • Ranch 45 Local Provisions - 17 λεπτά με τα πόδια
  • Belly Up Tavern - 14 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

4,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 15 από 16 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 0 από 16 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 16 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 16 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 1 από 16 σχόλια πελατών" "

5/5

Καθαριότητα

5/5

Check-in

5/5

Επικοινωνία

5/5

Τοποθεσία

5/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Susie G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
One Month in Paradise
Cathy’s property is beyond spectacular in location (on the beach) and comfortable -a beautiful clean, relaxing and well-equipped (I lost count of coffee makers, cooking utensils and bar glasses!) condo that is simply lacking in no detail. I remarked how I would love to have drawers as organized as Cathy’s. She was in constant touch with us-provided us countless dining and entertainment options and even went out and bought me a piece of tech equipment so that it would be there in advance of our trip. She is the most thoughtful host we’ve ever met and we are grateful to her for hosting us! We will continue to rave about this memorable month.
Πραγματοποίησε 31 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

5/5 Άριστο

Dana P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Very nice place in Solana Beach
Great condo near the beach. It has absolutely every you need for your stay. Owner is attentive on your terms. Pack your personal belongs and prepare to relax.
Πραγματοποίησε 31 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

5/5 Άριστο

MARY H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Solana Beach Winter
For the past 10 years I've spent the 4 winter months away from home. I live in the Colorado mountains where the winters are cold and snowy so Maui, Paris, London, California and Nevada are some of my go-to destinations. Even though most of my rentals have been okay to fine, I always know the description and photos will be embellished and better than the actual rental itself. This year was an exception. Catherine's beach cottage was everything and more than I envisioned. Furnished appropriately. Clean. Clean. Clean. She had created a booklet answering ever question one could want to know about the house itself and the surrounding area. My neighbors who primarily are full-time residents welcomed me, helped me and always acknowledged me. Since I was working on a writing project, I needed a quiet space and it was. The ocean is nearby. The landscaping is beautiful. And, I can't think of one negative thing to say.....so I won't! Mary Hirsch
Πραγματοποίησε 106 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2022

5/5 Άριστο

Karen G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely visit
Excellent
Πραγματοποίησε 30 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2022

5/5 Άριστο

John D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect stay. Catherine the host very accommodating. You won’t be disappointed.
Excellent
Πραγματοποίησε 116 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2021

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Catherine Creeden

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες