Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

~ Κακοί στο Spokane ~<br>Κοντά στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ - U ΠΕΡΙΟΧΗ <br>

~ Κακοί στο Spokane ~<br>Κοντά στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ - U ΠΕΡΙΟΧΗ <br>

Συλλογή φωτογραφιών για Spotless in Spokane

Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Εσωτερικοί χώροι
Εξωτερική μπανιέρα σπα
Σπα

Επισκόπηση καταλύματος ~ Κακοί στο Spokane ~<br>Κοντά στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ - U ΠΕΡΙΟΧΗ <br>

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 3 άτομα70 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Spokane, WA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαSacred Heart Medical Center (νοσοκομείο)5 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣυνεδριακό κέντρο Σποκάν3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠανεπιστήμιο Gonzaga4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΣποκέιν, Ουάσινγκτον (SFF-Felts Field)14 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 3 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Μονό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Μικρή κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

~ Κακοί στο Spokane ~<br>Κοντά στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ - U ΠΕΡΙΟΧΗ <br>

Αυτό το κομψό διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων στο υπόγειο του Rockwood είναι ήσυχο, καθαρό και κοντά σε όλα. Υπάρχει χώρος στάθμευσης εκτός δρόμου, ιδιωτική είσοδος, 2 τετράγωνα από το Sacred Heart Hospital, ένα μίλι από το Πανεπιστήμιο και το κέντρο της πόλης, στο όμορφο South Hill. Πολλή προσοχή έχει δοθεί στην άνεση και την ευκολία αυτής της νέας σουίτας. Θα βρείτε μερικά είδη πρωινού στο ψυγείο πλήρους μεγέθους, καθώς και εξοπλισμός καφέ και καφέ. Η κουζίνα διαθέτει επίσης εστία με δύο εστίες, φούρνο μικροκυμάτων, τοστιέρα, καφετιέρα και νεροχύτη. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι αυτή η συσκευή δεν είναι ιδανική για επισκέπτες που θέλουν να κάνουν κάποιο σοβαρό μαγείρεμα.

Το πλήρες τεσσάρων τεμαχίων μπάνιο είναι εφοδιασμένο με πλύσιμο στο χέρι, σαμπουάν και μαλακτικό, bodywash, μερικά ωραία bathsalts, και αφθονία χνουδωτών πετσετών. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πλυντήριο και το στεγνωτήριο. Απορρυπαντικό κλπ., Παρέχεται.

Επίσης, μπορείτε να απολαύσετε το αίθριο ό, τι θέλετε. Είναι πολύ ειρηνικό. Αυτή η μονάδα βρίσκεται στο υπόγειο, επομένως παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι θα χρειαστεί να κατεβείτε κάτω από μια σκάλα. Η τηλεόραση έρχεται με το Amazon Firestick και διαθέτει Netflix, HULU, Amazon Prime και πολλά άλλα.

Υπάρχουν πολλά φανταστικά εστιατόρια σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Το Fleur de Sel διαθέτει υπέροχες κρέπες για πρωινό - νόστιμο και γλυκό - και είναι κυριολεκτικά 5 λεπτά με τα πόδια. Δεν είναι τίποτα φανταχτερό, αλλά οι κρέπες είναι τέλεια!
Αν μια μακρύτερη πρωινή βόλτα είναι ενδιαφέρουσα για εσάς, το Rockwood Bakery είναι 1 μίλι μέσα στη πανέμορφη κατοικημένη γειτονιά Rockwood. Όμορφο ιστορικό παλιό κτίριο με αντίκες ατμόσφαιρα, απίστευτο καφέ και νόστιμο φαγητό. (Δυστυχώς είναι κλειστό την Κυριακή.) Είναι μόλις 2 τετράγωνα με τα πόδια από εκεί στο Manito Park. Βεβαιωθείτε ότι έχετε χτυπήσει Duncan Gardens, τους Κήπους Rose, τους Ιαπωνικούς Κήπους και τους Πολυετείς Κήπους. .

Ένα άλλο διασκεδαστικό και κοντινό μέρος για πρωινό είναι στο The Biscuit Wizard στο κέντρο της πόλης. Όλο το μπλοκ είναι γεμάτο με χώρους διασκέδασης για ψώνια, φαγητό και ποτό. (Είναι πολύ ζωντανό τη νύχτα!) Μπορείτε να περπατήσετε από εκεί μέχρι το ποτάμι και να κάνετε ένα πολύ ωραίο βρόχο στο Gonzaga, στο κέντρο της πόλης, στο Riverfront Park και πίσω. Πραγματικά όμορφο.

Υπάρχουν επίσης πολλά εστιατόρια μόλις 5 λεπτά με τα πόδια μέχρι το λόφο κοντά στο Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη (τόσο ωραία!). Η Gourmet Take-Out του Lindaman δεν έχει μόνο φανταστική διατροφή αλλά και ένα όμορφο εστιατόριο για φαγητό. (Δυστυχώς όμως, έκλεισε και την Κυριακή.) Ένα ακόμη τετράγωνο μακριά είναι η Μπανγκόκ Ταϊλάνδης. Έχει μερικά από τα καλύτερα ταϊλανδέζικα τρόφιμα που έχω φάει ποτέ. Απέναντι από το δρόμο βρίσκεται το Brain Freeze, το οποίο σερβίρει καταπληκτικό παγωτό γκουρμέ σπιτικό.

Όταν οδηγείτε μέσω Spokane θα δείτε 2 τεράστια παλιά καπνοδόχοι στο κέντρο της πόλης. Αυτό είναι το παλιό εργοστάσιο ατμού. Συνήθιζε να θερμαίνει όλο το Spokane στις αρχές της δεκαετίας του 1900. Είναι πλήρως ανακαινισμένο και ανακαινισμένο. Το εστιατόριο (The Steam Plant) έχει φαγητό που είναι έξω από αυτόν τον κόσμο. Οι νευρώσεις είναι εκπληκτικές και η πίτσα μανιταριών πρόκειται να πεθάνει. Είναι επίσης ένα ζυθοποιείο και διαθέτει εποχιακές μπύρες και βαρελιές περιορισμένες κυκλοφορίες. Και μπορείτε να περιπλανηθείτε στο εργοστάσιο πάρα πολύ ... ακόμη και να πάτε σε ένα από τα καπνά και να κοιτάξουμε. Έχει τις αρχικές ταχύτητες και τις κλήσεις και τα μετρητά πασαρέλες κ.λπ. Είναι το αγαπημένο μου εστιατόριο στην πόλη. Μην το χάσετε!

Το Riverfront Park (τοποθεσία της Παγκόσμιας Έκθεσης του 1974) είναι, φυσικά, πρέπει να δείτε. Ένα τέτοιο όμορφο μέρος για περπάτημα (ή jog). Υπάρχει ένα όμορφο Carousel, το Skyride (βαθμολογείται μία από τις κορυφαίες 12 γραφικές βόλτες με καλώδιο στον κόσμο), που σας μεταφέρει στον ποταμό Spokane / πτώσεις. Το χειμώνα υπάρχει μια ζωντανή κορδέλα παγοδρομίου. Τόση πλάκα!!

Και δεν μπορείτε να έρθετε στο Spokane χωρίς να επισκεφθείτε το Swanky Davenport ή το θρυλικό Frank's Diner (ένα παλιό σιδηροδρομικό αυτοκίνητο).
Ο καλύτερος καφές στο κέντρο της πόλης είναι ο καφές Atticus. Έχει το καλύτερο κατάστημα δώρων EVER! Το Insaba διαθέτει επίσης εξαιρετικό καφέ. Και αν επισκέπτεστε το Βιβλιοπωλείο της Θείας (μόλις ένα τετράγωνο μακριά) σίγουρα θα πάτε στο The Pottery Store στο πίσω μέρος. Είναι στην πραγματικότητα ένας συνεταιρισμός τέχνης που έχει περάσει 40 χρόνια στο Spokane και έχει πολύ περισσότερα από απλά κεραμικά. Οι καλλιτέχνες εργάζονται στο κατάστημα και είναι πάντα ευτυχείς να επισκεφτούν. Ποιος γνώριζε ότι ο Spokane είχε τόσους πολύ ταλαντούχους καλλιτέχνες;

Εάν ενδιαφέρεστε για μια ωραία πεζοπορία, το Bowl και το Pitcher στο Riverside Park είναι ένα τοπικό φαβορί. Υπάρχει μια όμορφη κρεμαστή γέφυρα που είναι ιδιαίτερα διασκεδαστική να διασχίσει την άνοιξη όταν το νερό είναι υψηλό. (Σημείωση... Το RiverFRONT Park και το RiverSIDE Park είναι 2 διαφορετικά πάρκα.)

Επειδή είμαι τόσο κοντά στα νοσοκομεία (ειδικά στο Ιερό Καρδιολογικό Νοσοκομείο) έχω πολλούς επισκέπτες που εργάζονται προσωρινά (βλέπε εβδομαδιαία και μηνιαία ποσοστά έκπτωσης) ή είμαι εδώ με φίλους ή μέλη της οικογένειας που λαμβάνουν ιατρική περίθαλψη. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτό το μέρος είναι ήσυχο και γαλουχήσει. Ένα υπέροχο μέρος για να ξεκουραστείτε μετά από μια δύσκολη μετατόπιση στην εργασία ή μια αγχωτική κατάσταση με έναν άρρωστο αγαπημένο.

Ανεξάρτητα από τον λόγο της επίσκεψής σας, θα κάνω τα πάντα για να καταστήσω την διαμονή σας άνετη και εύκολη.









Διαχειριστής καταλύματος

Lisa Pacot
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 13-17 ετών
*Children 8 and older are welcome.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
The hot tub is an added feature but is never guaranteed. It's never happened yet, but if the hot tub is out of service, no refunds will be given.
Only registered guests are allowed to have lock codes.
Please refrain from using heavily perfumed aerosolized deodorants, body sprays and colognes. If you must use them, use them in bathroom only. Thanks!

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 601280462

Σχετικά με την περιοχή

Σποκέιν

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Σποκέιν) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Πάρκο Riverfront και Van Horn Edburg-Bass Conservation Area, ενώ στα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Θέατρο Interplayers Theatre και Θέατρο First Interstate Center for the Arts. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Συνεδριακό κέντρο Σποκάν ή Spokane Arena (γήπεδο χόκεϊ). Περάστε χρόνο εξερευνώντας τις δραστηριότητες της περιοχής, όπως Πατινάζ σε κοντινή απόσταση και βόλτα με έλκηθρο.
Χάρτης
Spokane, WA

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Sacred Heart Medical Center (νοσοκομείο) - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Συνεδριακό κέντρο Σποκάν - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Riverfront - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πανεπιστήμιο Gonzaga - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Spokane Arena (γήπεδο χόκεϊ) - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Κέντρο Διατροπικής Μεταφοράς του Σποκέιν: 2 λεπτά οδικώς
  • Σποκέιν, Ουάσινγκτον (SFF-Felts Field): 14 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 19 λεπτά με τα πόδια
  • Community Pint - 17 λεπτά με τα πόδια
  • Dutch Brothers Coffee - 18 λεπτά με τα πόδια
  • Lumberbeard Brewing - 12 λεπτά με τα πόδια
  • The Grain Shed - 16 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 118 από 120 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 2 από 120 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 120 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 120 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 120 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Φιλικό προς το περιβάλλον

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Lisa

Θετικά: Καθαριότητα, παροχές, κατάσταση καταλύματος & παροχές, επικοινωνία
Lisas place was so cute and very clean. Felt very comfortable
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2024

10/10 Άριστο

Cameron R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Splendid in Spokane
My son and I had the pleasure of staying at this clean and comfortable property. Everything was as listed and the host, Lisa, was excellent. We were just there for a couple of nights but found the house to be clean, in a safe neighborhood and overall very pleasant. Would definitely rent again when in the area.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2024

10/10 Άριστο

Marilyn D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great place to stay!!
Everything was exactly as pictured and described. Lisa has thought of everything you could possibly need to make your stay comfortable. It was great having coffee, hot chocolate and water provided as well as many extras not provided by a typical hotel. Washer and dryer in the unit was a bonus as well. Outside area is very inviting and incudes a grill. I would definitely recommend staying here! You will not be disappointed.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

10/10 Άριστο

Brenda C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect Place for Us!
The place was super clean and very cute! We loved our time here.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Eric M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Two Fer
We had a great time (again) on our second visit in a short period of time. We booked two nights after being here the previous two nights before and the experience was just as awesome as the first time, highly recommended.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Lisa Pacot

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I live upstairs and am a very quiet person. I love walking up Rockwood Blvd and enjoying the beautiful old mansions and trees. Or through downtown to beautiful Riverfront Park where I can walk along the gorgeous Spokane River with all its waterfalls and bridges. Manito Park is one mile away and is a must see if you are here, especially in May - October.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

This property is so quiet and feels so secluded when you're in it, and yet it's directly on the bus line, it's less than a mile to walk downtown, it's 2 blocks from Sacred Heart Hospital, it's close to many beautiful parks, and just a real nice place to rest.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

This location cannot be beat. The zen backyard is a super big hit the the warm months. If you need rest and peace and quiet, this is your place.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων