Σπίτι

Κάνετε αναμνήσεις στο πολύ δικό σας Private Resort Getaway

Κάνετε αναμνήσεις στο πολύ δικό σας Private Resort Getaway

Συλλογή φωτογραφιών για Make Memories in Your Very Own Private Resort Getaway

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Βεράντα/αίθριο
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Πισίνα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Κάνετε αναμνήσεις στο πολύ δικό σας Private Resort Getaway

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
6 υπνοδωμάτια2+ μπάνιαΓια 16 άτομα260 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο

Απολαύστε την περιοχή

Auburn, CA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛέσχη Γκολφ DarkHorse9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛέσχη γκολφ Ridge13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜίντοου Βίστα Παρκ21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΣακραμέντο, Καλιφόρνια (SMF-Διεθνές Αεροδρόμιο του Σακραμέντο)58 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

6 υπνοδωμάτια (για 16 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Μονό Κρεβάτι και 1 Διπλό Κρεβάτι Τοίχου

Υπνοδωμάτιο 4

1 Διπλό Κρεβάτι και 2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 5

1 King Κρεβάτι και 1 Μονό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 6

1 King Κρεβάτι και 1 Μονό Κρεβάτι

2 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Towels provided · Toilet

Μπάνιο 2

Soap · Towels provided · Bathtub or shower · Bathtub · Toilet · Shower only · Shampoo · Hair dryer

Μπάνιο 3

Soap · Towels provided · Bathtub or shower · Bathtub · Toilet · Shampoo · Hair dryer

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Κάνετε αναμνήσεις στο πολύ δικό σας Private Resort Getaway

Ο Παράδεισος βρέθηκε! Αυτό το όμορφο (μέχρι) 6 υπνοδωμάτιο, 2. 5 μπάνιο "Will Block" σχεδιασμένο & χτισμένο estate είναι ένα απόλυτο σπίτι ονείρου με το τέλος της οδικής ιδιωτικότητας. Είναι επίσης gated να κρατήσει τους παπαράτσι έξω!

Στην περιοχή Lakes of the Pines του Auburn, αυτή η απομονωμένη ιδιοκτησία βρίσκεται στις όμορφες παραλίες Sierra της Βόρειας Καλιφόρνια. Σε 11 στρέμματα, κοντά (αλλά χωριστά και έξω από) τη λίμνη της Pines απαγορευμένη κοινότητα, περιαγωγής άγριας ζωής είναι άφθονα όπως θα δείτε τακτικά άγρια ​​γαλοπούλα και μουλάρια που ταξιδεύουν μέσα από τα μπροστινά και πίσω αυλές. Το ακίνητο βρίσκεται στην όμορφη περιοχή Nevada που συνορεύει με την Auburn & Grass Valley, και αυτή η ιδιωτική ιδιοκτησία βρίσκεται μακριά από το διάδρομο Hwy 49 μεταξύ του Σακραμέντο και της περιοχής Lake Tahoe.

Ένα ανοιχτό, ρέον σχέδιο ορόφου μεγαλύτερο από 2800 τετραγωνικά πόδια, αυτή η υπέροχη κατοικία έχει θολωτές οροφές με χύτευση στέμμα και είναι παράθυρο φορτωμένο για να κρατήσει τα πράγματα φωτεινά και χαρούμενα? Ένα μονόχωρο θέρετρο με μεγάλους διαδρόμους και εύκολη πρόσβαση σε κάθε σουίτα.

Η πίσω αυλή σας τραβάει για διασκέδαση και χαλάρωση με την πισίνα τύπου στυλ λιμνοθάλασσας και δίπλα σε 2 ξεχωριστά υδρομασάζ. Κρυμμένο με ένα μοναδικό σπήλαιο πέτρινης σπηλιάς, το εσωτερικό ζεστό μπανιέρα διαθέτει ξεχωριστή είσοδο που παρουσιάζει μια έθιμο 100+ ετών ξυλόγλυπτη πόρτα. το άλλο είναι ένα υπαίθριο τζακούζι δίπλα στην πισίνα με προαιρετικό θερμαινόμενο καταρράκτη. Σε συνδυασμό με τη συνηθισμένη νεροτσουλήθρα με κολύμπι με κολύμπι μέσα από καταρράκτη, ξαφνικά η διαμονή σας μετατρέπεται σε περιπέτεια. Απολαύστε τους καταρράκτες και χτίστε στην νεροτσουλήθρα με την οικογένεια και τους φίλους σας για να εμπλουτίσουν την ιδανική εμπειρία καταφυγής σας.

Η κύρια σουίτα διαθέτει ιδιωτική πρόσβαση στην αυλή για το ρομαντικό μεσημεριανό κολυμπήστε με το μέλι σας. Με το μπάνιο, η σουίτα περιλαμβάνει μια βυθισμένη μπανιέρα για ιδιωτική σας απόλαυση. Τα δάπεδα από σκληρό ξύλο σε συνδυασμό με το άνετο χαλί είναι ιδανικά για όλες τις εποχές του χρόνου. Κάθε σουίτα διαθέτει τα καλύτερα πολυτελή κλινοσκεπάσματα και είναι εξοπλισμένο με την δική της τηλεόραση WIFI για την απόλαυσή σας.

Το μεγάλο ανοιχτό σαλόνι και η κύρια αίθουσα ψυχαγωγίας παρέχουν μια μεγάλη τηλεόραση επίπεδης οθόνης 55 ιντσών LCD που επιτρέπει την καλύτερη προβολή οποιουδήποτε αθλητικού γεγονότος ή συναρπαστικής ταινίας δράσης που επιθυμείτε. Επίσης φιλοξενεί ένα γυάλινο τζάκι που σας επιτρέπει να ζεσταίνετε κατά τη διάρκεια των ψυχρότερων χειμωνιάτικων μηνών ή απλά να προσφέρετε εξαιρετική ατμόσφαιρα ενώ διασκεδάστε.

Το πλυντήριο βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στο σπίτι για εύκολη πρόσβαση σε όλους τους επισκέπτες. Πάρκο τα οχήματά σας στο μπροστινό μέρος του σπιτιού και να αγωνιστούν για την ιδιωτική αυλή σας για τη δική σας φέτα του ουρανού σε αυτό το ένα από ένα είδος φυσικού περιβάλλοντος.

Μια εξαιρετική τοποθεσία για συναντήσεις, όπως νυχτερινή νύχτα, ντους μωρών, γενέθλια, γάμο, επετείους, κορίτσια / καταφύγια, συναντήσεις ή απλά μια χαλαρωτική απόδραση το Σαββατοκύριακο με όσους απολαμβάνουν να ξοδεύουν χρόνο με ...

Κατά την άφιξή σας, ο κύριος ιδιωτικός δρόμος που συνδέεται με το ακίνητο είναι μερικώς στρωμένος με μερικά τμήματα διαβαθμισμένα μεταξύ τους. Ο ιδιωτικός δρόμος από την πύλη προς την ενοικίαση είναι πλήρως πλακόστρωτος. Υπάρχει άφθονος ασφαλής χώρος στάθμευσης για εκδήλωση που καλύπτει όλους τους επισκέπτες που συμπεριλαμβάνονται. Η πύλη εισόδου ιδιοκτησίας είναι κωδικοποιημένη με τον δικό σας ιδιωτικό κωδικό πρόσβασης, ο οποίος παρέχει την αίσθηση της πρόσθετης ασφάλειας για τους ανησυχητικούς νέους χώρους.

Ελάτε να απολαύσετε την καλή ζωή !!

Σημείωση: Εντελώς ιδιωτική ακόμη ο ιδιοκτήτης ακινήτων βρίσκεται κοντά στο αντίθετο άκρο της ιδιοκτησίας στην περίπτωση της απαραίτητης βοήθειας.
Ένα 6ο δωμάτιο με πλήρες μέγεθος futon διατίθεται κατόπιν αιτήματος σε περίπτωση που συμπεριλαμβάνονται περισσότεροι από 10 επισκέπτες στην κράτηση.

Διαχειριστής καταλύματος

Laralyn
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Any minors & ages must be disclosed in reservation

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
Must be pre-auth & is subject to banquet fee

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Property does not allow smoking of any kind.
No running or jumping off structures. Pool slide use is one person at a time. No Smoking on premises. Flames to be utilized ONLY in designated areas
No Glass permitted in backyard; $100 fine per person present not incl in reservation. Spa,waterfall/slide 3 hrs incl per night stay.
Full privacy indoors. Gen liability waiver &guest list req. Outdoor surveillance present, pointed at driveway, walkways, rock grotto for safety.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: Must be pre-auth & is subject to banquet fee
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος STR22-00018

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Auburn

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Auburn) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Συγκρότημα Μουσείων Bernhard Museum Complex και Μουσείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς Κόλφαξ Έρια, ενώ στα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Ιστορικά Δικαστήρια Superior Court Historic Courthouse και Μπορν Κότατζ. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Υπαίθριος χώρος εκδηλώσεων Gold Country Fairgrounds και Υπαίθριος χώρος εκδηλώσεων Nevada County Fairgrounds. Απολαύστε τις κοντινές πλαγιές με σκι αντοχής (cross-country) και σνόουμπορντ, και μη χάσετε τις δραστηριότητες snowmobiling και βόλτα με έλκηθρο.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λίμνη Combie - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λέσχη Γκολφ DarkHorse - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λέσχη γκολφ Ridge - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λέσχη Γκολφ Auburn Valley - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μίντοου Βίστα Παρκ - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Auburn/Conheim Station: 16 λεπτά οδικώς
  • Μέρισβιλ, Καλιφόρνια (MYV-Κομητεία Γιούμπα): 59 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Dutch Bros Coffee - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Dew Drop Inn - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Taco Tree - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Tin Lantern Bar & Grill - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • El Agave Taqueria - 20 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 76 από 96 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 16 από 96 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 3 από 96 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 96 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 96 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

9,4/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

9,4/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Erdenechimeg R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
What a great place to have a family reunion
Place was super clean. And Laralyn was amazingly accommodating. Could not be happier. My extended family was amazed and wanted to rent this place in the future.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Arnold S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful property for your family and friends to relax together
Stayed over for one night with friends and family. All our guests loved the large space to connect. The little ones loved the space to run around as well. There was a basketball hoop, bowling ball + pins, and tetherball for the kids to enjoy. The large living room was perfect for everyone to come together after the day was over!
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Deirdra H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Volleyball Team tournament
The communication was really good. We had plenty of space for all of us to stay. The hot tub provided so much relaxation and despite the weather we could utilize the internal one due to the grotto. There were a few little things we might suggest, but overall the home, privacy, communication etc. we are all amazing.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Hillary D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing stay
This property was amazing!! The house ng was perfect . Beds were comfiy. Our family went and had the best time. Thank you for great stay 10 iut of 10 recommend
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

6/10 Μέτριο

Jeremy K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great property, too many restrictions to enjoy it
As for the property itself, there’s nothing to really complain about. It’s fantastic. However, the rules which limit use of the hot tubs to only one hot tub in a three hour block (of your choosing) per day meant it couldn’t be enjoyed at numerous times we would have liked. Additionally, requiring us to pay for my parents as registered guests just so they could stop by for an hour was draconian and over the top. So like the review is titled, it’s an amazing property that unfortunately can’t be fully enjoyed due to the rules. If you don’t plan on anyone stopping by, or you are ok with limiting your use of the hot tub to one hot tub for a 3 hour block per day, then you’ll probably be happy staying here.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Laralyn

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I manage a home for now "empty nesters" who no longer are in need of their large home. In turn, they are making it available for others to enjoy its great location and amenities.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Such a unique location, private but yet close at close to a 45 minute drive to Sacramento International Airport. A short drive to Tahoe, mountain biking trail, lake & river access, historical downtown Auburn and its beauty. City access while enjoying enormous privacy like this is hard to acquire at the same time. A short 25 minutes to quality shopping in Roseville Galleria and surrounding stores. Near Rocklin, Granite Bay, Loomis and Lincoln... Folsom with its well known Dam and recreational lake is also less than a 35 minute drive. Property is just off Hwy 49 for easy access to I-80 East (Reno or Tahoe bound) or west (Sacramento bound, I-5.) Wedding Ceremonies, Receptions, Holidays, Family Reunions all can be held on the large property. Central to surrounding areas; Grass Valley, Nevada City, Colfax, Meadow Vista, Wheatland, City of Cool, Foresthill, American River Fork... SO MUCH to do and see here!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

City access plus privacy and seclusion makes this location a rare find. Hard to come by with the private waterpark like backyard allowing relaxation and enjoyment that you're unable to find at a hotel or event center. We are minutes from shopping, golfing, fuel fill, pharmacy, restaurants and organic foods! And yet when at the rental, you feel secluded and peaceful!

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες