Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Family Retreat - πλησιέστερη ενοικίαση ωκεανών στην παραλία, θωρακισμένη βεράντα, WiFi

Family Retreat - πλησιέστερη ενοικίαση ωκεανών στην παραλία, θωρακισμένη βεράντα, WiFi

Συλλογή φωτογραφιών για Family Retreat--Closest Oceanwoods Rental to Beach, Screened Porch, WiFi

Εξωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι
Ιδιωτική κουζίνα
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Family Retreat - πλησιέστερη ενοικίαση ωκεανών στην παραλία, θωρακισμένη βεράντα, WiFi

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 6 άτομα119 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Kiawah Island, SC
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Kιαουάχ Ισλαντ1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Night Heron Park9 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαThe Ocean Course6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΤσάρλεστον, Νότια Καρολίνα (CHS-Διεθνές Αεροδρόμιο του Τσάρλεστον)57 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Bathtub or shower · Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Family Retreat - πλησιέστερη ενοικίαση ωκεανών στην παραλία, θωρακισμένη βεράντα, WiFi

Το όνομα Fifty Steps Cottage σας λέει τον αριθμό των βημάτων (δώστε ή πάρτε μερικά, ανάλογα με το ύψος σας και το μήκος του βήματος) που θα πάρετε σε σας κάτω από δύο λεπτά με τα πόδια στην κοντινή πρόσβαση στην παραλία. Αυτή είναι η πλησιέστερη ενοικίαση Oceanwoods στην παραλία, ιδανική εάν θέλετε να τρέξετε πίσω για μεσημεριανό γεύμα, για κάτι που έχετε ξεχάσει, να έχετε ένα μικρό παιδί που χρειάζεται ένα υπνάκο ή πρέπει να "χρησιμοποιήσετε τις εγκαταστάσεις". Αυτό το σύγχρονο, ενημερωμένο εξοχικό σπίτι Oceanwoods 1.280 τετραγωνικών ποδιών βρίσκεται σε μια ήσυχη αψίδα του δρόμου ακριβώς απέναντι από έναν παραλιακό πεζόδρομο (Boardwalk # 15). Το Boardwalk 15 τελειώνει σε ράμπα στην παραλία - ιδανικό για εύκολη πρόσβαση σε ποδήλατα και καροτσάκια.

Το Fifty Steps Cottage έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τα δύο πιο σημαντικά πράγματα για διακοπές στην παραλία - χαλάρωση & διασκέδαση! Βρίσκεται στην επιθυμητή υποδιαίρεση Oceanwoods στην άνετη περιοχή West Beach του Kiawah, μόλις λίγα βήματα από την παραλία, τα ποδήλατα και τα γυμναστήρια και την παιδική χαρά στο Night Heron Park. Είναι μια ιδανική ενοικίαση για οικογένειες, συλλογές πολλών γενεών, ρομαντική απόδραση ή διακοπές ζευγαριών.

Το West Beach είναι το τμήμα του Kiawah που βρίσκεται πιο κοντά στην Πύλη Ασφαλείας. Το West Beach είναι επίσης πιο κοντά στο εμπορικό κέντρο Freshfields και στο Charleston από οποιαδήποτε άλλη τοποθεσία στο Kiawah. Είμαστε πολύ κοντά στο Sanctuary Hotel, καθιστώντας το εξοχικό μας ένα βολικό, ιδανικό κατάλυμα για τους επισκέπτες των γάμων ή άλλων εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται σε αυτό το πολυτελές χώρο.

Ενώ στο Kiawah, θα μπορείτε να απολαύσετε κάθε φανταστική υπαίθρια δραστηριότητα. Το νησί έχει 19 μίλια διαδρομών αναψυχής για πεζοπορία, τρέξιμο ή ποδηλασία και μια εκπληκτική παραλία μήκους 10 μιλίων. Μπορείτε να χαλαρώσετε στην παραλία ή στη βεράντα ή να απολαύσετε πιο δραστήριες δραστηριότητες - βόλτες στην παραλία, κολύμπι στις παραλίες, κτίρια άμμου, τα παιδιά σας στην άμμο, κολύμπι, boogie boarding, καγιάκ, ιστιοπλοΐα, ψάρεμα, ποδηλασία, παίζοντας τένις ή γκολφ, παρακολούθηση πουλιών, παρακολούθηση δελφινιών, εκπληκτική θέα στο ηλιοβασίλεμα και το φεγγάρι. Ή μπορείτε να χαλαρώσετε σε εσωτερικό χώρο διαβάζοντας ένα βιβλίο, παίζοντας χαρτιά, παρακολουθώντας τηλεόραση ή μαγείρεμα στην πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα γκουρμέ μας.

Έχουμε διακοπές στο Kiawah για πολλά χρόνια, και καταλαβαίνουμε ότι ένα καλά επιπλωμένο, άνετα διορισμένο μέρος είναι αυτό που κάνει μια ξέγνοιαστη και αξέχαστη διακοπές. Έχουμε σχεδιάσει και πλήρως επιπλωμένα Fifty Steps Cottage ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την απόδραση της παραλίας σας. Πρόκειται για μια οικογενειακή, πρόσφατα ανακαινισμένη εξοχική κατοικία και θέλουμε να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε και να νιώσετε σαν στο σπίτι όταν βρίσκεστε εδώ.

Βγείτε στην μπροστινή πόρτα για να βρείτε ένα εσωτερικό χώρο 1,280 τετραγωνικών ποδιών, με δάπεδα από σκληρό ξύλο και ένα ανοιχτό σχέδιο. Θα σας υποδεχτεί μια πεντανόστιμη, πρόσφατα ανακαινισμένη κουζίνα με λευκά χαλαζία countertops, high end συσκευές, μια σειρά αερίου (σπάνια στην παραλία) και ένα μπαρ με πρωινό 4 θέσεων. Από την κουζίνα θα μεταφερθείτε στην τραπεζαρία και στη συνέχεια στο άνετο σαλόνι, το οποίο διαθέτει τηλεόραση με επίπεδη οθόνη και DVD player.

Θα βρείτε υψηλής ταχύτητας σύνδεση στο internet και μεγάλη υποδοχή κινητού τηλεφώνου.

ΚΟΥΖΙΝΑ: Ηλεκτρικές συσκευές υψηλής απόδοσης GE, σειρά αερίων καυστήρων Dacor 5 (ασυνήθιστη για να βρουν μια ηλεκτρική εστία αερίου στην παραλία), λευκά countertops από χαλαζία, καφετιέρα, τοστιέρα, πιάτα και γυάλινα σκεύη, γλάστρες και σκεύη, φαγητό, μαγείρεμα & σερβίρισμα. Πρωινά καθίσματα 4.

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ: Καθίσματα 6 στο στρογγυλό τραπέζι. Αποκτήστε πρόσβαση στη βεράντα που προβάλλεται στην οθόνη, μέσα από τις συρόμενες γυάλινες πόρτες της τραπεζαρίας.

ΣΑΛΟΝΙ: Το ευρύχωρο σαλόνι διαθέτει τηλεόραση επίπεδης οθόνης, WiFi, καλωδιακή τηλεόραση, DVD player, ανεμιστήρα οροφής υψηλής χωρητικότητας, φεγγίτες, ένα ζευγάρι από τα πιο άνετα δερμάτινα καθίσματα θεάτρου με κάτοπτρα και επιπλέον καθίσματα, μερικά βιβλία και DVD , κάρτες παιχνιδιού.

Επιπλέον, παρέχουμε ένα πτυσσόμενο κρεβάτι για να βοηθήσετε αν έχετε δύο παιδιά που δεν τους αρέσει να κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι.

ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ: Όλα τα υπνοδωμάτια διαθέτουν αφράτα παπλώματα ή παπλώματα και μαξιλάρια. Παρέχονται κλινοσκεπάσματα. Για να διευκολυνθεί η μέγιστη χαλάρωση, κάθε υπνοδωμάτιο είναι εξοπλισμένο με έναν κατασκευαστή λευκού θορύβου.

MASTER ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ: Κρεβάτι king size, 2 υπνοδωματίων, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, συσκευή παραγωγής λευκού θορύβου, μπάνιο με μπανιέρα και ντους

ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ 2: Queen κρεβάτι, 2 υπνοδωματίων, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, κατασκευαστής λευκού θορύβου, κοινόχρηστο μπάνιο

ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ 3: Queen Κρεβάτι, 2 υπνοδωματίων, λευκοσιδηρουργία, κοινόχρηστο μπάνιο

ΜΠΑΝΙΑ: Και τα δύο μπάνια είναι πρόσφατα ανακαινισμένα και διαθέτουν countertops από γρανίτη. Το Master Bath διαθέτει συνδυασμένη μπανιέρα-ντους και το Shared Bath διαθέτει καμπίνα ντους. Παρέχονται πετσέτες και μια προμήθεια εκκίνησης σαπουνιού και άλλων προϊόντων μπάνιου. Υπάρχει στεγνωτήρας μαλλιών σε κάθε ματαιοδοξία στο μπάνιο.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Προσφέρεται σχεδόν νέα, πλήρως εξοπλισμένη πλυντήριο και στεγνωτήριο με εμπρός λαβή LG.

SCREENED PORCH: 128 τετραγωνικά πόδια άνετης άνεσης με ανεμιστήρα και φεγγίτη υψηλής χωρητικότητας, τον τόπο για να απολαύσετε τον πρωινό σας καφέ, γεύματα γύρω από το τραπέζι ή κοκτέιλ.

ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ:
264 τετραγωνικά πόδια πακέτο με 2 ξαπλώστρες και μια εξωτερική ψησταριά αερίου (θα βρείτε τα εργαλεία σχάρα σε συρτάρι κουζίνας). Στο εξωτερικό ντουλάπι, βρείτε καρέκλες, ένα μικρό ψυγείο για ποτά και παιχνίδια για τη χρήση σας.
Το καλύτερο από όλα, υπάρχει ένα ιδιωτικό υπαίθριο ζεστό και κρύο κλειστό ντους, ώστε να μπορείτε να ξεπλύνετε άνετα μετά την παραλία.
Κάδοι απορριμμάτων και ανακύκλωσης παρέχονται σε εξωτερικούς χώρους στα δεξιά της σκάλας του καταστρώματος.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Κλιματισμός σε όλους τους χώρους, ανεμιστήρες οροφής σε κάθε δωμάτιο.
High Speed Internet & WIFI σύνδεση, μεγάλη υποδοχή κινητού τηλεφώνου.
Τα κλινοσκεπάσματα, οι πετσέτες μπάνιου και η προμήθεια σαπουνιού, το πλυντήριο πιάτων, τα απορρυπαντικά πλυντηρίων ρούχων παρέχονται. Φέρτε τις δικές σας πετσέτες παραλίας.
Πλυντήριο & στεγνωτήριο σε τοποθεσία
Παρέχεται σιδερώστρα και σίδερο

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Το Kiawah είναι μια περιφραγμένη κοινότητα με 24ωρη ασφάλεια.

Το Fifty Steps Cottage διαθέτει δικό του δρόμο για υπαίθριο πάρκινγκ για έως και 4 αυτοκίνητα.

Ιδανικό για οικογενειακές διακοπές, οικογενειακά ταξίδια πολλαπλών γενεών, ρομαντικές αποδράσεις ή διακοπές τριών ζευγαριών.

Η υπηρεσία καθαρισμού αναχωρήσεων προστίθεται στις τιμές ενοικίασης για κάθε διαμονή. Πριν φύγετε, τοποθετήστε τα απορρίμματα και την ανακύκλωση σε εξωτερικά δοχεία.

Δεν υπάρχει τηλεφωνική γραμμή, έτσι φέρτε τα κινητά σας τηλέφωνα. Μεγάλη λήψη κινητού τηλεφώνου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Έχουμε ένα κατοικίδιο ζώο χωρίς πολιτική καπνίσματος

Είχαμε τους πιο υπέροχους επισκέπτες να μείνουν στο σπίτι μας. Σε πολλές περιπτώσεις, σχεδόν αισθάνονται σαν εκτεταμένη οικογένεια. Ανυπομονούμε να γνωρίσουμε λίγο για εσάς και να σας καλωσορίσουμε να μείνετε στο Fifty Steps Cottage!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ:
ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ: 4PM ET, CHECK OUT: 10AM ET

Από την Ημέρα Μνήμης μέχρι την Ημέρα Εργασίας, την εβδομάδα του Πάσχα και την εβδομάδα των Χριστουγέννων, όλες οι κρατήσεις έχουν ελάχιστο επτά ημέρες, από Σάββατο έως Σάββατο.

KIAWAH ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
5 γήπεδα γκολφ πρωταθλήματος, γήπεδα τένις και μίλια ποδηλατικών και μονοπατιών μονοπατιών. Καταπληκτική άγρια φύση από αλιγάτορες έως bobcats σε χελώνες.

Ενοικιάσεις ποδηλάτων: Πολλές διαθέσιμες επιλογές, όπως το Island Bike & Surf με δωρεάν παραλαβή και παράδοση.

Εστιατόρια, παντοπωλείο, κρασί και ποτό, βενζινάδικο, 2. 4 μίλια. Το Sanctuary Hotel με πολλά εστιατόρια και μπαρ, περίπου 1 μίλι.

Διαχειριστής καταλύματος

Beverly Carr and Larry Loeser
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 30 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Parking for a maximum of 4 cars--no parking on the street.
Please don't leave bikes on the driveway or walkway. All bikes must be kept in the bike rack on the right side of the driveway.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Σχετικά με την περιοχή

Kiawah Island (Τουριστικό Θέρετρο)

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία) βρίσκεται δίπλα σε γήπεδο γκολφ (Γουέστ Μπιτς, Kiawah Island) και δίπλα στο ποτάμι. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Osprey Point και The Ocean Course, ενώ όσοι θέλετε να δείτε τα αξιοθέατα της περιοχής, μπορείτε να πάτε σε μέρη όπως: The Resort Shop και Κέντρο Ερπετών Νήσου Έντιστο. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Υδάτινο Πάρκο Splash Zone Waterpark και Fort Lamar Historic Preserve. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Kiawah Island, SC

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Kιαουάχ Ισλαντ - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Πάρκο Night Heron Park - 9 λεπτά με τα πόδια
  • The Ocean Course - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γήπεδο Γκολφ Turtle Point - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εμπορικό Κέντρο Freshfields Village - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Τσάρλεστον, Νότια Καρολίνα (CHS-Διεθνές Αεροδρόμιο του Τσάρλεστον): 58 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • The Sanctuary at Kiawah Island - 17 λεπτά με τα πόδια
  • The Salty Dog Cafe - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Ocean Room - 19 λεπτά με τα πόδια
  • King Street Grille - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Jasmine Porch - 19 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 165 από 170 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 4 από 170 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 170 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 170 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 170 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Mary W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful family trip
Perfect spot and wonderfully appointed property. Our family had so much fun, and hope to return. Thank you for the Kiawah memories!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2024

10/10 Άριστο

Scott M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Masters Week Vacation
We found the Villa very comfortable and the property information extremely well done. The villa was very clean and well appointed throughout. All appliances worked perfectly. The only issue we ran into was the grill thermostat doesn’t work properly and should be replaced. We really enjoyed our stay and would stay here again.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2024

10/10 Άριστο

Stephanie T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect peaceful week
This was a wonderful spot for our family’s spring break. We had two adults and two teens in our party. The cottage is compact but designed and equipped so thoughtfully- plenty of room for everyone, and so comfortable. Loved the screen porch for reading and relaxing. Proximity to the beach is a huge plus. We rented bikes for the week and explored all over the island.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Katherine W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful beach retreat
Our family loved staying in the beautiful cottage which is truly just steps to the beach. Kiawah is a great family spot. We will be back.
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Jessica E., Tampa, FL

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely stay
Our family had a wonderful stay in your cottage. Excellent location on a non-trafficked road by cul de sac across the street from the beach. Personally my favorite spot on the island. Cottage was extremely well maintained and clean. Felt like a home away from home. Thank you!
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Beverly Carr and Larry Loeser

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We've been visiting Kiawah every year since before our two sons were born. They're now grown and on their own, but still join us with their wives every year for our annual family vacation. We've built decades of happy memories on the Island and continue to create new memories even with adult sons. We want our guests to do the same.

We enjoy going on the beach together to swim, lounge on beach chairs, play catch, take walks, collect shells or go kayaking. (When the kids were small, we endlessly built sand castles with moats.)

One of our favorite things to do now is walk or bike to the west end of the beach at low tide to try to catch the dolphins breaching--swimming up fleetingly on the shore of the Kiawah River as they feed on small fish. This past year, we saw a whole family of dolphins, including a baby--a thrilling sight and a first for us! We also enjoy going to the beach each evening as the sun goes down to view the breathtaking, panoramic sunsets and moonrises from our section of the beach.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We fell in love with the Oceanwoods development because of its great location--very close to the beach and the playground, and in the West Beach end of Kiawah--the closest to Kiawah's Freshfields shopping center and to Johns Island & James Island restaurants and downtown Charleston. We like it because of its cozy cottages and walkable neighborhood feel, all in a quiet, low traffic area.

Sometimes we can hear the ocean when we're sitting on our deck or screened porch--just delightful! And we can always hear birds when we're out there.

We decided that we would buy an Oceanwoods cottage only if it met 2 important criteria--it had to be very close to one of the ocean boardwalks and it had to have a screened porch. Fifty Steps Cottage met both of these requirements, and in fact is the closest Oceanwoods rental to the beach, just across the road from Boardwalk #15. We love it when we emerge from the shaded beach boardwalk to suddenly find ourselves viewing the panoramic beach vista.

Plus the cottage has an airy screened porch with a high capacity ceiling fan and a skylight. The cottage has 3 bedrooms, which is ideal for us and our two grown sons. We decided to add an outdoor hot-and-cold shower because what could be better than showering outside under the leafy canopy of live oaks? Plus it eases bathroom congestion in the late afternoon when we all get off the beach.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

We bought this home from a couple who had completely updated and renovated it as their permanent retirement residence, but then decided to move closer to their adult children. We loved the improvements they made--all new bathrooms with granite countertops, a spacious luxurious kitchen with a gas stove--almost unheard of at the beach, sparkling white quartz countertops, a breakfast bar and a fully open floor plan. They left many of their furnishings, including a pair of reclining theater seats in the living room--the utmost in relaxation and movie-viewing comfort!

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων