Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Περιπέτεια Περιμένει σε αυτό το Lakeside Retreat, # 9 Rocky Lake North!

Περιπέτεια Περιμένει σε αυτό το Lakeside Retreat, # 9 Rocky Lake North!

Συλλογή φωτογραφιών για Adventure Awaits at this Lakeside Retreat, #9 Rocky Lake North!

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Περιπέτεια Περιμένει σε αυτό το Lakeside Retreat, # 9 Rocky Lake North!

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια1+ μπάνιοΓια 8 άτομα110 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Wanless, MB
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Rocky Lake6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕπαρχιακό Πάρκο Clearwater Lake15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠανεπιστήμιο University College of the North - The Pas Campus52 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΔε Πας, Μανιτόμπα (YQD)55 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια και 1 Μονό Διώροφο Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

2 Διπλά Κρεβάτια

1 μπάνιο, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Outdoor shower

Μπάνιο 2

Toilet

Μπάνιο 3

Bathtub or shower · Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Περιπέτεια Περιμένει σε αυτό το Lakeside Retreat, # 9 Rocky Lake North!

Οι μακριές, ζεστές, ηλιόλουστες μέρες μέσα στην παρθένα παρηγοριά του καναδικού Βορρά μπορούν να σας δουν σε αυτή την άνετη απόδραση στο Rocky Lake της Μανιτόμπα.
Βρίσκεται 30 λεπτά με το αυτοκίνητο βόρεια του The Pas Manitoba ή 25 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο The Pas (με συνδέσεις με το Winnipeg), οι δρόμοι είναι καλής ποιότητας αυτοκινητόδρομος με ένα κοντό χαλίκι 3 χλμ (2 μιλίων) στο άκρο για να σας φέρει στο σπίτι μακριά από το σπίτι.
Βρίσκεται στην ασβεστολιθική περιοχή της Καναδικής Ασπίδας, η Rocky Lake έχει πολλά μίλια μοναδικά όμορφη ακτή, περίπου δώδεκα μικρά ακατοίκητα νησιά και περίπου 26.000 στρέμματα καθαρά, καθαρά, παρθένα νερά. Αν και δεν έχει αμμώδεις παραλίες (έρχεται με το όνομά του με ειλικρίνεια), έχει λίγους υποβρύχιους υφάλους που δημιουργούν κινδύνους βαρκών. Με λίγα λεπτά διδασκαλίας και καλό χάρτη λίμνης για αναφορά (παρέχεται) γίνεται μια από τις ασφαλέστερες λίμνες στην περιοχή για να εξερευνήσετε με βάρκα. Μπορείτε να περιμένετε μερικές μέρες που περνούν ηλιοθεραπεία, θαλάσσιο σκι, σωληνώσεις, πεζοπορία, κανό-καγιάκ / καγιάκ-επιβίβαση, κολύμβηση, κολύμβηση με αναπνευστήρα και φυσικά ... ΑΛΙΕΙΑ!
Η εποχή αλιείας ανοίγει στο 3ο Σαββατοκύριακο τον Μάιο και η επιτυχία της πρώτης εποχής μπορεί να εξασφαλιστεί! Η αλιεία στον κόλπο του σπιτιού, ακριβώς έξω από την αποβάθρα έχει δώσει εικόνα αντάξια "κατόχους" από τουλάχιστον 3 διαφορετικά είδη. Η Rocky Lake έχει ζωντανή αλιεία για το Northern Pike, το Walleye, το Smallmouth Bass, τη Cisco (το αρχείο της Μανιτόμπα έχει αλιευθεί στη Rocky Lake στις 23.5) και το Whitefish. Η κοντινή λίμνη Barbe (15 λεπτά με το αυτοκίνητο) κατέχει το ρεκόρ Manitoba για την πέστροφα Brook (Speckled) και η γειτονική λίμνη Clearwater (25 λεπτά με το αυτοκίνητο) δεν είναι μόνο ένας προορισμός που πρέπει να δει κανείς για την ομορφιά της, . Ελέγξτε τις μοναδικές πτυχές του προγράμματος Master Angler της Μανιτόμπα (και σημειώστε τις πρόσφατες συμμετοχές της Rocky Lake).
Υπάρχει μια καλή χαλίκι βάρκα ξεκινήσει μια σύντομη (5 λεπτά) από το σπίτι. (Το άτομο που οδηγεί το σκάφος θα σας χτυπήσει στο σπίτι καθώς είναι πιο κοντά στη λίμνη!) Μπορεί να υπάρχει χρέωση $ 10 για τη χρήση της εκτόξευσης. Υπάρχει ένα εστιατόριο με νόστιμα γεύματα και νόστιμα παγωτά αντιμετωπίζει δίπλα στο λανσάρισμα και μπορείτε να αγοράσετε άδειες αλιείας Manitoba εκεί επίσης. Η # 9 έχει μια σταθερή, καλά συντηρημένη πλωτή αποβάθρα σε σχήμα L με ασφαλή και ασφαλή πρόσδεση έως και 3 μεγάλων σκαφών.
Το σπίτι: # 9 Rocky Lake North είναι φωτεινό, ανοιχτό και φιλόξενο. Υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια με ντουλάπες, ένα δωμάτιο τριών εποχών ("The Loft") που είναι προσβάσιμο και από τα δύο υπνοδωμάτια καθώς και από την είσοδό του από το κατάστρωμα. Αυτό το δωμάτιο είναι ένα μεγάλο καταφύγιο για παιδιά ή έφηβους, με καναπέδες, τραπέζι και παιδικά κρεβάτια μεγέθους. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με ψυγείο, σόμπα, φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων, ντουλάπα και φούρνο φρυγανιέρα. Πιάτα, μαχαιροπίρουνα, συσκευές μαγειρικής, μαχαίρια κουζίνας, ποτήρια κρασιού, κούπες καφέ, κούπες μολυβιού, κανάτα χυμού και κύπελλα, γλάστρες και τηγάνια, βασικά μπαχαρικά, ηλεκτρικό μίξερ, παγομηχανή, διανομέας νερού, κατσαρόλα, κατσαρόλα, ταψιά, ποπ κορν και πολλά άλλα.
Το σπίτι είναι εξοπλισμένο με ηλεκτρική σκούπα, σκούπες και σφουγγαρίστρες, ξαπλώστρες, φορητές εστίες πυρκαγιάς, καυσόξυλα, swing στο κατάστρωμα και BBQ με προπάνιο με εργαλεία.
Υπάρχει ένα τεράστιο κατάστρωμα σε σχήμα L σε δύο πλευρές του σπιτιού, το οποίο προσφέρεται σε υπαίθριες συγκεντρώσεις, και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε.
Σε ορισμένες χρονικές περιόδους του έτους τα κουνούπια (αεροπορία της Μανιτόμπα) μπορούν να κάνουν γνωστή την παρουσία τους. Αυτό ποικίλλει κάθε χρόνο, και εποχής κατά εποχή. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει κάποιους ποιοτικούς απωθητές εντόμων στον κατάλογο συσκευασίας σας, μόνο στην περίπτωση. Βρίσκουμε τα συστήματα στυλ φανάρι ιδιαίτερα αποτελεσματικά για υπαίθριες συγκεντρώσεις.
ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΟ 2019 !!! Το "ζεστό μπανιέρα καουμπόη" έχει φτάσει! Αποτελείται από υποβρύχιες σόμπες από ξύλο από ανοξείδωτο ατσάλι σε συνδυασμό με μπανιέρα 300 γαλόνια, η οποία υπόσχεται να δημιουργήσει κάποιες ιδιαίτερες μνήμες κατά μήκος της άκρης της λίμνης. Η Βίκυ και εγώ έχουμε επιλέξει ένα σημείο για να το εγκαταστήσουμε ακριβώς έξω από την ακτή. Αυτός ο τύπος σωληνώσεων δεν χρησιμοποιεί χημικές ουσίες και αποφεύγει τις μυρωδιές και τους ερεθισμούς που συνοδεύουν τις συμβατικές μπανιέρες. Λίγο προγραμματισμού προηγείται της εμπειρίας σας για αναψυχή. Αφαιρέστε το κάλυμμα, κρεμάστε τη σόμπα και την καμινάδα στη θέση της και στη συνέχεια γεμίστε με καθαρό νερό στη λίμνη. (Ηλεκτρική υποβρύχια αντλία που παρέχεται για αυτή την εργασία.) Όταν η μπανιέρα είναι γεμάτη στην κορυφή της στάθμης της κουζίνας, είναι καιρός να φωτίσετε τη φωτιά σας. (Μικρότερη διάσταση ξύλο πυρόσβεσης λειτουργεί καλύτερα.) Αφήστε 1,5 - 3 ώρες για να επιτύχετε θερμοκρασία δωματίου 100 - 104 F. Παρέχεται επιπλέον θερμόμετρο. Τα παιδιά θα απολαύσουν "ανακατεύοντας την κατσαρόλα" με ένα κουπί με κανώ, ενώ περιμένετε να ζεσταθεί το νερό! Εγγυημένη να σας ευχαριστήσει και όταν τελειώσετε, αφήστε τη φωτιά να πεθάνει, το νερό να κρυώσει και απλά να αφαιρέσετε το βύσμα που επιστρέφει το νερό στη λίμνη. Αυτό το απλό στυλ κολύμβησης για να κλείσετε μια μέρα είναι καλό για την ψυχή σας! (Οι πλήρεις οδηγίες για τη μπανιέρα περιλαμβάνονται στο εγχειρίδιο του σπιτιού.)
Επίσης νέα για τώρα έχουν στη διάθεσή τους δύο 14 'αλουμινένιες βάρκες. Το πρώτο, ένα Lund, αρκετά καινούριο, εξοπλισμένο με 3 περιστρεφόμενα καθίσματα και πλήρες με άγκυρα, σχοινί και κιτ ασφαλείας.
Το δεύτερο, ένα πολύ παλαιότερο και πιο έμπειρο σκάφος αλλά ακόμα νερό άξιος, πολύ σταθερός και ικανός να πιάσει τα ψάρια! (Συμπληρώστε με άγκυρα, σχοινί και κιτ ασφαλείας.) Τα κουπιά ή τα κουπιά περιλαμβάνονται και με τα δύο σκάφη. Ζητήστε από τον Zane να συζητήσει χρησιμοποιώντας το 2. 3 Hp Honda τετράχρονο ή 6 Hp δίχρονο Evinrude για να σας μεταφέρει. Μερικά από τα καλύτερα σημεία αλιείας μπάσων και walleye hotspots στη λίμνη είναι κυριολεκτικά σε απόσταση 300 μέτρων από την αποβάθρα ...




Διαχειριστής καταλύματος

Vicky and Zane Nicholson
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Children must be supervised. Families welcome!

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις: οικογενειακές συγκεντρώσεις
Smaller gatherings, respect neighbor noise level.

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Smoking outdoors only. Mind your butts!
This home is in a neighbourhood and renters must respect neighbours and keep noise levels down.
This home is in bear/fox/coyote country and all garbage must be contained in the metal bin provided!
Use respect when entering or exiting the bay or when near homes on shorelines. Slow speeds and low noise are always appreciated by other homeowners.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Τα πάρτι και οι εκδηλώσεις (όπως οικογενειακές συγκεντρώσεις) επιτρέπονται στους χώρους του καταλύματος. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 12
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: Smaller gatherings, respect neighbor noise level.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

The Pas

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, The Pas) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στην ακτή. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Πάρκο Rocky Lake και Επαρχιακό Πάρκο Clearwater Lake. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Wanless, MB

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πάρκο Rocky Lake - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Επαρχιακό Πάρκο Clearwater Lake - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εθνικό Πάρκο Grass River - 33 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μουσείο Sam Waller - 50 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πανεπιστήμιο University College of the North - The Pas Campus - 52 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Δε Πας, Μανιτόμπα (YQD): 55 λεπτά οδικώς

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 46 από 48 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 2 από 48 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 48 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 48 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 48 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Rick W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Rocky lake
The cabin was perfect for our family spring fishing trip we know the area very well was a perfect spot
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2024

10/10 Άριστο

Jesse K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lake getaway
Beautiful location , super accommodating hosts and cozy little cabin. Always enjoy our stay here
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Kyle B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Rocky Lake
Everything was as advertised! Great Host's! A+
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

CORY H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect Stay
Cabin had everything and more. Fully equipped, lots of beds, towels a kitchen full of supplies. The fire area overlooking the lake was the best. We are already talking about next year.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Debra K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
“Friends” Fishing Trip
Another great stay! Amazing hosts and friendly neighbors. We are already booked again for 2024!
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Vicky and Zane Nicholson

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Vicky and Zane Nicholson live in Alberta, Canada. It was during the very first family fishing trip to a remote lake in Manitoba in 2005 that Zane decided the family needed a place of their own in this magnificent part of the world. The search began and in 2007 the Rocky Lake home was purchased with other family members. Since that time, Vicky and Zane have become the sole owners of Rocky Lake #9 and have now decided to share their home away from home with you!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Having some "shirt tail" relatives in the area tell of the unparalleled beauty of Rocky Lake led us to check out the area real estate. Opportunity and affordability combined and we made the decision to purchase "the lakehouse" in spite of the 12 hour drive from door to door, Alberta to Manitoba. A morning coffee out on "The Rock" on the edge of the lake is all it takes to remind us that the drive was well worth the time!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

The huge wraparound deck and the amazing flat rock terrace on the lakeshore helped us overlook all the work that lay ahead. In the past 16 years there has always been a "project" as part of our vacations at the lake. We have chosen to leave the yard mostly "natural" to cut back on the outside yard work and to encourage wildlife to enter the yard.
Fishing from the shoreline of your own property in May and June is a thrill that never gets old! Seeing foxes in the yard and otters on the dock still leads to a sense of wonder... the occasional bear in the yard, not so much!
In our travels to and from the lake, moose, deer, and even caribou have been spotted. Wolves have been seen and heard and this is always a thrill! Eagles, osprey, herons, cormorants, all manner of waterfowl are sure to be seen and enjoyed. The mournful sound of a loon calling over the water after the sun is down is truly the iconic sound of the wilderness, and still lends a thrill each time it is heard.
The shoreline is highly varied and uniquely beautiful. Sightseeing around the lake is something we continue to do even after all these years. Bring something along to take pictures...!
We continue to add amenities and "toys" to the house and yard. Feel free to use them, but please treat them with respect as if they were your own.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων