ΔιαμέρισμαΙδιώτης οικοδεσπότης

CHARLESTON BEACHFRONT - ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ 2ος όροφος A + ΘΕΑ / ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ / ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ!

CHARLESTON BEACHFRONT - ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ 2ος όροφος A + ΘΕΑ / ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ / ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ!

Συλλογή φωτογραφιών για Charleston has The Best of all Worlds-Beachfront, 2nd floor A+ Views & Location!

Πισίνα
Περιοχή καθιστικού
Εσωτερικοί χώροι
Ιδιωτική κουζίνα
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος CHARLESTON BEACHFRONT - ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ 2ος όροφος A + ΘΕΑ / ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ / ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ!

Σχόλια
4,7 στα 5 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 5 άτομα46 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Πισίνα
  • Τζακούζι
  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Εξερευνήστε την περιοχή

IOP, SC
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλίες Isle of Palms Beaches3 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Front Beach4 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜαρίνα Isle of Palms Marina5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΤσάρλεστον, Νότια Καρολίνα (CHS-Διεθνές Αεροδρόμιο του Τσάρλεστον)26 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι και 2 Μονά Διώροφα Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Soap · Towels provided · Bathtub or shower · Bathtub · Toilet · Shampoo · Hair dryer

Χώροι

Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού

Πληροφορίες για το κατάλυμα

CHARLESTON BEACHFRONT - ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ 2ος όροφος A + ΘΕΑ / ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ / ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ!

ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΧΑΡΛΕΣΤΟΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΣΜΟΙ: ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ, ΕΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛΕΣ - ΤΕΧΝΗ & ΜΟΥΣΙΚΗ, ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ, ΤΑΞΙΔΙ
Το μικρό μας κομμάτι HEAVEN-Come έχει μια διασκεδαστική και χαλαρωτική διακοπές στο παραθαλάσσιο μικρό μας get-μακριά στο Isle of Palms, Charleston, SC. Ξυπνήστε σε ένα ωκεανό συγκυριαρχία σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Νότιας Καρολίνας. Οι ιδανικές όψεις του 2ου ορόφου έχουν ελάχιστες σκάλες για υπέροχη θέα ... χωρίς ανελκυστήρες. Όμορφη ανατολή του ηλίου και ένα φοβερό ηλιοβασίλεμα, τα δελφίνια έξω μπροστά στο κύμα. Μπορείτε να δείτε όλα αυτά ενώ προσέχετε τα μεγαλύτερα παιδιά στην πισίνα, όλα από την άνεση του καθιστικού, της κουζίνας ή του μπαλκονιού σας.
500 τετραγωνικά πόδια συνολικά σημαίνει ότι κάθε δωμάτιο είναι μικρό, αλλά το condo είναι 2x το μέγεθος του standard δωμάτιο ξενοδοχείου.
Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά του Isle of Palms, αυτό το άνετο condo βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία. Είστε μόλις λίγα βήματα από την παραλία και σε κοντινή απόσταση με τα καλύτερα εστιατόρια, καταστήματα, και το πάρκο του νησιού. Αυτό το συγκρότημα συγκυριαρχία ισχυρίζεται το μόνο προβλήτα στο σκέλος μπροστά στην παραλία, ιδιωτική για ψάρεμα ή χαλάρωση απόλαυση. Δωρεάν ασύρματο / ιδιωτικό XFinity WIFI και ψηφιακή καλωδιακή τηλεόραση.
* Όλες οι μεζονέτες και θάλασσα καμπίνες δεν βρίσκονται στην ίδια κατάσταση! Μερικές από τις πολυκατοικίες και της θάλασσας καμπίνες δεν έχουν ενημερωθεί εδώ και πολλά χρόνια και δεν είναι τόσο ωραία και υποαλλεργικά ως μονάδα αυτή. Το ανώτατο όριο και οι τοίχοι έχουν αντικατασταθεί από λείο, χωρίς μολύβι φύλλο και νέα ντουλάπια και μετρητές '06 (αλλά όχι, όχι γρανίτη). όλα τα καινούργια δάπεδα που εγκαταστάθηκαν τον Μάρτιο του 18 -wood σε όλα τα κύρια / χαλιά σε BR. Διακοσμημένο σε τροπικό μοτίβο, αυτό το όμορφο διαμέρισμα βρίσκεται στον δεύτερο όροφο του κτιρίου του κέντρου «Β». Το μπαλκόνι προσφέρει ανεμπόδιστη πανοραμική θέα στον ωκεανό. Καθώς βρισκόμαστε στο μέσο bldg απέναντι κατευθείαν (οι άλλοι 2 γωνία), αυτή η άποψη μοιράζεται επίσης από LR και κουζίνα. Το ηλιοβασίλεμα είναι επίσης πολύ ωραίο πάνω από την είσοδο / πίσω βεράντα περιοχή με επιπλέον χώρο μόνο τελικές μονάδες έχουν.
Επιτρέψτε μου να είμαι σαφής, αυτό το συγκρότημα είναι ένα 3 1/2 αστέρων θέρετρο / ξενοδοχείο, καθώς δεν έχουμε ανελκυστήρες, δεν γραφείο / υπηρεσία θυρωρού, και δεν επί τόπου restuarant / παμπ (ακριβώς πολύ κοντά). Επίσης, το BR είναι μόνο 8x11. Το κρεβάτι της Βασίλισσας μπορεί να φαίνεται διπλό, αλλά είναι θετικά μια βασίλισσα (αφήνοντας μόλις 18 "σε κάθε πλευρά για μικρά τραπέζια και χώρο με τα πόδια - δεν είναι δυνατή η τοποθέτηση ενός βασιλιά).

IOP είναι ένα νησί φράγμα προάστιο του Τσάρλεστον. Είστε μόνο δέκα μίλια από την ιστορική περιοχή της Κέντρο του Τσάρλεστον, όπου μπορείτε να ψωνίσετε στην Παλιά Αγορά. Πάρτε στη γοητεία αυτής της όμορφης και ιστορικής πόλης και να μάθετε περισσότερα σχετικά με Τσάρλεστον σε ιππήλατες βόλτα με άμαξα, ή να περιηγηθείτε Τσάρλεστον Bay και Fort Sumter με βάρκα. Ενυδρείο της Νότιας Καρολίνας, εστιατόρια και καταστήματα παγκόσμιας κλάσης, ζωντανό θέατρο, ζωντανή μουσική, μουσεία και πολλά άλλα.

ΜΥΣΤΙΚΌΤΗΤΑ! Αυτό το condo προσφέρει επίσης ιδιωτική ζωή. Η αίθουσα με ενσωματωμένη κρεβατοκάμαρα (30 "w, όχι 36") κλείνει για να είναι το δικό της ιδιωτικό δωμάτιο για τους μικρότερους επισκέπτες με νυχτερινό φως και μηχανή αέρα / λευκού θορύβου. Το κατώτερο κουκέτα είναι απόλυτα μυστικό να κρυφτεί για τα παιδιά (πρέπει να αντικαταστήσει τις πόρτες γρήγορης αποδέσμευσης εάν απομακρυνθεί) Οι ενήλικες μπορούν να πάνε μπροστά και πίσω από το μπαλκόνι / LR / κουζίνα στο BR μέσω της ξεχωριστής πόρτας του μπάνιου χωρίς να ξυπνήσουν τα παιδιά. Είμαστε κατάλληλοι για 2-4 ενήλικες 25 ετών και άνω, και 5 άτομα ΜΟΝΟ αν μερικά παιδιά. 5 ενήλικες δεν θα ήταν άνετα. Queen denim καναπέ κρεβάτι προσθέτει επιπλέον ύπνο και 1/19 έχουμε αντικαταστήσει 5 "μνήμη αφρού στρώμα. BR έχει στρώματα μεσαίας σκληρότητας. Παρέχονται κλινοσκεπάσματα και πετσέτες. (Μπορείτε σίγουρα να φέρετε και / ή να νοικιάσετε επιπλέον πετσέτες από την υπηρεσία καθαρισμού εδώ αν θέλετε).

ΔΩΡΕΑΝ SECURE WIFI και βασικό καλώδιο Comcast.

(* Έχουμε επίσης ένα 1BR (king bed) / 1BA condo με χαμηλότερες τιμές, καθώς και ένα 1500 τετραγωνικά πόδια 2BR / 2BA αρχοντικό, κάθε -1 μίλια από την παραλία και 6 μίλια από το κέντρο της ιστορικής περιοχής. Και οι δύο προσφέρουν ένα king size κρεβάτια, και ευρύχωρο εγγύτητα σε όλα τα πράγματα Τσάρλεστον. Παρακαλώ ρωτήστε για τις μεγάλες τιμές και διαθεσιμότητα. Έχουμε και άλλες τοποθεσίες VRBO:)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ 46418 ΚΑΙ 652706 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΙΤΕ!

Κρατάμε λίγα παραλία καρέκλες και τα χαλιά, μια μικρή / med ψύκτη, και μια κάποια παιχνίδια στην παραλία για τους επισκέπτες. Έχω επίσης πληροφορίες για μια υπηρεσία που θα σας συστήσει με ξαπλώστρες ξύλο και καμβά και ομπρέλες κάθε αυγή.
Βρίσκεται σε απόσταση 2 τετραγώνων από το Ben & Jerrys, το Acme Lowcountry Kitchen, το καταφύγιο, το μπισκότο της θάλασσας, το Long Island Cafe, το Coconut Joe's - το φημισμένο beach bar του Windjammer που προσφέρει νυχτερινή διασκέδαση και πολλά άλλα υπέροχα εστιατόρια / παμπ / καταστήματα, όλα σε μια άφθονη αλλά γραφική παραλιακή εμπορική περιοχή περίπου 3 τετραγωνικών τετραγώνων. Ιστορικά, Boone Hall Plantation ιδρύθηκε το 1681, είναι μόλις 5 μίλια μακριά.

Απολαμβάνοντας τη ζωή στο νησί, μπορείτε να πάτε για κολύμπι, σέρφινγκ σώμα, να παίξετε βόλεϊ, να δειπνήσετε σε ωκεανό εστιατόρια, ποδήλατο παραλίες, τζόγκινγκ, κρουαζιέρα το Intercoastal ναυσιπλοΐας, πανί, surf, windsurf, να λάβει σε κάποια ζωντανή μουσική, κατάστημα τις μπουτίκ. Ελέγξτε τις καταδύσεις ή να πάτε αλιεία βαθέων υδάτων. Χαλαρώστε στο σπα ή δοκιμάστε ιππασία. Καγιάκ, parasail, θαλάσσιο σκι, ψάρια, πάμε »Crabin ή Shrimpin,« με τα πόδια από την παραλία για κοχύλια, ρίξτε μια κρουαζιέρα στο ηλιοβασίλεμα, τσάρτερ μια μικρή βάρκα, εξερευνήστε ακατοίκητα νησιά, παίζουν μερικά από τα καλύτερα γήπεδα γκολφ του Νότου. Είτε θέλετε να πάρετε μια μικρή μελωδία-up για να swing σας ή μόλις τώρα αρχίζουν να παίζουν, υπάρχει μια PGA Professional στη διάθεσή σας κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Βελτιώστε το παιχνίδι σας ή / και απλά παίξτε μια μεγάλη πορεία με μειωμένο επιτόκιο. (Προγραμματίστε τον εαυτό σας ένα μασάζ επιτόπου εκ των προτέρων).
3 χιλιόμετρα μακριά, το Mount Pleasant Towne Centre είναι μια πολυτελή εμπειρία αγορών σε κλασικό νότιο ύφος. Με περισσότερους από 65 εθνικούς και τοπικούς ενοικιαστές, όπως: Banana Republic, Gap, Bath & Body Works, Caché, Ανδρικό και Παλαιό Πολεμικό Ναυτικό, καθώς και οι περιφέρειες μόνο J. Jill, Versona, Coldwater Creek και Francesca's. Δοκιμάστε εξαίσια σπιτικά γλυκά στο Candy & Δώρα Sweet Julep, ή να δειπνήσουν στο PF Changs, Longhorn Steakhouse, 5 Guys Burgers, TGI της Παρασκευής, Atlanta Bread Company, και πολλά άλλα - είναι βέβαιο ότι θα είναι μια γαστρονομική εκτροπής για να ταιριάζουν παλέτα σας. Μετά το δείπνο, μια βόλτα στους καταπράσινους, δεντροστοιχίες δρόμους ή να χαλαρώσουν στο πολυτελές Palmetto Grande θέατρο 16-οθόνη. διάσημα σκάφη αλιείας γαρίδας και τα εστιατόρια Σημ Creek είναι 10 λεπτά μακριά, και ο καταστροφέας Yorktown Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και αρκετά ιστορικά φυτείες βρίσκονται όλα σε κοντινή απόσταση με το αυτοκίνητο.
Υπάρχουν προσωπικό ασφαλείας στην περιοχή για να εξασφαλίσει την ασφάλεια, καθώς και χώρο στάθμευσης, παραλία, πισίνα και privleges πρόσβαση προβλήτα. Ποδήλατα, καρέκλες, και η παραλία ενοίκια ομπρέλα είναι διαθέσιμα σε κοντινή απόσταση. Καταστήματα, εστιατόρια, νυχτερινή διασκέδαση και ταχυδρομείο είναι μια πολύ μικρή απόσταση με τα πόδια.
Παροχές: κεντρική θέρμανση, καλωδιακή τηλεόραση σε LR και BR, CD player, συσκευή αναπαραγωγής DVD, VCR, στεγνωτήρα μαλλιών, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα (συμπεριλαμβανομένης της επιλογής μπαχαρικών και άφθονα μαγειρικά σκεύη), φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων, ψυγείο, -κυρ Ο κ. Καφετιέρα και φίλτρα, γαλλικός τύπος, κλινοσκεπάσματα που συμπεριλαμβάνονται. Πλυντήριο και στεγνωτήριο (κέρμα που λειτουργούν στις εγκαταστάσεις), πισίνα, δεν το κάπνισμα, δεν τα κατοικίδια ζώα, ιδιωτική ματαίως υπηρεσία σεφ. Δραστηριότητες (στο χώρο ή κοντά): Πισίνα και πισίνα στο χώρο του ξενοδοχείου, πεζοπορία, ποδηλασία, γκολφ, τένις, αποβάθρα ψαρέματος, ψώνια, εστιατόρια, ζωντανό θέατρο, κινηματογράφους, μουσεία, φυτείες, σέρφινγκ, ιστιοσανίδα, τζετ σκι, κελύφη.
Παρέχουμε μια ποσότητα χαρτιού εκκίνησης, σαπούνια κλπ. Επίσης, μπορείτε να νοικιάσετε επιπλέον κλινοσκεπάσματα από την υπηρεσία καθαριότητας ή από άλλους στην περιοχή.
Έχουμε αναβαθμιστεί μέσο στρώμα σταθερότητα BR μετά από μερικές επισκέπτες βρήκαν το άλλο πάρα πολύ μαλακό. Προηγούμενη πλήρη εταιρεία έφερε και άλλα παράπονα, οπότε ελπίζουμε ότι θα ευχαριστήσει όλους.
Είναι συνηθισμένη πρακτική να αφήνετε στους πελάτες τους άχρηστα απορρίμματα, καθώς μπορεί να έχουν καστανά υλικά (πάνες, κοχύλια θαλασσινών ...) που διαπερνούν τον τόπο όταν δεν καθαρίζονται για ώρες ή περιστασιακά την επόμενη μέρα.

Λέξεις-κλειδιά: #CharlestonBeach #HistoricCharleston #Beachfront
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Nice pack n play

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
HOA BYLAW with FINES!

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Only outside w doors/windows closed
-Fire arms are NOT allowed. expulsion no refund -Do NOT move furniture -Leave kitchen w/ last dishwasher load running. -Wet towels in tub -EMPTY trash

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Isle of Palms

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Isle of Palms) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και στην παραλία. Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Γήπεδο Γκολφ Wild Dunes Resort και Port of Charleston Cruise Terminal (επιβατικός σταθμός κρουαζιερόπλοιων), ενώ όσοι θέλετε να δείτε τα δημοφιλή αξιοθέατα της περιοχής, μπορείτε να επισκεφτείτε τα εξής: Γήπεδο Γκολφ Patriots Point και USS Yorktown (παροπλισμένο αεροπλανοφόρο-πλωτό μουσείο). Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Στάδιο Credit One ή Στάδιο Blackbaud Stadium. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Κομητειακό Πάρκο Isle of Palms - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλίες Isle of Palms Beaches - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Front Beach - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Μαρίνα Isle of Palms Marina - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γήπεδο Γκολφ Wild Dunes Resort - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Charleston: 24 λεπτά οδικώς
  • Τσάρλεστον, Νότια Καρολίνα (CHS-Διεθνές Αεροδρόμιο του Τσάρλεστον): 26 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Coconut Joe's - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Windjammer - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Acme Cantina - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Luke 'n Ollie's Pizzeria - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Lawrence’s Seafood Company - 3 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

4,7

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 113 από 151 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 32 από 151 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 4 από 151 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 2 από 151 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 151 σχόλια πελατών" "

4,6/5

Καθαριότητα

4,0/5

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

4,7/5

Παροχές

3,7/5

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

3,0/5

Φιλικό προς το περιβάλλον

5/5

Check-in

5/5

Επικοινωνία

5/5

Τοποθεσία

4,9/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Kimberly C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Cute place right near the beach
Despite rain and the dock being closed due to a previous storm, we had a really nice Christmas in this cabin. It was cute and clean and functional.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

5/5 Άριστο

Gayle J.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great Place Right on the Beach
The owner was very kind, warm and friendly. Very easy to work with. Gave us great advice on good testaurants; things to do; things to do on a rainly day. The Condo was very clean and as described. Very comfortable. No complaints at all. Everyone had a wonderful time. Thank you so very much!! Gayle and Tom
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

5/5 Άριστο

Daniel Z.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great Time
Would definitely stay again, great location!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

5/5 Άριστο

Betsy T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect Location
I loved my stay here so much! It was so convenient to walk anywhere I wanted to go and I loved walking out on the pier to see the beautiful sunrise. The owner was extra responsive and very helpful. The condo was very cozy and had everything I needed.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

5/5 Άριστο

Arielle G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great stay!
We loved the location and overall had a great experience!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Ο οικοδεσπότης σας

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
My name is Susan Player Verbsky; a wife and mother by God's Grace, a Psychotherapist by education & training, with a small practice here for 25+ years, and a Real Estate Investment and Management Specialist by design for the same time period. I enjoy the great intangible rewards of Therapy, and, equally, the tangible rewards of investing and developing a property, as well as working with people planning vacation time her and several other places.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

After many years managing my parent's large wonderful beachfront home that rents for $12,000+ a week, we invested in a more affordable vacation here for smaller families/groups, that would be easily accessible to the beach and historic downtown. I am from here, we live close by, and we had stayed and loved these condos for years as a perfect one family beach/Charleston get-a-way before buying.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

2nd floor VIEWs are as great as 3rd floor w/out the climb. Better rates and 2 x the size of the beachfront hotels, and much bigger balcony. Renovated kitchen and bath w/ fully replaced sheetrock walls and ceilings throughout for best allergy relief. End unit shares no BR wall with neighbor, has more open panoramic balcony, plus ours has the conference room below- empty at night and 75% of daytime. ** Some smaller groups/ families may want to look at our 1BR (king bed)/1BA rental 1 mile from the beach and 6 miles to Historic Downtown, and Larger family gatherings our family 6BR beachfront home listing 10624.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες