Ξύλινο σπιτάκιΙδιώτης οικοδεσπότης

Rancho Roccotillo - Πρωινό στους ογκόλιθους δίπλα στο Εθνικό Πάρκο!

Rancho Roccotillo - Πρωινό στους ογκόλιθους δίπλα στο Εθνικό Πάρκο!

Συλλογή φωτογραφιών για Rancho Rockotillo - Breakfast in the Boulders next-door to National Park !

Εξωτερικοί χώροι
Ιδιωτική κουζίνα
Γεύματα
Περιοχή καθιστικού
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Rancho Roccotillo - Πρωινό στους ογκόλιθους δίπλα στο Εθνικό Πάρκο!

10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 3 άτομα0 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Τζακούζι
  • Κουζίνα
  • Κλιματισμός
  • Εξωτερικός χώρος
  • Μπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Joshua Tree, CA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕίσοδος Πάρκου Joshua Tree National Park West Entrance5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚέντρο Επισκεπτών Joshua Tree12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΙατρικό Κέντρο Hi-Desert Medical Center16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΟντάριο, Καναδάς (ONT-Διεθνές Αεροδρόμιο Los Angeles - Ontario)105 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 3 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι και 1 Διπλό Φουτόν

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Rancho Roccotillo - Πρωινό στους ογκόλιθους δίπλα στο Εθνικό Πάρκο!

Είτε είστε ένας ανασκαφέας βράχων, ένα μονοπάτι ή απλώς θέλετε να απολαύσετε τα δώρα του ειρηνικού παράδεισου της ερήμου, ο Rancho Roccotillo θα απαλύνει την ψυχή σας. Οι αρχικοί οικολόγοι του Joshua Tree πίστευαν ότι οι πιο γιγαντιαίοι βράχοι και οι ογκόλιθοι, τόσο μεγαλύτερη είναι η επιθυμία της ιδιοκτησίας τους - και η πρόσφατα ανακαινισμένη καμπίνα ξενώνων του 1950, βρίσκεται λίγα βήματα μακριά από μερικούς από τους πιο πανύψηλους, όμορφους ογκόλιθους που συνορεύουν με το πάρκο.
Ιδανικό για συρραφή συγγραφέα / καλλιτέχνη ή ρομαντική απόδραση - κοιμάται 1 - 3 σε καθαρό, φωτεινό, ευάερο χώρο με παράθυρα και πόρτες με πλήρη θέα. Η πρόσφατα αναζωογονημένη άνετη καμπίνα με ανοιχτό υπνοδωμάτιο / κοινόχρηστο χώρο περιλαμβάνει ολοκαίνουριο, αφρόλουτρο, πράσινο τσάι με έγχρωμο στρώμα βασίλισσας / κρεβάτι πλατφόρμας και 1 πλήρη καναπέ-κρεβάτι. Η πλήρως εξοπλισμένη ανοιχτή κουζίνα διαθέτει καθίσματα για πρωινό και όλες τις νέες συσκευές, μαζί με όλα τα μαγειρικά σκεύη, τα μπαχαρικά και τα εργαλεία που χρειάζονται για να γευματίσουν ένα γεύμα, ξεχωριστό χώρο τραπεζαρίας / εργασίας, wi-fi και γαλλικό Τύπο και να χύσει τους καφετιέρες. Παρέχουμε τον καφέ και το τσάι, φέρετε το φαγητό! Χαλαρώστε, ψήστε και αστεράξτε στο μεγάλο, καλά συντηρημένο ζεστό μπανιέρα με τζακούζι με ισχυρά τζετ και εκπληκτική θέα, απολαύστε τη βροχή του ντους και τα σκαλισμένα καθίσματα στο δροσερό ανοιχτό ντους μπάνιου της καμπίνας και παίξτε την αγαπημένη σας μουσική από το smartphone ή τα CD σας -house στερεοφωνικό Bluetooth.
Ο Rancho Roccotillo προσφέρει στρέμματα για περιπλανήσεις, ιδιωτικά μονοπάτια πεζοπορίας και φυσικά καταπληκτικά γραφικά όπως ocotillo, πεύκο, ευκάλυπτο, αρκεύθου, φρούτα και δέντρα του Joshua, καθώς και jackrabbits, χελώνες, chuckwallas, coyotes, bobcats, bighorn sheep και ναι, ματιά ενός λιονταριού. Το Rancho βρίσκεται λιγότερο από 3/4 μίλια από τη δυτική είσοδο του εθνικού πάρκου, και 7 λεπτά από το ζωντανό καφέ Joshua Tree Village, γκαλερί τέχνης, αγορά αγροτών και σκηνή νυχτερινής διασκέδασης. Η μουσική του ανέμου που παίζει μέσα από τα φαράγγια, μαζί με τη ζωντανή μουσική μας που παρέχονται από περιστέρια, ορτύκια, κουκουβάγιες, κοράλλια, γεράκια, κολίβρια και τραγούδια κογιότ, θα χαλαρώσουν και θα εμπνεύσουν, καθιστώντας τον Rancho Rockotillo τον τέλειο βραχυπρόθεσμο ή μακροπρόθεσμο καλλιτέχνη ή συρραφή του συγγραφέα , καθώς και μια όαση ζευγαριού. Και ο νυχτερινός ουρανός πρέπει να θεωρείται ότι πιστεύεται - ο Γαλαξίας σε όλη του την μεγαλοπρέπεια και, αν το χρειαστείτε, θεαματικά νύχτα μετεωριτών όλη τη νύχτα για να σας κόψουν την ανάσα!

Ο επανασχεδιασμός και η ανακαίνιση της απλής καμπίνας, όπου μια οικογένεια τεσσάρων περιπετειών ξένων κατοίκων ζούσε, ήταν αληθινά ένας έρωτας για εμάς, από τους συνηθισμένους αγκίστρις του παπουτσιού του συζύγου Curt, που κατασκευάστηκαν από παλιές ράβδους του σιδηρόδρομου μέχρι τον μετρητή μπανιέρας. Και είμαστε περήφανοι που δημιουργήσαμε μοναδικά έπιπλα και δροσερό ντεκόρ από ανακυκλωμένα χαρακτηριστικά καμπίνας και τα τοπικά swapmeet Sky Village βρίσκει επίσης! Ο οπίσθιος τοίχος της καμπίνας έχει τώρα το τέλειο τεράστιο παράθυρο για την παρακολούθηση της άγριας ζωής, την ονειροπόληση και το όνειρο της ερήμου, καθώς και τα νέα ψηλά ταβάνια με πινελιές με παράθυρα που επιτρέπουν την διέλευση του φωτός και την δροσιστική αύρα σε όλη την έκταση. Πλήρως συρταρωμένες συρόμενες γυάλινες πόρτες προς τα ανατολικά ανοίγουν επίσης τον κεντρικό χώρο της καμπίνας με εκπληκτικές ανατολές, υπαίθριο χώρο καθισμάτων και προπανίου μπάρμπεκιου με άνετη αιώρα γεμάτο μέγεθος και ακόμα πιο εκπληκτικές γραφικές προβολές για να απολαύσετε με κολώνες από φθαρμένους από καιρικές συνθήκες βράχους, χρόνος. Υπάρχει επίσης μια διασκεδαστική, δροσερή ιστορία πίσω από τον ογκόλιθιο των 900 λιβρών που βολικά τοποθετείται στο ανοιχτό ντους του μπάνιου - μια ακόμη μοναδική εμφάνιση του Rancho Roccotillo!

Έχουμε περιμένει σχεδόν 20 χρόνια από τότε που εγκαταστάσαμε για πρώτη φορά την ανακαίνιση της αρχικής καμπίνας homestead στην ιδιοκτησία μας και να σας προσκαλέσουμε, τους πολύ ιδιαίτερους επισκέπτες μας, να έρθετε να μοιραστείτε και να απολαύσετε το δικό σας αξέχαστο χρόνο στον αγροτικό Joshua Tree. Curt και εγώ έχουμε επίσης ένα σπίτι για την ιδιοκτησία και να απολαύσετε την επίσκεψη όσο πιο συχνά μπορούμε, αλλά θα υπάρξει μόνο αλληλεπίδραση όπως επιθυμείτε. Είτε είμαστε onsite είτε off, ανυπομονούμε να απαντήσουμε άμεσα σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχετε. Και για την ασφάλεια και την προστασία σας, έχουμε τώρα μια Ring Video Doorbell, αλλά να είστε σίγουροι ότι αυτή είναι η ΜΟΝΟ κάμερα μας στο ακίνητο, και επιβεβαιώνουμε μόνο την δραστηριότητα της μπροστινής πόρτας κατά την άφιξη. Επίσης, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι - λόγω ζητημάτων ευθύνης και όπως αναφέρεται στους κανονισμούς του σπιτιού μας, δεν μπορούμε να καλωσορίσουμε στο ακίνητο μη εγγεγραμμένους επισκέπτες ή επιπλέον οχήματα χωρίς προηγούμενη συγκατάθεση. Ευχαριστώ για την κατανόηση.
Ελπίζουμε ότι θα επισκεφτείτε σύντομα το καταφύγιό μας Joshua Tree και θα καταστήσετε την κατοικία σας στην έρημο μακριά από το σπίτι!
Ευχαριστώ,
Laurie & Curt

Διαχειριστής καταλύματος

Laurie Kaye
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Kids must be pre-approved and 100% supervised !

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
No film/photo shoots-no non-registered guests

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
No animals at this time - we have wildlife!

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους
20 mph on dirt roads. No loud music, no fires except for our propane BBQ, no drones, no feeding/disturbing wildlife, no guns or weapons!
Guests must sign hot tub safety/liability doc prior to arrival. No film/photo shoots w/out prior approval !
No All Terrain or Off Highway Vehicles.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: no film/photo shoots-no non-registered guests
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος CESTRP-2021-02733

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Joshua Tree

Αυτό το κατάλυμα (σαλέ) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή (Μόνιμεντ Μάνορ, Joshua Tree). Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Εθνικό Πάρκο Joshua Tree και Είσοδος Πάρκου Joshua Tree National Park West Entrance. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Είσοδος Πάρκου Joshua Tree National Park West Entrance - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κέντρο Επισκεπτών Joshua Tree - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κοινοτικό Κέντρο Joshua Tree - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δικαστήριο Joshua Tree Courthouse - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ιατρικό Κέντρο Hi-Desert Medical Center - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Παλμ Σπρινγκς, Καλιφόρνια (PSP-Διεθνές Αεροδρόμιο του Παλμ Σπρινγκς): 62 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Más o Menos - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Station Joshua Tree - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Joshua Tree Saloon - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Joshua Tree Coffee Company - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Country Kitchen - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 143 από 145 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 2 από 145 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 145 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 145 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 145 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Thomas J.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Stylish Retreat with amazing view
We had the greatest time enjoying a relaxing barbecue with an awesome view after finishing our activities in the national park. The house is perfectly located right at the West Entrance of Joshua Tree NP and is very charming, comfortable and comes with a luxurious bathroom. And finally star gazing from the hot tub was just perfect.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Erica K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Extended Weekend Birthday Get-Away
The Rancho is an amazing location with spectacular views. There's nothing like waking up to the desert scenery and having coffee outside. We would stroll down the path into the desert with our GoPro. We thoroughly enjoyed, and needed, the use of the hot tub after each day of hiking in Joshua Tree National Park. We also greatly appreciated that our hosts responded quickly to our communications. Compared to other VRBO stays at other locations, the Rancho was supplied with towels for the kitchen and bathroom, paper products, shampoos, conditioners and many other items (even finger nail clippers, which I needed)! We would definitely stay here again!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Janella J.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A hidden beauty in the boulders
What a fantastic rental. The beauty just out the back door was splendid! The photos do not do the cabin and the locale justice. We spent our first night exploring out back at sunset. It was a glorious sunset playing hues as a backdrop to the boulders. Very close to the NP entry. Easy to travel into town for dinner or any essentials. We were sad our time came to an end so soon.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Geneva A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great location!
Weekend getaway to explore Joshua Tree Ntl Park - this cabin was the perfect spot! Rustic but also modern and comfortable, and had everything we needed for a 3 night stay. The trails in back of property provided excellent opportunity for us to peacefully explore away from the crowds of Joshua tree once we had spent two days hiking in the park. This place was so quiet and scerene! Exactly what we needed.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Carlos F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Private romantic getaway
The best panoramic views! Unlike any other place I’ve stayed at. Very isolated in the best way. Host was very attentive and responsive. An authentic Joshua Tree experience. Would stay again.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Laurie Kaye

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
My husband Curt and I love a good adventure whether it's ocean kayaking or desert trail hiking, and have been splitting time between our Joshua Tree haven and home in Los Angeles for nearly 20 years. Curt's an avid fat-tire mountain biker as well, and knows all the best trails in the area. We love to head to the Joshua Tree Farmers Market on Saturday mornings, the local swap meet, the drive-in movies in 29 Palms, and catch live music at the Beatnik Cafe, Joshua Tree Saloon, Pappy & Harriet's and other local venues. Our life motto? Life's uncertain - eat dessert first!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

When we first came up the driveway all those years ago, a little voice told me I was home before we even stepped through the front door. Both Curt and I have always been passionate about Joshua Tree and the surrounding California desert, with its stark beauty and starry skies. We feel so lucky to be able to have our home base here, and to share it with visitors who are also drawn here from around the world!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

There's so much to explore and enjoy at Rancho Rockotillo, from its amazing canyon views and trails to the rocks and boulders that surround it. Breathtaking, inspirational sunrises and sunsets wait right outside the front door, which is actually the homestead cabin's original entryway. We're just 3/4 of a mile from the National Park entrance, and about 7 minutes from the restaurants, art galleries and live music venues of downtown Joshua Tree!

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες