Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Πολυτελής βίλα με υπέροχη θέα / πισίνα / 2-8 άτομα

Πολυτελής βίλα με υπέροχη θέα / πισίνα / 2-8 άτομα

Συλλογή φωτογραφιών για Charming Luxury Villa with Super Views/Pool/ 2-8 Guests

Εξωτερικοί χώροι
Πισίνα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Δωμάτιο
Πισίνα

Επισκόπηση καταλύματος Πολυτελής βίλα με υπέροχη θέα / πισίνα / 2-8 άτομα

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
4 υπνοδωμάτια4+ μπάνιαΓια 8 άτομα316 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
St. John
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕθνικό Πάρκο Παρθένων Νήσων12 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Trunk Bay8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Cinnamon Bay Beach15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΆγιος Θωμάς (STT-Cyril E. King)86 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

4 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Μπάνιο 2

Μπάνιο 3

Μπάνιο 4

Μπάνιο 5

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Γραφείο
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Πολυτελής βίλα με υπέροχη θέα / πισίνα / 2-8 άτομα

Τοποθετημένο στην καταπράσινη πλαγιά του βουνού πάνω από τον Κόλπο των Κοραλλίων, πίσω από μια ηλεκτρονική πύλη, το Great Turtle Villa είναι μια άνετα κομψή βίλα διακοπών με τέσσερα υπνοδωμάτια σε δύο διώροφα κιόσκια που χωρίζονται από μια πισίνα.

Ενοικιάστε 1, 2, 3 ή και τα 4 υπνοδωμάτια, ενώ μόνο η ομάδα σας έχει πρόσβαση στο πλήρες σπίτι, τα καταστρώματα και την πισίνα. Μήνας του μέλιτος; Ενοικίαση 1 υπνοδωματίου. Αποδράσεις των κοριτσιών; Ενοικιάστε και τα 4 υπνοδωμάτια. Το σπίτι είναι δική σας! Οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με τον αριθμό των δωματίων που έχουν κλείσει.

Το Great Turtle Villa είναι προσβάσιμο μέσω όλων των ασφαλτοστρωμένων δρόμων, μια σπάνια ανέγγιση στο St. John και πολύ ευπρόσδεκτη σε μια τροπική βροχή. Βρίσκεται στην άνετη, αναβαθμισμένη γειτονιά της Άνω Καρολίνας. Τα περιμετρικά σπίτια βρίσκονται σε μεγάλες παρτίδες κρυμμένες από πλούσιο φύλλωμα, το οποίο προσφέρει μεγάλη ιδιωτικότητα. Εισάγετε το Drive της Great Turtle Villa μέσα από μια ηλεκτρονική πύλη η οποία όχι μόνο προσθέτει επιπλέον προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας, αλλά διατηρεί και τα άγρια γαϊδουράκια έξω!

Η μπροστινή πόρτα ανοίγει στο κεντρικό επίπεδο του μεγαλύτερου περιπτέρου, το οποίο περιλαμβάνει τους ελκυστικούς χώρους καθιστικού και τραπεζαρίας και την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα γκουρμέ με τραπέζι εργασίας με μαρμάρινο πάγκο και μπαρ πρωινού. Στο καθιστικό, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, στερεοφωνικό, DVD, καθώς και βιβλιοθήκες μουσικής και βίντεο, παρέχουν εσωτερική ψυχαγωγία. Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα διαθέτει ανοξείδωτες συσκευές, μετρητές γρανίτη και αρκετά πιάτα, ψητά και μαγειρικά σκεύη για να ικανοποιήσουν τον πιο ιδιαίτερο σεφ. Χειροποίητες γυαλισμένες πόρτες από μαόνι, ανοίγουν σε ευρύχωρα σκιασμένα καταστρώματα με ζωντανές ροκάρδες και προσκαλούν τις σκηνές τέλειες για να απολαμβάνουν τις δροσερές εμπορικούς δρόμους. Ένας υπαίθριος πεζόδρομος πάνω από την πισίνα και τον αυλή του κήπου οδηγεί στο άλλο περίπτερο με την κύρια κρεβατοκάμαρα σουίτα. Μια ανοιχτή σκάλα με τα κεφάλια κάτω από τον κήπο, περνώντας από τις εξαίσιες ορχιδέες και μια φοβερή παλάμη καρύδας, καθώς οδηγεί στο επίπεδο της πισίνας με άλλα τρία υπνοδωμάτια και ένα γραφείο στο σπίτι.

Και τα τέσσερα υπνοδωμάτια των ίδιων μεγεθών ανοίγουν σε μεγάλα καταστρώματα με εκπληκτική θέα, διαθέτουν AC, γειτονικά λουτρά και ντουλάπες, καθιστώντας την Great Turtle Villa μια τέλεια ενοικίαση διακοπών για φίλους ή οικογένειες για να μοιραστείτε. Κανείς δεν κολλάει στο "πίσω υπνοδωμάτιο χωρίς θέα". Η πισίνα, λίγα μόλις βήματα από το υπνοδωμάτιό σας, είναι τέλεια, από μια πρωινή βουτιά σε ένα μεσάνυχτο μπάνιο. Ο πλούσιος κήπος αυλής εξασφαλίζει απόλυτη προστασία της ιδιωτικής ζωής για κολύμπι ή ηλιοθεραπεία στο κατάστρωμα. Όταν τα παιδιά είναι παρόντα, για να τα διατηρήσουν ασφαλή, μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτο-ασφαλιστικές πύλες γύρω από την πισίνα. Το σπίτι γραφείο είναι εξοπλισμένο με υψηλής ταχύτητας internet, WiFi, εκτυπωτή και φωτοαντιγραφικό μηχάνημα.

Μόλις μερικά λεπτά από τις υπέροχες παραλίες του Εθνικού Πάρκου και τα φανταχτερά μπαρ και εστιατόρια του κόλπου Coral, η κεντρική τοποθεσία αυτής της βίλας προσφέρει εύκολη πρόσβαση και στις δύο πλευρές του St. Γιάννης. Ο κόλπος Cruz απέχει μόνο 20 λεπτά οδικώς και όλα τα καλύτερα μονοπάτια πεζοπορίας είναι εύκολα προσβάσιμα.

Όλα για τη Μεγάλη Χελώνα σας προσκαλούν να χαλαρώσετε. Περάστε τη μέρα σας στους καλαίσθητους ροκέρδες στο κατάστρωμα ή αφήστε τις φροντίδες σας να γλιστρήσουν καθώς σαλπίζετε δίπλα στην πισίνα. Η διακόσμηση σε στιλ Καραϊβικής προσφέρει ένα άνετο μείγμα από προσεγμένες αντίκες και ευχάριστη κομψότητα. Οι καταπράσινοι τροπικοί κήποι της βίλας είναι γεμάτοι με παράδεισο πουλιών, κόκκινο μπουκαμβίλιες και ιβίσκο. Κόψτε μια παπάγια για πρωινό ή πάρτε το δικό σας ασβέστη για κοκτέιλ. Αλλά είναι η ενθουσιώδης θέα - τα αφρώδη λευκά πανιά που κυματίζουν στο γαλαζοπράσινο νερό στο Κόλπο των Κοραλλίων, τα λαμπερά νησιά στον ορίζοντα, τα συνεχώς μεταβαλλόμενα πράσινα στους καταπράσινους λόφους του Μπορντό, τα σκουριασμένα καστανάρια των ερείπια του ζαχαροπλαστείου που μαζεύουν το φύλλωμα Carolina Valley - που θα μεταφέρετε για πάντα στη μνήμη της επίσκεψής σας στο St. Τζον και η μεγάλη χελώνα!

Όπως είπε ένας επισκέπτης από το Κοννέκτικατ: "Ταξιδεύω στον κόσμο για την δουλειά μου και έχω δει πολλά όμορφα μέρη, αλλά, πρέπει να πω, το σπίτι σας και η θέα του Κοραλλικού κόλπου να τα κατακλύζει όλα!"



Λέξεις-κλειδιά: Βίλα, γοητευτική, κομψή, απόλυτα ιδιωτική, εκπληκτική θέα, πισίνα, 1-4 υπνοδωμάτια, διαμονή εξωτερικού χώρου σε ευρύχωρα καταστρώματα, βολική τοποθεσία, ασφαλτοστρωμένες διαδρομές,

Διαχειριστής καταλύματος

Kathy Lewand
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 7 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Children seven and older only.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Αυτό το κατάλυμα διαθέτει σύστημα ανακύκλωσης λυμάτων και χρησιμοποιεί οικολογικά καθαριστικά προϊόντα
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Αυτό το κατάλυμα δε διαθέτει ανελκυστήρες
Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

St. John

Αυτό το κατάλυμα (βίλα) βρίσκεται στα βουνά (Περιοχή Maho Bay, St. John) και δίπλα στη θάλασσα. Ενώ όλοι μπορούν να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Εθνικό Πάρκο Παρθένων Νήσων και Παραλία Cinnamon Bay Beach, όσοι αναζητάτε κάποια δραστηριότητα, μπορείτε να επισκεφτείτε το εξής: Λιμάνι Tortola Cruise. Οι δραστηριότητες βόλτα με καγιάκ και αυτόνομη κατάδυση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία και οικολογικές περιηγήσεις κοντά σας.
Χάρτης
St. John

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Εθνικό Πάρκο Παρθένων Νήσων - 12 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Trunk Bay - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Maho Beach - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κόλπος Κανέλας - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Cinnamon Bay Beach - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σεν Τόμας (SPB-Βάση Υδροπλάνων Thomas): 94 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Lime Out - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Skinny Legs - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Windmill Bar - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Greengo’s - 23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Maho Crossroads - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 75 από 75 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 75 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 75 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 75 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 75 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Φιλικό προς το περιβάλλον

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Dr Kevin S., Orono MN 55359

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing Home Thank you!
Felt so at home - the views of the sunrise and sunset from the deck was amazing - we'd go to the beach during the day and make it back for dinner and amazing sunsets - perfect! Thanks
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Milo and Monica

Θετικά: Καθαριότητα, παροχές, κατάσταση καταλύματος & παροχές, επικοινωνία
We really enjoyed our stay at this home….it’s a beautiful property with plenty of bedrooms and bathrooms for our party of six. We loved the pool and were thankful for air conditioning in the bedrooms. The only caveat was no A/C in the living area….even with the windows open and fans on, it was too warm to gather there in the evenings, so we hung out on the porch where there was plenty of island breeze. Overall had an amazing stay!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Jeffrey R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great place to stay.
As advertised...we had a great time.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

Autumn C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing!
Great Turtle was the perfect spot for our family. The views of Coral Bay are incredible and we spent most of our time, when we were at the house, sitting on the deck enjoying the view and the breeze. The kids spent most of their time in the pool. We had great communication from the property management team from booking through the end of our stay. We found this to be one of the most well-stocked properties we've ever stayed in. There was nothing we needed that we couldn't find in the house. The location really can't be beat. Close to the shops/restaurants of Coral Bay and only a 10-15 minute drive to the beaches. We really couldn't have selected a better property for our vacation and we'll definitely book again!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

Kelly B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great stay
Excellently equipped villa with spectacular views. The deck was spacious and a great place to hang out. The pool was large enough to accommodate several people without being crowded. We really appreciated the amount of beach chairs, coolers, etc so we didn't have to bring our own! Two small caveats: we wish there were shades on the windows so we didn't have to use towels, and there is no real wifi coverage in the downstairs bedrooms.
Πραγματοποίησε 11 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Kathy Lewand

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We had sailed in the Virgin Islands for 15 years with our 4 children and came to love St. John. When our children started having children of their own, we decided it was time to get land based and built a home that would be comfortable for all of us. Now we have 11 grandchildren who all come to visit us in St. John and have learned to love it here as much as we do.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων