Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Deer Creek Cottage, 29300 Hwy 160, Ανατολικό Κορτέζ, Κολοράντο 81321

Deer Creek Cottage, 29300 Hwy 160, Ανατολικό Κορτέζ, Κολοράντο 81321

Συλλογή φωτογραφιών για Deer Creek Cottage, 29300 Hwy 160, East Of Cortez, Colorado 81321

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Μη ταξινομημένη εικόνα, 3 από 28, κουμπί
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Deer Creek Cottage, 29300 Hwy 160, Ανατολικό Κορτέζ, Κολοράντο 81321

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 5 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Cortez, CO
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚέντρο Καλωσορίσματος Colorado Welcome Center at Cortez5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠολιτιστικό Κέντρο Κόρτεζ6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕίσοδος του Εθνικού Πάρκου Mesa Verde9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΚορτέζ, Κολοράντο (CEZ-Κομητεία Μοντεζούμα)12 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Deer Creek Cottage, 29300 Hwy 160, Ανατολικό Κορτέζ, Κολοράντο 81321

Αυτή η εξοχική πλευρά Cottage βρίσκεται σε ένα μεγάλο αγροτεμάχιο με γειτονικά σπίτια, που δημιουργήθηκε αρχικά για τις εργαζόμενες οικογένειες να ζήσουν εδώ και να υποστηρίξουν αυτή την ιδιοκτησία. Αυτή η περιοχή είναι γεμάτη με πολύ οικογενειακό ιστορικό. Θα θέλαμε να μοιραστούμε όλα αυτά μαζί σας. Η θέα από τα παράθυρα από αυτό το εξοχικό σπίτι θα μπορούσε να σας δώσει μια γεύση της άγριας ζωής ίσως ένα ελάφι ή πιθανό ένα κογιότ ή δείτε τη γεωργική δραστηριότητα σε διαφορετικές χρονικές περιόδους του έτους, την άνοιξη είναι η εποχή για τα μοσχάρια στα βοσκότοπα ή ίσως μπορείτε να δείτε ένα άλογο ή δύο.

Βρισκόμαστε σε μια περιοχή εξοχής ακριβώς έξω από τη νότια πλευρά της εθνικής οδού 160, περίπου 2 και μισή μίλια έξω από Cortez. Περίπου 7 μίλια από την είσοδο του Mesa Verde. Η Αγροικία μας έχει μια βολική τοποθεσία για να έρχεστε και να φροντίζετε τις τοπικές σας ανάγκες χωρίς να χρειάζεται να βρίσκεστε στην ίδια την πόλη. Είστε κοντά στην πόλη με την ομορφιά της ύπαρξης στην αγροτική κοινότητα.

Εύκολη πρόσβαση στα ποδήλατα Phils World, απέναντι από το Montezuma County Fair Grounds περίπου ένα μίλι από το σπίτι που θα διαμείνατε στο, ή επισκεφθείτε το McPhee Reservoir για πιο σοβαρή αλιεία. Μόλις 10 μίλια βόρεια στην περιοχή Dolores.

Η εξοχική κατοικία είναι εξοπλισμένη με τις βασικές σας ανάγκες. Καθώς εισέρχεστε στο μπροστινό δωμάτιο, μπορείτε να απολαύσετε την αισθητική της Χώρας με τις μυρωδιές μιας σόμπας που καίει το ξύλο σε πιο δροσερό μέρος της σεζόν, μια μονάδα AC τοποθετείται στο μπροστινό δωμάτιο για ψύξη στις ζεστές μέρες. Καθώς μπείτε στην τραπεζαρία είχατε μια μηχανή καφέ που έχετε μια φιλόξενη στρογγυλή τράπεζα για να συγκεντρώσει η οικογένεια. Φρέσκα λευκά είδη προετοιμάζονται κάθε διαμονή και συμπληρωματικά σαπούνια παρέχονται στο σπίτι έτοιμο για τη διαμονή σας. Υπάρχει ένα βοηθητικό δωμάτιο με ένα μικρό πτυσσόμενο κρεβάτι κατόπιν αιτήματος για τις μεγαλύτερες οικογένειες. Έχουμε μια περιφραγμένη αυλή και μικρά ξυλόγλυπτα για χρήση στο σπίτι. Είστε ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τόπο, διστάσετε να ενημερώσετε τον εαυτό σας για το τι χρειάζεστε και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Η πλειοψηφία των ανθρώπων μας επισκέπτονται το Mesa Verde. Είμαστε περίπου 7 λεπτά από την είσοδο και 6 λεπτά από την τοπική Wal Mart. Απλά μια υπενθύμιση αν σχεδιάζετε στο Mesa Verde και ενδιαφέρεστε για ξεναγήσεις. Σταματήστε στο κτίριο πριν μπείτε στο πάρκο για να αγοράσετε εισιτήρια και να πάρετε χάρτες για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επίσκεψή σας. Συνήθως ο κανόνας για περιηγήσεις είναι ανοιχτός μεταξύ της Ημέρας Μνήμης και της Ημέρας Εργασίας. Το Cliff Palace and Balcony House είναι το αγαπημένο μου και αξίζει τον πρόσθετο χρόνο και χρήμα. Αν σας για την οδήγηση την άνοιξη και θέλετε να κάνετε τη δική σας περιοδεία, θα ταξίδευα 10 μίλια βόρεια στην εθνική οδό 145 για να ήταν αυτοκινητόδρομος 184 στρίβει στη Δύση και να πάει στο Κέντρο Κληρονομιάς. Ονομάζονται πύλη στο φαράγγι των αρχαίων. Εκεί θα σας βοηθήσουν να χαρτογραφήσετε το προσωπικό ταξίδι σας για να δείτε ερείπια όπως το Mesa Verde, μια μικρότερη έκδοση αυτού του τεράστιου πάρκου Mesa Verde. Θα μπορούσατε ακόμη να συμπεριλάβετε την οδήγηση από τις τέσσερις γωνίες.

Ο Phil's World για τους αναβάτες ποδηλάτων είναι ανατολικά στην εθνική οδό που απέχει 1,6χλμ., Απέναντι από το Montezuma County Fair Grounds. Εάν περπατούσατε, θα μπορούσατε να περπατήσετε το μονοπάτι πίσω και να συναντήσετε τα μονοπάτια με το μονοπάτι κάτω από την εθνική οδό από τους εκθεσιακούς χώρους. Σε αυτό το σημείο είναι ένα ιστορικό θέαμα που αναφέρει την ιστορία αυτού του καναλιού άρδευσης που φέρνει νερό στο βουνό Ute και άλλους αγρότες και κτηνοτρόφους νότια του Cortez.

Βρισκόμαστε 10 λεπτά από τα βουνά όπου μπορείτε να δείτε όμορφα χρώματα το φθινόπωρο ή να οδηγείτε μερικούς παλιούς ορεινούς δρόμους. Αν μείνετε μαζί μας, μπορώ να βγάλω τους παλιούς χάρτες για τη διασκέδαση ή απλώς να οδηγήσετε το Βορρά να ρίξει τον Dolores και να συνεχίσετε στην εθνική οδό των Alpine αξιοθέατων για να δείτε Mountain View's που παίρνουν την ανάσα. Ίσως να σταματήσετε στο Telluride για να οδηγήσετε την γόνδολα στην κορυφή του βουνού. Ή μεταβείτε στο Ouray στις θερμές πηγές.

Είχατε ποτέ αποφασίσει να μείνετε διασκεδασμένος. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να δείτε.

Διαχειριστής καταλύματος

Barbara
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 19 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
After March 2021 there are no accommodations for pets of any kind.
No smoking and no vaping, no dogs.
Travelers need to pay the $59.00 damage protection fee to have a reservation.,

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Cortez

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Cortez) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Clay Mesa art Gallery and Studio και Κέντρο Κληρονομιάς Anasazi, ενώ στα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Πολιτιστικό Κέντρο Κόρτεζ και Αρχαιολογικός Χώρος Far View Sites. Οι δραστηριότητες Powerboating σε κοντινή απόσταση και Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Κυνήγι σε κοντινή απόσταση και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Cortez, CO

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Κέντρο Καλωσορίσματος Colorado Welcome Center at Cortez - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πολιτιστικό Κέντρο Κόρτεζ - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ερευνητικό Κέντρο Mesa Verde Visitor and Research Center - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Είσοδος του Εθνικού Πάρκου Mesa Verde - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Crow Canyon-Αρχαιολογικό Κέντρο - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Κορτέζ, Κολοράντο (CEZ-Κομητεία Μοντεζούμα): 13 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Sonic Drive-In - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • WildEdge Brewing Collective - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • J Fargo's Grill & Bar - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Loungin' Lizard - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 49 από 60 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 9 από 60 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 2 από 60 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 60 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 60 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,4/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Emma G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great little spot near Mesa Verde
We enjoyed our weekend stay at Deer Creek Cottage. It's easy to get into Mesa Verde and around Cortez and Dolores. The cottage is very cute, clean, and has the basics needed for a weekend rental. Thank you!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Lisa M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Home away from home
We loved the comfort of this place. One note however, Google was not very good at locating it
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Gaye L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great spot for exploring!
We are 4 seniors that were looking for a great spot to explore the 4 corners area. Deer Creek Cottage fit our expectations perfectly. Couldn’t ask for a better host. Barbra answered our questions and told us of places to visit. The cottage felt homey and and had everything we needed. Horses out the kitchen window was a great addition for me! We would stay again! The Lee’s and Hodge’s
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Margo L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fun in Colorado
Cozy home. Perfect location for visiting nearby national and state parks. The owner was friendly and helpful. Would highly recommend this property to anyone visiting this area.
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

Paul A., Loveland, USA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Deceptively Perfect Place!
This charming, rustic cabin is just far enough for the main road for quiet, but close enough for easy access! The owner lives a couple of houses away and just happened to be there when we arrived, which was perfect! The interior feels new and bright. Thais small home is bigger than most apartments/condos I’ve rented and had nice spaces. It’s situated about 7 mins from the Mesa Verde Park entrance and about 5 mins from the east side of Cortez. It has two bedrooms with nice beds, a good size living room, a spacious dining area, a fully stocked kitchen, and even a mud room / laundry room! I would stay here again!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Barbara

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων