Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

$ 2. 5 MILLON ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΠΛΗΡΩΣΗ ΜΑΙΟΣ 2019 - OCEANFRONT DOG-FRIENDLY CONDO

$ 2. 5 MILLON ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΠΛΗΡΩΣΗ ΜΑΙΟΣ 2019 - OCEANFRONT DOG-FRIENDLY CONDO

Συλλογή φωτογραφιών για SALTY KISS SEASIDE - OCEANFRONT DOG-FRIENDLY CONDO

Περιοχή καθιστικού
Μπαλκόνι
Εσωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού
Εσωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος $ 2. 5 MILLON ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΠΛΗΡΩΣΗ ΜΑΙΟΣ 2019 - OCEANFRONT DOG-FRIENDLY CONDO

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1+ μπάνιοΓια 4 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Dewey Beach, DE
  • Δημοφιλής τοποθεσίαDewey Beach1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαDewey Beach Parasail7 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΡεχόμποθ Μπιτς Μπόρντγουοκ5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΤζορτζτάουν, Ντέλαγουερ (GED-Κομητεία Σάσεξ)30 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Toilet

Μπάνιο 2

Toilet · Shower only

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

$ 2. 5 MILLON ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΠΛΗΡΩΣΗ ΜΑΙΟΣ 2019 - OCEANFRONT DOG-FRIENDLY CONDO

Salty Kiss Seaside ... Ο τρόπος που η παραλία προοριζόταν να είναι.

Γιορτάστε τα μάτια σας σε μια ζωντανή θαλασσογραφία από κάθε δωμάτιο, που περιβάλλεται από ένα όμορφο ντεκόρ εξοχικό σπίτι. Ξεκουραστείτε από το όραμα του ήλιου που αναδύεται από τη θάλασσα και καταλήγει σε κοκκινωπά σύννεφα, προετοιμάζοντας την πρώτη σας γουλιά μιας τέλεια παγωμένης μιμόζας στη βεράντα. Περάστε τη μέρα σας σε μια από τις πιο καθαρές παραλίες του έθνους ή απλά αφήστε τον εαυτό σας να χαϊδεμένος από την μαλακή άμμο.

Για τους πιο δραστήριους, οδηγήστε το ποδήλατό σας κατά μήκος του κυκλώματος των 20 μιλίων με παρθένα μονοπάτια που διασχίζουν τους υγροτόπους της λίμνης του Γκόρντον και τις προβολές στο κρατικό πάρκο Henlopen (μην χάσετε το μουσείο μπαταριών του WW II στο Fort Miles). Συνεχίστε στην γραφική ιστορική πόλη Lewes για μεσημεριανό διάλειμμα (το εστιατόριο Agave κάνει μια καταπληκτική μαργαρίτα). Στη συνέχεια, ακολουθήστε το ίχνος Junction & Breakwater μέσα από έλη, πεδία και ένα θόλο δάσους, επιστρέφοντας στο Rehoboth. Σταματήστε στο μικρό φούρνο πίσω από το εστιατόριο Crystal και ανταμείψτε με ένα από τα νόστιμα κρουασάν σοκολάτας.

Αργότερα, πίσω στη βίλα σας να χαλαρώσετε με ένα ποτήρι κρασί από το κτήμα του αγαπημένου σας vintner, απολαμβάνοντας την ηρεμία του ηλιοβασιλέματος να παίζει στα σύννεφα πάνω από τη θάλασσα ή να κάνετε μια σύντομη βόλτα στον κόλπο για να δείτε την εκπληκτική του γοητεία. Μετά από ένα μεγάλο δείπνο σε ένα από τα διασκεδαστικά εστιατόρια που βρίσκονται κοντά (το καβουρό κέικ στο Woody's είναι φοβερό), ή στο κοντινό Rehoboth, βυθιστείτε στην νυχτερινή ζωή της ζωντανής μουσικής Dewey Beach ή στις διασκέψεις και τα καταστήματα κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου Rehoboth το Jolly Trolley). Στη συνέχεια, επιστρέψτε στο καταφύγιό σας δίπλα στη θάλασσα για να χαιρετήσετε την ανατολή της Σελήνης, της οποίας η αφρώδης αντανάκλαση φτάνει προς εσάς σε μια ήρεμη θάλασσα. Τέλος, κοιμηθείτε στον καταπραϋντικό ήχο των κυμάτων και απλώνετε απαλά καθώς διεισδύουν στα όνειρά σας.

Μια εμπειρία παραλίας τόσο απλή όσο και καθαρή, το Salty Kiss Seaside έχει σχεδιαστεί για να χαλαρώνει και να σας υποσκάπτει από τις φροντίδες της άλλης σας ζωής.

Salty Kiss Seaside ... αναμνήσεις μιας ζωής ... σε λίγες ημέρες ή εβδομάδες. Ο τρόπος με τον οποίο προοριζόταν η παραλία.

Ολοκληρώσαμε ένα $ 2. 5 εκατομμύρια ανακαίνιση του κτιρίου τον Μάιο του 2019, συμπεριλαμβανομένων νέων σκαλών, πεζόδρομων, βεραντών, θυρών και κλειστού χώρου απορριμμάτων. Να είστε ανάμεσα στους πρώτους πελάτες που απολαμβάνουν τις βελτιώσεις.

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: Από τον Ιούνιο έως το Σεπτέμβριο, οι κρατήσεις μας πραγματοποιούνται από το Σάββατο (άφιξη) έως το Σάββατο (αναχώρηση). Θα καταχωρήσουμε τυχόν εξαιρέσεις εδώ: (Δευτέρα 29 Ιουνίου έως Σάββατο 4 Ιουλίου 2020) (5 διανυκτερεύσεις). Είναι πάντα καλό να ελέγξετε το ημερολόγιο διαθεσιμότητας πριν εισαγάγετε τις ημερομηνίες που ζητήσατε. Χρησιμοποιήστε το κουμπί ερώτησης εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με συγκεκριμένες ημερομηνίες.

ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ:
Μέγιστος αριθμός τεσσάρων ενηλίκων (21+). Η συνολική χωρητικότητα με παιδιά περιορίζεται σε 6 από το νόμο.

Οι επισκέπτες πρέπει να παρέχουν και να χρησιμοποιούν τα δικά τους κλινοσκεπάσματα, τις μαξιλαροθήκες και τις πετσέτες. Παρέχονται καλύμματα, παπλώματα, κουβέρτες και μαξιλάρια.

ΦΟΡΟΙ PET. Σκύλος-φιλικό όλο το χρόνο (δύο max σκυλί). Χρέωση για κατοικίδια: 20 € ανά διανυκτέρευση συνολικά. Το τέλος θα συμπεριληφθεί στο σύνολο σας στο VRBO. Παρακαλούμε ενημερώστε μας αν θα φέρατε τα κουτάβια σας και πόσοι θα μπορούσαμε να το εγκρίνουμε στο συμβόλαιο ενοικίασης που θα σας στείλουμε. Δεν επιτρέπονται σκυλιά εκτός αν ορίζεται στη συμφωνία. Από τις 15 Μαΐου έως τις 15 Σεπτεμβρίου, η πόλη κυβερνά: τα σκυλιά επιτρέπονται στην παραλία πριν από τις 9:30 μ.μ. και μετά τις 5:30 π.μ. Όλες οι άλλες ημερομηνίες επιτρέπονται σε σκύλους στην παραλία οποιαδήποτε στιγμή. Ελέγξτε την ιστοσελίδα της πόλης Dewey Beach για πληροφορίες σχετικά με τις άδειες σκύλων και άλλους κανόνες.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΣ: Η Αλάτι Κίσσα Θάλασσα είναι μία επιχείρηση μονάδας. Ως εκ τούτου, η απώλεια εισοδήματος που προκύπτει από ακύρωση δεν μπορεί να κατανεμηθεί όπως συμβαίνει σε ένα ξενοδοχείο 50 δωματίων. Κατά συνέπεια, οι ακόλουθες χρεώσεις θα αξιολογούνται βάσει του αριθμού των ημερών πριν από την προγραμματισμένη άφιξη: λαμβάνεται γραπτή ακύρωση: 60 ημέρες ή περισσότερο, χωρίς ποινή. 30 έως 59 ημέρες, κατάπτωση του 50% όλων των καταβληθέντων κεφαλαίων. λιγότερο από 30 ημέρες, κατά 100% απώλεια όλων των καταβληθέντων κεφαλαίων. Εάν το ακίνητο επαναπωληθεί για οποιοδήποτε τμήμα των ημερομηνιών που καλύπτονται από τη μίσθωση, η χρέωση ακύρωσης μειώνεται κατά το ποσό του νέου τέλους ενοικίασης που εισπράττεται από τον ιδιοκτήτη. Δεν θα δοθούν επιστροφές για: α) ο καιρός που δεν είναι καλός, συμπεριλαμβανομένων των τυφώνων ή των καταιγίδων ή της αναγκαστικής εκκένωσης του αγαθού που προκαλείται από αυτό. β) αναπλήρωση των παραλιών · γ) θόρυβος ή διαταραχές που προκαλούνται από τις περιβάλλουσες ιδιοκτησίες, τους κατοίκους ή την κατασκευή τους · ή δ) οποιονδήποτε άλλο λόγο πέραν του ελέγχου του Κατόχου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο χάρτης VRBO τοποθετεί εσφαλμένα το Sunspot Condominium στη βόρεια πλευρά της οδού McKinley Street παρά στη νότια πλευρά όπου βρίσκεται στην πραγματικότητα.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΔΕΝ αναφέρουμε τη λίστα του Craig.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν νοικιάζουμε τους εφήβους λόγω υπερβολικών βλαβών στο παρελθόν.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Λυπούμαστε, δεν επιτρέπονται γάτες ή ζώα εκτός από τα σκυλιά.


Διαχειριστής καταλύματος

John Petrow
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Δέχεται κατοικίδια
Κλιματισμός
Τζάκι

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 40 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι (όριο 2 στο σύνολο)

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Guests must provide their own bed linens (including pillowcases, bottom and top sheets) and towels. Failure to do so will incur a $100 charge.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Σχετικά με την περιοχή

Παραλία Dewey

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Παραλία Dewey) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα και δίπλα στη θάλασσα. Ενώ όλοι μπορούν να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Κρατικό Πάρκο Cape Henlopen και Παραλία Lewes, όσοι αναζητάτε κάποια δραστηριότητα, μπορείτε να επισκεφτείτε το εξής: Cape May - Lewes Φέρι μπόουτ. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Παιδική Χαρά John Waples Memorial Playground και East of Maui. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Dewey Beach, DE

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Dewey Beach - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Dewey Beach Parasail - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Ινδική Παραλία - 12 λεπτά με τα πόδια
  • Rehoboth Beach - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ρεχόμποθ Μπιτς Μπόρντγουοκ - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Τζορτζτάουν, Ντέλαγουερ (GED-Κομητεία Σάσεξ): 31 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Rusty Rudder - 8 λεπτά με τα πόδια
  • The Bellyfiller - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Dewey Beer Company - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Woody's Dewey Beach - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Mama Maria's Italian Restaurant - 3 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 66 από 76 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 9 από 76 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 76 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 76 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 76 σχόλια πελατών" "

9,4/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Kasey M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Relaxing ocean view
Wonderful place to get away. Relax and unwind. Dog friendly too!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Skip J.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Salty Kiss In September
This was our 2nd stay at this wonderful place. Below I pasted my review from last year which is spot-on. I can't say enough about the beach-front location and view. The look, style and quality of the condo is great. We would definitely stay here again. Published Sep 29, 2022 Property is as described. Great location on the beach. Great views. Condo has a consistent, classy theme throughout. Beds and couch very comfortable. Easy parking. Well-equipped kitchen. Very nice veranda. Within a short walk of bars and restaurants. Good water pressure. Hot water available in a snap. Communication with the owner was very good.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Hanna C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful beach condo
This is a beautiful end-unit condo with gorgeous beach and sunrise views. The pictures on VRBO don’t do it justice. Fantastic location, just steps to the beach. The unit itself is comfortable, and John provided many thoughtful recommendations in the area. I do agree with other reviewers that there are a few too many pieces of furniture, especially in the hallway, but we got used to that. We were able to fit a pack and play (which we brought) in the bedroom closest to the front door. The balcony is safe for very young children. If this place had laundry access, it would be perfect. Just bring lots of clothes. We would love to stay again!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Motrya H., Washington DC

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fantastic Location- Beachside and View Condo
Great size, well appointed. Fantastic it has 2 bathrooms if you have a child. GREAT view to the beach and fantastic patio. Super close beach access, great parking.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Lorie

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful, relaxing week. Great condo!
We LOVED being oceanfront and having our dog with us - that's what makes this condo. Sunrises on the front deck or a quick walk out to the beach are AMAZING!! The beds are comfortable and the unit is well supplied with all of your basics. John is a great host and very communicative about everything prior to your stay and available during the stay if needed. The only downside is the decor is rather dated and the rattan furniture is not that comfortable in the small main living area. But, it's ocean front and we could bring our dog!! Also, walking distance to some great restaurants is a major perk. Love that we could park our car (shaded spot) for most of the week. Overall, it's a great spot and I would stay here again.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από John Petrow

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Hi folks. The one thing I didn't anticipate when I started renting Salty Kiss Seaside was how nice it felt to hear what a great time my guests were having. The ability to provide a venue that evokes happiness and relaxation in others is the ultimate reward for this endeavor. Having completed a $2.5 million renovation of the building in May 2019 has made that venue even more enjoyable. I'm looking forward to another great Dewey Beach season of beaching, biking, sailing, kayaking with the dolphins, learning to paddleboard, and helping to make folks happy. Cheers, John.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων