Ιδιώτης οικοδεσπότης

Μια ευρωπαϊκή χώρα απόδραση ~ 1930s Stone Cottage στο Κοννέκτικατ!

Μια ευρωπαϊκή χώρα απόδραση ~ 1930s Stone Cottage στο Κοννέκτικατ!

Συλλογή φωτογραφιών για A European Country Getaway ~ 1930s Stone Cottage In Connecticut!

Εξωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Εσωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Μια ευρωπαϊκή χώρα απόδραση ~ 1930s Stone Cottage στο Κοννέκτικατ!

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό

Δημοφιλείς παροχές

  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
North Granby, CT
  • ΑεροδρόμιοΓουέστφιλντ, Μασαχουσέτη (BAF-Δημοτικό Αεροδρόμιο Barnes)35 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Μια ευρωπαϊκή χώρα απόδραση ~ 1930s Stone Cottage στο Κοννέκτικατ!

Το Windy Top Cottage είναι ένα παλιό πέτρινο κτίριο που κατασκευάστηκε το 1932 από τον Η. ΜΕΓΑΛΟ. Bitter, ένας πλούσιος επιχειρηματίας του Χάρτφορντ. Αυτή η περιοχή του Granby ήταν ένα από τα αγαπημένα της ελίτ του Χάρτφορντ για ένα μέρος στο "καλοκαίρι" στις αρχές του 20ου αιώνα. Το εξοχικό ήταν το μέρος όπου έμεινε το οικιακό προσωπικό, όταν η οικογένεια έμενε στο North Granby. Με υψόμετρο 970, το σπίτι είχε κάποτε θέα στο Χάρτφορντ. Σήμερα, μετά από την αύξηση των δέντρων, οι απόψεις παραμένουν σε απόσταση μόλις λεπτού και τα δροσερά αεράκια παραμένουν!

Η Dawn και ο Ken ανανέωσαν το εσωτερικό με τα λειαντικά δάπεδα "κολοκύθας πεύκου" και τους ζεστούς, διακοσμητικούς τόνους τοίχων. Υπάρχει πάνω από 1000 κατοικημένους χώρους. Τα μπανιέρες είναι αυθεντικά από τη δεκαετία του '30 και το τεράστιο πέτρινο τζάκι έχει κορμοτεμάχια με φυσικό αέριο για ζεστές χειμωνιάτικες νύχτες. Ο μεγάλος μεγάλος χώρος του πρώτου ορόφου διαθέτει επίσης μια μικρή υπηρεσία καφέ με ψυγείο Frigidaire του 1935 γεμάτο με κρύα ποτά.

Τα υπνοδωμάτια του δεύτερου ορόφου είναι ευρύχωρα και πολύ άνετα. Το σπίτι έχει μια Αγγλική εξοχική κατοικία να αισθάνεται με όλες τις έπιπλα που παρέχονται από τη ζωγραφική επιχείρηση έπιπλα της Dawn: Ένα κορίτσι με ένα πινέλο. Τα κουτιά λουλουδιών κοσμούν πολλά παράθυρα που βλέπουν ένα βότανο και έναν κήπο με λουλούδια. Το ακίνητο είναι προσβάσιμο από αυθεντικούς πεζόδρομους και οδηγεί στην ιδιωτική είσοδο.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν ολόκληρο το κτίριο, με εξαίρεση τους χώρους γκαράζ για προσωπική τους χρήση. Ένα ιδιωτικό εξωτερικό αίθριο βρίσκεται έξω από την πίσω πόρτα με παλιές καρέκλες μοτέλ, πάγκους και τζάκι.

Οι παροχές περιλαμβάνουν φρεσκομασμένα μαλακά βαμβακερά κλινοσκεπάσματα και πετσέτες, μπουρνούζια, υποαλλεργικά ή χνουδωτά μαξιλάρια, άνετους καναπέδες και καρέκλες, άνετα χαλιά και χαλιά. Το ντουλάπι λινό έχει μια άφθονη προσφορά σαπουνιών bar, σαμπουάν, στεγνωτήρα μαλλιών και κουτί πρώτων βοηθειών.

Οι χώροι προσφέρονται με παλαιά έργα τέχνης, καθρέφτες, ρολόγια και λαϊκή τέχνη. Προσφέρουμε μια ήσυχη, χαλαρωτική εμπειρία χωρίς τηλεόραση, με παλιά βιβλία, παλιά περιοδικά και παιχνίδια για να απολαύσετε έναν ιδιαίτερο χρόνο με φίλους ή αγαπημένους σας. Εξαιρετική ασύρματη υπηρεσία για να κρατάτε τις καρτέλες στον κόσμο αν χρειαστεί.

Η υπηρεσία καφέ παρέχει φούρνο τοστιέρα, μηχανή εσπρέσο, γαλλικό Τύπο και καφετιέρα Keurig με φρέσκια κρέμα και βιολογική ζάχαρη.

Στόχος μας είναι να σας χαιρετίσουμε και στη συνέχεια να σας αφήσουμε να απολαύσετε το εξοχικό σπίτι και όλες τις περιβάλλουσες ανέσεις και την ομορφιά στον ελεύθερο χρόνο σας. Ζούμε στο κυρίως σπίτι, ώστε να είμαστε πάντα διαθέσιμοι με κείμενο ή κινητό τηλέφωνο.

Τα κρεβάτια είναι μεγέθους βασιλιάδων και κανονικού μεγέθους. Το υπνοδωμάτιο στο νότο προσφέρει αντίκες διπλό. Παρέχουμε έναν πλήρη κατάλογο πληροφοριών έκτακτης ανάγκης στην απίθανη περίπτωση που θα την χρειαστείτε.

Το εξωτερικό αίθριο από την πίσω πόρτα καλύπτεται από τέντα και έχει ηλιακό φλας. Η πυρκαγιά κάνει μεγάλες φωτιές για το ψήσιμο ζεστών σκύλων και την παρασκευή του S'Mores.

Το Granby είναι μια μικρή, προαστιακή κοινότητα του Χάρτφορντ με τους τόνους των κοντινών καταλυμάτων και βρίσκεται σε μια περιοχή γνωστή για τις γαλακτοπαραγωγικές εκμεταλλεύσεις, τα ιππικά κέντρα, τα οπωροφόρα δέντρα και τα οινοποιεία της φάρμας. Η όμορφη κοινότητα μας προσφέρει επίσης εκθεσιακά καταστήματα αυτοεξυπηρέτησης, , γκαλερί τέχνης, βιβλιοθήκες χωρών καθώς και εστιατόρια βραδινού γκουρμέ.
Το Windy Top Cottage βρίσκεται σε μια περιοχή με εκπληκτική θέα στη Μασαχουσέτη (περπατήστε λίγο περισσότερο από μισό μίλι από το καταπληκτικό ακίνητο Mary Edwards) και 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από τους καλύτερους καταρράκτες στο Κοννέκτικατ! Είμαστε περιτριγυρισμένοι από χιλιάδες στρέμματα μονοπατιών πεζοπορίας / περιπάτου, καταφυγίου και αρκετών κρατικών δασών. Ο δρόμος μας έχει τεράστιες παλιές βελανιδιές με καταπληκτικούς παλιούς πέτρινους τοίχους και είναι ένα τοπικό φαβορί για τζόκινγκ και περπάτημα. Ζητήστε μας να σας στείλουμε το "Οδηγό πεζοπορίας Granby" ....
Το Κοννέκτικατ φιλοξενεί πολλές ιστορικές καλυμμένες γέφυρες, καταρράκτες και μερικές πόλεις-φάντασμα. Δείτε τον τοπικό οδηγό για περισσότερες λεπτομέρειες.

Κάντε κράτηση σε αυτό το εξοχικό σπίτι 2 υπνοδωματίων στο North Granby σήμερα! Συνολικά 4 άτομα μπορούν να κοιμηθούν εδώ άνετα.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν κλιματισμό, χώρο στάθμευσης και πρόσβαση στο διαδίκτυο, μεταξύ άλλων ανέσεων που προσφέρει αυτή η ενοικίαση.


Διαχειριστής καταλύματος

Ken Kuhl
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Must have verified e.mail address. Must have verified phone number.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Νορθ Γκράνμπι

Αυτό το κατάλυμα (ξενώνας, Νορθ Γκράνμπι) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Παλιά Φυλακή και Ορυχείο Χαλκού New-Gate και Μουσείο Phelps Tavern Museum, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή σε μέρη όπως: Οινοποιείο Lost Acres Vineyard και Πάρκο Talcott Mountain State Park. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Φάρμα Flamig Farm και Rosedale Farms & Vineyards. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
North Granby, CT

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Γουίντσορ Λοκς: 26 λεπτά οδικώς
  • Χάρτφορντ, Κονέκτικατ (BDL-Διεθνές Αεροδρόμιο Bradley): 21 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Red Riding Hood's Basket - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Blossoming Acres Putnam Farm - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Gran-Val Farm - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • New England Pizza & Restaurants - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 63 από 68 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 68 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 2 από 68 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 68 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 68 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Cathleen B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A wonderful weekend of R&R
We enjoyed a much needed weekend of R&R at Windy Top. It is wonderfully quiet and so enjoyable to brew some tea, read & sit by the fire. Thoughtful touches throughout the cottage make it the perfect spot for a relaxing, cozy, getaway!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Kimberly J., Boston, MA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Hosts Thought of Every Detail
This was the perfect one-night getaway for two busy moms. The decor was cozy and inviting, and the fireplace and remote-controlled candles gave the cottage a wonderful ambiance. The beds we comfortable too. Having a refrigerator and some appliances was very handy despite there being no kitchen. We will definitely be back!
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Laura R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Absolutely magical stay at Windy Top
Beautiful, timeless, tranquil, restorative, and cozy. A magnificent time at this beautiful, historic cottage!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Brittany S., Helsinki Finland

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect Getaway
Such an incredible VRBO. The place was immaculate. The beds exceptional and the retreat was such a delight. Great food close by, with an incredible atmosphere.
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Sara H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Best VRBO Experience to date!
Windy top cottage was the perfect destination for our girls trip / birthday weekend. We had such an amazing time enjoying the quiet mornings outside, disconnected evenings in the cottage, and the beautiful town of Granby and surrounding areas. The cottage is even cuter than the pictures show (which is already so cute and what drew us in in the first place). There was even a welcome sign with our names on it when we arrived! It is obvious that so much time, thought and love went into creating this beautiful space and the details have not gone unnoticed. From the amazing room service offered, to the most extensive collection of bathroom essentials and local recommendations, Windy top surpassed our expectations and was our favorite stay to date. If you are a fan of high tea you cannot miss Dawn’s beautifully curated “picnic lunch for 2”. It was prepared and ready for us as soon as we arrived with the most gorgeous table setting and she so graciously clears everything away so quickly we barely knew she was there, it was like magic! Thank you so much to Dawn and Ken who made us feel so welcome from the second we arrived to the minute we left. If you’re thinking about booking windy top cottage let this be your push to just do it!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Ken Kuhl

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Dawn and I are an "empty nest" couple with a love for hospitality. We currently own an older Cape Cod home in North Granby, Connecticut. The property includes our stone guest house with 2 bedrooms, a bath and a living room with a massive stone fireplace. Dawn has a furniture restoration business and Ken has been in real estate sales for over 40 years. We love country antiques and decorating with a vintage style. Ken is involved with the local historical society and has served on the town Economic Development Commission for over 10 years. Please see our Guidebook for many ideas of what you can do when you stay with us.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Granby is a beautiful quiet New England town to relax, unplug and revive your life. Our property will fulfill all the reason folks need a little get a way! Located in an area with breathtaking views of Massachusetts (walk just a little more than a half mile to the amazing Mary Edwards Property), this area Connecticut is known for its working dairy farms, apple orchards, farm wineries and is a horse loving community. Our beautiful community also offers self-serve farm stands, homemade ice cream stores, country libraries as well as upscale evening dining and art galleries.
Windy Top is in the heart of Connecticut's best private boarding schools. 7 of the top schools in Connecticut are located within 20 miles of the cottage. These schools include... Ethel Walker and Westminster Schools in Simsbury; Suffield Academy and Loomis-Chaffee Schools; Miss Porter's in Farmington, Kingswood-Oxford in West Hartford and Avon Old Farms School in Avon, Connecticut.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Our cottage is a rare opportunity to stay in European style stone guest house for a special event or just a romantic getaway!
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων