Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία

Θέα στη Θάλασσα Παίξτε Ιδιωτική πισίνα μπροστά στον ωκεανό και φυσική πισίνα Tide Bay

Θέα στη Θάλασσα Παίξτε Ιδιωτική πισίνα μπροστά στον ωκεανό και φυσική πισίνα Tide Bay

Συλλογή φωτογραφιών για Private Gated Ocean Front Villa Pool&Tide Pool Cane Bay Beach Wifi Wedding Venue

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Πισίνα
Παραλία
Εξωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Θέα στη Θάλασσα Παίξτε Ιδιωτική πισίνα μπροστά στον ωκεανό και φυσική πισίνα Tide Bay

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
5 υπνοδωμάτια5+ μπάνιαΓια 14 άτομα557 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Παρέχεται πρωινόΠαρέχεται πρωινόΠαρέχεται πρωινό
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Christiansted, St. Croix Island
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚόλπος Cane Bay6 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Cane Bay Beach11 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΦυσικές Πισίνες Annaly Bay Hike and Tidal Pools6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΚρίστιανστεντ (STX-Henry E. Rohlsen)18 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

5 υπνοδωμάτια (για 14 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι και 1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 5

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 6

1 King Κρεβάτι

5 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Bathtub or shower · Toilet

Μπάνιο 3

Toilet · Shower only

Μπάνιο 4

Bathtub or shower · Toilet

Μπάνιο 5

Toilet · Shower only

Μπάνιο 6

Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Θέα στη Θάλασσα Παίξτε Ιδιωτική πισίνα μπροστά στον ωκεανό και φυσική πισίνα Tide Bay

Απολαύστε την ηρεμία και τις διακοπές Ultimate Caribbean σε αυτή την καταπληκτική βίλα 6000 τετραγωνικών ποδιών δίπλα στο ωκεανό με την καλύτερη θέα στο St Croix! Αυτό το πανέμορφο νησί είναι μέρος του Ηνωμένου Βασιλείου, ώστε να μην απαιτείται διαβατήριο για να ταξιδέψετε σε αυτόν τον ασφαλή προορισμό. Η αγγλική είναι η προφορική γλώσσα και το δολάριο ΗΠΑ είναι το νόμισμα.

Ο στόχος μου είναι να κάνετε την επίσκεψή σας χωρίς άγχος από τη στιγμή που το αεροπλάνο σας προσγειώνεται! Θα σας χαιρετίσουμε στο αεροδρόμιο από τον κ. Phillip διαχειριστής ακινήτων μας. Θα σας συνοδεύσει πίσω στο Sea View Play και θα σας δώσει μια περιήγηση στο σπίτι μου. Ο Phillip είναι επίσης ένας πλούτος γνώσης και ποιες δραστηριότητες πηγαίνουν στο St Croix κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Το Sea View Play βρίσκεται στην ήσυχη περιοχή North Shore και βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία μεταξύ του Christiansted και του Frederiksted. Οι επισκέπτες θα βρουν επίσης πολλά απίστευτα εστιατόρια και μπαρ, από τα οποία όλα βρίσκονται σε απόσταση λίγων μιλίων από το Sea View Play. Συνιστώ ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε το τείχος, AVA, Rowdy Joes, Flyers, τρώτε στο Cane Bay και Sylvies.

Το St Croix προσφέρει μερικές από τις καλύτερες καταδύσεις στον κόσμο. Η παγκοσμίως γνωστή παραλία Cane Bay βρίσκεται 1/2 μιλίων δυτικά της βίλας μου. Είναι το μοναδικό νησί της Καραϊβικής όπου μπορείτε να βουτήξετε έναν τοίχο, έναν ύφαλο, ένα ναυάγιο και ένα Pier από το ίδιο νησί. Επιλέξτε από 34 εκπληκτικές παραλίες για να απολαύσετε κολύμβηση με αναπνευστήρα, καταδύσεις ή απλά να χαλαρώσετε στον ήχο του ωκεανού. Το Sea View Play είναι εξοπλισμένο με εργαλεία αναπνευστήρα, καρέκλες παραλίας, ψυγεία, beachwells, παιχνίδια άμμου και πολλά παιχνίδια για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Η βίλα είναι ιδανική για ειδικές εκδηλώσεις: γάμους, οικογενειακές συγκεντρώσεις, ειδικά γενέθλια, επαγγελματικές συναντήσεις, εταιρικές ανακλήσεις ή ρομαντικές αποδράσεις. Είμαι υπερήφανος που ανακοινώνω ότι τώρα εργαζόμαστε με τον διοργανωτή διοργάνωσης εκδηλώσεων Corinne Farinola και την ομάδα της στο STX Weddings που ειδικεύεται στη δημιουργία έκτακτων περιστάσεων. Με περισσότερα από δέκα χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία, η Corinne παρέχει την απαιτούμενη τεχνογνωσία για να κάνει την όνειρο σας πραγματικότητα. Προσφέροντας μια σειρά από υπηρεσίες από οικεία υποθέσεις έως μεγάλους ειδικούς γάμους. Δεν έχει σημασία γιατί έρχεστε, ο χρόνος σας στο Sea View Play δαπανάται για ένα διάλειμμα από τον υπόλοιπο κόσμο και απολαμβάνετε τη ζωή σας!

Μπορείτε επίσης να δείτε περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο από το Sea View Play στο Youtube, seaviewplay. net, ή η σελίδα μας Sea View Play στο Facebook. Όπου οι επισκέπτες προσπαθούν να βγάλουν το ένα το άλλο, μοιράζονται τις όμορφες εικόνες τους από το τοπίο του νησιού, τα ουράνια τόξα, τις ανατολές και τα ηλιοβασιλέματα. Οι επισκέπτες είναι επίσης σε θέση να ανακαλύψουν ποιες δραστηριότητες πηγαίνουν στο νησί πριν από την άφιξή τους στο GotoStCroix. com.

Τοποθετημένο στην άκρη της θάλασσας της Καραϊβικής, το Sea View Play χτίστηκε το 2000 ως ιδιωτικό τροπικό καταφύγιο από τους ιδιοκτήτες ενός φημισμένου Resort and Spa. Κάθε δωμάτιο σε αυτό το σπίτι των 6.000 τετραγωνικών ποδιών αντιμετωπίζει τον Ωκεανό. Δεδομένου ότι το σπίτι έχει θέα Βόρεια και έχει θέα 180 μοιρών, μπορείτε να δείτε τόσο Amazing ανατολές και ηλιοβασιλέματα. Βρισκόμαστε στην «ακτή του ουράνιου τόξου» και τα ουράνια τόξα είναι φανταστικά.

Αυτή η υπέροχη εξοχική βίλα έχει έκταση πάνω από 6.000 τετραγωνικά πόδια για να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε. Αυτή η εκπληκτική βίλα βρίσκεται σε 1. 3 στρέμματα όμορφα διαμορφωμένο ωκεανό μπροστά μέρος που φιλοξένησε πολλές ειδικές εκδηλώσεις (γάμους, επετείους, γενέθλια και αργίες). Αυτή η αποκλειστική και πολύ ιδιωτική βίλα κατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας ένα καινοτόμο σύστημα που ονομάζεται InSteel. Αυτή η επαναστατική κατασκευή που χρησιμοποιεί πολυουρεθάνη που καλύπτεται από χάλυβα και που στη συνέχεια είναι βαριά επικαλυμμένη με σκυρόδεμα υψηλής συμπίεσης παρέχει την απόλυτη προστασία από τα στοιχεία. Η βίλα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 16 άτομα όταν χρησιμοποιούν τους δύο καναπέδες. Τη νύχτα χαλαρώνετε για να κοιμηθείτε με τον υπέροχο ήχο των κυμάτων.

Σε κάθε άκρο της κύριας κατοικίας υπάρχει μία σουίτα Master Bedroom, η καθεμία με ιδιωτικό μπάνιο. Δύο επιπλέον μεγάλα υπνοδωμάτια με θέα στον ωκεανό και ξεχωριστά μπάνια βρίσκονται στο μέσο της κατοικίας. Κάθε σουίτα Master έχει δικό του καθιστικό και τραπεζαρία με πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες. Δεν χρειάζεται να πακετάρετε όταν παραμείνετε στο Sea View Play. Το κυρίως σπίτι διαθέτει επίσης πλυντήριο που διαθέτει πλυντήριο και στεγνωτήριο για τη χρήση και την ευκολία σας.

Εκτός από το Main House, υπάρχει ένα ξεχωριστό ιδιωτικό εξοχικό σπίτι με μεγάλο υπνοδωμάτιο, ιδιωτικό μπάνιο (με μπανιέρα και ντους), σαλόνι. Η μεγάλη πλακόστρωτη γέφυρα που είναι εξοπλισμένη με μια ανοξείδωτη σχάρα Steele και τραπέζια για χαλάρωση. Υπάρχει επίσης ένα πλήρως εξοπλισμένο δωμάτιο πλυντηρίων που διαθέτει πλυντήριο και στεγνωτήριο για τη χρήση και την ευκολία σας. Το εξοχικό σπίτι είναι επίσης διαθέσιμο για κρατήσεις κατόπιν εγκεκριμένου αιτήματος από τον ιδιοκτήτη.

Μια πισίνα γλυκού νερού και ένα μεγάλο κατάστρωμα βρίσκονται ακριβώς έξω από το μεγάλο αίθριο 30'x 60 '. Το κατάστρωμα της θάλασσας έχει μια πέργκολα για να σας προστατεύσει από τον ήλιο, ένα μπαρ για να χαλαρώσετε και μια υπαίθρια κουζίνα για να κάνετε υπέροχα πρωινά, γεύματα και ρομαντικά δείπνα κάτω από τα αστέρια. Για όσους απολαμβάνουν το μαγείρεμα, η εξωτερική κουζίνα είναι πλήρης, με άφθονο χώρο για τον πάγκο, υπαίθριο μπάρμπεκιου, νεροχύτη και ψυγείο.

Το ευρύχωρο Μεγάλο Δωμάτιο είναι η υπερηφάνεια της Βίλας, με ψηλές θολωτές οροφές στην παλιά παράδοση φυτείας που καλύπτουν τον τεράστιο κοινόχρηστο χώρο με θολωτές οροφές, ένα εσωτερικό αίθριο γεμάτο με φυτείες και φυσικά την πιο εκπληκτική θέα στην Καραϊβική. Οι βιβλιοθήκες είναι πλήρως εξοπλισμένες με μια ποικιλία από ανάγνωση για την ευχαρίστησή σας.

Το Μεγάλο Δωμάτιο είναι ο ιδανικός χώρος για γάμους, εταιρικές εκδρομές και μεγάλες οικογένειες ή μέρη για να συγκεντρωθούν. Δουλεύουμε άμεσα με την Corinne Farinola και την ομάδα της στο STX Weddings που ειδικεύεται στη δημιουργία έκτακτων περιστάσεων. Οι δύο πλήρεις κουζίνες και το πλυντήριο στο κεντρικό σπίτι προσφέρουν ευελιξία που κανονικά δεν συναντάται σε διακοπές ενοικίασης. Το παραθαλάσσιο μπαλκόνι που περιβάλλει την παραλία του σπιτιού είναι προσβάσιμο από κάθε δωμάτιο.

Ένα σπάνιο χαρακτηριστικό αυτής της θεαματικής ιδιοκτησίας είναι το St. Μοναδική φυσική παλιρροιακή πισίνα του Croix. Αυτή η πισίνα 45'x40 'ανεφοδιάζεται συνεχώς από τα κύματα που σπάζουν ακριβώς έξω από την πισίνα. Η χαλάρωση ή η κολύμβηση σε ένα φως του φεγγαριού είναι μια εμπειρία όπως κανένας άλλος. Τα μικρά τροπικά ψάρια που απολαμβάνουν την πισίνα μαζί σας κάνουν την εμπειρία ακόμα πιο ξεχωριστή. Τα παιδιά προτιμούν να κολυμπούν και να κάνουν αναπνευστήρες στην ασφάλεια της πισίνας.

Το Sea View Play έχει επίσης πανοραμική θέα στο St. Thomas, St. Τον Ιωάννη και τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους Μόλις λίγα λεπτά μακριά βρίσκεται ο κόλπος Cane, με την παραλιακή παραλία του, την καταδύσεις παγκόσμιας κλάσης στο Τείχος και πολλά θαυμάσια καφέ εστιατόρια δίπλα στην παραλία για να διαλέξετε.

Όχι πεντακόσια μέτρα από το μπαλκόνι, βρίσκεται ένα από τα μοναδικά θαύματα της Καραϊβικής: Cane Bay Wall, ο φημισμένος προορισμός των δύτες από όλο τον κόσμο. Το αποτέλεσμα είναι ότι λιγότερο από ένα τέταρτο ενός μιλίου από την ακτή, η θάλασσα βυθίζεται σε βάθος μεγαλύτερο από τρεις χιλιάδες πόδια. Το Τείχος προσφέρει στους αρχάριους και επαγγελματίες δύτες και αναπνευστήρες μία από τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες φυσικής ομορφιάς στον κόσμο.

Η ζωή σου θα πρέπει να είναι!

Διαχειριστής καταλύματος

Rob Bierma
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 27 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις: οικογενειακές συγκεντρώσεις, πάρτι γενεθλίων, γάμοι

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους
Guests are only allowed to reserve Saturday through Saturday stays

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Τα πάρτι και οι εκδηλώσεις (όπως οικογενειακές συγκεντρώσεις, πάρτι γενεθλίων και γάμοι) επιτρέπονται στους χώρους του καταλύματος. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 30
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Κίνγκσχιλ

Αυτό το κατάλυμα (βίλα, Κίνγκσχιλ) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και στην παραλία. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Εθνικό ιστορικό πάρκο Salt River Bay και Φυτεία Little Princess Estate, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Sandy Point και Φυσικό Καταφύγιο Southgate Coastal Reserve. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Christiansted, St. Croix Island

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Κόλπος Cane Bay - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Cane Bay Beach - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Φυσικές Πισίνες Annaly Bay Hike and Tidal Pools - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λέσχη γκολφ Carambola - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Rainbow Beach - 30 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Κρίστιανστεντ (STX-Henry E. Rohlsen): 18 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • La Reine Chicken Shack - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Wendy’s - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Little Caesars - Kmart - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Chocolate BBQ - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 117 από 127 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 8 από 127 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 2 από 127 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 127 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 127 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Molly C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect location
Beautiful, spacious home in the heart of Cane Bay. The location was perfect for exploring both the East and West ends of the island. Plus it was walking distance to multiple restaurants as well as Cane Bay Beach.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2024

10/10 Άριστο

Breena D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect for groups!
Our group was 2 families (4 adults, 3 children under 12). The house is set up perfect for our situation: 5 bedrooms, 5+ baths, 2 kitchen areas, laundry, wrap around deck with sliding doors from each room, large living space with huge couch and dining table. The kids made good use of the pool & toys found in the exercise room. The tide pool was an exciting place to explore and practice snorkeling for the littlest of the kids. The kitchen is fully stocked; loads and loads of pool and beach towels are available; the bedroom AC works so efficiently I found myself almost too cold! We would stay again in a second and hopefully find ourselves back on St Croix soon.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Ideal Family Vacation!
Our vacation and stay at Sea View Play was amazing!! The house is perfect for families, we had plenty of room for our party of nine ranging in age from 10-70! Location is convenient and close to activities, restaurants, beaches, market. The house itself was just perfect for fun, relaxing, and family time! Loved the pool. The tide pool certainly is an amazing bonus! We had the most wonderful time! The host, Rob, was always available for questions and recommendations. Check-in was super easy! Recommend this home without reservation!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Joel B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
SVP
Awesome Property for any size group. Great location! Highly recommend!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Timothy L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great property
Beautiful sunset views and nice cleaning. House. Tide pool is very relaxing.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Rob Bierma

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I always dreamed of owning a home in the Caribbean and after a decade of searching I decided St. Croix was the perfect island for us. We fell in love with the beauty of the island, its people, and its crystal clear water. The diving along the Cane Bay wall is some of the best I have experienced in the Caribbean. I was looking for a house that we could use, enjoy, and someday retire to. I couldn't believe it when I found the perfect home for us in December of 2016. Sea View Play's private location, spectacular views, and private tidal pool sealed the deal.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Location! Location! Location! It was my love of scuba diving that brought me to the island of St Croix. I was excited when I noticed that, Sea View Play, the villa I had admired from the dive boat for years was for sale. This private oceanfront villa located at the edge of the Caribbean Ocean was the perfect home for me.

Sea View Play is located on the quiet North shore, and is centrally located between both Christiansted (8mi) and Frederiksted (7mi). Guests are able to walk to the world famous Cane Bay Beach, and four of our favorite beachside restaurants. Three miles from the villa is the, Robert Trent Jones designed, Carambola golf course and the Carambola Zip Line.

Sea View Play is the only Villa on the island with its own protected 45'x40' natural tidal pool that is perfect for a romantic moonlight swim or for snorkeling with the kids.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Sea View Play was constructed in 2000 as a private tropical retreat and is situated at the edge of the Caribbean. Sea View Play is a magnificent villa located directly on the Caribbean Ocean. Every room in the over 6,000 square foot house has breathtaking views of the Caribbean. Since the house faces North and has 180 degree views, you can see both the sunrises and sunsets. Sea View Play is on the 'rainbow coast' as the rainbows are terrific.

Guests may choose between relaxing in the large naturally formed tidal pool or swimming in the salt water pool.

Just minutes away is Cane Bay, with its palm lined beach, world class diving on the wall, and six incredible casual beach side restaurants to enjoy!

I am proud to announce that we are working with two event planners. Michelle Marquis and Corinne Farinola. They specialize in creating extraordinary occasions. With more than ten years experience in the industry, they provide the expertise needed to make your dream occasion a reality.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων