Ιδιώτης οικοδεσπότης

Συνδυασμός τοπικών και σύγχρονων καταλυμάτων.

Συνδυασμός τοπικών και σύγχρονων καταλυμάτων.

Συλλογή φωτογραφιών για Combination of native and modern accommodation.

Εξωτερικοί χώροι
Πισίνα
Πισίνα
Δωμάτιο
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Συνδυασμός τοπικών και σύγχρονων καταλυμάτων.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Puerto Galera, MIMAROPA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠροβλήτα Sabang2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣάμπανγκ Μπιτς6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛιμάνι Balatero6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπιντές · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Συνδυασμός τοπικών και σύγχρονων καταλυμάτων.

Τοποθετημένο ανάμεσα στην Sabang και την πόλη Puerto Galera, αυτό το ξενοδοχείο προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε αξιοσημείωτους προορισμούς PG, ενώ στο θέρετρο μπορείτε να νοικιάσετε μοτοσυκλέτα. Ο τόπος μας είναι ήσυχος, ήσυχος και μακριά από τα συνωστισμένα μέρη του PG. Ωστόσο, έχει το πλεονέκτημα της σύντομης διαδρομής 5 λεπτών για Sabang για νυχτερινή ζωή και 10 λεπτά με το αυτοκίνητο προς την πόλη Puerto Galera για ψώνια, εκκλησία και άλλες δραστηριότητες. Εξοπλισμένο με πισίνα και εστιατόριο στο χώρο του ξενοδοχείου, το 5 αστέρων αυτό διαμέρισμα διαθέτει 5 λεπτά πρόσβαση στον ωκεανό με τα πόδια για ψάρεμα, βαρκάδα και μαγκρόβια θέα. Η περιοχή του κολύμπι μπορεί να επιτευχθεί με μια μικρή βόλτα με το πλοίο από αυτή την ιδιωτική πρόσβαση επίσης. Μπορούν να οργανωθούν και από αυτήν την περιοχή αμειβόμενες θαλάσσιες δραστηριότητες όπως ψαροντούφεκο στο Coral Garden, τροφοδοσία ψαριών και υποβρύχιο σπήλαιο (3 θαλάσσιες δραστηριότητες που οδηγούνται από ένα μικρό σκάφος), jetski και μπανάνα. Στο άλλο άκρο του θέρετρου, οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την σκάλα μας για άντρες που πηγαίνει στην κορυφή του λόφου για άσκηση ενώ απολαμβάνει υπέροχη θέα στον γύρω ωκεανό και στο βουνό. Ο κεντρικός δρόμος βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το θέρετρο για εύκολη πρόσβαση γύρω από το PG. Το Trike και η μοτοσικλέτα είναι διαθέσιμα όλο το εικοσιτετράωρο. Η παραλία Encenada, μια απομονωμένη παραλία με λευκή άμμο, είναι μόλις 5 λεπτά μακριά από τον κεντρικό δρόμο μπροστά από το θέρετρό μας.

Τα Cabin Rooms είναι εξοπλισμένα με queen size κρεβάτια, κλιματιστικά, τουαλέτα με ζεστό ντους και επίπεδη καλωδιακή τηλεόραση. Αυτό το στούντιο 20 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται ακριβώς μπροστά από την πισίνα και έχει μια βεράντα για να χαλαρώσετε για να απολαύσετε τη θέα στον ωκεανό, στο βουνό και στο νησί San Antonio.

Όλα τα πρωινά γεύματα πρωινού και άλλα μενού γρήγορου φαγητού διατίθενται στο εστιατόριο μας, ο επισκέπτης μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει την κουζίνα του για ένα μικρό επιπλέον ποσό. Παρέχουμε δωρεάν εγκαταστάσεις BBQ. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να παραγγείλουν και να φάνε στη βεράντα του δωματίου τους μπροστά στην πισίνα.

Παρέχεται δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο από το λιμάνι Sabang, οι επισκέπτες πρέπει να επικοινωνήσουν με το θέρετρο για το χρονοδιάγραμμα και τη διευθέτηση του σκάφους. Για μεμονωμένους ταξιδιώτες μπορούμε να οργανώσουμε υπηρεσία μοτοσικλέτας με οδηγό προς White Beach, Talipanan, Virgin Beach, Tamaraw Falls κλπ για ένα προσιτό ποσό. Μπορείτε επίσης να οργανώσετε ομαδικές εκδρομές. Διατίθεται υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο από / προς το αεροδρόμιο κατόπιν αιτήματος (με πληρωμή).

Διαχειριστής καταλύματος

Rogel Datinguinoo
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος

Σχετικά με την περιοχή

Πουέρτο Γκαλέρα

Αυτό το κατάλυμα (θέρετρο, Πουέρτο Γκαλέρα) βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Προβλήτα Sabang και Αποβάθρα του Πουέρτο Γκαλέρα, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Σάμπανγκ Μπιτς και Παραλία Small La Laguna. Οι δραστηριότητες Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση, αυτόνομη κατάδυση και Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με οικολογικές περιηγήσεις κοντά σας.
Χάρτης
Puerto Galera, MIMAROPA

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Εκκλησία Puerto Galera - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Προβλήτα Sabang - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Σάμπανγκ Μπιτς - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λιμάνι Balatero - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Small La Laguna - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Μανίλα (MNL-Διεθνές Αεροδρόμιο Ninoy Aquino): 167 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Puerto Galera Yacht Club - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Not Just Coffee - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Vesuvio's Pizzeria - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Food Trip sa Galera - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Robby's Cafeteria Wine Center - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

Βαθμολογία 10 - Άριστο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια πελατών ακόμη

Γράψτε εσείς το πρώτο σχόλιο για αυτό το κατάλυμα μετά τη διαμονή σας.

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Rogel Datinguinoo

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Happily married and proud father of 2 children. Serves as one of the operation manager in Seashore Beach Resort and participate in its marketing and sales activities. I am also into tour boat business in Puerto Galera. I previously worked in Manila Bulletin Publication in the advertising department.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We believe that our listing provides a different vacation experience as we are strategically located in quiet area but can easily access PG's premier destination. Our surrounding is still untouched while being few meters away from the road. We also have access to the ocean for water activities and an access to the hill top for viewing the island. All of the above for an affordable rate.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Peaceful, quiet, good view, decent amenities while being few minutes away from the areas top attractions.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων