Σπίτι στον προορισμό Duncan, BCΙδιώτης οικοδεσπότης

Στούντιο μπροστά στην παραλία στον κόλπο Maple, λίγα βήματα μακριά από το ιδιωτικό αίθριο της παραλίας σας

Στούντιο μπροστά στην παραλία στον κόλπο Maple, λίγα βήματα μακριά από το ιδιωτικό αίθριο της παραλίας σας

Συλλογή φωτογραφιών για Beach front studio on Maple Bay, steps away to your own private beach patio

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Καθιστικό
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Στούντιο μπροστά στην παραλία στον κόλπο Maple, λίγα βήματα μακριά από το ιδιωτικό αίθριο της παραλίας σας

5 στα 5 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 2 άτομα88 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Απολαύστε την περιοχή

Duncan, BC
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜαρίνα του Μέιπλ Μπέι5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαSaltspring-Μαρίνα51 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΓκαντζ, Βρετανική Κολούμπια (CXH-Βάση Υδροπλάνων Λιμένα του Γκαντζ)51 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜαρίνα Ganges51 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Στούντιο μπροστά στην παραλία στον κόλπο Maple, λίγα βήματα μακριά από το ιδιωτικό αίθριο της παραλίας σας

Ιδιωτική παραλία μπροστά 950 τετραγωνικά πόδια όμορφα διακοσμημένα στούντιο σουίτα, κυριολεκτικά 22 βήματα για την προσωπική αίθριο σας στον ωκεανό στο όμορφο κόλπο Maple, Βρετανική Κολομβία. Αυτή η πλήρως εξοπλισμένη σουίτα με νότιο προσανατολισμό διαθέτει ένα πολυτελές king-size κρεβάτι για έλκηθρο με θέα στον ωκεανό, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με πλυντήριο πιάτων, ψυγείο, σόμπα καθώς και θέα στον ωκεανό από το παράθυρο του κόλπου της κουζίνας. Μια τηλεόραση επίπεδης οθόνης 40 "της Sony με καλωδιακή και PVR, πλήρες μπάνιο, με ντους, νεροχύτη και τουαλέτα, καθώς και πολλές πετσέτες μπάνιου και παραλίας. Νέα πλυντήριο και στεγνωτήριο διαμερισμάτων. Νέο τζάκι προπανίου από χυτοσίδηρο για τις ζεστές νύχτες. Η δική σας ιδιωτική είσοδος με το κατάστρωμα και το Napolean barbeque. Γαλλικές πόρτες που ανοίγουν από την τραπεζαρία στο ιδιωτικό γκαζόν σας με θέα στον ωκεανό. Απολαύστε τα γεύματά σας στον ήχο του νερού που κολλάει στην ακτή κάτω. Kayaks & Paddleboard διαθέσιμα για τη χρήση σας για να εξερευνήσετε την άφθονη άγρια φύση και την ομορφιά του κόλπου Maple, μαρτυρικές σφραγίδες, βίδρες, ερωδιούς, αετοί και φάλαινες (περιστασιακά είμαστε αρκετά τυχεροί για να έχουμε Orcas στο κόλπο). Η μονάδα διαθέτει επίσης αντλία θερμότητας για ήρεμη θέρμανση και ψύξη. Το Maple Mountain είναι ακριβώς έξω από την πίσω πόρτα με αρκετά καλά σημειωμένα μονοπάτια πεζοπορίας, εκθέτοντας υπέροχη θέα στο νησί Salt Spring, Maple και Cowichan Bays, λίμνη Quamichan, και στην απόσταση Victoria και την Ολυμπιακή οροσειρά. Σε κοντινή απόσταση θα βρείτε ένα εξαιρετικό Pub Scotish με θέα στον κόλπο, με τοπικές μπίρες βιοτεχνίας, εξαιρετικό φαγητό και ζωντανή μουσική. Κοντά βρίσκεται και η μαρίνα Maple Bay με εστιατόριο και καφέ, καθώς και η μαρίνα του Poet's Cove. Το Paddle Board και τα ενοικιαζόμενα καγιάκ βρίσκονται ακριβώς στον κόλπο. Η παραλία του Maple Bay είναι πραγματικά μια από τις ωραιότερες στην περιοχή του νότιου νησιού. Πολύ γραφική και ήσυχη γειτονιά με μοναδική γοητεία. Επίσης σε κοντινή απόσταση με τα πόδια υπάρχουν γήπεδα τένις, γήπεδα σφαιριστηρίων και γιόγκα. Το Seaside Casita Maple Bay προσφέρει επίσης onsite Massage Therapy για να συμπληρώσει την εμπειρία των διακοπών σας.

Το όνομα της κοιλάδας Cowichan σημαίνει ζεστό έδαφος. Η κοιλάδα είναι υπερήφανη που έχει τη μεγαλύτερη καλλιεργητική περίοδο οπουδήποτε αλλού στον Καναδά. Η αφθονία των φανταστικών τοπικών φαγητών, των κρασιών, των ζυθοποιών και των τεχνιτών καθιστούν αυτό το σημείο αναγκαστικής διακοπής για να απολαύσετε τις διακοπές σας. Η κοιλάδα είναι το σπίτι σε πολλά οινοποιεία, μια ολόκληρη μέρα μπορεί να δαπανηθεί ταξιδεύουν στην περιοχή που δοκιμάζει γευσιγνωσία κρασιού. Κάθε Σάββατο, η υπαίθρια αγορά Duncan αντλεί ανθρώπους από όλο το νησί και από το εξωτερικό. Η ανοιξιάτικη αγορά του Σαββάτου το Σάββατο είναι επίσης σε μικρή απόσταση με το φέρι. Το West Farm Tea Farm είναι το μόνο μέρος στον Καναδά που καλλιεργεί τα δικά του τοπικά τσάγια, με καφέ και περιηγήσεις στην περιοχή. Το Merrydale Cidery μεγαλώνει και παράγει τα δικά του μηλίτες και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για μεσημεριανό γεύμα και ένα πικνίκ για τους λόγους. Το αγρόκτημα του κόλπου της Γένοβας, μόλις 5χλμ. Μακριά, έχει βραδιά πίτσας την Τετάρτη το βράδυ, με υπαίθριο φούρνο πίτσας και μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε. Τα αγροκτήματα Glenora είναι ένα ακόμη από τα βιολογικά αγροκτήματα της κοιλάδας, για να τροφοδοτούν τα εστιατόρια. Προβλέψτε να δείτε τις παλέτες των εγχώριων ντομάτες, ενώ κοντά σε ένα εξωτερικό καζάνι βράζει με φρέσκες σπιτικές ντοματικές σούπες και σάλτσα ζυμαρικών. Ορισμένες από τις γύρω περιοχές προσφέρουν μονοπάτια πεζοπορίας, ποδηλασίας και πεζοπορίας. Δύο λίμνες γλυκού νερού, Shawnigan και Cowichan είναι οι ιδανικοί τόποι για δραστηριότητες γλυκού νερού. Οι ποταμοί Koksilah και Cowichan ρέουν μέσω της κοιλάδας ,; Το φθινόπωρο το τρέξιμο του σολομού φέρνει τους φαλακρούς αετούς στον πολλαπλασιασμό. Και τα δύο αυτά ποτάμια στα καλοκαίρια είναι θαυμάσια μέρη για να κολυμπήσετε, να δροσιστείτε και να απολαύσετε. Οι περιηγήσεις παρακολούθησης φαλαινών, οι ναυλωτές ψαρέματος βρίσκονται όλα κοντά στο κόλπο Cowichan. Τα καταστήματα, τα παλαιά αντικείμενα, το γκολφ, η παρακολούθηση πτηνών, τα μουσεία, τα στούντιο τέχνης, τα εστιατόρια και οι θερμά φιλικοί άνθρωποι είναι μόνο μερικά από τα άλλα αξιοθέατα που έχει να προσφέρει η κοιλάδα Cowichan και ο κόλπος του Maple.

Διαχειριστής καταλύματος

John Nichols
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Γυμναστήριο
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Κρόφτον

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Νόρθ Καουίκαν) βρίσκεται στην παραλία. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Μουσείο Χεριού του Ανθρώπου και Cowichan Native Village, ενώ στα αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Οι Raptors και Υδάτινο Κέντρο Κόουιτσαν. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Φάρμα Τσαγιού Teafarm και Ναυτικός Όμιλος Cowichan Wooden Boat Society. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Μουσείο Χεριού του Ανθρώπου - 16 λεπτά με τα πόδια
  • Μαρίνα του Μέιπλ Μπέι - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Saltspring-Μαρίνα - 51 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μαρίνα Ganges - 51 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Salt Spring Island-Κέντρο Επισκεπτών - 51 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Μέιπλ Μπέι, Βρετανική Κολούμπια (YAQ-Βάση Υδροπλάνων του Μέιπλ Μπέι): 4 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Original Joe's - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Tim Hortons - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Tim Hortons - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Crofton Foods - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

5

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 59 από 65 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 6 από 65 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 65 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 65 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 65 σχόλια πελατών" "

5/5

Καθαριότητα

5/5

Παροχές

5/5

Check-in

5/5

Επικοινωνία

5/5

Τοποθεσία

4,9/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Darrel F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Rejuvenating Stay
The property was perfect for us. Amazing views!! Everything you could need for supplies. Very friendly and accommodating hosts. We needed a rejuvenating 2 week stay and we got just that. Can't think of anything that would have made it better.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

5/5 Άριστο

Tracy P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A Lovely Spot
This spacious unit has everything you need. The view is spectacular. It is clean, quiet, and fully equipped. Take note that you really do need a car here unless you plan on just spending your time gazing at the view.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

5/5 Άριστο

David G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Seaside Tranquility
My wife and I had a wonderful and relaxing time in the Seaside Casita during a week in September. The studio was well equipped and very comfortable, and the reinvigorating view of Maple Bay was stellar. We enjoyed spending time at the water’s edge, only a dozen or so steps down from the studio. Two sea kayaks were available for our use to explore the coastline around the bay. The location was close to hiking, pubs, wineries, and restaurants. John and Patricia were incredible hosts who were always available to answer any questions, and handled the one unexpected hiccup (a hot water tank replacement) very professionally. We look forward to returning next summer.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

5/5 Άριστο

Jeri T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful seaside oasis!!
This is a little piece of Heaven! I spend most of my time sitting by the sea and taking in the salty air, watching sea lions and even whales swim by. I enjoyed kayaking and an evening at the nearly pub. John is an excellent host, very helpful and responsive! I would definitely return and recommend it whole heartedly! This seaside casita is nestled in a wonderful quiet, friendly neighbourhood and perfect place for some solitude and to rejuvenate.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

5/5 Άριστο

Ian M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Ocean Front Parricide
We were welcomed by the host upon arrival, gave us a tour of the place and he let us know of things to see and do while we were there. During our 6 days there the hosts gave us full privacy but were there if needed. The ocean view and seating area on the ocean edge was breathtaking. I miss it already. What a hidden slice of paradise. If you go, keep a close eye out for the ocean creatures. The seals were very playful and the crabs were fun to watch at high tide. There is really good ocean side restraints close by. One is walking distance, and the other 2 are a few min drive away and the food is really good at all of them. Duncan shopping center is only a 10 to 15 min drive as well. It has everything you need there. The wife and I were blown away every morning we woke up overlooking the ocean and the bed is so comfortable you almost don't want to get out of it. The cabin is well equipped with everything you need besides the food you will want to bring. I can't wait to stay again. Thank you to the hosts John and Patricia. Thanks, Ian and Leanne
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από John Nichols

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
John is a Toronto native, who enjoyed racing sailboats and playing squash in his youth. After spending much of his professional career in Vancouver John now enjoys the slower pace and beautiful lifestyle of Maple Bay and the Cowichan Valley working from home and sailing. There is always someone to greet guests and ensure they have all that they need for their stay.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

This studio suite offers ocean views from the walkout portion of a single-family oceanfront home. The property is situated directly beside seldom-used unsuspecting beach access on a quiet residential street.

Very quaint and quiet neighborhood with a unique charm. Walk around the corner to an excellent Scottish Pub overlooking the bay, boasting local craft beers, great food, and live music. Maple Mountain is right out the back door with several well-marked hiking trails, exposing magnificent vistas of Salt Spring Island, Maple and Cowichan Bays, Quamichan lake, and in the distance Victoria and the Olympic Mountain range. Maple Bay beach is truly one of the nicest in the south island area.

The lifestyle here and the location are idyllic with award-winning vineyards, popular markets, a variety of restaurants, local artisans and studios, hiking and biking trails, tennis courts and pickleball courts all at your doorstep. If you are wanting a quick trip to the mainland there are daily floatplanes departures, you'll be in downtown Vancouver or near the International Airport within the hour.

The Cowichan Valley means warm lands with one of the highest median temperatures in Canada. The valley is proud to have the longest growing season of anywhere else in Canada.
Each Saturday year-round, the Duncan outdoor market draws people from all over the island and abroad. Salt Spring Saturday market is also just a short ferry ride away. Westholme Tea Farm is the only place in Canada growing its own local teas, with a teahouse and site tours. Merridale Cidery grows and produces its own ciders and is an excellent place for lunch and a picnic on the grounds. Genoa Bay Cafe's is only one of the local restaurant gems in the area. Alderlea farms is another of the valley's organic farm to table restaurants with its famous wood-fired outdoor pizza.



Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

With your own private entrance and deck, you can enjoy BBQing on the Napolean barbeque. French doors open off the dining area onto your private lawn overlooking the ocean where you can hear the water lapping onto the shore below.

Grab the kayaks or paddleboard provided from the lower patio and enjoy exploring the beachside. Witness seals, otters, herons, eagles, and occasionally Orcas whales in the peaceful bay located across from Salt Spring Island. Kick back next to the fire on the private waterfront patio with a book or watch boats big and small as they come and go from nearby Maple Bay and Poet's Cove marinas.



Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες