Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Casa Portofino - Πολυτελής βίλα με θέα στον ωκεανό

Casa Portofino - Πολυτελής βίλα με θέα στον ωκεανό

Συλλογή φωτογραφιών για Casa Portofino - Luxury Villa with Ocean View

Εξωτερικοί χώροι
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Εσωτερικοί χώροι
Γεύματα
Γεύματα

Επισκόπηση καταλύματος Casa Portofino - Πολυτελής βίλα με θέα στον ωκεανό

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
4 υπνοδωμάτια4+ μπάνιαΓια 8 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Cabo San Lucas, B.C.S.
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓήπεδο γκολφ Cabo del Sol Golf1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Santa Maria7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Medano11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΔιεθνές Αεροδρόμιο Los Cabos (SJD), Σαν Χοσέ ντελ Κάμπο, Μπάχα Καλιφόρνια Σουρ34 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 Queen Κρεβάτι

4 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα

Μπάνιο 3

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 4

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 5

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Casa Portofino - Πολυτελής βίλα με θέα στον ωκεανό

Καλωσορίσατε στον παράδεισο! Αυτή η πολυτελής βίλα έχει θέα στη Θάλασσα του Cortez και βρίσκεται στην 1η πλωτή οδό του Jack Nicklaus σχεδιασμένο Ocean Course στην αποκλειστική περιφραγμένη κοινότητα του Cabo Del Sol - σε βολική τοποθεσία 10 λεπτά έξω από το Cabo San Lucas προς το San Jose Del Cabo. Αυτή η 4 υπνοδωμάτιο 4 υπνοδωματίων 5 προσφέρει εκπληκτική θέα και είναι ιδανικό για οικογένειες, φίλους, ζευγάρια που ταξιδεύουν μαζί και ρομαντικές αποδράσεις.

Τα δύο ευρύχωρα master υπνοδωμάτια του Casa Portofino διαθέτουν συρόμενες γυάλινες πόρτες με άμεση πρόσβαση στην πισίνα. Δύο άλλα άνετα δωμάτια παρέχουν αρκετό χώρο για όλους να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τον εαυτό τους. Η εξωτερική πισίνα, το υδρομασάζ και το palapa με μπάρμπεκιου είναι ιδανικά για να απολαύσετε το όμορφο ύπαιθρο. Γυρίστε μέχρι την αυλή του τελευταίου ορόφου για να απολαύσετε το εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα πάνω από τον ωκεανό. Αυτή είναι η τέλεια όαση για να απολαύσετε όλα όσα έχει να προσφέρει το Cabo ή να μείνει και να χαλαρώσετε στην ιδιωτική σου πολυτελή βίλα.


Το Cabo Del Sol είναι μια αποκλειστική περιφραγμένη κοινότητα που βρίσκεται ανάμεσα στο Σαν Χοσέ και το Cabo San Lucas, σε κοντινή απόσταση 30 λεπτών από το αεροδρόμιο ή με λεωφορείο (17 δολάρια ανά άτομο, 90 λεωφορεία). Ένα αυτοκίνητο ενοικίασης είναι περίπου 30 δολάρια την ημέρα, δεδομένου ότι Cabo del Sol είναι μεταξύ San Jose και Cabo San Lucas μπορεί να θέλετε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο, τείνει να είναι το πιο βολικό. Το σπίτι έχει 4 υπνοδωμάτια όλα με king size κρεβάτια και τα δικά τους μπάνια, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, πισίνα, spa, palapa με γκριλ αερίου. Η υπόθεση Portofino βρίσκεται στην πρώτη τρύπα ενός από τα δύο γήπεδα γκολφ παγκόσμιας κλάσης.

Το Los Cabos είναι ένας από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς στο Μεξικό. Το όνομα Los Cabos αναφέρεται στις πόλεις Cabo San Lucas και San Jose del Cabo στη χερσόνησο Baja της Καλιφόρνιας. Το Cabo San Lucas βρίσκεται ακριβώς στην άκρη της χερσονήσου και το San Jose del Cabo απέχει περίπου 30χλμ. Ανατολικά. Οι πόλεις περιτριγυρίζονται από επιδόρπιο, βουνά και όμορφη ακτογραμμή.


Los Cabos Μεξικό έχει μια αριστοκρατική ατμόσφαιρα, με θέρετρα παγκόσμιας κλάσης, και μερικά από τα καλύτερα γήπεδα γκολφ στον κόσμο. Κοντά στα θέρετρα μπορείτε να βρείτε τις μεξικάνικες πόλεις που προσφέρουν τη γοητεία τους στον τόπο. Το Los Cabos είναι γνωστό ως ο προτιμώμενος προορισμός των διασημοτήτων του Χόλιγουντ λόγω της σχετικής εγγύτητάς του με την Καλιφόρνια. Πολλοί από αυτούς διαθέτουν πολυτελείς βίλες ή διαμερίσματα με θέα στη θάλασσα.

Το San Jose del Cabo πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να έχετε χαλαρές διακοπές. Εάν θέλετε μια πιο δραστήρια νυχτερινή ζωή, θα πρέπει να μείνετε στο Cabo San Lucas. Η περιοχή του θέρετρου στο San Jose del Cabo είναι όμορφη αλλά η θάλασσα είναι τραχύ και μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Κοντά στο Los Cabos υπάρχουν άλλες θεαματικές πόλεις με ωραίες παραλίες: La Paz και Loreto Baja California.

Το κλίμα είναι ζεστό και ηλιόλουστο το μεγαλύτερο μέρος του έτους με χαμηλή υγρασία και χαμηλή ετήσια πτώση βροχής. Οι μέσες κορυφές είναι πολύ άνετες όλο το χρόνο από τη δεκαετία του '70 έως το Fahrenheit της δεκαετίας του '90 (21 έως 32 βαθμούς Κελσίου). Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του χειμώνα, οι νύχτες μπορούν να είναι λίγο πιο δροσερές (κατά μέσο όρο 60 με 65 βαθμούς Φαρενάιτ / 15 έως 18 βαθμούς Κελσίου).

Los Cabos Πράγματα που πρέπει να κάνετε, υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνουμε στο Los Cabos. Εκτός από τις τυπικές δραστηριότητες της παραλίας (jet sky, parasailing, ψαροντούφεκο, καγιάκ), εδώ είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς δραστηριότητες για το Cabo:

Κατάδυση
Υπάρχουν εκατοντάδες θαλάσσια είδη και ένα ιδανικό μέρος για καταδύσεις χάρη στους εντυπωσιακούς υποβρύχιους σχηματισμούς και την υποβρύχια ορατότητα. Τα καλύτερα μέρη είναι το Piedra Pelícano (πελεκάνικο βράχο) και το Dedo de Neptuno (δάκτυλο του Ποσειδώνα), το Las Cuevas (τα σπήλαια), το La Punta (το σημείο) και οι αμμουδιές. Τα τελευταία τέσσερα είναι τα πιο εξελιγμένα για δύτες εμπειριών.

Ο καλύτερος χρόνος για να πάει Καταδύσεις είναι το δεύτερο μέρος του έτους από τον Ιούλιο έως τον Δεκέμβριο όταν η θερμοκρασία του νερού είναι κατά μέσο όρο 26deg C (79 ° F), σε σύγκριση με τους 18 ° C (64 ° F) κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Αθλητική αλιεία, Los Cabos είναι η κορυφαία θέση στο Μεξικό για την αθλητική αλιεία χάρη στην ποικιλία των ειδών. Marlin, peto, snook, τόνου μεταξύ άλλων. Υπάρχει ετήσιο πρωτάθλημα αλιείας μάρλιν τον Οκτώβριο / Νοέμβριο. Μπορείτε να βρείτε εκατοντάδες βάρκες έτοιμες να σας βγάλουν σε ένα αλιευτικό ταξίδι σε όλες τις εποχές με μεγάλη εμπειρία για να κάνετε την περιπέτεια σας διασκεδαστική και ασφαλής.
Γκολφ

Αυτό είναι επίσης το καλύτερο μέρος για γκολφ στο Μεξικό. Τα μαθήματα είναι αποκλειστικά και αγαπημένα των διεθνών παικτών. Η ατμόσφαιρα είναι τέλεια με θέα στον ωκεανό, το επιδόρπιο και τα βουνά. Τα πιο διάσημα μαθήματα είναι: Cabo del Sol και Cabo Real, Palmilla, la Querencia και άλλα σε ξενοδοχειακά συγκροτήματα, όπως το Παλάτι των Μάγια και το Hilton. Τα περισσότερα από αυτά σχεδιάστηκαν από τον Tom Fazio, τον Jack Nicklaus, τον Greg Norman, τον Robert Trent Jones II και τον Tom Weiskopf.

Los Cabos Μεξικάνικο φαγητό και νυχτερινή ζωή, όπως οι περισσότερες πόλεις στην Μεξικάνικη Καλιφόρνια, το Los Cabos προσφέρει ποικιλία όταν πρόκειται για δείπνο. Από το τυπικό γρήγορο φαγητό στο Hard Rock Cafe μέχρι τα τοπικά εστιατόρια δίπλα στη θάλασσα. Προσφέρει επίσης περισσότερα κορυφαία εστιατόρια και μετονομάζεται σεφ από οποιοδήποτε άλλο προορισμό παραλία στο Μεξικό.

Για τη νυχτερινή ζωή θα βρείτε πιο άγρια ​​στο Cabo San Lucas και μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα στο San Jose del Cabo και κατά μήκος του διαδρόμου. Ωστόσο, υπάρχει κάτι για τον καθένα και στα δύο μέρη.



Διαχειριστής καταλύματος

Owner/Manager
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
Must be approved by owner

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: Must be approved by owner
Επιτρέπονται οι διαμονές μεγάλης διάρκειας
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Σχετικά με την περιοχή

Los Cabos

Αυτό το κατάλυμα (βίλα, Los Cabos) βρίσκεται δίπλα σε γήπεδο γκολφ και κοντά στην παραλία. Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Γήπεδο γκολφ Cabo del Sol Golf και Μαρίνα ντελ Ρέι, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Παραλία Santa Maria και Κόλπος Κάμπο Σαν Λούκας. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Κάμπο Σαν Λούκας και Cabo San Lucas Visitor Information Center. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και αυτόνομη κατάδυση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με οικολογικές περιηγήσεις και Ιππασία σε κοντινή απόσταση.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Γήπεδο γκολφ Cabo del Sol Golf - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Παραλία Santa Maria - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Chileno Beach - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Medano - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Βράχος El Arco - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Διεθνές Αεροδρόμιο Los Cabos (SJD), Σαν Χοσέ ντελ Κάμπο, Μπάχα Καλιφόρνια Σουρ: 35 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Lobby Bar - 19 λεπτά με τα πόδια
  • Blu - 9 λεπτά με τα πόδια
  • La Cevichería - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • RosaNegra - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sunset Da Mona Lisa - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 3 από 3 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 3 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 3 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 3 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 3 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Kelli Y.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
May rental
We had a great stay at this house. Thank you!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

10/10 Άριστο

Jamie H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing Vacation Spot
We enjoyed viewing whale spouts from the rooftop patio—bring binoculars! Everything was impeccable. We enjoyed the heated pool and hot tub that would flow over into the pool. The rooms were very comfortable and beautiful. The kitchen had a great view and we enjoyed using the grill, too.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2023

10/10 Άριστο

Eleanor E.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A Perfect Retreat
Our family of four loved our time spent at this wonderful home. The pool and views were lovely and we enjoyed walking around the beautiful Cabo Del Sol developments. The concierge was incredibly helpful too. A+
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2021

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Owner/Manager

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων