Σπίτι στον προορισμό Three Rivers, CAΙδιώτης οικοδεσπότης

Πρόσφατα ανακατασκευασμένο Cottage Cottage Cinnamon!

Πρόσφατα ανακατασκευασμένο Cottage Cottage Cinnamon!

Συλλογή φωτογραφιών για Cinnamon Creek Cottage, Sequoia National Park

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Πρόσφατα ανακατασκευασμένο Cottage Cottage Cinnamon!

10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 6 άτομα98 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

Three Rivers, CA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚέντρο Παιδιών Προσχολικής Ηλικίας Our Place Playground12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕμπορικό Επιμελητήριο Sequoia Foothills20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕίσοδος Εθνικού Δρυμού Sequoia National Parks Ash Mountain Entrance28 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΒισάλια, Καλιφόρνια (VIS-Δημοτικό Αεροδρόμιο της Βισάλια)62 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Bathtub or shower · Bathtub · Toilet

Μπάνιο 2

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Μπανιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Πρόσφατα ανακατασκευασμένο Cottage Cottage Cinnamon!

Το Cinnamon Creek Cottage βρίσκεται πρόσφατα και βρίσκεται στους πρόποδες των βουνών της Σιέρα Νεβάδα, σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από τη νότια είσοδο του Εθνικού Πάρκου Sequoia, σε ιδανική τοποθεσία για το Σαββατοκύριακο ή την εβδομάδα μακρά απόδραση! Αυτό το σπίτι 14 ετών είναι πρόσφατα ανακαινισμένο με τον ταξιδιώτη διακοπών στο μυαλό. Θα κοιμάται άνετα έξι με ένα νέο κρεβάτι βασιλιά κρεβατοκάμαρα, μια νέα βασιλική κρεβατοκάμαρα και έναν νέο καναπέ. Τα μαγειρικά σκεύη κουζίνας και τα σερβίτσια κουζίνας είναι επίσης καινούργια, όπως τα σεντόνια και οι πετσέτες και τα έπιπλα μεγάλου δωματίου. Το σπίτι έχει ενημερωθεί από πάνω προς τα κάτω συμπεριλαμβανομένου ενός φρέσκου στρώματος βαφής. Ο εξωραϊσμός είναι σε εξέλιξη.

Το εξοχικό μας ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά της περιοχής Ranch Three Rivers. Θα γειτνιάζεστε από πολλές πλευρές με ένα γειτονικό αγρόκτημα βοοειδών και θα έχετε τον ήχο χαλάρωσης του νότιου πιρουνιού του ποταμού Kaweah που θα κυλάει από αρκετές εκατοντάδες μέτρα μέχρι το νότο. Τα αγροκτήματα και η άγρια ​​φύση είναι άφθονα. Ίσως να βλέπετε να τρώτε ελάφια στο πίσω γκαζόν, να ακούτε την κλήση των κογιότων μετά το σούρουπο ή να βλέπετε τα βοοειδή που βόσκουν σε απόσταση μόλις μερικών μέτρων από τον ανατολικό φράκτη. Άγρια γαλοπούλα και ορτύκια συχνάζουν στην περιοχή. Ένα μικρό ρεύμα τρέχει μέσα από την πίσω αυλή, κυμαινόμενο από όχι περισσότερο από ένα στάχτη έως μια σταθερή ροή ανάλογα με τη βροχή ή την άρδευση από το αγρόκτημα δίπλα. Μπορείτε να επισκεφθείτε ακόμη και τους γείτονες labrador retrievers ή κοτόπουλα ελεύθερης βοσκής!

Το σπίτι είναι πλήρως επιπλωμένο με όλα όσα χρειάζεστε. Απλά φέρε τον εαυτό σας και φαγητό για τα γεύματα εάν σκοπεύετε να μαγειρέψετε.

Η Cinnamon Creek Cottage ανήκει σε μια οικογένεια πολλών γενεών υπαλλήλων του Εθνικού Πάρκου Sequoia και η εκτεταμένη οικογένειά τους και είναι διακοσμημένη για να αντικατοπτρίζει αυτή την κληρονομιά. Πολλοί από τους ιδιοκτήτες βρίσκονται σε κοντινή απόσταση αν χρειαστείτε. Εάν είναι διαθέσιμα, μπορούν να σας συναντήσουν κατά την άφιξη. Εάν όχι, χρησιμοποιείται ένα κλειδωμένο κιβώτιο κλειδιών και θα έχετε το συνδυασμό και ένα Βιβλίο Καλωσορίσματος θα σας καθοδηγήσει καθώς ρυθμίζετε το σπίτι σας.

Ο εξωραϊσμός περιλαμβάνει τα εσπεριδοειδή και τα οπωροφόρα δέντρα, τα δαμάσκηνα και τα ροδάκινα, καθώς και ένα όμορφο φράχτη με επένδυση από ρόδο. Οι εργασίες συνεχίζονται με σχέδια για πυρανίχνευση και χώρο καθιστικού με τραπέζι πικνίκ και φωτισμό. Ο δρόμος θα επεκταθεί για ένα βρόχο μέσα και έξω, και σκάλες θα προστεθούν στο κατάστρωμα για στενότερη πρόσβαση στην μπροστινή είσοδο. Υπάρχουν επίσης σχέδια για να καταστεί το ακίνητο πιο φιλικό προς τα μειονεκτήματα, συμπεριλαμβάνοντας μια ράμπα στο ένα άκρο του καταστρώματος εισόδου. Οι πόρτες που οδηγούν είναι ήδη 36 "πλάτος.

Η γειτονιά είναι ήσυχη. Τυπικά η μόνη κίνηση στο South Fork Drive είναι οι κάτοικοι της περιοχής και οι περιστασιακοί πεζοπόροι, καθώς οι δρόμοι αδρανούν στο Lady Bug Trail της Sequoia Park. Το σπίτι μας βρίσκεται στη βάση του φαραγγιού Cinnamon Creek, μια μικρή κοιλάδα βουνού όπου πολλοί ιδιοκτήτες αυξάνουν τα βοοειδή και τα άλογα. Σε αντίθεση με τους τρεις ποταμούς, υπάρχει πολύ μικρή τουριστική δραστηριότητα. Το πολύ μπορείτε να δείτε μερικούς γείτονες έξω για μια πρωινή βόλτα, ένα τρέιλερ βοοειδών ή δύο κινούμενα ζώα στην κοιλάδα.

Ο αυτοκινητόδρομος 198 και το Three Rivers proper είναι μόλις λίγα λεπτά πίσω από το λόφο. Αυτή η ευχάριστη διαδρομή σας μεταφέρει σε μια μικρή πόλη που εξυπηρετεί τόσο τους ντόπιους όσο και τους επισκέπτες του πάρκου. Υπάρχουν πολλά εστιατόρια, πολλά καταστήματα και ένα ωραίο παντοπωλείο με όλα τα βασικά στοιχεία. Η νότια είσοδος στο εθνικό πάρκο Sequoia βρίσκεται ακριβώς βόρεια των Τριών Ποταμών.

Εάν επιλέξετε να συνεχίσετε το δρόμο σας μέχρι το South Fork Drive, θα βρείτε ότι βρίσκεστε λίγα μίλια από το λίγο χρησιμοποιούμενο μονοπάτι Lady Bug στο Εθνικό Πάρκο Sequoia. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για ημερήσια εκδρομή και χρησιμοποιείται συχνά ως σημείο εκκίνησης για κατασκηνωτές στην ύπαιθρο.

Ένα άλλο σπουδαίο ημερήσιο ταξίδι είναι το Kings Canyon και το Mineral King, και τα δύο μέρη του Sequoia National Park. Η καμπή είναι στο δρόμο προς τη νότια πύλη και είναι ένα πολύ γραφικό πίσω δρόμο σε μια περιοχή που δεν ασχολείται με τους τουρίστες. Πάρτε το χρόνο σας, και να πάρετε μια πλήρη ημέρα τροφίμων και ποτών. Υπάρχει μόνο ένα μέρος για να σταματήσετε τις προμήθειες στο δρόμο αν έχετε αφήσει τίποτα. Θα ήταν καλή ιδέα να ερευνήσετε λίγο online, ώστε να ξέρετε τι να περιμένετε. Αξίζει πολύ το ταξίδι.

Θα περάσετε τη λίμνη Kaweah στο δρόμο προς το λόφο από το Visalia. Πρόκειται για μια μεγάλη τεχνητή δεξαμενή και αγαπημένο προορισμό για βαρκάδα, κολύμβηση και ψάρεμα.

Παρακολούθηση ενός γάμου προορισμού στο Redwood Ranch; Είμαστε ένα από τα πλησιέστερα ενοικιαζόμενα καταλύματα στην περιοχή. Μόλις 2,6 χιλιόμετρα από το δρόμο προς την οδό.

Επίσης, σημειώστε ότι βασίζουμε την τιμή για δύο άτομα και προσθέτουμε 10 δολάρια ανά άτομο ανά διανυκτέρευση για περισσότερα από δύο άτομα. Με αυτόν τον τρόπο, όταν έχουμε μόνο ένα ή δύο άτομα χρησιμοποιώντας το εξοχικό σπίτι, δεν πληρώνουν για ένα κρεβάτι και μπάνιο που δεν χρησιμοποιούν.

Επικοινωνήστε μαζί μας με ερωτήσεις. Θα θέλαμε να σας επισκεφθούμε!

Διαχειριστής καταλύματος

Richard Schultz
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Children are very welcome.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
Check with owner.

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
We love pets! Some future guest may be allergic.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
No smoking permitted in the house.
Please watch your children on the deck! One corner is high off the ground. No tree climbing!

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: Check with owner.
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος TOT TAX NUMBER IS 224

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Three Rivers

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Three Rivers) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στα βουνά. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Εθνικά Πάρκα Sequoia και Kings Canyon και Είσοδος Εθνικού Δρυμού Sequoia National Parks Ash Mountain Entrance. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Κέντρο Παιδιών Προσχολικής Ηλικίας Our Place Playground και Bravo Lake Botanical Garden. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Ποταμός Kaweah - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Κέντρο Παιδιών Προσχολικής Ηλικίας Our Place Playground - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εμπορικό Επιμελητήριο Sequoia Foothills - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Είσοδος Εθνικού Δρυμού Sequoia National Parks Ash Mountain Entrance - 28 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κέντρο Επισκεπτών Foothills - 31 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Βισάλια, Καλιφόρνια (VIS-Δημοτικό Αεροδρόμιο της Βισάλια): 62 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • River View Restaurant & Lounge - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Pizza Factory - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sequoia Coffee Co. - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Three Rivers Yogurt - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ol Buckaroo - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 83 από 86 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 86 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 86 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 86 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 86 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

9,6/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Φιλικό προς το περιβάλλον

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Jenn S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect Getaway
Very cozy and welcoming home for our perfect getaway. Host was very attentive and quick in responding. We will definitely be back!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Dana B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Bullock Family
This was our first trip to CA and we had a great time. Beautiful area!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

julie c.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Cozy place
Very nice and clean.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Saradhi

Θετικά: Καθαριότητα, κατάσταση καταλύματος & παροχές, επικοινωνία
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Richard Schultz

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Cinnamon Creek Cottage is owned by local park employees and ranchers and their extended family. We are pleased to share our vacation home with you, our guests and new friends.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

The family not living in Three Rivers has been spending more and more time there annually, and it seems as time passed there was less room available with local family as the number of visitors grew. The logical next step was a vacation home nearby. Once you visit, you will see why we've chosen to make this our second home.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Three Rivers is a quiet hamlet with a small local population. Cinnamon Creek Cottage, named for a nearby branch of the South Fork of the Kaweah River, is close enough to town for a quick run for supplies, but far enough away to allow for the solitude many travelers prefer. Nearby South Fork Drive is lightly traveled. Often it may be an hour or more before a car passes by. The sunset over the mountains from the raised deck is always enjoyable, and in summer a cool evening breeze typically flows down from Horn Mountain as soon as the sun slips away.

Also, there will be a park map waiting for you in the welcome book when you reach the cottage. This is the actual map issued by the National Park Service, not something from a secondary source. This should help you get a head start in planning your first park day.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες