Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Νέο Σκωτσέζικο κάστρο των ονείρων

Νέο Σκωτσέζικο κάστρο των ονείρων

Συλλογή φωτογραφιών για Large country home for family and friends retreats.

Εξωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι
Γεύματα
Εσωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Νέο Σκωτσέζικο κάστρο των ονείρων

Σχόλια
9,0 στα 10 Θαυμάσιο
4 υπνοδωμάτια4 μπάνιαΓια 11 άτομα483 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Scotsburn, NS
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Salt Springs Provincial Park39 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Caribou and Munroes Island Provincial Park41 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαNSCC - Πανεπιστημιακό Κέντρο Truro55 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 11 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Μονό Κρεβάτι και 2 Queen Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 Queen Κρεβάτι

4 μπάνια

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα · Μπανιέρα με υδρομασάζ

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 3

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 4

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα · Μπανιέρα με υδρομασάζ

Χώροι

Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Νέο Σκωτσέζικο κάστρο των ονείρων

Καλώς ήρθατε σε μια πραγματική φύση εραστές υποχώρηση.

Βρίσκεται 2 ώρες έξω από το Halifax, Αυτό το όνειρο σπίτι 4000 τετραγωνικών ποδιών βρίσκεται στη μέση του Qobequid βουνά, στην άνω Nova Scotia κοντά στο Northumberland Straight. Είναι κρυμμένο μακριά, αλλά κοντά σε όλα.

Αυτό το 4 Υπνοδωμάτιο 4 Bath House έχει όλα όσα χρειάζεστε για μια απίστευτα χαλαρωτικές διακοπές. Χτισμένο ως καταφύγιο καλλιτέχνη, αυτό το απίστευτο σπίτι έχει θέα στο πανέμορφο περιβάλλον από κάθε δωμάτιο.

Η κουζίνα του βασικού ορόφου είναι ένα όνειρο σεφ, που διαθέτει μια επαγγελματική 6 εστία αερίου καυστήρα. Ετοιμάστε το δείπνο ενώ ακούτε τον απαλό ήχο του ρυακιού που βρίσκεται ακριβώς πίσω από την πίσω αυλή. Επίσης στον κεντρικό όροφο βρίσκεται το μεγάλο δωμάτιο με 12 'οροφές τόσο για τραπεζαρία όσο και για σαλόνι. Εκτός από το χαλαρωτικό Den / Library.

Υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο στον κεντρικό όροφο με δύο υπνοδωμάτια στον δεύτερο όροφο και ένα επιπλέον τέταρτο υπνοδωμάτιο στον τρίτο όροφο. Το πρώτο από τα δύο υπνοδωμάτια του δεύτερου ορόφου διαθέτει ένα κρεβάτι king που βλέπει προς τα βουνά με το πάτωμα και το πλήρες μπάνιο. Το δεύτερο υπνοδωμάτιο είναι ένα θαυμάσιο σχέδιο πλαισίου με δύο βασίλισσες και ένα κρεβάτι πλήρους μεγέθους, και πάλι με ένα πλήρες μπάνιο. Το απίστευτο τρίτο υπνοδωμάτιο έχει δικό του τζάκι, queen size κρεβάτι και πλήρη en suite.

Το σπίτι είναι το τέλειο άλμα για πολλές επιλογές ημερήσιων εκδρομών. Έχουμε πολλές παραλίες λιγότερο από 30 λεπτά μακριά. Με περισσότερες ωκεάνιες παραλίες με ζεστό νερό από οπουδήποτε αλλού στον Καναδά του Ατλαντικού, το Northumberland Straw είναι παράδεισος για τους λάτρεις της παραλίας. Αυτές οι μεγάλες αμμώδεις παράκτιες παραλίες πάρκου προσφέρουν πεζοπορία, αλλαγή σπιτιών, τουαλέτες.
Το τοπικό κλίμα προσφέρεται επίσης στην τοπική αμπελοοινική βιομηχανία, η οποία είναι αγκυροβολημένη από τους αμπελώνες Jost, τις παλαιότερες και μεγαλύτερες οινοποιίες της επαρχίας. Δοκιμάστε ένα ποτήρι μαζί με κάποια νόστιμα τοπικά τυριά καθώς αγνοείτε τον καταπράσινο αμπελώνα του Jost.

Η ακτή του Northumberland είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να φτάσετε στο χτυπημένο μονοπάτι και να βρείτε τη δική σας απροσδόκητη ανακάλυψη. Απολαύστε το αρωματικό άρωμα των κυματιστών πεδίων λεβάντας στο αγρόκτημα Seafoam Lavender. Σταματήστε στο αγρόκτημα προβάτων Lismore να επισκεφθείτε τα ζώα και να μάθετε πώς το μαλλί περιστρέφεται σε όμορφα υφάσματα. Ανακαλύψτε τη μαγεία του σφενδάμνου στο Sugar Moon Farm, μια εμφάνιση πίσω από τα σκηνικά και τη γεύση του πώς δημιουργούν μερικά από τα καλύτερα σιρόπι σφενδάμου της Νέας Σκωτίας.

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι ο νωπός τοπικός αστακός είναι το φαγητό επιλογής που διατίθεται σε τοπικές αγορές ψαριών και εστιατόρια.

Το Chowder είναι επίσης μια άλλη ειδικότητα της περιοχής, με το περίφημο Chowder House στο Tatamagouche, Pipers Landings απίστευτο σνακ και εξαιρετικό μενού για φαγητό στο Pictou. Ενώ το The Dock σερβίρει νόστιμο σνακ και τοπικό φαγητό στη Νέα Γλασκόβη.

Το πλοίο προς την PEI βρίσκεται επίσης λίγο έξω από το Pictou, το οποίο απέχει 25 λεπτά. Πάρτε το 90 λεπτά χαλάρωσης με το φέρι και ανακαλύψτε την PEi και την κότα με το κεφάλι πίσω στο σπίτι σας στο υπέροχο καταφύγιο.

Τα παιδιά θα αγαπήσουν να εξερευνήσουν το υπέροχο ύπαιθρο και να πεζοπορούν πάνω και κάτω από το ρυάκι. Υπάρχει επίσης μια γραμμή 140 ποδιών φερμουάρ που βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του ακινήτου για ώρες διασκέδασης.

Ο νυχτερινός ουρανός πραγματικά ζωντανεύει εδώ στο Diamond. Σε μια καθαρή νύχτα χωρίς φεγγάρι, τα αστέρια βγαίνουν για να βάλουν στην πιο απίστευτη οθόνη. Λόγω της έλλειψης φωτεινής ρύπανσης, μπορείτε να δείτε τους δορυφόρους και τον διαστημικό σταθμό με γυμνό μάτι.

Αυτό το υπέροχο σπίτι λειτουργεί πλήρως από το δίκτυο με ένα απλό ηλιακό σύστημα για ηλεκτρική ενέργεια, με την πρόσθετη ηρεμία ενός πλήρους εφεδρικού Generator.

Ελπίζουμε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τα υπέροχα αξιοθέατα και να απολαύσετε τους πραγματικά φιλικούς ανθρώπους της Νέας Σκοτίας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή πιθανές ιδέες ημερήσιας διαδρομής, θέλουμε να εξασφαλίσετε ότι οι διακοπές σας στη Νέα Σκοτία είναι ένα όνειρο πραγματικότητα.















Διαχειριστής καταλύματος

James Downey

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος RYA-2023-24-07121131364669758-283

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Loganville

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Loganville) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στα βουνά. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Μύλος Balmoral Grist Mill και Μύλος Sutherland Steam Mill, ενώ στα αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Caspers Gifts and Crafts και Seafoam Lavender Farm. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Σιδηροδρομικός Σταθμός Intercolonial Railway Station και Sports Hall of Fame (αθλητικό μουσείο). Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Scotsburn, NS

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πάρκο Salt Springs Provincial Park - 39 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Caribou and Munroes Island Provincial Park - 41 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημαρχείο του Νιου Γκλάσγκοου - 47 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • NSCC - Πανεπιστημιακό Κέντρο Truro - 55 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Φάρος Caribou Lighthouse - 66 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,0

Θαυμάσιο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 5 από 7 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 7 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 2 από 7 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 7 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 7 σχόλια πελατών" "

8,6/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,6/10

Επικοινωνία

9,0/10

Τοποθεσία

8,4/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

James M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fantastic Nova Scotia getaway
My family and I really enjoyed basing our exploration of Nova Scotia in this wonderfully secluded and well-appointed property. The hosts went out of their way to ensure our stay was very comfortable; we simply couldn't have asked for better hospitality and communication throughout. Our only regret was not being able to stay longer!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Janet E.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great Stay
Loganville is a beautiful property and well maintained. We enjoyed the peaceful location , wading in the babbling brook, gazing at the night stars with a bonfire blazing, chasing our granddaughter barefoot in the grass and watching the many butterflies and birds. We played some great games of ring toss and ping pong on the property as well! Thanks to James for the many suggestions for outings. We enjoyed Rushtons beach, the Lismore Sheep Farm, a trip to Tatamagouche and biking on the Great Trail from River John and Denmark. We loved the well appointed kitchen, meals around the dining room table and the many spaces to sit and relax with family. Thanks to Jane for her great welcoming tour and prompt response to our questions during our stay. The hosts genuinely want you to have a great experience at their unique property and are easily available for any questions or concerns.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

6/10 Μέτριο

Lawrence S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, τοποθεσία
Αρνητικά: Ακρίβεια καταχώρισης
Great property, in need of work
Beautiful property, very secluded. Great bones for a house, No AC, not a single working smoke detector on any of the 4 floors. There were a handful of the hundred lights on the property that actually worked. A few light fixtures hanging right out of the ceiling, exposed wires and cable running across the floors. Chairs and furniture in disrepair and unusable for some. Wifi is terrible and limited to 25mbps when it works and with a cap on usage, as is the cell reception but that goes with the location and the serenity of it. All in all with no working smoke detectors on premises and much of the furniture in disarray this property definitely fell short of expectations and is not worth nearly as much as being charged and should be de listed for the simple fact of no working smoke detectors. Property and house have amazing features though if the upkeep is done.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

6/10 Μέτριο

Leasha L.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία
Αρνητικά: Καθαριότητα, τοποθεσία
Good size, needs improvements.
Beautiful property, however location is in a heavily wooded remote area so we weren't able to enjoy the outdoors (massive amounts of mosquitoes). House is spacious and rooms were comfortable but up keep and cleanliness were an issue. Pump track was overgrown and dirt roads potholes were challenging to get to the property. Water isn't drinkable, limited slow wifi and poor cell phone reception. Sadly, we would not return.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

10/10 Άριστο

Sarah W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Estate hideaway
Beautiful property tucked away in the forest. We had a great time with our family. There were 8 of us and there was lots of room to spend time together or find a quiet place to read. Enjoyed it very much.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από James Downey

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
This home is owned by a family of three who have loved this area for years.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We fell in love with this area the second we came to visit it. The property has been in the extended family for years, and when we had a chance to purchase this dream home, we made sure we did not miss the opportunity to own such a spectacular home in such a beautiful location

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων