Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Χαλαρωτικό Get-A Way με ευρύ θέα θάλασσας Πάνω από Playa Conchal ψήφισε την καλύτερη παραλία

Χαλαρωτικό Get-A Way με ευρύ θέα θάλασσας Πάνω από Playa Conchal ψήφισε την καλύτερη παραλία

Συλλογή φωτογραφιών για Relaxing Super Clean Get-A Way with Wide Ocean Views Over Best Conchal Beach

Πισίνα
Μη ταξινομημένη εικόνα, 2 από 43, κουμπί
Περιοχή καθιστικού
Γεύματα
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Χαλαρωτικό Get-A Way με ευρύ θέα θάλασσας Πάνω από Playa Conchal ψήφισε την καλύτερη παραλία

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 4 άτομα102 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Matapalo, Provincia de Guanacaste
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Κοντσάλ13 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓήπεδο Γκολφ Reserva Conchal9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Flamingo33 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΛιβερία (LIR-Daniel Oduber Διεθνές.)70 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Χαλαρωτικό Get-A Way με ευρύ θέα θάλασσας Πάνω από Playa Conchal ψήφισε την καλύτερη παραλία

Το Casa del Gecko είναι το δυο υπνοδωμάτιό μας, το οποίο βρίσκεται στην πλαγιά ενός λόφου με θέα στην Playa Conchal και έχει ψηφίσει την καλύτερη παραλία στο Guanacaste της Κόστα Ρίκα. Αυτή η μονάδα τελευταίου ορόφου προσφέρει εκπληκτική πανοραμική θέα στον ωκεανό, την παραλία και τη ζούγκλα από το μπαλκόνι πλήρους μήκους που εκτείνεται στον καθιστικό και στο κυρίως υπνοδωμάτιο. Η τοποθεσία προσφέρει στους επισκέπτες μας ένα χαλαρωτικό περιβάλλον σε αυτή την περιοχή χωρίς φασαρία του Guanacaste.
Προσφέρουμε μειωμένες τιμές για διαμονές 7 ημερών και άνω και 28 ημέρες ή περισσότερο!
Απλά εισάγετε τις ημερομηνίες της προγραμματισμένης διαμονής σας και η τιμή θα προσαρμοστεί αυτόματα συμπεριλαμβανομένης της έκπτωσης.

Η μικρή μας κατοικία είναι δύο κτίρια, 18 συνολικά μονάδες με ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και 24ωρη ασφάλεια. Μια κοινοτική πισίνα είναι στο χώρο του ξενοδοχείου και τις περισσότερες φορές θα τις έχετε στον εαυτό σας. Είμαστε λιγότερο από 1 ώρα με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο της Λιβερίας (LIR). Ο υπεύθυνος ακίνητης περιουσίας της Αγγλίας θα σας συναντήσει, θα σας εγκαταστήσει και θα σας προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια που χρειάζεστε για τουριστικές δραστηριότητες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Το Casa del Gecko διαθέτει ένα πλήρως σκιασμένο μπαλκόνι που χωρίζεται από το καθιστικό και το κυρίως υπνοδωμάτιο από συρόμενες γυάλινες πόρτες από τοίχο σε τοίχο. Το μπαλκόνι είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να απολαύσετε τον πρωινό σας καφέ ή το τσάι σας και να παρακολουθήσετε τα πουλιά. Το βράδυ παρακολουθήστε τα αστραφτερά αστέρια και τα φώτα του Φλαμίγκο απέναντι από τον κόλπο. Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα king size κρεβάτι και ένα ιδιωτικό μπάνιο με μεγάλο ντους με πλακάκια. Το υπνοδωμάτιο φιλοξενουμένων διαθέτει δύο μονά κρεβάτια και είναι δίπλα σε ένα πλήρες μπάνιο επισκεπτών με ντους. Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα περιλαμβάνει countertops από γρανίτη, ψυγείο δίπλα-δίπλα με παγομηχανή, φούρνο / φούρνο επίπεδης επιφάνειας, πλυντήριο πιάτων, φούρνο μικροκυμάτων, καφετιέρα, τοστιέρα, κατσαρόλες και σκεύη, σκεύη κ.λπ. Υπάρχει επίσης μια ωραία ποικιλία από μπαχαρικά, μαγειρικά έλαια, κλπ. Για όσους θέλουν να μαγειρεύουν γεύματα. Ένα πλυντήριο πλήρους μεγέθους και συμπεριλαμβάνεται. Ο κεντρικός κλιματισμός και οι ανεμιστήρες οροφής διατηρούν άνετα το condo. Υπάρχει ένα χρηματοκιβώτιο τοίχου για την αποθήκευση των τιμαλφών σας. Διατίθεται πρόσβαση στο Internet καθώς και τηλεόραση επίπεδης οθόνης με μεγάλη ποικιλία βίντεο. Λυπούμαστε, δεν υπάρχει καλωδιακή τηλεόραση, αλλά μην ανησυχείτε, δεν θα θέλετε να παρακολουθήσετε τηλεόραση όταν βρίσκεστε στο Casa del Gecko!
Μια εξωτερική κοινόχρηστη σχάρα είναι επίσης διαθέσιμη στους χώρους.
Η πρόσβαση στο Playa Conchal απέχει μόλις δέκα λεπτά με τα πόδια, όπου θα βρείτε πεντακάθαρο νερό και μια ήσυχη παραλία με λευκή άμμο ή μπορείτε να συνεχίσετε να περπατάτε στο βόρειο άκρο της παραλίας όπου μπορείτε να κολυμπήσετε, να κολυμπήσετε, να απολαύσετε τον ήλιο και να υποβληθείτε σε θεραπεία σε τρόφιμα και ποτά από τους παραλιακούς πωλητές. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές άλλες όμορφες παραλίες σε κοντινή απόσταση με τα πόδια ή σε μικρή απόσταση. Η παραλία των Πειρατών βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το διαμέρισμα όπου το Daniel σερβίρει κρύα ποτά και φρεσκοψημένες γαρίδες στην παραλία και όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα πανέμορφο ηλιοβασίλεμα. Το Brasilito είναι η πλησιέστερη παραλιακή κοινότητα με εστιατόρια, μπαρ και βασικά καταστήματα. Το Playa Minas είναι μια ήσυχη και απομονωμένη παραλία για κολύμπι, χαλάρωση και χελώνα παρακολουθώντας τα βράδια και είναι εύκολη με τα πόδια από το condo. Συχνά φορές αυτή η παραλία έχει λιγότερους από 10 ανθρώπους σε αυτό και κάποια μέρα μπορείτε να έχετε όλα για τον εαυτό σας. Το Playa Grande είναι μια από τις μεγαλύτερες παραλίες στην Κόστα Ρίκα, με εστιατόρια δίπλα στην παραλία και υπέροχη σέρφινγκ σε μικρή απόσταση από το condo. Το Playa Grande φιλοξενεί επίσης τις γιγαντιαίες χελώνες Leatherback που φωλιάζουν εδώ κάθε χρόνο. Μία από τις αγαπημένες μας παραλίες είναι η Playa Penca στο Petrero (λίγο δύσκολο να βρεθεί, αλλά οι ντόπιοι θα σας κατευθύνουν). Εάν οι καθαρές αμμουδιές δεν είναι το στυλ σας, υπάρχει η ιδιωτική πισίνα που βρίσκεται στην ιδιοκτησία.

Το Brasilito είναι ένα ψαροχώρι με εστιατόρια και ψώνια σε κοντινή απόσταση από το condo. Η παραλία Flamingo με επιπλέον καταστήματα και εστιατόρια βρίσκεται ακριβώς βόρεια της Brasilito.
Αν ψάχνετε για πιο ενθουσιασμό, Tamarindo είναι η δική σας θέση. Είναι ένα εξαιρετικό σημείο για σέρφινγκ, αθλητικό ψάρεμα, ψώνια, φαγητό και νυχτερινή ζωή.

Με τις παρθένες παραλίες και την εκπληκτική φυσική ομορφιά, το Cost Rica προσφέρει πολλές περιπέτειες και δραστηριότητες, όπως απομονωμένες παραλίες, πεζοπορία, ζiplining, ιαματικές πηγές, surfing, paddle boarding, καταδύσεις, rafting, ψάρεμα και υπέροχα Εθνικά Πάρκα. Οι ημερήσιες εκδρομές και οι εκδρομές με ψάρεμα μπορούν εύκολα να οργανωθούν από το διαχειριστή μας.

Οι επιλογές είναι σχεδόν ατελείωτες και είναι ιδανικές για όσους αγαπούν τις πιο δραστήριες διακοπές ή θέλουν να χωρίσουν το χρόνο τους ανάμεσα σε χαλαρωτικό και όλος-έξω.

Παραλία που χτυπά μια μέρα και μια συναρπαστική περιπέτεια την επόμενη, ιδανική για ζευγάρια που αγαπούν και τα δύο ή όπου κάποιος θέλει να χαλαρώσει και ο άλλος είναι πιο ενεργός.

Οι παρατηρητές πουλιών θα χαρούν να έχουν την ευκαιρία να εντοπίσουν μερικά από τα περισσότερα από 400 είδη σε πουλιά στο Cost Rica.

Το κόστος Rica είναι επίσης το σπίτι για τις φωλιές παραλίες των πέντε από τα επτά είδη θαλάσσιων χελωνών στον κόσμο!

Ενήλικες και παιδιά υποδοχής, δεν επιτρέπονται κατοικίδια ή το κάπνισμα παρακαλώ.

Διαχειριστής καταλύματος

Jerry and Sue Neises
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Θέα στον ωκεανό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Cabo Velas

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Cabo Velas) βρίσκεται κοντά στην παραλία. Ενώ όλοι μπορούν να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία Κοντσάλ και Παραλία Playa Potrero, όσοι αναζητάτε κάποια δραστηριότητα, μπορείτε να επισκεφτείτε το εξής: Γήπεδο Γκολφ Hacienda Pinilla. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Las Baulas και Πάρκο Μαϊμούδων. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Matapalo, Provincia de Guanacaste

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Κοντσάλ - 13 λεπτά με τα πόδια
  • Γήπεδο Γκολφ Reserva Conchal - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Playa Brasilito - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Flamingo - 33 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Tamarindo Beach - 34 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Ταμαρίντο (TNO): 25 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Bar Imperial - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Royal Beach Club - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Mitra Market - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Faisanela - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Caracola Poolside Restaurant - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 20 από 26 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 6 από 26 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 26 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 26 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 26 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Παροχές

8,0/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

9,8/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,2/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Jennifer S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful space steps from the beach
Lovely property clean and very close to a nice beach you can walk to. You definitely need a car for this area and if you have one it’s great. I did not, so the location was very difficult to get to and from via Uber or taxi because it’s in a pretty remote area including 4km of dirt road. Other than that the place was awesome! I had a bit of trouble when I first got there not realizing there were two buildings and which one was the correct building and unit, but the property manager was responsive and helpful when I reached out. Overall great stay!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Sarah B., Canada

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect spot!
We loved our stay in this unit. It was exactly as described, surrounded by wildlife, featured a perfect ocean view, and allowed us to enjoy quiet evenings after exploring Conchal Beach, Playa Flamingo, and Playa Grande during the days. We even did a day-trip to Nosara! Thank you for having us!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Eric-Eva L., Acampo, California

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Affordable Paradise!
Our best stay during our 16 day visit to Costa Rica! Comfortable, well-appointed condo with a serene balcony view of Playa Conchal. We went to 3 different beaches in the immediate area and enjoyed them all. We had most of our meals at the on-site restaurant. This condo is located in a quiet area away from the hub-bub of the Tamarindo area.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Quiet and relaxing
This condo had everything we needed and more. The owners were a delight to deal with providing very detailed package information as did the property manager. We were able to get a car rental referral name from the condo owner as well which was also exceptional service. We so enjoyed our stay and highly recommend this place to anyone looking for a relaxing vacation. Thanks again!! Cara Manitoba Canada
Πραγματοποίησε 16 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

10/10 Άριστο

Andrea F., Montana, USA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Casa Del Gecko
We had a nice stay at Jerry and Sue’s place. There are some nice beaches within a very short driving distance and they had tons of great recommendations for places to visit and eat nearby. Very nice views from the balcony as well!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Jerry and Sue Neises

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We live in Minnesota and have been traveling to Costa Rica for over 17 years. During many of our trips we rented at Condor Heights and dreamed about someday owning a condo there. In the spring of 2017 we purchased Casa del Gecko and are excited to be part of this quaint community. We have traveled Mexico and the Caribbean but there is nothing like Costa Rica! Feel free to contact us as we are willing to answer any questions you may have about the condo and the surrounding areas.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Condor Heights is the perfect fit for relaxing and wearing away those stresses of everyday work life. A reasonable flight distance from most
US and Canadian cities and just a 5 hour non-stop flight from Minneapolis assures that you will be on the beach the same day as your arrival. A quiet location with gorgeous views of the ocean, beaches and hillsides yet close enough to easily access other areas of activity. The seafood is fresh and reasonably priced, the local fresh vegetables are plentiful and the coffee here is the best you will find! December through April is the dry season and it seldom rains in the beach areas. The ocean is warm and the sea breezes are comfortable. You will be hard pressed to find a better value in Costa Rica!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

We take pride in the condition of our property and invite renters with the same interests. No crowds or lines of people here, just very friendly and helpful people and of course the locals who are proud to be Ticos.
Wildlife is wonderful with birds, monkeys, turtles and more to be viewed from the balcony or by walking or driving short distances to the many beaches in the area.
Come to Costa Rica, rent our condo, you will be pleasantly surprised.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων