Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Dutchess County 5 αστέρων πολυτελές κτήμα με σεφ. 10 λεπτά από το Rhinebeck

Dutchess County 5 αστέρων πολυτελές κτήμα με σεφ. 10 λεπτά από το Rhinebeck

Συλλογή φωτογραφιών για Dutchess County 5 star Luxury Estate . 10 minutes from Rhinebeck

Εξωτερικοί χώροι
Γεύματα
Εξωτερικοί χώροι
Γεύματα
Εξωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Dutchess County 5 αστέρων πολυτελές κτήμα με σεφ. 10 λεπτά από το Rhinebeck

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
8 υπνοδωμάτια5+ μπάνιαΓια 12 άτομα929 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Παρέχεται πρωινόΠαρέχεται πρωινόΠαρέχεται πρωινό
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
staatsburg, NY
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΥπαίθριος χώρος εκδηλώσεων Dutchess County Fairgrounds11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕθνικός Ιστορικός Χώρος Έπαυλης Βάντερμπιλτ12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΙνστιτούτο Omega (εκπαιδευτικό κέντρο για άτομα με ειδικές ανάγκες)20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜοντγκόμερι, Νέα Υόρκη (MGJ-Κομητεία Όραντζ)54 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

8 υπνοδωμάτια (για 12 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 Μονό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 5

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 8

1 King Κρεβάτι

5 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Μπανιέρα · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Μπανιέρα · Μπιντές · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 3

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Μπάνιο 4

Μπανιέρα · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 5

Τουαλέτα

Μπάνιο 6

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Dutchess County 5 αστέρων πολυτελές κτήμα με σεφ. 10 λεπτά από το Rhinebeck

Κλασικό Upstate NY Country Estate

Ένας χιλιόμετρο οδήγησε μέσα στο δάσος, περνούσε από παλιό αχυρώνα και λιμνούλα του 1700 και μέχρι το κύριο σπίτι, το σπίτι ήταν αρχικά ένα πανδοχείο που χτίστηκε το 1700 και φημολογείται ότι είχε τον Γιώργο Ουάσιγκτον ως φιλοξενούμενο. Ένα κτήμα 29 στρεμμάτων με πισίνα και πολλαπλές ψυχαγωγικές περιοχές και μια μεγάλη εξοχική κατοικία, το σπίτι είναι ένα απλό και μοναδικό σπίτι που παρέχει την απόλυτη ζωή στην Νέα Υόρκη, με το Culinary Institute of America δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο μακριά, καθώς και το γραφικό Rhinebeck με τα πολυάριθμα εστιατόρια του.

Για όσους αναζητούν μια απόδραση νοτιοανατολικού νομού για την οικογένεια, μόλις δύο ώρες με το αυτοκίνητο ή τρένο από τη Νέα Υόρκη, αυτό είναι ένα πραγματικά μοναδικό στολίδι μιας ιδιοκτησίας. Η μεγάλη διαδρομή μέσα από τα δάση για να φτάσετε στο σπίτι προσφέρει την ιδιωτικότητα και ρομαντική ρύθμιση που είναι αρκετά μοναδική και είναι μια τεράστια εμπειρία, ανεξάρτητα από το τι εποχή!

Η ιδιοκτησία 7 υπνοδωματίων, 5 λουτρών και 10.000 τ.μ. είναι ένα κομμάτι αμερικανικής ιστορίας, με ένα χέρι-καμαροσκεπή τριπλάσιο αχυρώνα και πολλά παλιά τζάκια, αλλά έχει εκσυγχρονιστεί για να έχει τις ανέσεις και τις ανέσεις ενός σπιτιού του 21ου αιώνα.

Στο σπίτι, ο χώρος ψυχαγωγίας είναι απόλυτος. Εισαγάγετε σε ένα μεγάλο ανοιχτό κεντρικό χώρο υποδοχής που φωτίζεται από ευαίσθητους πολυελαίους. Το όμορφα επιπλωμένο δωμάτιο διαθέτει τζάκι, πιάνο και τραπεζαρία με μακρύ ξύλινο τραπέζι που μπορεί να φιλοξενήσει 10 άτομα.

Αναφορές επισκεπτών

"Απολαύσαμε ένα μεγάλο Σαββατοκύριακο Οκτωβρίου στο Hendricks House Estate και απομακρύνθηκαν.

Αυτή η ιστορική ιδιοκτησία είναι όμορφη μέσα και έξω και έχει επιμεληθεί σχολαστικά και ενημερωμένο.

Υπάρχουν πολλά δωμάτια για να συγκεντρωθούν σε μικρές ομάδες και μεγάλα (εορτάσαμε τα 40α γενέθλια της συζύγου μου με 4 άλλα ζευγάρια).

Παίξαμε παιχνίδια φωτιάς στο κόκκινο δωμάτιο μετά το δείπνο, είχαμε χαλαρή (και πλούσια!) πρωινό στην κουζίνα, παρακολούθησαν το μπέιζμπολ στο οικογενειακό δωμάτιο και μάλιστα έκαναν το σκάνδαλο του S'more (σπιτικά κρασιά του Graham!) ένα βράδυ στο λάκκο πυρκαγιάς.

Πετάξαμε στην θερμαινόμενη πισίνα και κοιμηθήκαμε καλά στα πολύ άνετα κρεβάτια.

Το προσωπικό του σπιτιού ήταν απολύτως θαυμάσιο και εξυπηρετικό - πήραν την παραγγελία μας από το κατάστημα πριν φτάσουν και ακόμη και επέστρεψαν τα γυάλινα μπουκάλια μας για την ημέρα που φύγαμε.

Η προετοιμασία γεύματος ήταν τέλεια και ήταν πολύ προσεκτικοί στις προτιμήσεις μας. Το σπίτι ήταν πάντα καθαρό και τακτοποιημένο, παρά την ενεργό και μεγάλη ομάδα μας.

Υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε στις γύρω πόλεις, αν νιώθετε σαν να απομακρύνεστε από την ιδιοκτησία - είχαμε μερικά πολύ ωραία γεύματα, είχαμε μερικές εξαιρετικές πεζοπορίες και μάλιστα πήγαμε τοξοβολώντας. Αν ψάχνετε για ένα μεγάλο σπίτι σε ιδιωτικό περιβάλλον με εξυπηρετικό προσωπικό αυτό είναι το σπίτι για σας!

Mathew Μέσα και Οικογένεια
Μια εβδομάδα ενοικίαση Οκτώβριος 2018


Dutchess Κομητεία κομψότητα πέρα από τα άγρια όνειρά σας
Αφού ερωτευτήκαμε με το Hendricks House μετά από να δούμε τις φωτογραφίες, επιλέξαμε λογικά τα επίπεδα ενθουσιασμού μας και προετοιμαζόμασταν για απογοήτευση καθώς στρογγυλευτήκαμε στην τελική γωνία του υπέροχου δρόμου μήκους 1 χλμ. Καθώς το σπίτι ήρθε στο προσκήνιο, τα σιαγόνα έπεσαν ανάλογα με την αισθητή αύξηση του ενθουσιασμού. Πρόκειται για μια εκπληκτικά όμορφη ιδιοκτησία, μόλις ... ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ.
Όπως μια μεγάλη κυρία, ντυμένη με το λευκό της φινέτσα, το σπίτι παραγγέλνει το βλέμμα σας πέφτει πάνω του. Μεγάλο αλλά με κανέναν γελοίο τρόπο, κάθε δωμάτιο στο σπίτι είναι ευλογημένο με συμπαθητικό εσωτερικό σχεδιασμό, που αντικατοπτρίζει την ημερομηνία της ιδιοκτησίας (τέλη του 18ου αιώνα), αλλά με σύγχρονες τοπικές πινελιές παντού που κάνουν ένα σπίτι ως σπίτι.
Οι κήποι στο Hendricks House είναι, όπως και με όλα τα μεγάλα σπίτια, μια επέκταση του εσωτερικού. Σκεπτόμενος στο σχεδιασμό, άριστος στην εκτέλεση, πολύς χρόνος και προσπάθεια έχει ξεκινήσει σαφώς στον εξωραϊσμό. Δύο όμορφες λίμνες σχηματίζουν το εστιακό σημείο, με μια γέφυρα Monet-esque που τους συνδέει, και πολύχρωμα φύτευση κοσμούν τα σύνορα και τις φιάλες για να μαλακώσουν το καταπράσινο σκηνικό του μακρινού δάσους. Τη νύχτα, από το πέτρινο τοίχωμα του καθιστικού σας, ως το κεντρικό σκηνικό στον κήπο, εκατό λαμπερά φώτα φωτίζουν ολόκληρο το οπτικό πεδίο κάποιου. Τόσο όμορφη είναι αυτή η IMAXian επίδραση που, μετά από μερικούς ιδιοκτήτες της γης, κάποιος θα μπορούσε εύκολα να φανταστεί να πέθανε και να πάει στον ουρανό!
Ο χώρος της πισίνας είναι πολύ όμορφος και περνάει μέχρι μια καλοκαιρινή κουζίνα / τραπεζαρία που έχει όλα όσα χρειάζεστε για φαγητό με την οικογένεια και τους φίλους σας. Ακόμη και τα πιστόλια δίπλα στην πισίνα, φορητά, bluetooth, δίνουν τη δυνατότητα στα εφηβικά μας κορίτσια να «σπρώξουν τα κτυπά» και να φανταστούν ότι γιορτάζουν με τους Kardashians (Θεός απαγορεύει!).
Επομένως, παρακαλώ μην κάνετε κράτηση αυτού του τόπου, μην το σκεφτείτε ούτε καν. Σίγουρα δεν είναι για εσάς γιατί η οικογένειά μου και εγώ θα ήθελα πολύ να επιστρέψω και, αν γίνει πολύ δημοφιλής, μπορεί να είναι πολύ μακροχρόνιος πριν να το κάνουμε. "
Ο Marcus Vere και η οικογένεια
Ιούλιος 2017 Ενοικίαση



Όμορφη χώρα σπιτιών
Ουάου! Από πού ξεκινάμε; Ο ιδιοκτήτης επικοινωνούσε μαζί μας πριν από την άφιξή σας. Ήταν πολύ ευγενικός. Το προσωπικό ήταν καταπληκτικό και πολύ εξυπηρετικό. Ο Pedro μαγειρεύει ένα υπέροχο γεύμα και η Lauren ήταν τόσο γλυκιά για να βοηθήσει στις ανάγκες μας.
Το σπίτι και τα εδάφη είναι αρχιτεκτονικά digest ποιότητας και η περιοχή προσφέρει πολλά για να δείτε και να απολαύσετε. (Υπέροχη διαμονή). Milah και Steve Lynn "
Ο Steve Lynn και η οικογένεια 2018



Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:30 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Επιτρέπονται οι διαμονές μεγάλης διάρκειας
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: κουτί πρώτων βοηθειών

Σχετικά με την περιοχή

Staatsburg

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Staatsburg) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και δίπλα στο ποτάμι. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Περιοχή Φύσης Hyde Park Landing και Παιδικό Μουσείο Mid-Hudson, ενώ όσοι θέλετε να δείτε τα αξιοθέατα της περιοχής, μπορείτε να πάτε σε μέρη όπως: Σιδηροδρομικός σταθμός του Hyde Park και Hyde Park Station. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Υπαίθριος χώρος εκδηλώσεων Dutchess County Fairgrounds και Χώρος εκδηλώσεων Mid-Hudson Civic Center. Οι δραστηριότητες Powerboating σε κοντινή απόσταση και ιστιοπλοΐα προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση και ποδηλασία βουνού κοντά σας.
Χάρτης
staatsburg, NY

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Προεδρική Βιβλιοθήκη και Μουσείο Φραγκλίνου Ρούσβελτ - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Hyde Park Station - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Υπαίθριος χώρος εκδηλώσεων Dutchess County Fairgrounds - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εθνικός Ιστορικός Χώρος Έπαυλης Βάντερμπιλτ - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ινστιτούτο Omega (εκπαιδευτικό κέντρο για άτομα με ειδικές ανάγκες) - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Rhinecliff-Kingston Station: 13 λεπτά οδικώς
  • Νιούμπεργκ, Νέα Υόρκη (SWF-Διεθνές Αεροδρόμιο Stewart): 48 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Eveready Diner - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Dairy Queen - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The MATCHBOX Cafe - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Smoky Rock BBQ - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 20 από 22 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 2 από 22 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 22 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 22 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 22 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Christa P., San Clemente, CA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Hudson Valley Dream
This is a stunning, old home sitting on an equally stunning property. Our group of 4 couples spent 4 nights here and would have loved to stay even longer. The location is great. It is in easy walking distance to River and Post, where we had an awesome dinner, and to Mills Norrie State Park where we did some hiking. It is also just a quick drive to Rhinebeck and Hyde Park. So much to see and do in the area. The house is so amazing that we loved spending time together at home. The owner and the local caretaker were great with communication and made us feel very welcome at the home. We would return in a heartbeat.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Mary K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
5 Star Luxury!
This house has it all and we cannot wait to come back. We celebrated my parents 40th wedding anniversary weekend with a large group of siblings and grandchildren; and the house was everything we could have hoped for (and much more!!!). The pool was heavenly for all the kids; the barn was such a nice addition for a change of scene; the great room and the basement media room were where we spent much of our time... and the outdoor spaces just kept going! We were able to utilize every inch of the house and still feel spread out... and we left saying that we can't wait to rent again. The hosts and their caretaker are so lovely. Can't say enough good things about Hendricks House :)
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Laura J.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely Estate home
We had a multi generational family celebration at this gorgeous home in Dutchess County. We really loved the gorgeous landscaping, the morning visits from the heron and seeing the hummingbirds and baby deer and everyone loved the sparkling heated pool. The home is beautiful and it fit our group aged 3 to 63 perfectly. The home is in a great location with great access to Rhinebeck and Kingston and the not to be missed restaurant within walking distance, River and Post. Stunning decor but very warm and welcoming. Thank you to Muriel, the care taker for all of your help. We had a wonderful time. We hope to come back soon.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Stuart S., Los Angeles

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Incredible experience
The property is utterly perfect for a large family group. Beautifully maintained and furnished. The large barn serves as a fabulous TV room for after dinner movies. The pool and gardens are gorgeous. Classic Hudson Valley. Relaxing and rejuvenating. Rent this place. You will not regret it.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Kevin B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
An Amazing Stay at a Charming 19th Century English Manor House
My family and I recently had the pleasure of staying at a beautiful VRBO home in Staatsburg, NY. From the moment we arrived, we were blown away by the grandeur and charm of this American version of a 19th century English manor house. First and foremost, the size of the house was absolutely perfect for our group. With plenty of rooms and spacious common areas, we felt like we had our own private retreat. The bedrooms were comfortable, and the tastefully decorated interiors exuded elegance and vintage charm. One of the highlights of our stay was the fantastic pool. The crystal-clear water and surrounding lounge chairs provided the perfect spot for relaxation and soaking up the sun. It truly felt like our own private oasis. The kitchen, equipped with modern appliances and ample counter space, it catered to our every culinary need. Cooking meals together as a family was a joy, with plenty of room for multiple chefs. A special shoutout to Muriel, as her warm welcome and hospitality made our stay even more memorable. She was readily available to address any questions or concerns we had, and her knowledge of the house and the surrounding area was invaluable. Muriel truly went above and beyond to ensure our stay was comfortable and enjoyable. Overall, our experience at this VRBO home in Staatsburg, NY, was nothing short of exceptional. Thank you Carter and Carmen for allowing us to stay. We highly recommend this property to anyone seeking a luxurious and unforgettable getaway
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Ο οικοδεσπότης σας

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων