Ο παράδεισος στη γη με τα καλύτερα του

Συλλογή φωτογραφιών για Casa Malibu - Paradise on Earth with Ocean Views by Playa Conchal

Παραλία
Μη ταξινομημένη εικόνα, 2 από 45, κουμπί
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Θέα από το κατάλυμα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Ο παράδεισος στη γη με τα καλύτερα του

2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 4 άτομα111.5 τ.μ.

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
4 k north of Matapalo, Guancaste, Santa Cruz
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Κοντσάλ14 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓήπεδο Γκολφ Reserva Conchal20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Flamingo33 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΛιβερία (LIR-Daniel Oduber Διεθνές.)82 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Σαπούνι · Παρέχονται πετσέτες · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα · Σαμπουάν · Πιστολάκι μαλλιών

Μπάνιο 2

Σαπούνι · Παρέχονται πετσέτες · Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα · Σαμπουάν · Πιστολάκι μαλλιών

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ο παράδεισος στη γη με τα καλύτερα του

Μονάδα τελικού ορόφου - Οπτικές παραστάσεις - Περπατήστε στην παραλία - Μεγάλη πισίνα.

Αυτή η 2 υπνοδωματίων με 2 υπνοδωμάτια, το τελευταίο όροφο, έχει 1200 τετραγωνικά πόδια και μεγάλα μπαλκόνια. Το συγκρότημα κατοικιών βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου, πολύ ασφαλές και κοντά στην παραλία.
Κρεβάτι king size στην κύρια κρεβατοκάμαρα και 2 μονά κρεβάτια στο δεύτερο υπνοδωμάτιο και ένα queen size blow up κρεβάτι αν χρειαστεί.

Απολαύστε την εκπληκτική θέα από το μακρύ μπαλκόνι που διαθέτει 4 άνετες καρέκλες (2 δερμάτινες κουνιστές καρέκλες) ή / και απλώνεται στην αιώρα. Χρησιμοποιήστε το τηλεσκόπιο ή τα κιάλια για να δείτε τη φύση, τον ωκεανό και τα νησιά που βρίσκονται ακριβώς μπροστά από το Flamingo.

Από το μπαλκόνι του condo μπορείτε να δείτε παπαγάλοι, πιθήκους, ιγκουάνα και Humming Birds και πολλά άλλα είδη ερπετών, πτηνών και θηλαστικών.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του διαμερίσματος είναι οι σύγχρονες συσκευές, οι πάγκοι γρανίτη, ο κεντρικός κλιματισμός σε όλους τους χώρους, τα έπιπλα από σκληρό ξύλο, το ψηλό ταβάνι, οι λαξευτοί φωτισμοί, τα πόδια στο ντουλάπι, το δάπεδο των πλακιδίων και ένα μεγάλο μπαλκόνι με εκπληκτική θέα στον γαλάζιο Ειρηνικό Ωκεανό.

Το Condo διαθέτει όλες τις καλύτερες ανέσεις που μπορεί να θέλετε να έχετε, συμπεριλαμβανομένης μιας σύγχρονης κουζίνας (πλήρης συσκευασία κουζίνας) με καρυκεύματα και βότανα και μπαχαρικά.
Τα μαγειρικά σκεύη, μπλέντερ, φούρνος μικροκυμάτων, τοστιέρα και κατσαρόλα είναι στην κουζίνα.
Διαθέτει επίσης πλυντήριο πιάτων και πλυντήριο / στεγνωτήριο.

Έχουμε WIFI υψηλής ταχύτητας μέσα από το condo και στο μπαλκόνι. Sky TV στο σαλόνι με πολλά κανάλια αμερικανικών κινηματογράφων μαζί με το κανάλι NFL, τα κανάλια CNN και FOX. Έχουμε μια δεύτερη τηλεόραση στην κύρια κρεβατοκάμαρα με μια συσκευή αναπαραγωγής DVD, με περισσότερες από 30 ταινίες, τηλεοπτικές σειρές κωμωδίας DVD, βιβλία και επιτραπέζια παιχνίδια στο σαλόνι, συμπεριλαμβανομένου του τάβλι και του κρησφύγετου.

Το συγκρότημα συγκυριαρχία ονομάζεται Condor Heights δίπλα στο Condor Lodge και σε κοντινή απόσταση από το νότιο άκρο της παραλίας Playa Conchal και βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία μεταξύ Flamingo, Playa Grande και Tamarindo.

Παίρνετε εκπληκτική θέα στον γαλάζιο Ειρηνικό Ωκεανό, από τα νησιά Catalina και γύρω από τον κόλπο μέχρι το Flamingo και πέρα.

Βρίσκεται 50 μέτρα από το διαμέρισμα είναι ένα χαλαρό υπαίθριο χώρο, εστιατόριο με πλήρη εξυπηρέτηση με καθημερινά αφιερώματα και το μπαρ και οι χώροι της πισίνας έχουν φανταστική θέα στον ωκεανό.
Το εστιατόριο είναι ανοιχτό 6 ημέρες την εβδομάδα από τις 7 π.μ. έως 10 μ.μ. τις περισσότερες φορές.
Κλειστά τη Δευτέρα.
Καθημερινά εστιατόρια φαγητό και ποτά specials τις περισσότερες φορές.

Εκδρομές περιπέτειας στις εγκαταστάσεις, περιηγήσεις ATV, ενοικιάσεις τζετ σκι, ιππασία, κολύμβηση με αναπνευστήρα, τέντες, καταμαράν, αθλητικό ψάρεμα και μαθήματα surfer, συμπεριλαμβανομένων των combos.

Έχω καγιάκ, σανίδα για surf (μαλακά ράφια με ιμάντες), μάσκες και αναπνευστήρες, πετσέτες θαλάσσης, καρέκλες παραλίας και ελαφρύ ψυγείο για τη χρήση σας και 2 πλωτήρες για την πισίνα.

Οι όψεις, από το μπαλκόνι, κόβουν την ανάσα και η περιοχή είναι πολύ ασφαλής με τους φρουρούς - και η τοποθεσία είναι ένας πολύ καλός κόμβος για να βγείτε έξω προς όλες τις κατευθύνσεις.

Έχουμε 3 από τις καλύτερες γραφικές και απομονωμένες παραλίες στην Κόστα Ρίκα μέσα σε 2 χιλιόμετρα, με το κοντινότερο Playa Conchal (800 μέτρα στο νότιο άκρο). είναι ένα διασκεδαστικό και γραφικό περίπατο που διαρκεί περίπου 10 λεπτά.

Οι τοπικές παραλίες έχουν πολλές θόλοι δέντρων για να ξεφύγουν από κάτω εάν πρέπει να ξεφύγετε από τον ήλιο.

Γρανίτης countertops και όμορφα πλακάκια μπάνια.
Έξω από το σαλόνι και την κύρια κρεβατοκάμαρα υπάρχει ένα μπαλκόνι μήκους 30 ποδιών και έχει απίστευτη θέα πάνω από τη ζούγκλα, τον Ειρηνικό Ωκεανό, την παραλία Flamingo και πέρα.
Κλείδωμα μπροστινής πόρτας χωρίς κλειδί (ο κωδικός της πόρτας παρέχεται πριν από το check-in).

Παγκόσμια ταξίδια, γκολφ, καταδύσεις, ιστιοπλοΐα και σέρφινγκ είναι κοντά. Υπάρχουν 9 εθνικά πάρκα μόλις 1 έως 3 ώρες (γραφική κίνηση) μακριά - συμπεριλαμβανομένου του διάσημου ηφαιστείου Arenal. Μπορείτε να οργανώσετε εκδρομή με ιππασία, περιηγήσεις με τέντες και περιηγήσεις με ATV.

SKY TV, 2 συσκευές αναπαραγωγής DVD με ταινίες, δύο τηλεοράσεις και ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω της μονάδας. Έχω ένα νέο στεγνωτήριο στη μονάδα για τα ρούχα σας. Υπάρχουν πολλές πετσέτες για την πισίνα και πετσέτες παραλίας για την παραλία. Επίσης ένα υπαίθριο μπάρμπεκιου για τη χρήση σας.

Λέξεις-κλειδιά: συγκυριαρχία, παραλία, condo, θέα στον ωκεανό, παραλία condo, με τα πόδια στην παραλία, Playa Conchal, Playa Flamingo απόψεις

ΟΔΗΓΙΕΣ: Οδηγήστε ένα μίλι κατά μήκος του Huacas που πηγαίνει προς Playa Grande μέχρι να φτάσετε στο Matapalo.
Από Matapalo: στρίψτε δεξιά στο τέλος του γηπέδου ποδοσφαίρου, πάτε 50 μέτρα και στρίψτε αριστερά στο αστυνομικό τμήμα, πηγαίνετε 30 μέτρα και βεβαιωθείτε δεξιά στο δακτύλιο ταύρων. Πηγαίνετε κατ 'ευθείαν για 4 4 χιλιόμετρα και αναζητήστε ένα σημάδι για το "Condor Lodge". Πηγαίνετε πέρα από την πρώτη υπογραφή Condor Lodge 50 ναυπηγεία και στρίψτε αριστερά στον κεντρικό δρόμο και να πάει 20 ναυπηγεία. Η κύρια πύλη θα είναι στα αριστερά σας.
Στρέψτε το δρόμο σας μέχρι την κορυφή του λόφου. Αναζητήστε μια πινακίδα στάθμευσης "Condo Building One" Park στο διάστημα # 7 - κοντά στο μονοπάτι των αποσκευών.

Διαχειριστής καταλύματος

Mark Noel
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος
Θέα στον ωκεανό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 2:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 12 το μεσημέρι

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 13-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Επιτρέπονται οι διαμονές μεγάλης διάρκειας
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Cabo Velas

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Cabo Velas) βρίσκεται κοντά στην παραλία. Ενώ όλοι μπορούν να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία Κοντσάλ και Παραλία Flamingo, όσοι αναζητάτε κάποια δραστηριότητα, μπορείτε να επισκεφτείτε το εξής: Γήπεδο Γκολφ Hacienda Pinilla. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Las Baulas και Πάρκο Μαϊμούδων. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
4 k north of Matapalo, Guancaste, Santa Cruz

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Κοντσάλ - 14 λεπτά με τα πόδια
  • Γήπεδο Γκολφ Reserva Conchal - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Playa Brasilito - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Flamingo - 33 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Tamarindo Beach - 36 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Ταμαρίντο (TNO): 30 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Bar Imperial - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Royal Beach Club - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Mitra Market - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Faisanela - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Caracola Poolside Restaurant - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

8,4

Πολύ καλό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 12 από 19 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 19 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 2 από 19 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 19 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 2 από 19 σχόλια πελατών" "

9,0/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

8,0/10

Τοποθεσία

9,0/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Jason B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great vacation
Just spent 5 days at this condo and had a great stay. The rooms were well sized, great access to playa Conchal, Tamarindo and other great beaches. The restaurant at condor was not very good. Food was over-priced and didn’t compare to food in Tamarindo. Still had a terrific stay and would stay here again in a heartbeat. Pura Vida!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2020

8/10 Καλό

John W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Centralized to beaches in the area.
We loved our stay here. Hopefully we are able to return there with my whole family. It was perfect weather at the end of August.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2019

8/10 Καλό

ERIC B.

Good value, great beach access
Overall, very enjoyable visit, and would consider staying at Condor Lodge property again. Mark (owner) met with us during our first hours to welcome us to the property and offered advice on beach access and routes. Very pleasant and responsive to questions had prior to the visit. Here are pros and cons for future visitors to help make an informed decision: Pros: Unit as described; I felt beach access was terrific (either a ten minute walk down a "private" gravel road, or a two minute car drive (will need to pay $4 to park at the beach)); restaurant on-site was good and fairly priced; pool area was good (but I wasn't comfortable staying there as there was a significant bee hive in the ground of the pool peninsula...didn't get stung, but hundreds of bees flew past us while we were sitting there. If we had kids, we wouldn't have let them play anywhere close to that); unit/complex was quiet; good view of the ocean/hills (but if you want a sunset view, I don't think you'll get it (certainly not in April); Mark has items for your use (beach towels/chairs, snorkel gear, coolers, kayak, surf board)...those are all great touches; good wi-fi, but hopefully you're not using it much. Possible cons (not much for us, but for some I'm sure): Rough ride in on gravel road (about 10-12 minutes your first trip in, then we got it down to about six once we were comfortable with where we were going); unit is a little dated, but still in good condition; a $100 investment into new towels could go a long way; the bees at the pool as noted above; if you're in poor physical health, maybe not the best unit (3rd level) and beach access you'd need a car for sure; if you're expecting on-site security or gated access, don't expect it. We never saw a guard, and while there was a gate, it was always in the up positition. That being said, we always felt safe/secure. Overall, a very good experience. If you're looking for high-end, maybe not the unit for you. We're always grateful for our yearly visit to Costa Rica, and this experience/rental was supportive of that notion. Thank you Mark for allowing us to rent your condo and for being a responsive host.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2019

10/10 Άριστο

Richard R.

The property was exactly as described by the owner
The location and view were perfect. Beautifully quiet and close to amazing beaches. Great place to relax and unwind! Comfortable apartment with all the conveniences of home.

2/10 Απαίσιο

Wayne C.

Our first visit
Everything was great, landlord came over and welcomed us once we arrived. Went to Adventure Park for a day. zip line, rafting, horseback riding, and hot springs.Went to 4 different beaches. A bad 4 1/2 kilometer gravel and rocky road from main artery every day in and out. Restaurant and food was great. Had a flat tire and maintenance man changed tire for me. Made back to Alamo and they repaired tire.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Mark Noel

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We have spent a large amount of of my time in the last 15 years living in this part of Costa Rica and have decided to travel more so I have decided to rent my Costa Rica condo out again for longer term discounted rental rates of 14 days or more. Pura Vida!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We still find this part of Costa Rica to be our favorite. Close enough to the fun areas but far enough away to enjoy the quiet and gentle sounds of nature.
The unit is located just a short walk away from Puerto Viejo or also called South Playa Conchal (just voted the best beach in the world in July 2022 by Big 7 Travel in its annual publication of ’The 50 Best Beaches in the World’). And just a short drive away, you’ll find two other gems like Playa Minas and Bahia de los Piratas.
It is close to some great golf courses and close to some more of the best beaches in all of Costa Rica.
There are 9 National Parks just a 1 to 3 hour (scenic drive) away - including the famous Arenal volcano. Horse back riding, canopy tour and ATV tours.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

*Keyless door entry
*Fully equipped kitchen
*Whirlpool washer/dryer
*Whirlpool dishwasher
*Whirlpool microwave
*Frigidaire glass top oven
*High powered blender
*Coffee maker
*Central air conditioning
*Ceiling fans
*Wi-fi access
*2 large flat screen TV’s with multi channels, movie channels and DVD’s.
*Games
*Over 30 books
*Sleeps up to 4 people.
*Beach items include beach towels, beach chairs, coolers, mask and snorkel.

You can relax on the full length balcony that includes 2 leather backed rocking chairs, hammock, outdoor recliner, french bistro table with 2 swivel chairs and a high powered telescope (view nature, the ocean and islands along with boats and ships from the Flamingo Marina up close).

There are 9 National Parks just a 1 to 3 hour (scenic drive) away - including the famous Arenal volcano. Horse back riding, canopy tour and ATV tours can be set-up from the front desk.
DVD players with movies, two TV's, and wireless Internet access in the unit and balcony.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων