Διαμέρισμα στον προορισμό Snowshoe, WVΙδιώτης οικοδεσπότης

Snowcrest 2 BR / 2 Μπανιέρα ~ Ενημέρωση, Top Floor, Παιδιά φιλικό, Δωρεάν WiFI, Υδρομασάζ.

Snowcrest 2 BR / 2 Μπανιέρα ~ Ενημέρωση, Top Floor, Παιδιά φιλικό, Δωρεάν WiFI, Υδρομασάζ.

Συλλογή φωτογραφιών για SNOWCREST 2 BR/2 Bath ~Top Floor, Hot tubs, & Free WiFI,

Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Ιδιωτική κουζίνα
Εσωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Snowcrest 2 BR / 2 Μπανιέρα ~ Ενημέρωση, Top Floor, Παιδιά φιλικό, Δωρεάν WiFI, Υδρομασάζ.

9,8 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 6 άτομα82 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Snowshoe, WV
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΌρος Snowshoe1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσία6,000 Steps Nature Trail2 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΤελεφερίκ Σκι Powder Monkey Ski Lift6 λεπτά με τα πόδια

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Snowcrest 2 BR / 2 Μπανιέρα ~ Ενημέρωση, Top Floor, Παιδιά φιλικό, Δωρεάν WiFI, Υδρομασάζ.

Ειδική τιμολόγηση των πρώιμων πτηνών για τη σεζόν 19/20 Δεκεμβρίου.

Αγοράσαμε το condo μας το 2014 και πρόσφατα αποφάσισε να το νοικιάσει για να απολαύσει και άλλοι. Απολαμβάνουμε να έρχονται εδώ το χειμώνα, καθώς και το καλοκαίρι. (πολλά να κάνουν και το καλοκαίρι.) Το Snowcrest βρίσκεται στο νοτιότερο και πιο ψηλό άκρο του Snowshoe.

Απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από το τελεφερίκ Soaring Eagle Express και μονοπάτια, καθώς και το Elk River Ski / Snowboard shop, το South Mountain Grille και το Hoots Bar and Grill. Αν προτιμάτε να πάρετε ένα λεωφορείο, υπάρχει ένα ΔΩΡΕΑΝ λεωφορείο που παίρνει και πέφτει στην μπροστινή πόρτα του Snowcrest για να σας μεταφέρει στους ανελκυστήρες, το χωριό ή άλλους ορεινούς προορισμούς που περιμένει. Το λεωφορείο τρέχει κάθε 15-20 λεπτά κατά τη διάρκεια της σεζόν του σκι, ακόμα και αργά τη νύχτα. Διατίθεται κατόπιν αιτήματος κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Προσπαθήσαμε να το κάνουμε άνετο και κάτι που θα θέλαμε να νοικιάσουμε. Η 2 υπνοδωμάτιο με 2 μονάδες μπάνιου βρίσκεται στον 3ο όροφο και βρίσκεται στο τέλος της αίθουσας με ένα ήσυχο και μεγάλο ιδιωτικό κλειστό στην προσγείωση. Το δάπεδο είναι ανοιχτό και ευρύχωρο. Πλήρως εξοπλισμένη, πλήρως εξοπλισμένη ανακαινισμένη κουζίνα με πλυντήριο πιάτων και νέο ψυγείο. Το condo μας είναι εφοδιασμένο με φούρνο μικροκυμάτων, κατσαρόλα 5 τεμαχίων, ψησταριά, τοστιέρα, καφετιέρα, ποικιλία μαγειρικών σκευών, συμπεριλαμβανομένων νέων σκεύη και σκεύος ανοξείδωτου χάλυβα, ποικιλία μαγειρικών σκευών, ποικιλία πιάτων και ποτηριών, καθώς και καρυκεύματα βότανα (που μπορεί να χρειαστείτε, αλλά μην πακετάρετε για διακοπές). Υπάρχουν 4 σκαμπό μπαρ στην κουζίνα και υπάρχει τραπεζαρία για 4 άτομα. Υπάρχει επίσης μια υγρή γραμμή.

Το σαλόνι διαθέτει έναν καναπέ-κρεβάτι με ένα νέο στρώμα αφρού μνήμης, μια τηλεόραση επίπεδης οθόνης με ενσωματωμένο DVD player. Έχουμε προσφέρει πολλά DVD, όπως DVD φιλικά προς τα παιδιά (κινούμενα σχέδια και παιδικά βίντεο), παιχνίδια, παζλ και βιβλία για ενήλικες και παιδιά για την απόλαυσή σας. Έχουμε επίσης βιβλία χρωματισμού και κραγιόνια, καθώς και μια ποικιλία παιχνιδιών για μικρότερα παιδιά (5-6 και κάτω. Ως γονείς γνωρίζουμε αν τα παιδιά δεν είναι χαρούμενα, η μαμά και ο μπαμπάς δεν είναι ευχαριστημένοι.)

Τα δύο υπνοδωμάτια διαθέτουν θέρμανση, χώρο ντουλαπιών / συρταριών, καλωδιακή τηλεόραση και σε δύο ζεστά άνετα κλινοσκεπάσματα. Ο πλοίαρχος διαθέτει ένα καινούργιο στρώμα μνήμης τύπου queen size και συνδέεται με ένα βασικό μπάνιο. Υπάρχει επιπλέον ένα διπλό κρεβάτι στον κύριο, ωστόσο, η ποιότητα είναι εντάξει για ένα παιδί, ο ενήλικας μπορεί να είναι άβολα. Το δωμάτιο διαθέτει ένα queen-size κρεβάτι. Και τα δύο μπάνια έχουν ανακαινιστεί, νέες υδραυλικές τουαλέτες, νέα φωτιστικά, νέες βρύσες και βρύσες. Το κύριο ντους διαθέτει μια διπλή βρύση με βρύση. Και τα δύο μπάνια έχουν και νέες καμπύλες ράβδους ντους, παρέχοντας ένα ευρύχωρο μέρος για ντους.

Το δωμάτιο διαθέτει επίσης μια ηχητική μηχανή με νυχτερινό φως (μικρά όπως η ηχητική μηχανή τους). Έχουμε ένα πακέτο n παιχνιδιών και γλάστρες κάθισμα. Καταλαβαίνουμε πόσα μικρά πρέπει να ταξιδέψουν και ελπίζουμε ότι αυτό θα βοηθήσει να ελαχιστοποιηθεί το άγχος για εσάς.

Υπάρχει χώρος αποθήκευσης εξοπλισμού με ενσωματωμένα ράφια και γάντζους για αποθήκευση σκι / snowboard, καθώς και ένα στεγνωτήριο με 2 μανίκια / γάντι. Υπάρχουν επιπλέον άγκιστρα / μανταλάκια σε όλη την κύρια περιοχή εισόδου για την πρόσδεση υγρών εργαλείων.

Το ακίνητο διαθέτει τέσσερα ολοκαίνουργια εσωτερικά μπανιέρες, μεγάλο παιχνίδι / κοινόχρηστο δωμάτιο, υπαίθρια φωτιά, εξωτερική σχάρα και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Υπάρχουν εγκαταστάσεις πλυντηρίου σε κάθε όροφο, απαιτούνται τεταρτημόρια. Το condo διαθέτει ασύρματο internet και δωρεάν τηλεφωνικά τηλέφωνα μεγάλων αποστάσεων! Τα κινητά τηλέφωνα δεν λειτουργούν καλά εδώ.

Οι ήσυχες ώρες εκτελούνται από τις 23:00 έως τις 7:00, ώστε όλοι οι επισκέπτες να μπορούν να ξεκουραστούν πριν την επόμενη μεγάλη ημέρα διασκέδασης. Ο υπεύθυνος του κτιρίου ζει στην αρχή και παρακολουθεί αυτόν τον κανόνα. Το Snowcrest είναι ένα ήσυχο και ασφαλές μέρος για τις επόμενες διακοπές σας.

*** Πολιτική Ακύρωσης *** Οι κρατήσεις που ακυρώθηκαν 30 ή περισσότερες ημέρες πριν από το check-in θα οδηγήσουν σε 100% επιστροφή όλων των καταβληθεισών καταθέσεων. Ακυρώσεις 11-29 ημέρες πριν από το check-in θα οδηγήσουν σε επιστροφή 50% του συνολικού ποσού που καταβλήθηκε. Ακυρώσεις Λιγότερο από 10 ημέρες πριν από το check-in θα έχουν ως αποτέλεσμα την επιστροφή μόνο της εγγύησης. Σημείωση: Εάν η μονάδα ενοικιάζεται μετά την ακύρωση και τα χρήματα δεν επιστράφηκαν λόγω του χρονικού πλαισίου της ακύρωσης, θα επιστραφούν επιστροφές κατά 90%. Δεν χορηγούμε επιστροφές χρημάτων για ακύρωση λόγω καιρού

Διαχειριστής καταλύματος

Melinda & Lewis Daye
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 5:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Owners may change check in time if needed to accommodate service or housekeeping needs. Any changes will be communicated as early as possible.
No pets. If found with a pet, there will be an additional $500 cleaning fee. You may be asked to leave WITHOUT a refund.
No Smoking. If smoking in unit, there will be an additional $300 cleaning fee.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Σχετικά με την περιοχή

Snowshoe

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Snowshoe) βρίσκεται στα βουνά. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Κράτος Πάρκο Cass Scenic Railroad και Λίμνη Shavers Lake, ενώ στα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Mount Airy Gallery of Fine Arts και Μουσείο σιδηρόδρομου του Cass. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Split Rock Pools και Snow Monsters. Απολαύστε τις κοντινές πλαγιές με σνόουμπορντ και κοντά σε εγκαταστάσεις για σκι, και μη χάσετε τις δραστηριότητες βόλτα με έλκηθρο και snowmobiling.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Όρος Snowshoe - 1 λεπτό με τα πόδια
  • 6,000 Steps Nature Trail - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Split Rock Pools - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Τελεφερίκ Σκι Powder Monkey Ski Lift - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Τελεφερίκ Σκι Powderidge - 9 λεπτά με τα πόδια

Εστιατόρια

  • Foxfire Grille - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Hoot's Bar and Grill - 13 λεπτά με τα πόδια
  • The Boathouse - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Cheat Mountain Pizza Company - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Starbucks - 4 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 37 από 44 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 6 από 44 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 44 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 44 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 44 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,4/10

Τοποθεσία

9,4/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Lindsay A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
Our second time
Love that it has two bedrooms, and the kitchen is very well equipped. Lots of extra blankets for comfort. The game room on the property is all at a charge, even billiards. Hot tubs were very dirty. Not ideal. Not owners fault. About 500 yards walk from apartment to slopes
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Vitaly P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Skiing trip
Convenient location to ski slopes. Great communication from the host. A little outdated but worked well for my family. Hope to go back again soon.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Scott W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great Visit
My family enjoyed the visit. The apartment was in great condition and well provisioned. We will stay again.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

8/10 Καλό

Helen P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
We enjoyed our stay,
We enjoyed our first trip to Snowshoe. The spring snow was timely and the mountains beautiful. Melinda was very attentive to any questions or needs we had. The condo was very nice and had everything we needed. The only suggestion I would make would be directed to the condo association as some of the common areas could use updating. Thank you for a nice vacation.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2023

10/10 Άριστο

Missy B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
It was exactly what we needed!
Great location, it was exactly what we needed. Communication with the owner was excellent.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Melinda & Lewis Daye

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Snowcrest has a central indoor atrium, as well as, a game room. It is located at the top of the world. Snowcrest is a quiet building and our unit is at the end of the hall in a quiet secluded opening in the hall way.

We've tried to make our property kid friendly, having kids ourself. We have a pack n play, potty seat. We have a sound machine with night light, and additional night lights in the unit. We've provided toys, puzzles, games that are all little kid approved.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες