Σπίτι στον προορισμό Corciano, UmbriaΙδιώτης οικοδεσπότης

Σπίτι διακοπών παλιά πέτρινη με κήπο στο κέντρο και με θέα Ούμπρια, Τοσκάνη

Σπίτι διακοπών παλιά πέτρινη με κήπο στο κέντρο και με θέα Ούμπρια, Τοσκάνη

Συλλογή φωτογραφιών για Ancient rock house with garden,situated in the centre,with view of Umbria

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Γεύματα
Μη ταξινομημένη εικόνα, 3 από 49, κουμπί
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Γεύματα

Επισκόπηση καταλύματος Σπίτι διακοπών παλιά πέτρινη με κήπο στο κέντρο και με θέα Ούμπρια, Τοσκάνη

Σχόλια
4,9 στα 5 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1+ μπάνιοΓια 3 άτομα80 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Τζακούζι
  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Κλιματισμός
  • Εξωτερικός χώρος
  • Μπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Corciano, Umbria
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕργοστάσιο Σοκολάτας Perugina11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΝοσοκομείο Σάντα Μαρία ντέλα Μιζερικόρντια11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΘεματικό Πάρκο Citta della Domenica12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΑνκόνα (AOI-Φαλκονάρα)96 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 3 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Φουτόν

1 μπάνιο, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Μπιντές · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Μπιντές · Τουαλέτα

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Σπίτι διακοπών παλιά πέτρινη με κήπο στο κέντρο και με θέα Ούμπρια, Τοσκάνη

Μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, σε ένα γεωγραφικό πλαίσιο πολύ όμορφο και γραφικό, ιδανικό για χαλάρωση ή ως σημείο εκκίνησης για όμορφες εκδρομές (Περούτζια, λίμνη Trasimeno, Ασίζη, Umbria, τη Ρώμη, τη Φλωρεντία, τη Σιένα, Κορτόνα), το σπίτι βρίσκεται ακριβώς πάνω αρχαία τείχη του χωριού, στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της ένα από τα χωριά piu'belli της Ιταλίας.
Μεσαιωνικής προέλευσης, το σπίτι είναι χτισμένο από πέτρα της περιοχής και είναι σε δύο ορόφους, που περιβάλλεται από έναν κήπο πολύ σκιερό και εξοπλισμένα, με υπέροχη θέα στην κοιλάδα και τους γύρω λόφους. Υπάρχουν πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις, φαγητό και μουσική που βρίσκονται στην περιοχή, μεταξύ των οποίων:
Αύγουστος Corcianese, Trasimeno Music Festival, Festival dei Due Mondi σε Σπολέτο, Umbria Jazz-Περούτζια, Διεθνές Φεστιβάλ Νέων Συναυλία-Castelrigone, Trasimeno Blues-δήμους της λίμνης Trasimeno, Sagra Musicale Umbra-Περούτζια, Open Cellars, ανοιχτό μύλους, Eurochocolate.
Το σπίτι είναι σε δύο ορόφους: ισόγειο των 40 τετραγωνικών μέτρων. είναι το σαλόνι με καναπέ-κρεβάτι, τζάκι, τηλεόραση και τραπεζαρία, κουζίνα (Μέρος Η. 183) με δύο παράθυρα (πλήρης, με ψυγείο, εστίες αερίου με βαλβίδα ασφαλείας, πλυντήριο πιάτων, σερβίτσια , μαχαιροπίρουνα, πιάτα και ποτήρια), ένα μικρό μπάνιο με τουαλέτα / μπιντέ και νιπτήρα, ένα ντουλάπι? στον πρώτο όροφο των 40 τετραγωνικών μέτρων. η οποία επιτυγχάνεται με μια αρχαία σκάλα στενή και λίγο απότομη, υπάρχει το master υπνοδωμάτιο με ένα μεγάλο κρεβάτι, κάθε κλειδώνει, ντουλάπα κρεβάτι walk-in, γραφείο μελέτης ή με δυνατή διαμονή για μονό κρεβάτι κλειδώνουν, μπάνιο με ντους, τουαλέτα, μπιντέ και νεροχύτη. Τόσο το ισόγειο και τον πρώτο όροφο υπάρχουν οι τοίχοι του σπιτιού από πέτρα, που κάνουν τα δωμάτια ζεστά και αυθεντικά. Στο ισόγειο είναι το δάπεδο του χειροποίητου τερακότα. Έξω από το σπίτι φαίνεται όλη η πέτρα και περιβάλλεται από τρεις πλευρές από κήπους σε διάφορα επίπεδα και με τμήματα εντελώς πλακόστρωτος. Στον κήπο, τοποθετήστε ένα καναπέ με δύο πολυθρόνες, ένα τραπέζι και δύο καρέκλες για ηλιοθεραπεία. Το ακίνητο είναι πλήρως περιφραγμένο και περιλαμβάνει ένα χώρο στάθμευσης έξω από το φράχτη. Το σπίτι βρίσκεται στην παλιά πόλη με τα τυπικά στενά δρομάκια της, αλλά μπορεί να είναι εύκολα προσβάσιμες, ακόμη και με το αυτοκίνητο. Μπαρ και εστιατόρια στην περιοχή.
Ζήστε σε ηρεμία και απλότητα, κάντε μια βόλτα στην ιστορία, την εμπειρία της ποίησης του χωριού ......... Σας περιμένουμε

Διαχειριστής καταλύματος

Davide Quaglia and family
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Ιταλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια, επιτρέπονται τα ζώα υπηρεσίας

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Possibilità di fumare nel giardino della casa

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Όλοι οι επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, πρέπει να είναι παρόντες κατά το check-in και να επιδείξουν έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία ή το διαβατήριό τους
Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 5000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Corciano

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Corciano) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και κοντά σε θεματικά πάρκα. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: La Necropoli Di Strozzacapponi και Castello di Magione, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή σε μέρη όπως: Λέσχη Γκολφ Περούτζια και Cantina Berioli. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Πίστα Αγώνων Autodromo dell'Umbria και Αγωνιστική Πίστα Ματζόνε. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με γουίντ σέρφινγκ και ιστιοπλοΐα κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Εργοστάσιο Σοκολάτας Perugina - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Νοσοκομείο Σάντα Μαρία ντέλα Μιζερικόρντια - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Θεματικό Πάρκο Citta della Domenica - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Piazza IV Novembre (πλατεία) - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παλάτσο ντέι Πριόρι - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Ellera Corciano: 8 λεπτά οδικώς
  • Διεθνές Αεροδρόμιο San Francesco d'Assisi – Ούμπρια-Περούτζια (PEG): 28 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Kiyumi - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Al Battibecco - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Il Convento - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Impriale - 9 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

4,9

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 64 από 71 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 7 από 71 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 71 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 71 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 71 σχόλια πελατών" "

4,9/5

Καθαριότητα

5/5

Check-in

4,7/5

Επικοινωνία

4,9/5

Τοποθεσία

4,8/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Carol P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfecto!
This property was perfect for us. We actually chose Corciano among other small (non-touristy) hill towns in Umbria because of this VRBO listing. It is just as delightful as the description and photos. It is its own property, not attached to any other occupied unit and on the main street that circles the small town. The property is so comfortable with a very useful kitchen (we cooked many meals during our 10-day stay), a lovely patio where we often had breakfast and/or lunch. A comfortable living room and table/chairs. A half-bath downstairs and upstairs the bedrooms (one queen, one single) and a full bath with shower. Everything worked perfectly. Rosella is a lovely and helpful host. Theresa, whom others have mentioned, is so nice to have across the street. She made us dinner (asparagus risotto and a fabulous salad, Umbrian bread and biscotti) and sold us many fresh vegetables from her garden. They also offer some transportation services and drove us to and from the train station in Ellera. Corciano is very small so it won't suit everyone. It did suit us very well because we wanted to begin our month in Italy with a quiet spot. There is the wonderful Orange Caffe, with Sara as owner which serves simple snacks, great drinks and cafe. A gelateria, two restaurants, a wine bar that also has substantial and nice small plates and a bar with small plates. There is a small grocery with a very friendly owner that was substantial for our meals at home. We loved it!
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

5/5 Άριστο

Frank G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Zauberhaftes Häuschen in traumhafter Lage
Wir hatten eine tolle Woche. Corciano ist der ideale Ausgangspunkt für Ausflüge in die Umgebung. Der Ort ist wunderschön mit 2 Restaurants und einer Bar. Wir waren allerdings gar nicht essen sondern haben lieber die Kochkünste von Teresa (Nachbarin) genossen. Das Haus ist ein wunderschön restaurieres altes Steinhaus mit liebevoller Details, einem Garten über 3 Etagen und verschiedenen Sitzplätzen. Die Küche ist perfekt ausgestattet. Rosella war immer erreichbar und hatte wertvolle Tipps. Für uns war alles wunderbar.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

5/5 Άριστο

MARIA D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect place in a perfect location
We enjoyed our time at this beautiful stone house. Rosella was an excellent host and we would definitely return. Our flight was delayed so we arrived later but Rosella mentioned (as have others in the reviews) that her neighbour Teresa could prepare a meal for us. It was amazing! Homemade pasta and bread, tasty salad, vegetables and fruit all from her garden! She finished with “la crostata” a lovely regional dessert. We loved it! We asked her to prepare a meal for two additional nights. The price was cheaper than a meal at a restaurant. We paired it with a lovely local wine that Rosella gifted us upon our arrival. Grazie! In the mornings I would prepare espresso and we would sit and enjoy the view of the valley in total privacy. Corciano is situated in the perfect location that is central to all main Umbrian cities which we visited by car. We also ventured out to Cortona in Tuscany. From the house it’s a short walk to the piazza where we enjoyed a cappuccino after church and a gelato after an evening stroll. We also dined at a lovely restaurant about four minutes from the house. A memorable stay that we hope to revisit again. Thank you Rosella for your hospitality. Grazie da Claudio e Maria
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

5/5 Άριστο

karin n.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Leuk en lekker koel huis, met schaduwrijke buitenruimte.
De ligging vh huis is optimaal waardoor het zelfs bij meer dan 30°, binnen heerlijk koel is, zonder airco. Er is een mooi ruim terras met uitzicht over het dal. Heel privé gelegen omdat het huis aan de buitenrand vh dorpje ligt en schaduwrijk. Het was een goede uitvalsbasis om Umbrie te ontdekken. En omdat het huisje van alle gemakken voorzien is, iedere keer weer fijn om 'thuis' te komen. Alleen het parkeren is een kleine uitdaging maar daar had ik mijn man voor.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

5/5 Άριστο

C.Z. A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
What a wonderful holiday!
We stayed here for two weeks. The contact with Rosella was always very nice and friendly during that time and the meal that Teresa prepared for us on the fist day was excellent! The house and garden are just right for two adults and their dogs. The house stays cool during the day, the garden gets a lot of sunshine and is very private. We had lovely weather and spent a lot of time outside. The house is located in the center of the old village. You don't need to go to a gym, bring your walking shoes, there's a lot of stairs to overcome. Go out and have a drink at the Orange Bar or eat some icecream on the village square. It's a beautiful place, green and quiet. There is a lot to see in the surrounding area as well. We have become very fond of Umbria and we plan to go back there sometime.
Πραγματοποίησε 13 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Davide Quaglia and family

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Ιταλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες