Ολόκληρο διαμέρισμα

Ευρύχωρο δωμάτιο με 1 κρεβάτι Apt. στην πόλη Camden: κεντρική, καθαρή, δωρεάν WIFI (4-5 άτομα)

Ευρύχωρο δωμάτιο με 1 κρεβάτι Apt. στην πόλη Camden: κεντρική, καθαρή, δωρεάν WIFI (4-5 άτομα)

Συλλογή φωτογραφιών για Modern Luxury flat

Δωμάτιο
Μη ταξινομημένη εικόνα, 2 από 25, κουμπί
Περιοχή καθιστικού
Εσωτερικοί χώροι
Μαρίνα

Επισκόπηση καταλύματος Ευρύχωρο δωμάτιο με 1 κρεβάτι Apt. στην πόλη Camden: κεντρική, καθαρή, δωρεάν WIFI (4-5 άτομα)

Σχόλια
9,0 στα 10 Θαυμάσιο
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 5 άτομα43 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
London, ENG
  • Δημοφιλής τοποθεσίαRegent's Park (Πάρκο)15 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠλατεία Ράσελ6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΒρετανικό Μουσείο7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΛονδίνο (LHR-Χίθροου)53 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ευρύχωρο δωμάτιο με 1 κρεβάτι Apt. στην πόλη Camden: κεντρική, καθαρή, δωρεάν WIFI (4-5 άτομα)

Ένα θαυμάσιο ΙΣΟΓΕΙΟ ΙΣΟΓΕΙΟ στο ισόγειο της πόλης Camden. Ο τέλειος συνδυασμός της άνεσης ενός σπιτιού στο κατώφλι του ήσυχου και ατμοσφαιρικού καναλιού Regent και 6 λεπτά με τα πόδια από τη ζωντανή Camden Town High Street. Αυτό το 1-υπνοδωμάτιο (με στρώμα υψηλής ποιότητας), 1 μπάνιο με μεγάλο καθιστικό, τραπεζαρία και κουζίνα είναι πρόσφατα ανακαινισμένο με μοναδική επίπλωση και διακόσμηση. Περιλαμβάνει WIFI Internet, καλωδιακή τηλεόραση, Universal Multi Plug Adapter US / AUS / EU στην Αγγλία 5 ακίδων, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με πλυντήριο πιάτων, πλυντήριο / στεγνωτήριο και αυτόματη κεντρική θέρμανση. Αυτό είναι ένα αυτόνομο ιδιωτικό διαμέρισμα χωρίς κοινόχρηστες εγκαταστάσεις. Μόλις λίγα λεπτά μακριά από τα πιο συναρπαστικά και δημοφιλή αξιοθέατα του Λονδίνου, αυτό το διαμέρισμα διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για μια άνετη διαβίωση στο Λονδίνο.

Βρίσκεται σε πολύ ασφαλή και φιλική προς το περιβάλλον γειτονιά στο κεντρικό Λονδίνο - Ζώνη 1, το διαμέρισμα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από πολλά εστιατόρια, καταστήματα, τοπικά σούπερ μάρκετ και ΑΤΜ. Μετακινήσεις με μετρό / σωλήνα, λεωφορεία, ακόμη και ποδήλατα είναι διαθέσιμα κοντά.

Η τιμή θα περιλαμβάνει επίσης μια μακροπρόθεσμη έκπτωση (για διαμονή μεγαλύτερη των 7 διανυκτερεύσεων). Και περισσότερο από 30 βράδυ ακόμα περισσότερο. Οι τιμές περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και τις υπηρεσίες κοινής ωφελείας, τις υπηρεσίες από το WIFI στο φυσικό αέριο, την ηλεκτρική ενέργεια. Δεν υπάρχει επιπλέον κόστος για την πληρωμή.

Υπάρχει κεντρική θέρμανση, και δεν υπάρχει ανάγκη για κλιματισμό (AC) στο Λονδίνο.

Η τιμή που δίνονται συμπεριλαμβάνει όλα τα τέλη κοινής ωφελείας, τους φόρους, δεν υπάρχουν επιπλέον.

Αυτό το 1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο διαμέρισμα διαθέτει ένα τεράστιο χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας, που περιλαμβάνει ψηφιακή τηλεόραση πλάσματος 32 ιντσών, υπηρεσία καλωδιακής τηλεόρασης, ασύρματο ευρυζωνικό Ίντερνετ (WIFI) και σταθμό σύνδεσης I-pod με ηχεία. Ο μεγάλος καναπές σχήματος L μετατρέπεται σε διπλό κρεβάτι επισκεπτών και παρέχονται επιπλέον κρεβάτια για επιπλέον επισκέπτες ή για όσους θέλουν να κοιμηθούν μόνοι τους.

Η παρασκευή γευμάτων είναι εύκολη με την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με εστίες αερίου, φούρνο, πλυντήριο πιάτων, ψυγείο και καταψύκτη. Από τις συσκευές στα σκεύη, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για ένα γεύμα εν κινήσει ή μια πλήρη σειρά μαθημάτων καθίστε δείπνο. Υπάρχει το τραπέζι με καρέκλες στις εικόνες, καθώς και νέα έξτρα funky σκαμνιά για περισσότερους επισκέπτες. Απολαύστε ένα πρωινό καφέ από τον πάγκο καφέ μας. Ένα πλυντήριο βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στο διαμέρισμα για πλυντήριο.

Ένα όμορφο δίκλινο υπνοδωμάτιο (διπλό κρεβάτι) για ήσυχες νύχτες με ενσωματωμένη μονάδα αποθήκευσης και κρεμάστρας, έτοιμο χαλί, απόλυτη σιωπή, ενσωματωμένη μονάδα αποθήκευσης και κρεμάστρα, τοποθέτηση μοκέτας.

Ένα μπάνιο μπορεί να βρεθεί στο μπάνιο μαζί με φρέσκες πετσέτες και μια επιλογή σαμπουάν και σαπουνιών για την ευκολία σας.


Συχνές ερωτήσεις:

- Κλινοσκεπάσματα: διπλό κρεβάτι για 2 άτομα σε master bedroom, καναπέ-κρεβάτι σε καθιστικό για 2 άτομα, καθώς και ένα φουσκωτό επιπλέον διπλό κρεβάτι για επιπλέον επισκέπτες που θέλουν ξεχωριστό κρεβάτι.

- Μπορεί να προσφερθεί επίσης ένα παιδικό κρεβατάκι και μια καρεκλάκι.

- Όλα τα κλινοσκεπάσματα, τα σεντόνια και οι πετσέτες παρέχονται, συμπεριλαμβάνονται.

- Συμπεριλαμβάνονται επίσης καθαρισμοί και πλυντήριο.

- Δεν υπάρχει λόγος να πάτε σε ένα γραφείο για να πάρετε κλειδιά διαμερίσματος. Ο φιλόξενος διαχειριστής μας θα σας περιμένει στο διαμέρισμα.


Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ:
Αυτό το διαμέρισμα διοικείται από μια επαγγελματική ομάδα υποστήριξης που παρέχει με συνέπεια εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Η πολύγλωσση ομάδα μιλάει αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά και ισπανικά.

Έχουμε την καλύτερη ομάδα καθαρισμού και συντήρησης για να βεβαιωθείτε ότι το διαμέρισμά σας θα γυαλιστεί κατά την άφιξή σας για τη διαμονή σας μαζί μας. Η ομάδα μας που διατηρεί το πράσινο σπίτι είναι πάντα φιλική προς το περιβάλλον, χρησιμοποιώντας μόνο προϊόντα καθαρισμού για το περιβάλλον.

Μπορείτε να βρείτε τις φωτογραφίες που ταιριάζουν με την περιγραφή και να διαβάσετε κριτικές από τους προηγούμενους επισκέπτες μας εδώ. Μπορείτε να κάνετε κράτηση αμέσως ή να στείλετε ηλεκτρονικά μηνύματα για να κάνετε ερωτήσεις.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, θα σας συναντήσουμε στο κατάλυμα κατά την άφιξή σας, ώστε να μην χρειαστεί να πάτε σε οποιοδήποτε γραφείο για να συλλέξετε κλειδιά. Θα σας προσφέρουμε 2 σετ κλειδιών και όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε για τη διαμονή σας.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο Λονδίνο!

Η ΠΕΡΙΟΧΗ
Το διαμέρισμα βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία στην αγορά Camden Town γνωστή για την υπαίθρια αγορά της αγοράς με αμέτρητα καταστήματα, παμπ και εστιατόρια με τη σειρά των καταστημάτων και των εστιατορίων. Οι αγορές του δρόμου Camden είναι το 4ο πιο δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο του Λονδίνου και περιλαμβάνουν την αγορά Camden Lock, την αγορά του Buch Street, την αγορά των στάβλων, το Camden Lock και μια εσωτερική αγορά στην ηλεκτρική αίθουσα χορού όπου μπορείτε να βρείτε τα πάντα από τις τέχνες, τις τέχνες, τις αντίκες μέχρι τα εναλλακτικά είδη ένδυσης. Αφού έχετε ψωνίσει και περπατάτε στις αγορές, υπάρχει ένας άπειρος χώρος νυχτερινής διασκέδασης, όπως το Electric Ballroom, το Jazz Café, το KOKO, το Roundhouse, το Underworld, το The Worlds End, το Barfly, οι Πηγές Γκαλερί και πολλά άλλα όπου θα απολαύσετε το τελευταίο μουσικές απολαύσεις · Το κανάλι του Regent θα σας μεταφέρει στο βόρειο άκρο του Regent's Park που είναι το σπίτι του ζωολογικού κήπου του Λονδίνου. Άλλα γνωστά αξιοθέατα της περιοχής είναι τα Madame Tussauds, η πλατεία Leicester, τα Abbey Road Studios (ξύλο St John's) και η Oxford Street.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στο διάσημο Camden Town του Λονδίνου. Μπορείτε να δείτε τον χάρτη τοποθεσίας εδώ στον ιστότοπο, με ακριβή τοποθεσία. Η πλήρης διεύθυνση που παρέχουμε μετά την κράτηση γίνεται και θα στείλουμε μαζί όλες τις πληροφορίες για τις επαφές και τις οδηγίες άφιξης, μόλις το βιβλίοσετε, αλλά μπορείτε να δείτε την ακριβή τοποθεσία του χάρτη που παρουσιάζεται - απλώς κάντε κύλιση προς τα κάτω ή κάντε κλικ για να δείτε - MAP.

Υπάρχει δημόσιο (αμειβόμενο) πάρκινγκ για το αυτοκίνητό σας - πρέπει να επιλέξετε να οδηγήσετε στο Λονδίνο. Συνιστούμε αντ 'αυτού τις δημόσιες συγκοινωνίες - γιατί μπορεί να σας μεταφέρει παντού. Το διαμέρισμά μου δεν διαθέτει χώρο στάθμευσης, αλλά θα μπορείτε να σταθμεύσετε στους δρόμους (pay-and-display) ή σε κλειστό χώρο στάθμευσης στην περιοχή μας εδώ. Ολοκληρωμένες συγκεκριμένες λεπτομερείς πληροφορίες θα αποσταλούν μαζί με τις οδηγίες επιβεβαίωσης και άφιξης της κράτησης και μπορείτε να αναζητήσετε και στο διαδίκτυο.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ:
Κοντινότεροι σταθμοί: Σιδηροδρομικός σταθμός Camden Town (5 λεπτά με τα πόδια), Camden Road Station (1 λεπτό με τα πόδια), King's Cross / St. Το Pancras International και το Euston βρίσκονται σε μικρή απόσταση με τα πόδια ...

Εδώ είναι οι χρόνοι ταξιδιού σε μερικούς δημοφιλείς προορισμούς:
-Westminster (για τα σπίτια του Κοινοβουλίου, Big Ben, Αββαείο Westminster, παλάτι του Μπάκιγχαμ, πλατεία Τραφάλγκαρ): 30 λεπτά (λεωφορείο, με φανταστική θέα)
-West End (για την περιοχή θεάτρου, Covent Garden, Leicester Square): 20 λεπτά (σωλήνας)
-Το Μουσείο Επιστημών & Φυσικής Ιστορίας: 30 λεπτά (σωλήνα) Μουσείο Τζαζ και Μουσεία: Η Εθνική Πινακοθήκη, The Tate Modern είναι μέσα σε 15-25 λεπτά (σωλήνας)

Μπορείτε να προγραμματίσετε τις διαδρομές των σωλήνων σας χρησιμοποιώντας το Transport For London.

Για να κάνετε κράτηση, πατήστε BOOK NOW και ακολουθήστε τις οδηγίες στην ιστοσελίδα. Ή στείλτε μου μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να το θέσω σε αναμονή. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε τραπεζική μεταφορά, διεθνώς ή από το Ηνωμένο Βασίλειο, εύκολα.


Αφού κάνετε κράτηση, σας στέλνουμε e-mail με πλήρη στοιχεία check-in, συμβόλαιο, με πλήρη διεύθυνση, οδηγίες, οδηγίες, επαφές έκτακτης ανάγκης και σημείο επαφής για την άφιξή σας. Θα σας περιμένουμε στην ιδιοκτησία και θα σας προσφέρουμε 2 σετ κλειδιών.

Η τιμή περιλαμβάνει επίσης μια μακροπρόθεσμη έκπτωση (για διαμονή μεγαλύτερη των 6 διανυκτερεύσεων). Και για περισσότερο από 30 νύχτες ακόμη περισσότερο. Επιπλέον, οι τιμές περιλαμβάνουν όλους τους λογαριασμούς και τις υπηρεσίες από το WIFI στο φυσικό αέριο, τον φόρο συμβολαίου κ.λπ. Αυτά είναι πολύ σημαντικά στο Λονδίνο, αλλά τα φρόντισα για σένα. Δεν υπάρχει τίποτα επιπλέον για να πληρώσετε. Τα ποσοστά στον ιστότοπο περιλαμβάνουν ήδη αυτά τα χαρακτηριστικά.

Γλώσσες

Δανικά, Ολλανδικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Νορβηγικά, Πορτογαλικά, Ισπανικά, Σουηδικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Λονδίνο

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Λονδίνο) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά από τα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής όπως: Βρετανικό Μουσείο και London Palladium Theatre (Θέατρο), και να απολαύσετε μερικές από τις δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή σε μέρη όπως: Λέσχη Τένις του Wimbledon και Στάδιο Twickenham. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Emirates Stadium (Στάδιο) ή Lord's Cricket Ground (Στάδιο). Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Κολύμπι σε κοντινή απόσταση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
London, ENG

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Regent's Park (Πάρκο) - 15 λεπτά με τα πόδια
  • Ζωολογικός Κήπος ZSL London Zoo - 19 λεπτά με τα πόδια
  • Πλατεία Ράσελ - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Βρετανικό Μουσείο - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Χάιντ Παρκ - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Camden Road: 3 λεπτά με τα πόδια
  • Σταθμός Μετρό του Κάμντεν Τάουν: 7 λεπτά με τα πόδια
  • Λονδίνο (LCY-London City): 24 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Draft House, Camden Road - 2 λεπτά με τα πόδια
  • The Devonshire Arms - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Hidden Coffee - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Prince Albert - 3 λεπτά με τα πόδια
  • The Colonel Fawcett - 1 λεπτό με τα πόδια

Σχόλια

9,0

Θαυμάσιο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 51 από 74 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 15 από 74 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 3 από 74 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 3 από 74 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 2 από 74 σχόλια πελατών" "

8,6/10

Καθαριότητα

9,0/10

Check-in

9,2/10

Επικοινωνία

9,0/10

Τοποθεσία

8,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

4/10 Κακό

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Check-in
Αρνητικά: Καθαριότητα, ακρίβεια καταχώρισης
Dirty and not as advertised
I booked this stay for work colleagues and they arrived after an overnight flight from the US. The flat was dirty, stained, with mouse droppings and smelled. Unacceptable and completely misrepresented the flat.
Πραγματοποίησε 15 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

6/10 Μέτριο

Leigh A., Oahu

Θετικά: Καθαριότητα, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
A little disappointing
We found the flat to be in a pretty dodgy area and the front of the flat had garbage on the footpath and overall looked shabby. We also had to make a stop before to pickup the keys from a convenience store which was weird as we were expecting someone to be there to meet us. The heat was a problem also with it being very cold in the main bedroom, the radiator got barely hot enough and we were pretty cold throughout the night. The location is central though with just a few minutes walk to the tube station and on a central line which was convenient. The host was as helpful as he could be and was communicative but the lack of heat in the bedroom and the shabbiness of the exterior are dealbreakers for us.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Phil T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great flat that had everything that we needed
We thoroughly enjoyed our time in London and Camden Town was the perfect home base. We couldn’t have picked a better flat.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Lisa W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Camden
Enjoyed being in Camden. Interesting neighborhood. Convenient to the tube. Camden Market was a quick walk down the canal.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Vicente E.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Estupenda estancia
Perfecta comunicación con los responsables. Apartamento muy limpio y confortable.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Ο οικοδεσπότης σας

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Our team and our mission:

During your stay you will be assisted by a very professional support team providing extraordinary preventative maintenance and outstanding customer care, attentive and always available.
The team can speak English, Italian, French, Portuguese and Spanish with you.
We are looking to constantly improve what is essential to provide accommodation services that consistently meet our customers' expectations.
We Never Forget Who We Are Working For – You. And that is why we are focused to make your stay in London the best possible. Our product and service offerings focus on preventive maintenance and efficiency, as well as cost-effectiveness.

NO NEED to go to an office to pick up apartment keys. Our friendly guest manager will be on the flat waiting for your arrival.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

A superb ONE BEDROOM GROUND FLOOR FLAT in the heart of Camden town. The perfect combination of the comfort of a home on the doorstep of the quiet and atmospheric Regent's canal and 6 min walk from the vibrant Camden Town High Street. This entire 1-bedroom (with high quality mattress), 1 bathroom apartment with large living room, dining area, and kitchen is newly renovated with unique furnishings and decor. It includes WIFI Internet, cable TV, Universal Multi Plug Adapter US / AUS / EU to UK 5 pin, fully equipped kitchen with dishwasher, washer/dryer, and automatic central heating. This is a self-contained private apartment with no shared facilities. Just minutes away from London’s most exciting and popular attractions, this flat has everything you will need for a comfortable living experience in London.

THE AREAThe apartment is exceptionally located in Camden Town market well known for its open-air market area with countless shops, pubs and restaurants with its range of shops and restaurants. Camden street markets are London's 4th most visited tourist attraction and comprise Camden Lock market, Buch Street market, Stables market, Camden Lock and an indoor market in the Electric Ballroom where you can find everything from arts, crafts, antiques to alternative clothing.After you have been out shopping and walking through the markets, there are an infinite nightlife venue such as the Electric Ballroom, Jazz Café, KOKO, Roundhouse, Underworld, The Worlds End, Barfly, Proud Galleries and many more where you will enjoy the last music delights;The Regent's canal will take you to the northern edge of Regent's Park which is home of London Zoo.Other well-known attractions in the area include Madame Tussauds, Leicester Square, Abbey Road Studios (St John's Wood) and Oxford Street.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

-1-bedroom, 1 bathroom
-Complete silence
-Extremely safe: intercom and entry fob
-Unique decoration
-Very professional
-Safe, clean, central

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Δανέζικα, Ολλανδικά, Νορβηγικά, Σουηδικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων