Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Τέλεια απόδραση στο Beach Dreams Resort

Τέλεια απόδραση στο Beach Dreams Resort

Συλλογή φωτογραφιών για Gorgeous Cottage Beach Dreams

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Ιδιωτική κουζίνα
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Τέλεια απόδραση στο Beach Dreams Resort

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 6 άτομα69 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Wells, ME
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Διασκέδασης Wonder Mountain6 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜούντι Μπιτς3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Ogunquit4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΠόρτλαντ, Μέιν (PWM-Διεθνές Αεροδρόμιο Portland Jetport)37 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Μονό Διώροφο Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Bathtub · Toilet

Χώροι

Βεράντα
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Τέλεια απόδραση στο Beach Dreams Resort

Σας καλωσορίζουμε σε αυτή την περιφραγμένη κοινότητα με πολλά να κάνουμε. Μοντέρνα εξοχική κατοικία 2 υπνοδωματίων με 1 μπάνιο στην παραθαλάσσια πόλη Wells του Maine. Αυτό το φιλόξενο και φιλόξενο εξοχικό σπίτι φιλοξενεί 6 άτομα, με πρόσβαση σε πισίνα, υδρομασάζ, ανέσεις σε στυλ θέρετρο και όμορφες παραλίες, προσφέροντάς σας και τους καλεσμένους σας ό, τι χρειάζεστε για την αναζωογονητική σας απόδραση.

Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Τα 600 τετραγωνικά πόδια αυτού του παραθαλάσσιου εξοχικού σπιτιού, καθώς και η κλειστή βεράντα των 120 τετραγωνικών ποδιών, σχεδιάζονται προσεκτικά, δίνοντάς σας και τους ταξιδιώτες σας αρκετό χώρο για να απλώσετε και να απολαύσετε το είδος χαλάρωσης που μπορεί να προσφέρει μόνο το Μέιν. Βρίσκεται μέσα σε μια ιδιωτική, αποκλεισμένη κοινότητα, αυτό το σπίτι περιβάλλεται από θέρετρα όπως παροχές όπως γήπεδα τένις, clubhouse, μεγάλο δωμάτιο παιχνιδιών, γυμναστήριο, τζακούζι, και πισίνα! Ξεκλειδώστε στο άνετο σαλόνι σας με τηλεόραση SMART με ροή YouTube (πάνω από 50 κανάλια συμπεριλαμβανομένου του τοπικού & NESN), WIFI και DVD player. Το σαλόνι ανοίγει σε μια σκεπαστή βεράντα με ανεμιστήρα, φορητή θέρμανση και παράθυρα όπου μπορείτε να απολαύσετε τις εποχές. Φανταστείτε να περάσετε τις μέρες σας μοιράζοντας ένα γεύμα ή διαβάζοντας ένα βιβλίο που βρίσκεται ανάμεσα στα δάση από την ιδιωτική αυλή σας.

Αυτό το εξοχικό σπίτι προσφέρει όλα όσα θα χρειαστείτε και τα οποία είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό, θέρμανση, πλυντήριο ρούχων / στεγνωτήρα μαλλιών, και το διαδίκτυο σε όλο το σπίτι. Θα είστε σε θέση να προετοιμάσετε τα αγαπημένα σας γεύματα στην πλήρως εξοπλισμένη τραπεζαρία ή να εγκατασταθείτε στο τραπέζι πικνίκ καθώς οι φίλοι σας πίνουν ποτά ενώ φωτίζετε τη σχάρα και παίρνετε τα δώρα διακοπών και τον καθαρό αέρα της θάλασσας. Ξυπνήστε με τους ήχους των τσίρκων πουλιών στα γύρω δάση, πίνοντας καφέ από τη βεράντα σας, αφήνοντας κάθε μέρα διασκέδασης και χαλάρωσης να ξεδιπλωθεί. Από το σπιτικό ντεκόρ μέχρι τις βολικές ανέσεις και την εύκολη πρόσβαση στην πόλη και τις παραλίες, αυτό το σπίτι θα γίνει γρήγορα το σπίτι σας μακριά από το σπίτι!

Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Υπάρχουν τόνοι δραστηριοτήτων για να απολαύσετε τόσο μέσα όσο και έξω από την κοινότητα. Στο εσωτερικό, θα έχετε πρόσβαση στην θερμαινόμενη πισίνα (Open from Memorial Day έως την Ημέρα του Κολόμβου) με άπλετο χώρο για να απολαύσετε τον ήλιο, ένα υδρομασάζ, ένα clubhouse και ένα μεγάλο δωμάτιο παιχνιδιού με χόκεϊ αέρα, τραπέζι μπιλιάρδου και arcade -Τα παιχνίδια βίντεο.

Έξω από την κοινότητα, εσείς και οι καλεσμένοι σας βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από γκολφ, ιστιοπλοΐα, καγιάκ, πεζοπορία, καταστήματα και εξαιρετικά εστιατόρια. Κανείς δεν μπορεί να μειώσει την ευκαιρία να δοκιμάσει φρέσκο αστακό Maine, οπότε το κεφάλι σε ένα από τα πολλά παραθαλάσσια εστιατόρια Wells έχει να προσφέρει. Είναι μια σύντομη εκδρομή με αυτοκίνητο ή καροτσάκι για να φτάσετε στην παραλία και βρίσκεται μόλις 45 λεπτά νότια του Portland, Maine, το οποίο προσφέρει μερικά από τα καλύτερα μουσεία, φάρους και ένα ζωηρό λιμάνι της περιοχής.

Αυτό το όμορφα διακοσμημένο εξοχικό σπίτι προσφέρει όλες τις ανέσεις του σπιτιού. Η πρόσοψη προς το δάσος για την αληθινή εμπειρία Maine και είναι πολύ ιδιωτική! Ενημερωμένη κουζίνα με γραφεία γρανίτη, καινούργια δάπεδα, ψυγείο με νερό και παγομηχανή. Η κουζίνα διαθέτει φούρνο, φούρνο, τοστιέρα, φούρνο μικροκυμάτων και ανοξείδωτο χάλυβα. Ενημερωμένο μπάνιο με νέα ματαιοδοξία, δάπεδα, τουαλέτα, ντους, κάτοχοι πετσετών, στεγνωτήρα μαλλιών τοίχου και γραμμή μπάνιου στη μπανιέρα. Το σαλόνι διαθέτει έναν πολυτελές καναπέ, καθώς και μια έξυπνη τηλεόραση, καλώδιο, WIFI και DVD player. Η κύρια κρεβατοκάμαρα διαθέτει ένα καινούργιο κρεβάτι queen. Το δεύτερο υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα κρεβάτι με κουκέτες, το οποίο είναι γεμάτο στο κάτω μέρος και δίδυμο στην κορυφή και τηλεόραση / DVD player. Η βεράντα έχει μια ανοιχτή κρεβατοκάμαρα με ένα πέλμα από κάτω. Έξω από το ξενοδοχείο υπάρχει μια σχάρα αερίου και μεγάλο καθιστικό με θέα στο δάσος. Το Cottage διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με πιάτα, γλάστρες και σκεύη, σκεύη, καφετιέρα (Keurig), πλυντήριο / στεγνωτήριο και όλα τα σεντόνια και πετσέτες για τη χρήση σας. Υπάρχουν ανεμιστήρες / θερμότητα σε υπνοδωμάτια, βεράντα και καθιστικό και κλιματιστικό στο σαλόνι.
Η εξοχική κατοικία διαθέτει επίσης πολλές παροχές - πετσέτες θαλάσσης, καρέκλες, ομπρέλα, παιχνίδια στην παραλία, ρακέτες και μπάλες του τένις κ.λπ. Παρέχουμε ένα πακέτο και παιχνίδι, κλειδαριές για μωρά και ένα καροτσάκι για οικογένειες με μικρότερα παιδιά (παρακαλείστε να διευκρινίσετε κατά την κράτηση).
Το Clubhouse διαθέτει μια τεράστια πισίνα, ένα υπέρυθρο τζακούζι και μια παιδική πισίνα για τα παιδιά που εξακολουθούν να φορούν πάνες (Οι πισίνες είναι ανοικτές από το Σαββατοκύριακο της Μνήμης μέχρι την Ημέρα του Κολόμβου). Υπάρχει γυμναστήριο, γήπεδο τένις, γήπεδο μπάσκετ, γήπεδα Bocce, αίθουσα παιχνιδιών και μηχανήματα αυτόματης πώλησης για εσάς και τα παιδιά σας για να απολαύσετε.
Μπορείτε να φτάσετε στο καρότσι μπροστά από το θέρετρο (ανοικτή ημέρα μνήμης για την Ημέρα Εργασίας) για να επισκεφθείτε τις παραλίες που υπάρχουν 3 μέσα σε 2 1/2 μίλια η πλησιέστερη παραλία είναι μόλις 1 μίλι μακριά. Το Downtown Ogunquit και η παραλία Oguinquit απέχουν μόνο μερικά μίλια.

Διαχειριστής καταλύματος

Derek & Julie Holmes
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Not allowed anywhere on property
No children in diapers in main pool - only children 14 & older may use gym or hot tub.
No Smoking or Pets will be asked to vacate without refund
Please dispose trash, remove personal belongings, please return key card and parking pass or there will be a $25 charge.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Wells

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Wells) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα και κοντά στην παραλία. Ένα από τα σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος είναι το εξής: Φάρος Nubble Lighthouse, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Μούντι Μπιτς και Παραλία Ogunquit. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Πάρκο Διασκέδασης Wonder Mountain και Knight's Quilt Shop. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με βόλτα με καγιάκ και Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με ποδηλασία βουνού και Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Wells, ME

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πάρκο Διασκέδασης Wonder Mountain - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Ogunquit Museum of American Art - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Μούντι Μπιτς - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Ogunquit - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραθάλασσιο Μονοπάτι Marginal Way - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Περιφερειακό Κέντρο Συγκοινωνιών του Γουελς: 9 λεπτά οδικώς
  • Σάνφορντ, Μέιν (SFM-Περιφερειακό Αεροδρόμιο Sanford Seacoast): 19 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Batson River Brewing - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Brickyard Hollow Brewing - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Congdon's Doughnuts - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Scoop Deck - 13 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 68 από 79 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 10 από 79 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 79 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 79 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 79 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

diane c.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
For such a short stay we loved it! Highly recommended
Great 👍
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Sanja R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great little cottage!
Perfect cottage close to footbridge beach! This space had everything you could need! Would definitely stay here again.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Jessica T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Good location!
Beach dreams cottage was a great launching spot for our trip to Wells/Ogunquit area. Very quick drive to the area beaches (Moody closest - 2 miles ) and having the pool available was key for our kids to use after spending time at the beach. The cottage had all the basic amenities needed. It was cozy and comfortable, overall clean. I may be particular, but I would have preferred a bit more detail to cleaning since it's not a huge space (I noticed dust/dirt on porch baseboards, dusty window blinds, the AC unit dusty). The hosts were very attentive and communicative and offered a lot of helpful tips. We would definitely consider booking again for a future trip!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Darren L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect Summer Getaway!
Had a wonderful stay at Beach Dreams with my 3 daughters. The property was very charming, and more than equipped for all our needs. Everything was as described and shown in the listing, and even better in person! Julie and Derek were excellent hosts, not only reaching out to wish us a great stay, but were extremely responsive and helpful with any questions I had. We enjoyed some pool/hot tub time, and took advantage of the proximity to the Wells, Ogunquit and York areas while we were there. I highly recommend this particular property, we had a blast and will absolutely stay here again someday.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Beth F.

Θετικά: Καθαριότητα, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Αρνητικά: Check-in
Maine getaway
This is the third time we've stayed and it's wonderful every time. Great location, easy communication with hosts, lots of space and very clean. Highly recommend.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Derek & Julie Holmes

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We are sixth year season owners of this unbelievable cottage for vacations you and your family can enjoy. Please let us know what we can do to make your stay more enjoyable. We have listened to reviews and now will have laundry services if you would like them. We also purchased a new full size stackable Maytag washer/dryer.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

This is a perfect location close to beaches and has tons to do on the resort as well as all within close proximity to the resort.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

This is great for families, couples and empty nesters. Our property has all the comforts of home. You will only need a razor, toothbrush and food and clothing to enjoy your stay. We provide linens, towels, beach towels, paper towels, beach chairs, umbrella, beach toys, tennis rackets/balls, basketball, toilet paper, tissues, soap, shampoo, conditioner, hand soap, laundry detergent, dishwasher detergent, garbage bags, K-Cups and more. We have limited time in between rentals we have a earlier check in then most rentals so we ask our guests to wash, dry and fold the linens and towels you use and the housekeeper will make the beds and put the bath towels back where they belong.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων