Διαμέρισμα στον προορισμό Emerald Isle, NCΙδιώτης οικοδεσπότης

Κομψή άμεση Oceanfront 2BR Condo στο Emerald Isle NC

Κομψή άμεση Oceanfront 2BR Condo στο Emerald Isle NC

Συλλογή φωτογραφιών για Spectacular Direct Oceanfront 2BR Condo in Emerald Isle NC Ocean Reef 7B1

Παραλία
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Παραλία
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Κομψή άμεση Oceanfront 2BR Condo στο Emerald Isle NC

9,8 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2+ μπάνιαΓια 6 άτομα96 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Πισίνα
  • Τζακούζι
  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Κλιματισμός

Απολαύστε την περιοχή

Emerald Isle, NC
  • Δημοφιλής τοποθεσίαEmerald Isle Adventures7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠροβλήτα Ψαρέματος Μπογκ Ίνλετ8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΥδάτινο Πάρκο Salty Pirate10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΠεριφερειακό Αεροδρόμιο Coastal Carolina Νιου Μπερν, Βόρεια Καρολίνα, (EWN)57 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Διώροφα Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

2 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Bathtub · Toilet · Shower only · Jetted bathtub

Μπάνιο 3

Toilet · Outdoor shower

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Κομψή άμεση Oceanfront 2BR Condo στο Emerald Isle NC

Καλώς ήρθατε σε αυτό το εντυπωσιακό διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων στον ωκεανό Ocean Reef, μια ιδιωτική περιφραγμένη κοινότητα στις παρθένες ακτές του Emerald Isle, NC. Αυτή η άμεση παραθαλάσσια διαμέρισμα είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Βρίσκεται στον δεύτερο όροφο με θέα σε εκατομμύρια δολάρια που θα σας κόψουν την ανάσα. Η μονάδα είναι μοναδική, καθώς διαθέτει γκαράζ με τουαλέτα και εξωτερικό ντους.

Θα αγαπήσετε επίσης τις απόψεις του ΝΕΟ (2017) μεγάλου ιδιωτικού, επιπλωμένο, κατάστρωμα κατά μήκος του ωκεανού. Υπάρχει εύκολη πρόσβαση στην παραλία μόλις λίγα βήματα. Ένα υγιές πλευρικό κατάστρωμα προσφέρει πισίνα και ηχητική θέα, ένα εξαιρετικό μέρος για να παρακολουθήσετε τα καλοκαιρινά ηλιοβασιλέματα. Η άνετη πρόσβαση στην πισίνα της ιδιωτικής κοινότητας, το τένις, τα γήπεδα μπάσκετ και το shuffleboard είναι ακριβώς απέναντι από το δρόμο.

Αυτό το condo είναι κομψά διακοσμημένο με πολλά χαρακτηριστικά υψηλών προδιαγραφών. Απολαύστε μια ξεκούραστη νυχτερινή διασκέδαση και απολαύστε την υπερσύγχρονη μπανιέρα Jacuzzi 6'x6 'για 2 άτομα. Αγκαλιάστε από το πέτρινο τζάκι με κούτσουρα φυσικού αερίου (ο καιρός εκτός εποχής επιτρέπεται μόνο). Το MBR διαθέτει ένα king size κρεβάτι και ιδιωτικό μπάνιο. Το δεύτερο υπνοδωμάτιο διαθέτει δύο σετ κουκέτες για να φιλοξενήσουν τα παιδιά. Άλλα χαρακτηριστικά του μεγάλου δωματίου είναι οροφές με φώτα 9 ποδών και παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή με θέα από τον ωκεανό από κάθε γωνία. Το De-stress που κοιτάζει τον ωκεανό κατά τη διάρκεια της ημέρας και το βράδυ απολαμβάνουν να ακούτε τον ήχο της θάλασσας.

Φάτε τα γεύματά σας στο μεγάλο τραπέζι τραπεζαρίας για 8 με τον ωκεανό ως φόντο σας. Μαγειρέψτε τα γεύματά σας σε αυτή την καλά εξοπλισμένη κουζίνα με ενημερωμένα ντουλάπια και ένα οροπέδιο από γρανίτη με σκαμπό μπαρ. Αυτό το condo διαθέτει δάπεδα από πλακάκια LVT σε όλη την έκταση. Οι δραστηριότητες στη γύρω περιοχή περιλαμβάνουν ξαπλώστρες ή κολύμπι στον ωκεανό ή κάντε μια βουτιά στην ιδιωτική πισίνα της κοινότητάς σας, παίζουν μπάσκετ ή shuffleboard.

Άλλες παροχές: Κεντρική θέρμανση και κλιματισμός, 3 καλωδιακές έξυπνες τηλεοράσεις, Wi-Fi, Φούρνος μικροκυμάτων, Πλυντήριο και στεγνωτήριο, Πλυντήριο πιάτων, καρέκλα καρέκλας, Τζάκι (εποχιακή χρήση). Ένα γκαράζ αυτοκινήτων με μπάνιο. Εξωτερικό ντους. Τρία ποδήλατα Jamis Cruiser με εύκολη πρόσβαση στο ποδήλατο Emerald Isle 13 μιλίων.

Αυτό το condo είναι μια εβδομαδιαία ενοικίαση διακοπών Μόνο κατά τη διάρκεια της αιχμής. Το Σάββατο έως το Σάββατο μετατρέπονται οι ημέρες μετά τις 3μμ και το check out μέχρι τις 10πμ. Κατά την εκτός εποχής, μπορείτε να νοικιάσετε για ελάχιστο 3 νύχτες χωρίς συγκεκριμένη ημέρα.

Υπάρχει χώρος στάθμευσης για ένα αυτοκίνητο στο γκαράζ και δύο σταθμευμένα μπροστά από την πόρτα του γκαράζ (δεύτερος από τα δεξιά). Πρέπει να εμφανίζεται η κάρτα στάθμευσης στο ταμπλό. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε πάρκινγκ στο χώρο στάθμευσης του ιδιοκτήτη στο κέντρο. Η διεύθυνση είναι 2513 Ocean Drive, Building 7, Unit B1. Από την πύλη εισόδου, είναι το 4ο κτίριο από τα δεξιά στην ωκεανό.

Απαιτείται επιστροφή χρημάτων (500 €). Αυτό είναι επιπλέον της τιμής ενοικίασης και δεν ισχύει για την τιμή ενοικίασης. Η εγγύηση επιστρέφεται μετά από εγκεκριμένη επιθεώρηση χωρίς καμία ζημιά, κλοπή ή πρόστιμα στην ιδιοκτησία.

Οι επισκέπτες θα πρέπει να προσφέρουν τα δικά τους LINENS, τα οποία περιλαμβάνουν σεντόνια και πετσέτες. Εν τούτοις, έχω λευκά είδη εκεί που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, απλώς παρακαλώ πλύνετε φορές και αφήστε καθαρό.

ΤΟΠΙΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ: Τζάκσονβιλ, NC - Albert E. Αεροδρόμιο Ellis OAJ; Νέα Βέρνη, NC, Παράκτια Καρολίνα Περιφερειακό Αεροδρόμιο EWN? Wilmington, NC, Διεθνές Αεροδρόμιο Wilmington ILM. Greenvillle, NC, Pitt-Greenville Airport PGV. Kinston, NC, Kinston Regional Jetport ISO, Raleigh, NC, Raleigh Durham Διεθνές Αεροδρόμιο RDU

Πετάξτε και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο.

Κανόνες: ολοκληρώστε την ροζ κάρτα στάθμευσης και τοποθετήστε την παύλα του αυτοκινήτου σας. Χώρος στάθμευσης: 2 αυτοκίνητα Μόνο μπροστά από τη γκαραζόπορτα της μονάδας συν ένα στο γκαράζ.
Βεβαιωθείτε ότι τα πιάτα είναι καθαρά & σε ντουλάπια, το πλυντήριο / στεγνωτήριο είναι άδειο και τα σκουπίδια τοποθετούνται σε εξωτερικά κουτιά. Αναχώρηση για ώρα πριν από τις 10 το πρωί για να επιτρέψετε τον καθαρισμό.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ
ΟΧΙ PETS (HOA ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ)
ΟΧΙ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ HOA ΜΕ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ)
Το Pool Ocean Reef Club είναι ανοιχτό μέχρι τις 22:00.
ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΕΣ στην παραλία
ΧΩΡΙΣ ΔΕΞΑΓΩΓΗ σε καταστρώματα ή κάτω από αυτά ή σε απόσταση 10 ποδιών από το κτίριο. Πρόστιμα που επιβάλλονται από την πυρκαγιά Marshall.

Μπορείτε να κάνετε κράτηση στο διαδίκτυο και παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να επικοινωνήσετε με την Paige μέσω του VRBO, για να κάνετε ερωτήσεις. Ανυπομονώ να μιλήσω μαζί σας.

Παρακαλείσθε να μου ενημερώσετε πριν από το checkout για την κράτηση του επόμενου έτους, ώστε η εβδομάδα σας να είναι κρατημένη ή να θυμάστε να κάνετε κράτηση μπροστά από το χρόνο μέσω του vrbo. com.

Διαχειριστής καταλύματος

Paige Lyne
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 24 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
No smoking in condo, on deck or in garage
Before departing, ensure linens are washed, dishes are clean in cabinets, washer/dryer is empty and trash is in the can at the end of the driveway.
Use one of two outside showers to ensure sand doesn't come inside and especially end up in the bathroom drains.
Do not hang anything from the deck railings.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Σχετικά με την περιοχή

Emerald Isle

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Emerald Isle) βρίσκεται στην παραλία. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά αξιοθέατα όπως: Flatwaters Paddling και Emerald Isle Adventures, ενώ όσοι έχετε διάθεση για ψώνια, μπορείτε να επισκεφτείτε μέρη όπως: Ενοικιάσεις Ποδηλάτων Παραλίας και Έμεραλντ Πλαντέισιον. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: The Sweet Spot και Professor Hacker's Lost Treasure Golf and Raceway. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Flatwaters Paddling - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Emerald Isle Adventures - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Προβλήτα Ψαρέματος Μπογκ Ίνλετ - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Έμεραλντ Πλαντέισιον - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Υδάτινο Πάρκο Salty Pirate - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Havelock Station: 43 λεπτά οδικώς
  • Περιφερειακό Αεροδρόμιο Coastal Carolina Νιου Μπερν, Βόρεια Καρολίνα, (EWN): 57 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Surf's Up Grill and Bar - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Frank's Pizza & Subs - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Which Wich - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Anchor Drafthouse - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sweet Spot - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 128 από 141 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 11 από 141 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 141 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 141 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 141 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Gaye C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely accommodations with spectacular views!
We thoroughly enjoyed our brief stay. The kitchen had everything we needed to prep, cook, serve and enjoy meals and the furnishings were both comfy and cheerful. The highlight of the trip, however, was the direct ocean view only steps away from the back door. Even in the chilly morning weather, watching the sunrise from the deck / walkway was magnificent. The view made us forget all about the fact that it was only 39 degrees outside. We will definitely return!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Scott D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect oceanfront winter weekend
Beautifully updated condo in a perfect location! Literally just steps onto the beach. The kitchen has everything you could possibly need. The master bedroom and bath are beautiful, and it was great to have the jacuzzi tub since the pool is closed and it was too cold for the ocean! Wish we could have stayed a whole week! It had everything we needed.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Steve S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful Venue
Cozy, bright condo. We loved the location. Wonderful view. The high chairs on the deck were great. Well equipped. We cooked every meal.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Lisa G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful place and great on-beach location
This was the perfect spot for a restorative visit to the ocean. Thank you!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Al B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beach Getaway
Clean and uncluttered with comfortable furniture. Great beach location with easy access to the beach.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Paige Lyne

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
My husband, twin boys and I live in Summerfield, NC and absolutely love the beach of Emerald Isle! We hope you enjoy it as much as we do!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We found Emerald Isle in 2017 and absolutely fell in love with the area. It's so clean, safe and family friendly and the water color is so much prettier than other beaches! This property is new to the rental market, is updated, very well maintained, has a garage with a bathroom, everything you'll need and the best view of the beach and ocean in Emerald Isle!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

This condo is unique in that it has a garage with a bathroom and two outside showers. The pool, tennis and basketball courts, shuffleboard and cabana are just a few steps away across the driveway.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες