ΔιαμέρισμαΙδιώτης οικοδεσπότης

Διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων με θέα στη θάλασσα, κοντά στο Güvercinlik, το Bodrum

Διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων με θέα στη θάλασσα, κοντά στο Güvercinlik, το Bodrum

Συλλογή φωτογραφιών για 2 Bedroom Sea View Holiday Apartment Rental, near Güvercinlik, Bodrum

Πισίνα
Πισίνα
Παραλία
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Γεύματα

Επισκόπηση καταλύματος Διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων με θέα στη θάλασσα, κοντά στο Güvercinlik, το Bodrum

9,6 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 5 άτομα81 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Bodrum, Mugla
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛέσχη γκολφ Vita Park15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚέντρο Δελφινιών Bodrum Dolphin Park16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜπόντρουμ (BJV-Milas)24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛιμάνι του Γκουλούκ28 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Μονό Κρεβάτι και 1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Φουτόν

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων με θέα στη θάλασσα, κοντά στο Güvercinlik, το Bodrum

Το σπίτι διακοπών μας βρίσκεται σε ένα μικρό παραθεριστικό χωριό, μόλις 15 λεπτά από το αεροδρόμιο της Αλικαρνασσού. Η τοποθεσία βρίσκεται στη χερσόνησο Bodrum μεταξύ Guvercinlik και Gulluk σε έναν απομονωμένο ήσυχο κόλπο. Το διαμέρισμά μας είναι ιδανικό για οικογένειες με 2 ή 3 παιδιά, αλλά μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερους ανθρώπους - παρακαλούμε να ζητήσετε λεπτομέρειες. Είναι εξίσου κατάλληλο για 1 ή 2 ζευγάρια.

Το ανοιχτό σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα έχουν μεγάλες γυάλινες συρόμενες πόρτες που οδηγούν στο μπαλκόνι που έχει υπέροχη θέα. Το μπαλκόνι είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε, να φάτε και να παρακολουθήσετε το ηλιοβασίλεμα.

Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα διαθέτει αέριο και ηλεκτρική εστία, ηλεκτρικό φούρνο, ανεμιστήρα εξαγωγής, βραστήρα, καφετιέρα, πλυντήριο ρούχων, πλυντήριο πιάτων και ψυγείο. Έχουμε παράσχει ορισμένα στοιχεία ντουλάπι καταστημάτων για να ξεκινήσετε εσείς. Όλα τα υλικά καθαρισμού, η σκόνη πλυσίματος και το χαρτί τουαλέτας παρέχονται έτσι ώστε το μόνο που χρειάζεται να αγοράσετε είναι κάποιο φαγητό ή απλά τρώτε!

Καθαρισμός και πλύσιμο ρούχων - παρέχονται ξανθά και κλινοσκεπάσματα. Για χρήση από τους επισκέπτες παρέχεται πλυντήριο ρούχων. Το διαμέρισμα θα καθαριστεί κατά την άφιξη και την αναχώρηση και για διαμονή δύο εβδομάδων ή περισσότερο εβδομαδιαίο καθαρισμό και αλλαγή σε πετσέτες και σεντόνια συμπεριλαμβάνεται. Εάν επιθυμείτε καθαρή μέση εβδομάδα κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, αυτό μπορεί να κανονιστεί με επιπλέον χρέωση - παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για έξοδα. Παρακαλείστε να φέρετε τις δικές σας πετσέτες παραλίας.

Ένα υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι και το άλλο υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι με ένα μονό κρεβάτι πάνω. Απολαύστε θέα από τη θάλασσα από τα δύο υπνοδωμάτια, το ένα με τις συρόμενες πόρτες που ανοίγουν προς το μπαλκόνι που βλέπει στη θάλασσα. Και τα δύο υπνοδωμάτια διαθέτουν μεγάλες ντουλάπες με συρτάρια, κομοδίνα και λάμπες. Είναι επίσης εξοπλισμένα με ανεμιστήρες και κουνουπιέρες αν είναι απαραίτητο.

Υπάρχει ένα οικογενειακό μπάνιο με μπανιέρα και ντους.

Η πόλη του Bodrum απέχει περίπου 30 λεπτά με το αυτοκίνητο ή μπορείτε να πάρετε το Dolmus (μίνι λεωφορείο) που φεύγει κάθε ώρα σε περίοδο αιχμής.

Γιατί να μην ξεκινήσετε την ημέρα περπατώντας στη θάλασσα για να κολυμπήσετε. Στη συνέχεια, εάν είστε κουρασμένοι, μεταβείτε σε ένα buggy οδηγό με οδηγό στο διαμέρισμά μας και απολαύστε το πρωινό στο μπαλκόνι, θαυμάζοντας τις απόψεις. Το μπαλκόνι είναι επιπλωμένο με τραπέζι και καρέκλες για να μπορείτε να δειπνήσετε στο ύπαιθρο.

Το απόγευμα, χαλαρώστε δίπλα στις πισίνες, αφήστε τα παιδιά να κάνουν νέους φίλους στο Mini Club και δοκιμάστε τα φαγητά και τα ποτά στο Cafe / Bar.

Κάντε μια αργά το απόγευμα κολύμπι στη μεγάλη πισίνα των 300m2 που είναι τόσο ζεστή καθώς συλλαμβάνει τη θερμότητα του ήλιου όλη την ημέρα.

Τα βράδια παίζετε το «Okey» ή το τάβλι στην περιοχή του Cafe.

Αν δεν θέλετε να ξεφύγετε από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το διαδίκτυο τότε υπάρχει δωρεάν Wi-Fi πρόσβαση στην περιοχή Cafe.

Και τα δύο υπνοδωμάτια και το σαλόνι έχουν απεριόριστη θέα στη θάλασσα.

Στην πισίνα η υπαίθρια καφετέρια είναι σκιασμένη αν θέλετε να δροσιστείτε και η εσωτερική καφετέρια και το γυμναστήριο διαθέτουν κλιματισμό!

Το διαμέρισμα μπορεί να προσφέρει μια βολική βάση από την οποία μπορείτε να επισκεφθείτε τα πολλά μέρη, αξιοθέατα και αξιοθέατα της περιοχής.

Θα σας συνιστούσαμε να ενοικιάσετε ένα σκάφος από το Guvercinlik για την ημέρα και να ανακαλύψετε έναν απομονωμένο κόλπο και να κολυμπήσετε στα κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά και να απολαύσετε την ηρεμία και την ηρεμία μακριά από τη φασαρία.

Εναλλακτικά, υπάρχει μια τεράστια ποικιλία δραστηριοτήτων για να κάνετε και τοποθεσίες για να επισκεφθείτε στην Αλικαρνασσό. Ημερήσια ταξίδια είναι επίσης εφικτή για την Έφεσο, τον μεγαλύτερο αρχαιολογικό χώρο στον κόσμο και τις εκπληκτικές πισίνες στο Pamukkale, αν και για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επίσκεψή σας τότε μια διανυκτέρευση θα μπορούσε να είναι μια καλή ιδέα. Επίσης συνιστάται ένα ταξίδι στους βασιλικούς τάφους στο Dalyan και στο Ναό του Απόλλωνα στο Didim.

Το συγκρότημα διαθέτει 24ωρη ασφάλεια και όλα τα αυτοκίνητα παραμένουν στο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, έτσι ώστε να είναι ασφαλές για τα παιδιά να περπατούν. Η μεταφορά στο χώρο, εάν το χρειάζεστε, γίνεται με καροτσάκια γκολφ με οδηγό.

Υπάρχει ένα μικρό σούπερ μάρκετ στο χώρο του ξενοδοχείου και εκτός από αυτό επισκέπτεται ένας οπωροπωλείο δύο φορές την εβδομάδα στην υψηλή περίοδο.

Στο χώρο της πισίνας δίπλα στην παιδική χαρά υπάρχει μια μικρή περιοχή πρακτικής άσκησης / γήπεδο μπάσκετ.

Το τζακούζι δεν είναι θερμαινόμενο

Οι μεταφορές από / προς το αεροδρόμιο είναι διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος και κοστίζουν περίπου £ 20 σε κάθε τρόπο.

Οι βρετανοί κάτοχοι διαβατηρίου απαιτούν θεώρηση - ισχύουν online.

Προκαταβολή ύψους £ 150. 00 λαμβάνεται πριν από την άφιξη για να καλύψει ζημιές / θραύσεις και θα επιστραφεί μετά την αναχώρηση και την επιστροφή των κλειδιών.

Είμαστε ευέλικτοι στις ημερομηνίες άφιξης και αναχώρησης.

Τα μικρότερα ενοίκια είναι διαθέσιμα κατά τη διάρκεια της μέσης και χαμηλής περιόδου. Επικοινωνήστε μαζί μας για μειωμένες μηνιαίες χρεώσεις.

Περιλαμβάνονται κλινοσκεπάσματα και πετσέτες μπάνιου. Παρακαλείστε να φέρετε τη δική σας παραλία και πετσέτες πισίνας.

Ο επιπλέον καθαρισμός μέσα στην εβδομάδα μπορεί να κανονιστεί με επιπλέον χρέωση. Το διαμέρισμα δεν χρειάζεται να καθαριστεί κατά την αναχώρηση.

Απαγορεύεται το κάπνισμα.

Σημειώσεις

Οι τιμές μας βασίζονται σε 4 άτομα. Οι επιπλέον επισκέπτες θα χρεώνονται με 10 ευρώ ανά άτομο ανά διανυκτέρευση.

• Μπορούμε να προσφέρουμε έκπτωση σε μικρότερες ομάδες (2 άτομα) στις μεσαίες και χαμηλές εποχές. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες.

10% έκπτωση πρώιμων πτηνών για κρατήσεις που έγιναν περισσότερο από 6 μήνες εκ των προτέρων
15% έκπτωση για τις καθυστερημένες κρατήσεις (λιγότερο από 3 εβδομάδες πριν την άφιξη)

Απαιτείται προκαταβολή 25% για την εξασφάλιση κράτησης και το υπόλοιπο είναι πληρωτέο 40 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης.

Οι επισκέπτες που ακυρώνουν περισσότερες από 60 ημέρες πριν από την έναρξη της αργίας θα λάβουν επιστροφή 100%. Οι επισκέπτες που ακυρώνουν λιγότερο από 60 ημέρες πριν την άφιξη δεν θα λάβουν επιστροφή χρημάτων, εκτός αν είμαστε σε θέση να ξαναδοκιμάσουμε το διαμέρισμα.

Μια εγγύηση ύψους £ 150. 00 λαμβάνεται πριν από την άφιξη για να καλύψει ζημιές / θραύσεις και θα επιστραφεί μετά από ικανοποιητική αναχώρηση και επιστροφή κλειδιών.

Μόνο οι επισκέπτες που αναφέρονται στο έντυπο κράτησης μπορούν να μείνουν στο διαμέρισμα.

Οι τιμές αναγράφονται σε GBP, αλλά μπορούμε επίσης να δεχτούμε τα ευρώ και την τουρκική λιρέτα με συναλλαγματική ισοτιμία που συμφωνήθηκε κατά την κράτηση.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΙΜΩΝ ΓΙΑ 4 ΦΟΥΣΤΕΣ - Ν. Β. Το HomeAway θα προσθέσει το τέλος τους σε αυτές τις τιμές:
Πρώτη περίοδος 2019 - 350 λίρες την εβδομάδα (1/5/19 έως 31/5/19)
Μέση περίοδος 2019 - 370 λίρες την εβδομάδα (1/6/19 έως 12/7/19)
Υψηλή περίοδος 2019 - £ 385 την εβδομάδα (13/7/19 έως 1/9/19)
Χαμηλή περίοδος 2019/20 - 260 € την εβδομάδα (1/10/19 έως 30/4/20)
                                                                                 
Οι τιμές ισχύουν για μέχρι 4 άτομα. Τιμές για επιπλέον επισκέπτες: £ 10 ανά διανυκτέρευση ανά άτομο. Μπορούμε να προσφέρουμε ειδικές τιμές για 1 ή 2 άτομα στις χαμηλές, μεσαίες και καθυστερημένες περιόδους.

Διαχειριστής καταλύματος

Ruth Guven
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 20 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Kids Club runs in the peak season.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
No stag, hen or single sex parties unless related Minimum age of lead booker is 20 years old Generally we accept a maximum of 4 adults per booking
No changes to guests after booking agreed

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Milas

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Milas) βρίσκεται κοντά στην παραλία. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία Torba και Παραλία Μποντρούμ, ενώ στα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Μουσείο Τεχνών Zeki Muren και Θαλάσσιο Μουσείο του Μποντρούμ. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με κολύμπι με αναπνευστήρα και Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λέσχη γκολφ Vita Park - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κέντρο Δελφινιών Bodrum Dolphin Park - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λιμάνι του Γκουλούκ - 28 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Αποβάθρα Φεριμπότ του Μποντρούμ - 29 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία του Ορμίσκου - 72 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Μπόντρουμ (BXN-Imsik): 20 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Hassan's Cafe Bar & Restaurant - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Beach Restaurant - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Lime Cafe & More - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Istanbul A La Carte Restaurant - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Cook Taze Patisserie - 18 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 13 από 16 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 16 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 16 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 16 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 16 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

J R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A beautiful view
We have been to Turkey a few times. This is the first time staying in a private apartment. We wanted somewhere quite but with easy access to Bodrum town, This place ticked all the boxes. Our host prodived us with all our needs and gave us information she thought we needed prior and even when we where there letting us know about local activities. We did not have a car but if you like to drive abroad It would be better. The complex is quite and where the aprtment is is easy to walk to the beach and pool. but thankgoodness the golf buggy are there to take you back. 24/7. you can walk if you like steep clims and I saw a few brave ones walking around in the morings before the sun gets to hot. only fault is the on site shop was not open. Local shops is just 100lire in a taxi. and there is a bus service for Bodrum town but can be a bit packed. A taxi back was approx £15.00 Our host gave us recommendatins for local resturants which we took up and was very grateful we went to DOY Doy a fish resturant. I highly recommend you book if you are looking for a recommendation.
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

James D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely apartment
We really enjoyed the large swimming pool in the complex and sitting on the balcony enjoying the sea view. While the weather was rather hot, there was a nice breeze at the apartment! Communication with the owner, Ruth, was also excellent.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Yuliya J.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Unforgettable
We stayed at this very comfortable and well mantained flat in August 2022. The views are simply breathtaking! It's a very quiet and beautiful spot in Bodrum peninsula. Bodrum is about 25-30min away and Bodrum airport about 15min. The lovers of swimming pools definitely won't be disappointed, it's very large, very clean and situated right by the sea. There is a private beach with showers, changing rooms, sunbeds and parasols. It's a very steep area, but there are golf carts that going up and down all day till very late. We would definitely recommend to rent a car as it would make it easier to get to the shops, restaurants etc. The host of the property was amazing! Overall, we would highly recommend this place and property for peaceful and relaxing holiday with breathtaking, unforgettable views!
Πραγματοποίησε 11 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

10/10 Άριστο

Laurence G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Parfait
Séjour parfait. Je recommande. Idéal pour un séjour familial. Communication parfaite avec la propriétaire qui est soucieuse de votre bien-être.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

10/10 Άριστο

Mark H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent holiday accommodation, 30 minutes from Bodrum
A lovely apartment - very comfortable and well-equipped. We immediately felt at home here. It has a spacious and well-furnished balcony, ideal for relaxing, eating and drinking outside and watching the beautiful sunsets. The apartment is located on a well-maintained and attractive complex. We particularly appreciated the 25m pool. Ruth, the property owner, was very helpful throughout the process and provided all the information we needed. Thank you!
Πραγματοποίησε 11 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Ruth Guven

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We live in London and are a family of four. My husband, Yilmaz, is Turkish which ensures there are no language barriers for sorting out important issues. We holiday in Turkey whenever we can, visiting family and then relaxing in Bargylia when we have time.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Our holiday home is a comfortable 2 bedroom apartment with balcony and spectacular views overlooking the Aegean Sea. The complex boasts swimming pools, a jacuzzi, a cafe, a children's playground, a gym, a sauna and a tennis and basketball court and is within walking distance to the beach. The apartment is set within a well-maintained site with security and a help desk for peace of mind.

The site is never too busy or overcrowded - finding a sun lounger is never an issue!

Being situated outside the throng of Bodrum - it is peaceful and cooler than the centre town - the cooling breeze is very welcome in mid summer and the views - especially from our balcony are magnificent.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

We will never tire of the view from our balcony and bedroom windows. Eating, drinking, relaxing and watching the sunset from the balcony make for the perfect holiday. The site is quiet, safe, well-maintained and has a help desk run by friendly staff. There is a perimeter fence and 24 hour security personnel at the entrances.

Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες