ΔιαμέρισμαΙδιώτης οικοδεσπότης

Κομψό κεντρικό διαμέρισμα City στην πλατεία Greenmarket με ασφαλή χώρο στάθμευσης.

Κομψό κεντρικό διαμέρισμα City στην πλατεία Greenmarket με ασφαλή χώρο στάθμευσης.

Συλλογή φωτογραφιών για Stylish central City Apartment on Greenmarket Square with secure parking garage.

Εξωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Κομψό κεντρικό διαμέρισμα City στην πλατεία Greenmarket με ασφαλή χώρο στάθμευσης.

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 2 άτομα42 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΓυμναστήριοΓυμναστήριοΓυμναστήριο

Απολαύστε την περιοχή

Cape Town, WC
  • Δημοφιλής τοποθεσίαLong Street1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΔιεθνές συνεδριακό κέντρο του Κέιπ Τάουν13 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΤερματικός Σταθμός Κρουαζιερόπλοιων του Κέιπ Τάουν4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΚέιπ Τάουν (CPT-Διεθνές Αεροδρόμιο του Κέιπ Τάουν)23 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Κομψό κεντρικό διαμέρισμα City στην πλατεία Greenmarket με ασφαλή χώρο στάθμευσης.

Στην πλατεία Greenmarket και στη Long Street. 24 ώρες υπηρεσία θυρωρού, πισίνα στον τελευταίο όροφο και γυμναστήριο. Υψηλής ταχύτητας οπτικών ινών WIFI και Netflix. Ζωντανή γειτονιά, υπέροχα καφέ, μπαρ, κλαμπ & εστιατόρια. Κλιματιζόμενο υπνοδωμάτιο με Queen κρεβάτι, κουζίνα ποιότητας. Ιδανικό για ζευγάρια, singles, επαγγελματίες ταξιδιώτες ή φίλους που θέλουν τα δικά τους κρεβάτια (ο καναπές καναπέ είναι κορυφαία άνεση στο συρτάρι). Το ασφαλές γκαράζ με άμεση πρόσβαση σε συγκρότημα το καθιστά ιδανικό για ταξιδιώτες με αυτοκίνητο. Αποθηκεύστε τις βαλίτσες και τα εργαλεία.

Αυτό το διαμέρισμα έχει πάνω από 20 κριτικές και μια βαθμολογία πάνω από 4. 9 σε μια άλλη τοποθεσία web λίστας.

42 τ.μ. διαμέρισμα 1 υπνοδωματίου, με μπαλκόνι με θέα την πλατεία Greenmarket, ένα από τα κορυφαία τουριστικά αξιοθέατα του Κέιπ Τάουν, με την αγκαλιά του όμορφου Table Mountain. Έξυπνη τηλεόραση με πολλά δορυφορικά κανάλια, όπως CNN, BBC, αθλητικά και ψυχαγωγικά κανάλια κλπ., Netflix. Υψηλής ταχύτητας internet και WiFi. Bluetooth ηχείο και πληκτρολόγιο για τις συσκευές σας. Έχει Καναπέ (που μπορεί να γίνει καναπέ κρεβάτι), καρέκλες, τραπεζαρία για 4 άτομα, κουζίνα με συσκευές υψηλής τεχνολογίας: φούρνος και εστία Smeg, ψυγείο / καταψύκτη, πλυντήριο & στεγνωτήριο, φούρνο μικροκυμάτων κλπ. Η κρεβατοκάμαρα είναι κλιματιζόμενη και διαθέτει Queen κρεβάτι με κλινοσκεπάσματα ποιότητας, μεγάλα ντουλάπια, ιδιωτικό μπάνιο με μεγάλο ντους, λεκάνη ματαιοδοξίας. Σαπούνια, σαμπουάν, κλιματιστικά, πετσέτες που παρέχονται όλα. Εξυπηρετείται κάθε εβδομάδα εάν μείνετε περισσότερο από 7 ημέρες. Πισίνα και γυμναστήριο βρίσκονται στην ταράτσα.

Το διαμέρισμα είναι δική σας για το χρονικό διάστημα που μένετε εκεί, παρακαλώ να το μεταχειριστείτε όπως θα κάνατε το δικό σας σπίτι.

Θα σας συναντήσουμε και θα σας βοηθήσουμε να εγκατασταθείτε. Μου αρέσει να προσφέρω συμβουλές ταξιδιού και να σας καλωσορίζω στην πόλη μου, γνωρίζω καλά την τουριστική βιομηχανία και τη νότια Αφρική. Θα έχετε τους αριθμούς τηλεφώνου μας να επικοινωνούν μαζί μας ανά πάσα στιγμή.

Το διαμέρισμα έχει θέα στην Πλατεία Greenmarket, η οποία είναι η πολυσύχναστη καρδιά του Κέιπ Τάουν, γεμάτη από εμπόρους με τέχνη και θησαυρούς από όλη την Αφρική. Στη γωνία της Long Street έξω από το διαμέρισμα είναι το σημείο εκκίνησης για περιηγήσεις Hop-On Hop-Off και υπάρχουν εξαιρετικά εστιατόρια στη γειτονιά. Το Κέιπ Τάουν είναι η Μητέρα Πόλη της Νότιας Αφρικής και η ενέργεια του αντανακλά αυτό. Η περιοχή γύρω από τους δρόμους Long, Loop και Bree είναι γεμάτη από δημιουργικότητα και διασκέδαση, υπέροχα μπαρ και καφετέριες, εστιατόρια, κλαμπ, καταστήματα curios και artefact, στούντιο σχεδιασμού και γκαλερί τέχνης. Το V & A Waterfront, Greenpoint και De Waterkant απέχει 15 λεπτά με τα πόδια ή ένα γρήγορο ταξίδι από το Uber ή το ταξί. Ή να νοικιάσετε ένα ποδήλατο ακριβώς κάτω από το δρόμο! Το Cape Town είναι μια μεγάλη πόλη για να εξερευνήσετε με τα πόδια ή το ποδήλατο. Το Table Mountain βρίσκεται στη διαδρομή του λεωφορείου έξω από την πόρτα, τις παραλίες Clifton και Camps Bay, μόλις λίγες στάσεις μακριά. Δεν θα μπορούσατε να επιθυμήσετε ένα καλύτερο ή πιο συναρπαστικό μέρος του Κέιπ Τάουν για να εξερευνήσετε αυτό το κοσμοπολίτικο και πολιτιστικό τήγμα στην κορυφή της Αφρικής.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ιδανική θέση για να εξερευνήσετε την πόλη με τα πόδια. Το διαμέρισμα διαθέτει χώρο στάθμευσης σε ασφαλές γκαράζ σε συγκρότημα, αν έχετε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο. Υπάρχουν πολλά γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων σε κοντινή απόσταση. Το τερματικό σταθμό λεωφορείου Hop-On Hop-Off απέχει 30 μέτρα από το διαμέρισμα στη γωνία των οδών Long και Shortmarket. Διαθέσιμα ποδήλατα για ενοικίαση κοντά. Και μοτοσικλέτες. Vroooom! Ubers και ταξί είναι πάντα διαθέσιμες, όλες τις ώρες.

Υπάρχει αποθήκη με επιπλέον προμήθειες οτιδήποτε εξαντλείται. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε βαλίτσες ή να νοικιάσετε ποδήλατα / εργαλεία
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Γυμναστήριο

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Κέιπ Τάουν

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Κέιπ Τάουν) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Τερματικός Σταθμός Κρουαζιερόπλοιων του Κέιπ Τάουν και Τελεφερίκ Table Mountain Aerial Cableway, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Εθνικός Δρυμός Clump Mountain National Park και Εμπορικό Κέντρο St. Georges Mall. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Cape Town Gateway Visitor Centre και Νοτιοαφρικανικό Μουσείο και Πλανητάριο. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με αυτόνομη κατάδυση και γουίντ σέρφινγκ κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ορειβασία σε κοντινή απόσταση και αναρρίχηση βράχου.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Long Street - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Διεθνές συνεδριακό κέντρο του Κέιπ Τάουν - 13 λεπτά με τα πόδια
  • Ενυδρείο Two Oceans - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Τερματικός Σταθμός Κρουαζιερόπλοιων του Κέιπ Τάουν - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Στάδιο Κέιπ Τάουν (στάδιο ποδοσφαίρου) - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Κέιπ Τάουν: 7 λεπτά με τα πόδια
  • Σταθμός Esplanade: 4 λεπτά οδικώς
  • Κέιπ Τάουν (CPT-Διεθνές Αεροδρόμιο του Κέιπ Τάουν): 20 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Kamili Coffee - 1 λεπτό με τα πόδια
  • House of Machines - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Tiger's Milk - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Butter - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Heaven Coffee - 2 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 2 από 2 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 2 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 2 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 2 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 2 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

John C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
do it all from this amazing place
In terms of overall expectations this place exceeded ours
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2020

10/10 Άριστο

Alison L.

Clean, perfect location, has everything you need.
Perfect location-easy to walk to just about everything in Capetown. Owner was extremely informative and we utilized a lot of his recommendations! Greeted us with a bottle of wine and a packet of information. The parking spot/garage was a major plus as parking downtown would have been quite a headache. Clean apartment with all of the necessities. WiFi worked great. Would highly recommend and would definitely stay there again!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2018

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Ο οικοδεσπότης σας

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες