Σπίτι στον προορισμό Oakland, MD

Βολικά τοποθετημένη καμπίνα με τζάκι και αποβάθρα φωτιάς - κοντά στα κρατικά πάρκα!

Βολικά τοποθετημένη καμπίνα με τζάκι και αποβάθρα φωτιάς - κοντά στα κρατικά πάρκα!

Συλλογή φωτογραφιών για Knotty Pines | Dock Slip + Near State Parks

Εξωτερικοί χώροι
Μη ταξινομημένη εικόνα, 2 από 28, κουμπί
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Βολικά τοποθετημένη καμπίνα με τζάκι και αποβάθρα φωτιάς - κοντά στα κρατικά πάρκα!

9,4 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 10 άτομα135 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

Oakland, MD
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛίμνη Deep Creek Lake16 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαSwallow Falls State Park5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Deep Creek Lake State Park16 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 10 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 Μονό Διώροφο Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπάνιο 2

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Βολικά τοποθετημένη καμπίνα με τζάκι και αποβάθρα φωτιάς - κοντά στα κρατικά πάρκα!

Ανάμεσα στα πανύψηλα δέντρα, το Knotty Pines σας προσφέρει μια κλασική ορεινή απόδραση με πολλές ευκαιρίες να δημιουργήσετε μόνιμες αναμνήσεις με τους αγαπημένους σας ανθρώπους.
Με γοητευτική διακόσμηση, το μεγάλο δωμάτιο θα είναι ένα δημοφιλές μέρος για να συγκεντρωθείτε αν είστε τυλίγοντας στον τοίχο καναπέ για να παρακολουθήσετε τηλεόραση ή να κάθεστε γύρω από το τζάκι του φυσικού αερίου που μοιράζεται ιστορίες σε μια τραγανή νύχτα πτώσης. Επιπλέον, το κεντρικό AC θα σας κρατήσει δροσερό κατά τη διάρκεια των ζεστών καλοκαιρινών μηνών.
Η ανοιχτή διάταξη είναι βολική για συναντήσεις και σας επιτρέπει να συμμετάσχετε στη συνομιλία όταν κάνετε homestyle γεύματα στην καλά εξοπλισμένη κουζίνα. Καθιστικό για δύο στην κουζίνα γεύμα πρωινό και έξι στο τραπέζι εξασφαλίζει ο καθένας έχει ένα σημείο όταν είναι χρόνος για φαγητό. Μετά την εκκαθάριση των πιάτων, μπορείτε να ξεπεράσετε τα επιτραπέζια παιχνίδια για ένα διασκεδαστικό βράδυ.
Απολαύστε την ξεκούραση σας πριν να αντιμετωπίσετε τις περιπέτειες Deep Creek στην κύρια σουίτα που είναι εξοπλισμένη με ένα κρεβάτι queen, τηλεόραση, DVD player και ιδιωτικό μπάνιο με ντους.
Το δεύτερο υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα queen-size κρεβάτι και τηλεόραση, ενώ το τρίτο είναι επιπλωμένο με κουκέτες (διπλό πάνω από ένα διπλό) και ένα δίδυμο με κουπαστή. Καθένα είναι διακοσμημένο με την άνεση σας κατά νου, ώστε να μπορείτε να ξυπνήσετε εντελώς ανανεωμένο και έτοιμο να πάρετε την ημέρα.
Μεγάλος υπαίθριος χώρος είναι ένα υψηλό σημείο που θα ευχαριστήσει τους πάντες στην ομάδα σας! Δύο καταστρώματα σας παρέχουν άφθονο χώρο για να απλώσετε και να εκτιμήσετε τα αξιοθέατα και τους ήχους της φύσης. Πιείτε τον καφέ σας στο μπροστινό κατάστρωμα για μια χαλαρή εκκίνηση για το πρωινό σας. Δειπνήστε στο ύπαιθρο στο πίσω κατάστρωμα όταν πυροβολείτε τη σχάρα για μπάρμπεκιου μετά από μια μέρα στη βάρκα.
Κατά το σούρουπο, αρπάξτε τα marshmallows και το κεφάλι προς την υπαίθρια φωτιά λάκκο που είναι ενσωματωμένο στο patistone patio. Αυτό είναι ένα αγαπημένο Deep Creek χόμπι που δεν πρέπει να χάσετε. Όταν βγαίνουν τα αστέρια, ήρθε η ώρα να κάνετε μια βουτιά στο δροσερό ζεστό μπανιέρα που θα καταπραΰνει τους κουρασμένους μύες μετά από μια μέρα κολύμβησης, πεζοπορίας ή σκι.
Η διασκέδαση στο νερό περιμένει στο λιμανάκι σας, το οποίο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το σπίτι. Φέρτε το δικό σας σκάφος ή ενοικιάστε το τοπικά, έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε κρουαζιέρα στη λίμνη με στάσεις για να κολυμπήσετε, να ψαρέψετε ή να απολαύσετε τον ήλιο.
Σε βολική τοποθεσία, είστε κοντά σε ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της περιοχής - Swallow Falls State Park. Εκεί θα βρείτε χιλιόμετρα μονοπατιών που θα σας οδηγήσουν σε τρεις γραφικούς καταρράκτες κατά μήκος του ποταμού Youghiogheny. Μια διαδρομή πέντε με δέκα λεπτά θα σας μεταφέρει σε εστιατόρια, καταστήματα, κινηματογράφο, μίνι γκολφ, Deep Creek Lake State Park και Herrington Manor State Park.
Όταν οι νιφάδες χιονιού αρχίσουν να πέφτουν, μπορείτε να χτυπήσετε τις πλαγιές στο Wisp Resort ή να δοκιμάσετε χιόνι και παγοδρομία. Να είστε βέβαιος να πάρετε μια συναρπαστική βόλτα στο βουνό coaster τους πάρα πολύ! Καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου, μπορείτε να απολαύσετε τις περιηγήσεις με τέντες, δύο γήπεδα γκολφ, μονοπάτια ποδηλασίας βουνού, γραφικές βόλτες με καροτσάκι και πολλά άλλα. Στην κορυφή του βουνού θα βρείτε το δημοφιλές Adventure Sports Center International. Η ανακυκλοφορία της πορείας του λευκού νερού είναι απαραίτητη όταν βρίσκεστε στο Deep Creek.
Κρατήστε το Knotty Pines για τις επόμενες διακοπές σας και ανυπομονώ να μοιράζεστε αξέχαστες εμπειρίες με την οικογένεια και τους φίλους σας!
Για τη διευκόλυνσή σας, αυτό το σπίτι προσφέρει δωρεάν Wi-Fi.

Διαχειριστής καταλύματος

NEW Taylor Made Office

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια, επιτρέπονται τα ζώα υπηρεσίας

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας και ανιχνευτής καπνού

Σχετικά με την περιοχή

Όκλαντ

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Όκλαντ) βρίσκεται δίπλα στη λίμνη. Ενώ όλοι μπορούν να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Λίμνη Deep Creek Lake και Πάρκο Deep Creek Lake State Park, όσοι αναζητάτε κάποια δραστηριότητα, μπορείτε να επισκεφτείτε το εξής: Θέρετρο Wisp (χιονοδρομικό κέντρο). Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Funland και Ζωολογικός Κήπος Hovatter's Wildlife Zoo. Θέλετε να απολαύσετε το νερό; Θα βρείτε περιπέτειες Powerboating σε κοντινή απόσταση και Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση κοντά στο κατάλυμα.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λίμνη Deep Creek Lake - 16 λεπτά με τα πόδια
  • Swallow Falls State Park - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Lodestone Golf Club - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Θέρετρο Wisp (χιονοδρομικό κέντρο) - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Deep Creek Lake State Park - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Μόργκανταουν, Δυτική Βιρτζίνια (MGW-Δημοτικό Αεροδρόμιο του Μόργκανταουν): 60 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Arrowhead Market
  • UNO Pizzeria & Grill
  • Dairy Queen
  • Deep Creek Yacht Club Turkey Neck
  • Don Patron Mexican Grill

Σχόλια

9,4

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 21 από 27 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 5 από 27 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 27 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 27 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 27 σχόλια πελατών" "

9,4/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Melissa H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Knotty Pine
Overall was very pleased with the property. The kitchen was stocked well with appliances and cookware which helped a lot. It is very spacious and clean. Could use a little more attention to cleaning under beds, dressers, and couch. Found lots of chip bags and candy wrappers underneath. Hot tub and fire pit was nice. The chairs around the firepit were not very sturdy and actually had one collapse on us but was still able to enjoy the fire! Would definitely recommend and stay there again.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

8/10 Καλό

Grace K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great Lake Spot with Dock!
This property was amazing. Three full bedrooms and two baths were just enough space for my sisters and I. The dock was a little tricky to find at first but we loaded everything in to the car and parked for the day and went out on the boat. It was awesome we had a dock slip with the house. Hot tub was great, very well equipped kitchen as well! My only issue is a few maintenance things that we called management about weren’t addressed (ceiling fan didn’t work in one bedroom, garbage disposal didn’t work) and the mattresses were very old and hard to sleep on. The twin mattress makes quite a bit of noise for others sleeping in that room as well so just be prepared. Would definitely stay here again!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

10/10 Άριστο

Tammy T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great family weekend!
This property was absolutely perfect! The house was very spacious and the furniture was cozy. We were there to ski and celebrate my daughters 30th birthday. We enjoyed the extra large table for meals and games. The kitchen was well stocked with every amenity that you would need. The hot tub was clean and in perfect condition. The parking was the best of any rental I have been to in Deep Creek. The bathroom floors were even heated! Such a beautiful and private setting. I would recommend this property to anyone and will surly rebook it!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2022

10/10 Άριστο

Dan T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great stay
The hot tub didn't work when we came the first night, they promptly had someone to fix it the next morning. The hot water didn't work either the second night but overall great time. Clean and great costumer service
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2021

10/10 Άριστο

molly c.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great property
Knotty Pines was a great place for our family to stay. Rooms are big, couches are comfy and plenty of amenities in the kitchen. Close to the lake. The assigned boat slip & dock was a short walk from the cabin. The Only downfall was that the beds weren’t the comfiest. All in all, it was the perfect place!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2021

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από NEW Taylor Made Office

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες