Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Απίστευτο ξενώνα, 5 στρέμματα σε ποταμό φούρνο, σκι, ιδιωτική αλιεία.

Απίστευτο ξενώνα, 5 στρέμματα σε ποταμό φούρνο, σκι, ιδιωτική αλιεία.

Συλλογή φωτογραφιών για Incredible location, private fishing, hot tub, serene setting, Tesla charging.

Εξωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Γεύματα
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο

Επισκόπηση καταλύματος Απίστευτο ξενώνα, 5 στρέμματα σε ποταμό φούρνο, σκι, ιδιωτική αλιεία.

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2+ μπάνιαΓια 4 άτομα102 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Carbondale, CO
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓουίλιτς Τάουν Σέντερ3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚέντρο Φροντίδας Willits3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓήπεδο Γκολφ Ranch at Roaring Fork5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΒέιλ, CO (EGE-Eagle County Regional)56 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Παρέχονται πετσέτες · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 3

Παρέχονται πετσέτες · Μπανιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Απίστευτο ξενώνα, 5 στρέμματα σε ποταμό φούρνο, σκι, ιδιωτική αλιεία.

Αυτό το σπίτι έχει όλα. Το σαγόνι που ρίχνει την ιδιοκτησία στις όχθες του ποταμού Roaring με απίστευτη θέα πάνω και κάτω από την κοιλάδα, ιδιωτική πρόσβαση σε πάνω από 2000ft χρυσό μετάλλιο πετούν αλιεία στο Roaring Fork, τέλεια τοποθετημένο στη μέση κοιλάδα για εύκολη πρόσβαση σε όλα ο παράδεισος του βουνού μας προσφορά. Αυτή η ιδιοκτησία είναι ήσυχη και σχολαστικά διατηρημένη, ένα πραγματικό κόσμημα στο Κολοράντο Rockies, ιδανικό για όλες τις εποχές με εύκολη πρόσβαση στο σκι, ποδηλασία, κωπηλασία κλπ.

Αυτός ο ξενώνας 1100 τετραγωνικών ποδιών προσφέρει ιδιωτικότητα και διαθέτει δικό του δρόμο και χώρο στάθμευσης, υπνοδωμάτιο στο ισόγειο, κουζίνα, μπάνιο και τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Στον κάτω όροφο υπάρχει μια άλλη τηλεόραση επίπεδης οθόνης, τραπέζι μπιλιάρδου, μισή μπανιέρα και τραβήξτε τον καναπέ-κρεβάτι queen. Ένα εξωτερικό κατάστρωμα έχει απίστευτη θέα και μια ψησταριά στον κάτω όροφο με θέα στον ποταμό. Θα απολαύσετε το alpenglow που διασχίζει τα βουνά κάθε βράδυ, καθώς κάθεστε στο ιδιωτικό σας υδρομασάζ με θέα στο ποτάμι, βλέποντας το ελάφι και το λοφίο που διασχίζει το Rock Bottom Ranch απέναντι από τον ποταμό και την πάπια, τις χήνες, τους ερωδιούς και Osprey που πετάει τα παράθυρά σας.

Ένα εξαιρετικό μέρος για να φέρετε τα παιδιά σας.

Μερικά από τα οφέλη αυτής της ενοικίασης περιλαμβάνουν:

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΛΙΕΙΑ - Σεπτέμβριος μέχρι τον Νοέμβριο είναι φοβερό. Πράσινοι δράκοι, χοάνες και όλα τα είδη εχινό. Πάντα καταπακτές ελιές PMD και Blue Wing στον ποταμό Pan Frying που βρίσκεται μόλις 3 μίλια μακριά. Υπάρχει πάντα καλός κύκλος αλιείας. Ένας ιδιωτικός παραπόταμος του χτυπήματος πετάει μπροστά από το σπίτι και ο ποταμός είναι περίπου 100 μέτρα μακριά. Ο παραποτάμιος μέσος όρος πλάτους 40 ποδιών με 9 χωριστές δεξαμενές. Εκατοντάδες αλιευμάτων και απελευθέρωσης πέστροφας. Είμαστε απέναντι από το ACES Rock Bottom Ranch, μια παρθένα προστασία της φύσης με ένα μονοπάτι που οδηγεί σε όλο το νησί μπροστά από το σπίτι στο ποταμό Roaring Fork. Έχουμε ένα αποκλειστικό δουλεμπόριο που ανοίγει ένα απίστευτο ποσό ιδιωτικής αλιείας και στις δύο κατευθύνσεις.

ΧΗΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ! Άμεση πρόσβαση στην εθνική οδό 82, αυτός ο δρόμος είναι ο πρώτος καθαρός και έτοιμος για πλήρη λειτουργία το πρώτο πράγμα το πρωί. Είναι περίπου 25 λεπτά με το αυτοκίνητο στο σκι στο Aspen, και μεγάλη πρόσβαση σε τοπικά σκανδιναβικά μονοπάτια και backcountry σκι. Το νότιο κατάστρωμα παίρνει πολλούς ένδοξους ήλιο όλο το χειμώνα.

Το ψάρεμα είναι επίσης εξαιρετικό το χειμώνα. Μία από τις βαθύτερες τρύπες στο Roaring Fork βρίσκεται μπροστά από την ιδιοκτησία. Πηγαίνετε βαθιά με μικρές νύμφες και ένα μεγάλο καφέ θα είναι η ανταμοιβή. Είναι εύκολο να περάσετε και να περάσετε και τις δύο πλευρές καθώς το νερό είναι χαμηλό και πιο αργό.

Τα Aspen / Snowmass / Buttermilk / Highland σκι περιοχές είναι μια εύκολη 25 λεπτά με το αυτοκίνητο μέχρι την κοιλάδα. Το Sunlight χιονοδρομικό κέντρο απέχει 25 λεπτά από την κοιλάδα και το Beaver Creek και το Vail μόλις μία ώρα μακριά.

BIKING - Βρισκόμαστε στη μέση της κοιλάδας Fork Fork και μόλις 1/2 μίλι από το μονοπάτι ποδηλασίας μήκους 45 μιλίων από το Glenwood Springs μέχρι το Aspen. Υπάρχει εύκολη πρόσβαση σε όλα τα επίπεδα ποδηλασίας κοντά. Εάν απολαμβάνετε την οδική ποδηλασία, ο δρόμος Frying Pan River έξω από τον Basalt είναι μια από τις πιο γραφικές βόλτες στη χώρα. Για τους ποδηλάτες βουνών, απολαύστε εύκολη πρόσβαση στα απίστευτα δίκτυα μας. Το Red Hill και το Prince Creek στο Carbondale, το εκτεταμένο δίκτυο διαδρομών στο Aspen (και το εξαιρετικό ανελκυστήρα σερβίρονται μονοπάτια στο Snowmass). Με τις νέες επεκτάσεις γυαλιστερό και κουκουβάγια, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα ποδήλατα βουνού στον πρίγκιπα του ποταμού και το στέμμα με μια απόσταση δύο μιλίων από το σπίτι!

GOLF - Τέσσερα δημόσια μαθήματα μέσα σε 10-30 λεπτά με το αυτοκίνητο? River Valley Ranch γήπεδο γκολφ, Iron Bridge, Aspen Δημοτικό και Lakota.

CROWN MOUNTAIN PARK - Ακριβώς πάνω από την κοιλάδα του δρόμου, λιγότερο από ένα μίλι, μπορείτε να απολαύσετε το περπάτημα, ποδηλασία, τένις, μπάσκετ, μπέιζμπολ, ποδόσφαιρο, βόλεϊ, πέταλα και πάρκο σκύλων. Όμορφη θέα και όμορφη βόλτα στο ποτάμι.

ASPEN / BASALT / CARBONDALE - Φεστιβάλ μουσικής και τέχνης, καταστήματα και εστιατόρια, μουσεία και πολλοί τοπικοί πολιτισμοί. Γκολφ, πεζοπορία, ποδηλασία, ψάρεμα, πτηνοτροφία, ιππασία, αξιοθέατα - υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνουμε.

WILLITS SHOPPING - Μόλις 1 μίλι ψηλά κοιλάδα απολαύστε WHOLE FOODS, Starbucks, 9 πολυτελή εστιατόρια, ένα ζυθοποιείο, κινηματογράφοι, καταστήματα ειδικών τροφίμων και αρτοποιείο, παντοπωλείο, είδη ένδυσης, κουζίνα και άλλα καταστήματα. Επίσης, διατίθενται τρόφιμα.

HOT JUNKS: οι θρυλικές και ιστορικές θερμές πηγές του Glenwood καθώς και οι νέες Iron Mountain Hot Springs είναι ακριβώς κάτω από το δρόμο στο Glenwood, καθώς και πολλές ανεπτυγμένες ιαματικές πηγές στο διχαλωτό περόνη και στις κρυστάλλινες κοιλάδες των ποταμών.

Διαχειριστής καταλύματος

Nick and Patricia
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
Guests are fine if reasonable in # and frequency

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι βάρους μικρότερου από 23 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο ένα κατοικίδιο στο σύνολο)
Leash required, no dogs allowed on the island.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: guests are fine if reasonable in # and frequency
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Σχετικά με την περιοχή

Carbondale

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Carbondale) βρίσκεται στα βουνά και στην ακτή. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Μουσείο Frontier Historical Museum και Κέντρο Τεχνών Glenwood Springs Center For The Arts, ενώ στα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Ιστορική Περιοχή Καμινάδας Κοκ Redstone και Ρέντστοουν-Κάστρο. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Elk Mountain Expeditions και Αναψυχή Glenwood Springs. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Carbondale, CO

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Γουίλιτς Τάουν Σέντερ - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κέντρο Φροντίδας Willits - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γήπεδο Γκολφ Ranch at Roaring Fork - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Glenwood Hot Springs (θερμά λουτρά) - 23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sunlight Mountain Resort (χιονοδρομικό κέντρο) - 39 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Γκλένγουντ Σπρινγκς: 25 λεπτά οδικώς
  • Άσπεν, Κολοράντο (ASE-Κομητεία Πίτκιν): 25 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Wendy's - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Starbucks - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Capitol Creek Brewery - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Breakfast In America - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • New York Pizza - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 43 από 44 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 44 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 44 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 44 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 44 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Don H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Christmas Holiday
Beautiful home. Stay was great. Temperature difficult to navigate. To few tv stations for us without tech no how.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

tom d.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great place.
Really nice place and amazing views.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Roz B., Winterthur Switzerland

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
5 Stars for the River and the home!
My husband and I, along with our two adult children, stayed at this incredible guest house in October 2023. It's just as pictured, very well appointed (gas grill, w/d, hot tub, etc.), and extremely comfortable. The location is very convenient to Basalt, Carbondale, and Glenwood Springs. Our hosts were responsive, checking in to make sure we had everything we needed. There is AC on the main floor which you may or may not use, and there is radiant heat (pretty sure). The primary shower is huge and there is plenty of closet space to use as needed, in both rooms. The views from the deck are to die for, especially during October when the leaves are still hanging on in the valley with their rich yellows. The roaring fork river flows right behind the house and we not only enjoyed fishing, we enjoyed falling asleep and waking to the white noise of the river flowing. Their hot tub sits so you can enjoy the view of the river. And star gazing at night is unbelievable! We hope to enjoy this spot again in the future! 5 Stars!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Lori and Ken M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent Property!!
This was a great location while visiting Aspen, Vail and Glenwood Springs area. Beautiful, well appointed house with an amazing master shower. Views of creek and mountains were awesome. Hot tub was great and very private. A+ all around! We will be back!!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Lana S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Loved it!
The views are stunning, the house is beautiful and very comfortable, and the location is perfect just within minutes to Willits and crown mountain park. We loved our stay!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Nick and Patricia

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We are a an active outdoor family who lives on the property, and will be happy to help you plan your trip and activities.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων