Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Bethel Maine Waterfront, ενοικίαση διακοπών Κυριακάτικου ποταμού

Συλλογή φωτογραφιών για Bethel Maine Waterfront, ενοικίαση διακοπών Κυριακάτικου ποταμού

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Λίμνη
Περιοχή καθιστικού
Λίμνη
Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 6 άτομα186 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Woodstock, ME
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠεριοχή για Σκι Mt. Abram7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚυριακή Ρίβερ15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΧιονοδρομικό Κέντρο Sunday River18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜπέρλιν, Νιου Χάμσαϊρ (BML-Δημοτικό Αεροδρόμιο του Μπέρλιν)60 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Bathtub or shower · Toilet · Shower only · Jetted bathtub

Μπάνιο 2

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Bethel Maine Waterfront, ενοικίαση διακοπών Κυριακάτικου ποταμού


Παρακαλούμε καλέστε ή στείλτε e-mail για τιμές, καθώς οι τιμές μας διαφέρουν το καλοκαίρι ανάλογα με τη χρήση του ξενώνα που θα φιλοξενήσει επιπλέον 3 άτομα. Το χειμώνα υπάρχει επιπλέον χρέωση 10% για τις εβδομάδες διακοπών. Καλέστε αν είστε μόνο ένα ζευγάρι? μπορούμε να προσαρμόζουμε ανάλογα τα ποσοστά μας.
Το Lake House έχει εκπληκτική ιδιωτική πρόσοψη νερού και είναι επιπλωμένο για όσους έχουν απαιτητική γεύση. Πρόκειται για ένα πρόσφατα ανακαινισμένο τρία υπνοδωμάτια, δύο μπάνια σπίτι σε 1 στρέμμα ιδιωτική δασώδη χερσόνησο στο North Pond, μια λίμνη που καλύπτει πάνω από 300 στρέμματα. Πρόκειται για μια σύντομη διαδρομή 6 μιλίων στο γραφικό χωριό Bethel, με πολλά ωραία εστιατόρια και παμπ και άλλες ανέσεις του χωριού. Το Lake House βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στα δυτικά ορεινά Μέιν, σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το The White Mountains και το Grafton Notch State Park στην περιοχή Mahoosuc. Έχουμε καλύψει γέφυρες, κολύμβηση τρύπες, καταρράκτες και καταπληκτική πεζοπορία. Ποδήλατο, μηχανή χιονιού και σκι αντοχής από την πόρτα σας. Το σκι παγκόσμιας κλάσης στο Sunday River είναι μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο. Από την προκυμαία μας, υπάρχει μια πλήρη θέα Mt Abram Ski Area. Ο οικοδεσπότης σας είναι πιστοποιημένος από το PSIA Level 3 Ski Pro και εκπαιδευτής προσωπικού στο Sunday River. (Υπάρχει ιδιωτική προπόνηση. Παρακαλείστε να κανονίσετε εκ των προτέρων τη διαμονή σας).
Το Lake House βρίσκεται σε μια ιδιωτική χερσόνησο με θέα στο νερό 270 μοιρών και περιβάλλεται από προστατευόμενη γη, εξασφαλίζοντας απόλυτη ιδιωτικότητα. Η άφιξή σας σε ένα μακρύ χωματόδρομο θα σας οδηγήσει σε αυτό το παρθένο περιβάλλον στην άκρη του νερού. Το σπίτι είναι ένας σύγχρονος κέδρος με ράγες και σπίτια και έχει ανακαινιστεί πλήρως. Γρανιτοί τοίχοι, σκαλοπάτια και εξωραϊσμός περιβάλλουν το διάδρομο μπλε-πέτρινο αίθριο που οδηγεί μέχρι την μπροστινή είσοδο του σπιτιού δύο επιπέδων. Η αυλή είναι πολύ ιδιωτική, με μεγάλη έκταση γκαζόν προς τη λίμνη. Υπάρχει ένας αμμώδης χώρος κολύμβησης με μια ρηχή είσοδο στο νερό και υπάρχουν υπέροχη θέα στο βουνό του Buck's Ledge στα ανατολικά. Καθίστε στο τέλος της αποβάθρας και κουνήστε τα πόδια σας στο νερό ή ρίξτε μια γραμμή αλιείας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κανό μας και τα δύο καγιάκ μας, που συμπεριλαμβάνονται στη ενοικίαση σας για να πετάξετε την περίμετρο της λίμνης ή να βγείτε στο νησί κολύμβησης και να βουτήξετε από τα χείλη.
Χαλαρώστε στο ανώτερο σκεπασμένο κατάστρωμα ή στο χαμηλότερο επίπεδο αίθριο. Υπάρχει τραπεζαρία και στα δύο επίπεδα, καθώς και άνετοι χώροι καθισμάτων και γκριλ αερίου Weber στο κατώτερο επίπεδο. Θα αγαπήσετε το μεγάλο υπαίθριο πέτρινο τζάκι για μια πυρκαγιά βράδυ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Απλά μεταφέρετε τα s'mores σας και εγκαταλείψτε σε μια από τις καρέκλες Adirondack. Ακούστε τους φιλάθλους καλέστε και προσέξτε για τον φαλακρό αετό. Εάν είστε τυχεροί, θα προσγειωθεί σε ένα από τα μεγάλα πεύκα του ακινήτου για μια πραγματικά στενή εμφάνιση.
Το ανώτερο επίπεδο του σπιτιού διαθέτει άνετο καθιστικό. Η ανοιχτή κουζίνα, τραπεζαρία και καθιστικό διαχέεται στο μεγάλο καλυμμένο κατάστρωμα μέσω ενός ζευγαριού 8 ολισθητήρων ποδιών. Ολόκληρο το σαλόνι είναι τυλιγμένο με τεράστια παράθυρα που προσφέρουν θέα σε όλες τις κατευθύνσεις. Ένα από τα δύο master υπνοδωμάτια βρίσκεται στο πάνω επίπεδο και είναι en-suite, με μπανιέρα με αέρα. Στο χαμηλότερο επίπεδο, θα βρείτε ένα δεύτερο κυρίως υπνοδωμάτιο που διαθέτει ένα ιδιωτικό καθιστικό σε μια σουίτα δύο δωματίων, με πρόσβαση στο αίθριο. Ένα έθιμο μπάνιο με πλακάκια και ένα όμορφο τεράστιο ντους βρίσκεται έξω από το διάδρομο ανάμεσα στον κύριο του κάτω όροφο και το τρίτο υπνοδωμάτιο. Το τρίτο υπνοδωμάτιο είναι επιπλωμένο με queen κρεβάτι. Το σπίτι είναι διακοσμημένο με γούστο με ένα ευχάριστο μείγμα σύγχρονης επίπλωσης και φωτισμού, που περιλαμβάνει βελανιδιές τραπεζαρίες, άνετα δερμάτινα καθίσματα και έπιπλα κρεβατοκάμαρας από ξύλο κερασιάς / ξύλο καρυδιάς. Η άνεση σας εξασφαλίζεται με ολοκαίνουργια στρώματα και ωραία κλινοσκεπάσματα. Το αρχικό Deck House έχει τελειώσει το έθιμο από τον ιδιοκτήτη / οικοδόμο με φινίρισμα και συσκευές υψηλών προδιαγραφών, εργασίες επίπλων κεραμιδιών και πολλά γυαλιά για να καταγράψουν τις απόψεις του νερού.
Στην όψη της λίμνης του σπιτιού, το ψηλό καλυμμένο κατάστρωμα διαθέτει εξωτερικό μαόνι με κιγκλιδώματα από κέδρο και σύστημα αλουμινίου καλωδίου από ανοξείδωτο ατσάλι που επιτρέπει ανεμπόδιστη θέα. Αισθάνεται σαν ένα σπίτι δέντρων, παρέχοντας μια υποχώρηση από τον ζεστό καλοκαιρινό ήλιο ή την περιστασιακή βροχερή μέρα. Υπάρχουν δύο ξαπλώστρες τικ ατμού, δύο καρέκλες μηδενικής βαρύτητας και ένα τραπέζι μαχαιριών κεραμικής με 6 καρέκλες για υπαίθρια τραπεζαρία.
Υπάρχει επίσης ένα καλυμμένο αίθριο κάτω (βγαίνει από τον υπόγειο κατώφλι) με τέσσερις καρέκλες Adirondack, ένα τραπεζάκι τικ για 4 άτομα και το γκριλ αερίου. Αυτή η καλυμμένη περιοχή αίθριας ρέει κατευθείαν στον μεγάλο χλοώδη χλοοτάπητα κάτω από τεράστια πεύκα που προσφέρουν μια μικρή σκιά με αρκετό ήλιο για μια τέλεια διακοπές. Οι όψεις νερού είναι παντού που κοιτάζετε.
Η κουζίνα του Chef έχει επιφάνειες από γρανίτη και συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα. Είναι πλήρως εξοπλισμένο με πλυντήριο πιάτων Bosch, επαγγελματική σειρά αερίων Electrolux, ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων και ξεχωριστό ψυγείο ποτών. Μια καφετιέρα Cuisinart, μίξερ κουζίνας, μπλέντερ και τοστιέρα, καθώς και νέα μαγειρικά σκεύη κάνουν την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα πλήρη. Διατηρούμε ένα καλά εφοδιασμένο ντουλάπι μπαχαρικών. Η τραπεζαρία αποτελείται από ένα νησί με σκαμπό και μια μεγάλη βελανιδιά τραπεζαρία με 6 καρέκλες. Το άνετο καθιστικό στο επάνω επίπεδο διαθέτει ένα ζευγάρι δερμάτινων καναπέδων που αναπαύονται, επιτρέποντας την αφθονία καθισμάτων γύρω από τη μεγάλη τηλεόραση επίπεδης οθόνης Smart TV με το Amazon Fire Stick. Ένα σύγχρονο ανεξάρτητο τζάκι αερίου διατηρεί το σπίτι ζεστό ζεστό τους χειμερινούς μήνες και προσφέρει το Maine Lodge συναίσθημα που ψάχνετε. Τα δάπεδα του επάνω ορόφου είναι φυσικό ξύλο δρυός και η οροφή του καθεδρικού ναού εκπέμπεται με δοκάρια κέδρου. Υπάρχει κάλυψη κινητού τηλεφώνου, WIFI, 2 τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης και συσκευή αναπαραγωγής DVD Blue Ray. Παρέχουμε ένα Amazon Firestick. Υπάρχει ένα κυρίως υπνοδωμάτιο στον πρώτο όροφο με ιδιωτικό μπάνιο, μαρινάτα κερασιάς με γρανιτένιο πάγκο και μπανιέρα με αέρα. Τα έπιπλα στην κρεβατοκάμαρα είναι σύγχρονα, σε ένα καθαρό στρώμα Shaker Shined και περιλαμβάνουν ένα king κρεβάτι με νυχτερινά σκεύη και ένα matching dresser με καθρέφτη. Αυτός ο κύριος περιλαμβάνει μια βόλτα στην ντουλάπα. Ένας ανεμιστήρας οροφής θα κρατήσει ένα δροσερό αεράκι που κινείται τη νύχτα.
Στο κάτω επίπεδο, το δεύτερο κυρίως υπνοδωμάτιο είναι επιπλωμένο με ένα μεγάλο κρεβάτι king-size πλατφόρμα σε κεράσι με δύο βραδινές κούνιες και δύο αντίστοιχα ψηλά κασέλες. Υπάρχει ένας ανεμιστήρας κουρέματος πάνω από το κρεβάτι για δροσερό καλοκαιρινό αεράκι τη νύχτα. Μια μεγάλη βόλτα στο ντουλάπι έχει επίσης το μπροστινό πλυντήριο και το στεγνωτήριο. Η γειτονική μελέτη έχει ένα αντίστοιχο ντουλάπι TV κερασιών, έπιπλα αγάπης και δερμάτινη ξαπλώστρα και μια δεύτερη τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Το δεύτερο λουτρό βρίσκεται έξω από το χαμηλότερο επίπεδο του διαδρόμου και διαθέτει ένα ξεχωριστό ντους με κεραμίδι πάνω από το γυαλί, με μια ντους βροχής που βγαίνει από την οροφή με δοκάρια και ένα φορητό ντους επίσης. Η ματαιοδοξία σε αυτό το μπάνιο είναι σκοτεινό hickory με πάγκο από γρανίτη. Τα δάπεδα χαμηλότερου επιπέδου είναι πλακάκια και οι οροφές με δοκάρια έχουν εκτεθειμένα καταστρώματα από κέδρο. Στο πίσω μέρος του χαμηλότερου επιπέδου βρίσκεται ένα τρίτο υπνοδωμάτιο με ένα queen-size κρεβάτι και μόνο αρκετός χώρος για τον οθωμανικό φαγητό για να δημιουργηθεί χώρος ύπνου για ένα τρίτο άτομο σε εκείνο το υπνοδωμάτιο.

Έχουμε επίσης για το καλοκαίρι μια εμπειρία στούντιο / ξενώνα που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 4 επιπλέον μέλη της ομάδας σας. Θα είναι μια μεγάλη διαφυγή για τα παιδιά και τους ενήλικες, προσφέροντας μια πραγματική σύγχρονη εμπειρία LakeHouse. Χρησιμοποιήστε το χώρο για ανάγνωση, γραφή ή ζωγραφική. Ίσως τα παιδιά να το χρησιμοποιήσουν ως «χώρο τους» ή να το κάνουν «Retreat του Καλλιτέχνη». Θα βρείτε ένα διπλό κρεβάτι με διπλό κρεβάτι και ένα στρωμένο στρώμα κάτω από το διπλό κρεβάτι. Υπάρχει ένας πάγκος καλλιτέχνη και ένα τραπέζι με τέσσερα σκαμνιά για παιχνίδι. Υπάρχει επίσης μισή μπανιέρα. Θα χρεωθεί μια πρόσθετη χρέωση για τη χρήση του ξενώνα για να καλύψει το κόστος και τον καθαρισμό. Τα κρεβάτια θα απαιτούν τη χρήση υπνοδωματίων, ωστόσο με μικρή χρέωση το διπλό κρεβάτι μπορεί να κατασκευαστεί για ένα πάρτι ενηλίκων.
Υπάρχει ένα γκαράζ 2 αυτοκινήτων για προσωπική χρήση. Για την προστασία σας υπάρχει μια κάμερα ασφαλείας επικεντρωμένη στον δρόμο και στον χώρο στάθμευσης.











Διαχειριστής καταλύματος

Scott Gould
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 28 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
In summer the guest cottage is available for 2 extra guests at an additional charge. Limit of 6 adults total at property Day visitors are not allowed
No fireworks allowed - no smoking indoors or on porch Camera positioned on driveway Violations of rules forfeit the security/damage deposit.
A completed contract is required within 24 hours of booking along with a copy of your drivers license Response to email required

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Μπράιαντ Ποντ

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Μπράιαντ Ποντ) βρίσκεται στην ακτή. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Χιονοδρομικό Κέντρο Sunday River και Περιοχή για Σκι Mt. Abram, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Εθνικός Δρυμός Όρους White και Μπέθελ Χιλ Κόμον. Απολαύστε τις κοντινές πλαγιές με κοντά σε εγκαταστάσεις για σκι και μη χάσετε τις δραστηριότητες Πατινάζ σε κοντινή απόσταση και βόλτα με έλκηθρο.
Χάρτης
Woodstock, ME

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Περιοχή για Σκι Mt. Abram - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μπέθελ Χιλ Κόμον - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κυριακή Ρίβερ - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Χιονοδρομικό Κέντρο Sunday River - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Kezar Lake - 40 λεπτά με το αυτοκίνητο

Εστιατόρια

  • Dunkin' - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Gemini Cafe & Bakery - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Butcher Burger - Bethel - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Gem - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Millbrook Tavern - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 59 από 61 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 2 από 61 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 61 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 61 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 61 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Meg D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful home in a great location!
Lovely home in a beautiful spot. The close proximity to both Bethel center and skiing makes it a nice winter vacation home base.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Tim O., San Antonio, TX

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful lake house with all the amenities
Great stay for the Fall!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Michelle C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful property
Beautiful property.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Kellie M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfection
This was by far the best rental me and my family have ever used. The house is beautifully done and very comfortable. There are a lot of extras such as a wine/beverage fridge, high end appliances, mattresses, and linens. Comfortable furniture and layout. The hosts were extremely easy to communicate with. The views from just about every window in this home are unbelievable. Having the house on a peninsula gives you incredible panoramic views from the extra large windows in this home. The grounds were terrific. We didn’t see, or hear the one neighbor on the road and it’s extremely well manicured and peaceful having access to a kayak and canoes made the trip Even better. My husband spent most of his time fishing and me and the kids explored the Lake, the little island in the lake and jumping off the swim rock. Having a dock right out your back door was awesome. I spent several hours in the morning in the evening, listening to the calls of the loons out there. If you are looking for a very comfortable, high scale getaway on a lake, where you can just unplug and relax this is absolutely the place to go! We can’t wait to come back next year.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Lynn M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful location
Came here to get away for a peaceful birthday celebration and was everything I was looking for! Property is absolutely stunning! Water views wherever you look. Took canoes out on water, enjoyed the fire pit and sat on covered porch sipping wine while it rained. Also had fabulous restaurants just short distance away. Would definitely recommend staying here!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Scott Gould

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We started Androscoggin Home Rentals 25 years ago. We own and manage both of our waterfront properties in the Sunday River area. In 2005, we opened our Bed & Breakfast, Bethel Hill B&B. We enjoy people and love to provide a great Maine lodging experience for our clients. We live right here in Bethel, at our B&B, so you can be assured that you can easily reach us and get prompt answers to your questions and immediate help should you need it. Scott is a builder with an eye for quality workmanship, and Carol has a great sense of color and design. Together, we have designed and renovated some nice properties with great location. We keep them in excellent repair and update our linens and furnishings regularly. A clean house is very important to us and we can assure you that you won't be disappointed with our housekeeping!
We want you to love your vacation!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

In one word...Location! The Western Maine Mountains have the best of everything you would want for your vacation! Rural enough to feel like you got away from it all, but close to (almost) everything you need. The winter recreation here is world class. Sunday River Ski Resort with 8 peaks and 137 trails connected with a phenomenal lift system can have you skiing for days without seeing the same terrain twice. Black Mt and Mt Abram are both affordable family style ski areas that can stretch your vacation dollar. Other winter sports, from snow machining to ice fishing, dog sledding to Nordic skiing, winter hiking and snowshoeing can be done from our doorsteps. The summer in Maine is a special time, which is why our properties are located on waterfront. There is nothing like roasting a marshmallow over the campfire, the moonlight shimmering on the water, listening to the peepers and the loons. We are lucky enough to live here and happy to share our special lifestyle with you and your loved ones. Make some memories!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Private lakeside peninsula close to Bethel, Maine and Sunday River.
North Pond is a 307 Acre lake connected to Round Pond and South Pond, offering an additional 463 Acres of navigable water and nearly 10 miles of perimeter paddling.
Added value-16 ft canoe and a fishing kayak available for your use, included in your rental fee.
A four season outdoor paradise.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων