ΣπίτιΙδιώτης οικοδεσπότης

Πολυτελής ξενώνα με τριαντάφυλλα

Πολυτελής ξενώνα με τριαντάφυλλα

Συλλογή φωτογραφιών για Luxury Rose Covered Cottage

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Μη ταξινομημένη εικόνα, 4 από 24, κουμπί
Εσωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Πολυτελής ξενώνα με τριαντάφυλλα

4,9 στα 5 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 3 άτομα33 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Siasconset, MA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Siasconet4 λεπτά με τα πόδια
  • ΑεροδρόμιοΝαντάκετ, Μασαχουσέτη (ACK-Nantucket Memorial)12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαNantucket Ferry Terminal14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Surfside Beach16 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 3 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Πολυτελής ξενώνα με τριαντάφυλλα

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πριν από την υποβολή αίτησης κράτησης είναι πάντα καλύτερο να μας στείλετε μια έρευνα με όλα τα ερωτήματά σας, ώστε να μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι αυτό είναι το τέλειο ακίνητο για εσάς πριν το βιβλίο!

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΤΙ, ΣΤΗΝ ΙΟΥΛΙΟΥ 1, 2019, Ο Ν. Ν. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΗΝ ΝΑΝΤΟΥΚΚΕΤ ΣΥΛΛΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΙΖΟΥΝ 11. ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ 7% ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ, ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΖΗΜΙΑΣ, ΤΕΛΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ, ΤΕΛΗ ΧΡΕΩΣΗΣ κ.λπ. Σύμφωνα με το HOMEAWAY, θα αρχίσει να συλλέγει και να καταργεί τις φορολογικές πληρωμές την 1η Ιουλίου 2019. Μέχρι την 1η Ιουλίου, η HOMEAWAY δηλώνει ότι είναι η ευθύνη του ιδιοκτήτη της ιδιοκτησίας να συλλέξει και να απομακρύνει τέτοιους φόρους.

Πάνω από αμμόλοφους και παραλιακά τριαντάφυλλα. Ρομαντικό και γοητευτικό, πλήρως ανακαινισμένο στη δεκαετία του '80 και πλήρως ενημερωμένο (φεγγίτες / θολωτές οροφές / φώτα). Όμορφα επιπλωμένα με ποιοτικές αντίκες, όμορφα κλινοσκεπάσματα. 3 λεπτά με τα πόδια από την παραλία, ιδανικό για νεόνυμφους / ζευγάρια ή γονείς με ένα παιδί, μπορεί να φιλοξενήσει 3-4 άτομα. Πανέμορφοι πολυετείς κήποι. Μια πολύ φωτογενής ιδιοκτησία ... Προβεβλημένη στο Cape Cod Life Magazine, σε καρτ ποστάλ, στο εξώφυλλο της τοπικής εφημερίδας Nantucket, και μια εικόνα του σπιτιού ΜΑΣ ήταν μια από τις 12 μεγάλες σκηνές που παρουσιάζονται σε ένα ημερολόγιο για το Cape Cod και τα νησιά. Έχουμε μερικές από τις καλύτερες ανταγωνιστικές τιμές για το νησί και τα καλύτερα off season τιμές. Τα μεγάλα Σαββατοκύριακα είναι διαθέσιμα στις πρώιμες και αργά εκτός εποχής.

Σημειώστε επίσης ότι επειδή η ιδιοκτησία μας είναι μακριά από την πόλη Nantucket proper θα πρέπει να σκεφτείτε για τη μεταφορά στο σπίτι μας, ιδιαίτερα κατά την εκτός εποχής. Ως αποτέλεσμα, θα πρέπει να υπολογίσετε τη μεταφορά πριν από την κράτηση της ιδιοκτησίας μας. Παρόλο που υπάρχει υπηρεσία λεωφορείου από τα τέλη Απριλίου μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου που σταματάει ένα τετράγωνο από το σπίτι μας (ελέγξτε με την Περιφερειακή Αρχή Διαμετακόμισης Nantucket για ακριβείς ημερομηνίες λειτουργίας και επιβεβαιώστε ότι το λεωφορείο κάνει στάσεις στο Sconset για τις ημερομηνίες και ώρες που σας ενδιαφέρουν σε)
 ενοικίαση αυτοκινήτου, Uber, ποδήλατα ή καμπίνες είναι επίσης επιλογές και θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το Εμπορικό Επιμελητήριο Nantucket για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση οποιουδήποτε από αυτά τα μέσα μεταφοράς. Σημειώστε επίσης ότι η υπηρεσία λεωφορείων έξω από τους υψηλότερους μήνες σεζόν διαρκεί λιγότερο συχνά γι 'αυτό ελέγξτε το χρονοδιάγραμμα αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον τρόπο μεταφοράς για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί με τα σχέδιά σας. Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε το αυτοκίνητό σας στο Steamboat από το Hyannis, αλλά πρέπει να κάνετε κρατήσεις με την Αρχή Αμαξοστοιχίας Nantucket / Marthas Vineyard. Αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε την Αρχή Θαλάσσιων Μεταφορών για να μεταφέρετε το αυτοκίνητό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει μαζί τους τη διαθεσιμότητα καθώς και το κόστος πριν από την κράτηση του σπιτιού μας.

Σημείωση για εβδομάδες για τις οποίες απαιτείται ελάχιστη διαμονή 7 ημερών (Ημέρα Μνήμης έως Μέσα Οκτώβριο) (κρατάμε το Σάββατο έως το Σάββατο) δεν κρατάμε επιπλέον ημέρες πέραν της ελάχιστης διάρκειας των 7 ημερών εκτός αν το αίτημά σας είναι για επιπλέον 7 ημέρες (με άλλα λόγια δεν δέχονται παραμονές 10 ημερών, για παράδειγμα) κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού πλαισίου.

Επειδή βρισκόμαστε σε ένα νησί, η διαδρομή προς το νησί μπορεί να επηρεαστεί από καιρικές συνθήκες ή από μηχανικά προβλήματα εάν ταξιδεύετε με βάρκα ή αεροπλάνο. Αυτό είναι κάτι που δεν έχουμε κανέναν έλεγχο. Εάν αυτό σας απασχολεί, είναι κατανοητό ότι το Homeaway / VRBO προσφέρει ασφάλιση ταξιδιού. Παρόλο που δεν είμαστε εξοικειωμένοι με τους όρους αυτού του ασφαλιστικού προϊόντος και αν καλύπτει ζητήματα σχετικά με τα ταξίδια, είναι κάτι που μπορεί να θέλετε να ελέγξετε όταν σκέφτεστε να κάνετε κράτηση για ένα ταξίδι στο Nantucket.

Ο ρυθμός καθαρισμού κυμαίνεται από $ 85 έως $ 150, ανάλογα με την κατάσταση κατά την οποία το εξοχικό σπίτι είναι όταν τα καθαριστικά φθάνουν! Ζητήστε συμβουλές σχετικά με τον τρόπο μείωσης του κόστους καθαρισμού, εάν σας ενδιαφέρει.

Τα καλά συμπεριφερόμενα σκυλιά είναι ευπρόσδεκτα αλλά υπάρχουν πρόσθετοι κανόνες που περιέχονται σε ένα συνημμένο που μπορούμε να σας στείλουμε email. ΕΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΡΕΤ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΡΕΥΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ PET ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΤ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ Η ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΣΑΣ. Έχουμε νοικιάσει με επιτυχία πολλούς ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων, αλλά διαπιστώνοντας ότι αυτή η συζήτηση βοηθά να σιγουρευτούμε ότι το σπίτι μας είναι κατάλληλο για εσάς και το κατοικίδιο ζώο σας! Παρόλο που χρεώνουμε ένα επιπλέον ποσό 200 $ για κατοικίδια ζώα, αυτό ΠΛΗΡΩΣ επιστρέφεται χωρίς να υποδηλώνει ζημιά ή τραυματισμό που σχετίζεται με ζώα συντροφιάς.

Επίσης σημειώστε όταν κάνετε κράτηση της ιδιοκτησίας μας πρέπει να υπογράψετε το
μίσθωση, η προσκόλληση της οποίας περιέχεται στους Κανονισμούς του Σώματος. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία "Κάντε κράτηση τώρα" συμφωνείτε με τους όρους της μίσθωσης. Για να έχουμε και οι δύο ένα αντίγραφο της υπογεγραμμένης μίσθωσης, θα συμπληρώσουμε τα κενά της μίσθωσης μόλις επιβεβαιωθεί η κράτησή σας, στείλτε το μήνυμα σε εσάς και στη συνέχεια ζητήστε να υπογράψετε και να επιστρέψετε την υπογεγραμμένη μίσθωση σε μας. Πρέπει να φυλάξετε ένα αντίγραφο για τα αρχεία σας.
Θα σας στείλουμε ταχυδρομικά τα κλειδιά του χάρτη και τις οδηγίες σας σε ένα γεμισμένο φάκελο 7-10 ημέρες πριν από την επίσκεψή σας. Ζητάμε να μας επιστραφεί το κλειδί στη διεύθυνση του Marblehead σε ένα γεμισμένο φάκελο έτσι ώστε να το λάβουμε το αργότερο 14 ημέρες μετά το τέλος της επίσκεψής σας.

Έχουμε μόλις θέσει τα ποσοστά μας για το 2018 και τα έχουμε κρατήσει με τα ίδια ποσοστά που έχουν τεθεί για τα τελευταία αρκετά χρόνια. Σκοπεύουμε να αυξήσουμε τις τιμές μας για το 2018, διότι τα έξοδά μας αυξήθηκαν σημαντικά από την τελευταία μας αύξηση των τιμών. Επίσης, κατά την ανασκόπηση παρόμοιων ιδιοτήτων στο Nantucket, φαίνεται ότι είμαστε πολύ κάτω από τις τιμές της αγοράς στις περισσότερες περιπτώσεις. Ωστόσο, έχουμε κάνει συνειδητή απόφαση να μην αυξήσουμε τα ποσοστά λόγω των πρόσφατων υποχρεωτικών αλλαγών που έγιναν από το Homeaway VRBO, συμπεριλαμβανομένων των τελών που χρεώνονται από αυτούς ως τέλη κράτησης.

Έχουμε πάντα κράτηση του σπιτιού μας με τη χρήση του ιδιοκτήτη άμεσης ιδιοκτησίας προς ενοικιαστή που προηγουμένως προσφέρεται από το Homeaway, μια επιλογή για την οποία χρεώθηκαν υψηλότερα τέλη. Επιλέξαμε αυτό γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι η άμεση επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη προς τον ενοικιαστή είναι ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσουμε ότι το σπίτι μας είναι το ιδανικό μέρος για τις διακοπές σας. Εμείς (και οι φιλοξενούμενοί μας) δεν είχαμε ποτέ ένα σημαντικό πρόβλημα στα 20 πλέον χρόνια που ενοικιάσαμε στο σπίτι μας κάτω από αυτό το σενάριο. Παρόλο που τώρα πρέπει να κάνουμε κράτηση
Το πρόγραμμα Home Nowway (τώρα είναι η μόνη επιλογή που προσφέρουν στους ιδιοκτήτες των ενοικιαζόμενων ακινήτων), θα θέλαμε να έχουμε μια σύντομη τηλεφωνική συνομιλία μαζί σας αφού κλείσετε την ιδιοκτησία μας για να απαντήσετε στις ερωτήσεις σας και να βεβαιωθείτε ότι το σπίτι λειτουργεί για πριν από την αποδοχή του αιτήματος κράτησης.

2019 ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Ήμασταν συγκλονισμένοι με αιτήματα για κρατήσεις το 2019. Πάντα ήταν η πολιτική μας να ελέγξουμε με τους ενοικιαστές που μείναμε μαζί μας το προηγούμενο έτος για να δούμε αν θέλουν να ξαναγράψουν, προτού προσφέρουν τον χρόνο τους σε άλλους (πολλοί που μένουν στο σπίτι μας). Ως αποτέλεσμα, για να μπορέσουμε να κάνουμε check in με όλους τους 2018 ενοικιαστές μας και να έχουμε ένα ενημερωμένο ημερολόγιο που αντικατοπτρίζει επακριβώς τις ανοιχτές ημερομηνίες, αποφασίσαμε να ανοίξουμε το ημερολόγιό μας για τις 2019 κρατήσεις την 1η Ιανουαρίου 2019. Σήμερα μπορείτε να στείλετε μια ερώτηση ή να ζητήσετε κρατήσεις για τα μέσα Απριλίου και Μαΐου το 2019.


.

Διαχειριστής καταλύματος

Craig Campbell
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος
Θέα στον ωκεανό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 9:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
Pet rules can be emailed to you call required

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Cleaning cost varies $85-150. If cleaning less than $150 difference will be refunded to you.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Κωδικός αναφοράς καταλύματος C0025911970

Σχετικά με την περιοχή

Ναντάκετ

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Ναντάκετ) βρίσκεται στην παραλία. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Καταφύγιο Φύσης Coskata-Coatue Wildlife Refuge και Πάρκο Lily Pond Park, ενώ στα αξιοθέατα συγκαταλέγονται και τα εξής: Μουσείο Ναυαγίων Nantucket Shipwreck and Lifesaving Museum και Vestal St Observatory. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με ιστιοπλοΐα και Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Siasconet - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Tom Nevers Beach - 20 λεπτά με τα πόδια
  • Λέσχη Γκολφ Sankaty Head - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Nantucket Ferry Terminal - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Surfside Beach - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Ναντάκετ, Μασαχουσέτη (ACK-Nantucket Memorial): 12 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Crosswinds Restaurant - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Claudette's Catering - 2 λεπτά με τα πόδια
  • TOPPER's Restaurant at The Wauwinet - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Thai House - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Espresso To Go - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

4,9

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 63 από 69 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 5 από 69 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 1 από 69 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 69 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 69 σχόλια πελατών" "

4,8/5

Καθαριότητα

5/5

Check-in

5/5

Επικοινωνία

5/5

Τοποθεσία

5/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Griffin and R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Thanksgiving on Nantucket
We were looking for a little something different this Thanksgiving, and found the private escape here on Nantucket. The cottage was the sweetest place for our holiday away. The space was so quaint and made us feel like we were part of the history of the island. It was incredibly clean and had everything that we needed to manage on our own with many of the restaurants, shops and smaller markets close for the season. It is truly steps away from the beach with the view of the sunrise right through the window in the morning. There’s no better way to enjoy a cup of coffee! Our host was very prompt in all communication and more than helpful accommodating with questions, and last-minute asks on our end. We can’t thank him enough for helping to make our trip truly special. We definitely had so many things to be thankful for this Thanksgiving. We were thankful for the guidance to look at the transportation options. We rented a car for this trip and cannot stress enough that during the off-season, it makes a world of difference to have your own vehicle if staying out in Sconset. Look out Craig, we’re already thinking about coming back next year!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

4/5 Καλό

Catherine D.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Little piece of heaven
We had a lovely stay. The bed was so comfortable, and the cottage had everything you need to stay put for a few days which is nice considering not a single store or restaurant or cafe is open at this time in Sconset. The owner was super fast to respond to any inquiries we had. Truly appreciate his communication as our schedules shifted and we had a few questions. It’s a very small cottage but it’s adorable, and comfortable, made us feel like we went back in time to a British fairytale. Would love to come back when the roses are in bloom.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

5/5 Άριστο

Eliza C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful spot in Sconset
Had a great stay and can't wait to return!!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

5/5 Άριστο

Lissa T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfection
Cottage is adorable and has everything one needs to enjoy the charming town of Sconset.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

5/5 Άριστο

Maureen M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Jewel Box By The Sea!
PERFECTION! Lovely! JUST amazzzzing! My family adored this this precious jewel box- Yes, you can hear the sea! Walk to everything- Making more incredible Siaconset memories (complete with fireflies and grilled shellfish beach dinners every single night—with S’mores!) Fog, sun, a warm rain! Enjoyed every moment! Claudette’s a favorite— Cannot wait for next time! Thank you, Craig!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Craig Campbell

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
The owners, Craig and Gretchen Campbell, reside in Marblehead, Massachusetts when not out on Nantucket. We are both environmental attorneys living in a 1652 antique home near the ocean on an historic street called Gingerbread Hill! While Gretchen is originally from Marblehead, Craig is a displaced Texan who is still pondering how he ended up with two houses near the ocean and not on 50 acres in Montana near a trout stream!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

When we were first married we honeymooned on Nantucket. Of course we had to see Siasconset (Sconset) during our visit and we fell in love with the charming small rose-covered cottages Sconset is famous for. Years later while vacationing on the Island, we were walking in downtown Nantucket in the pouring rain when we stumbled into a local realtors office to dry out. One thing lead to another and the next thing we knew we were the proud owners of "Barque"! (Believe me it turned out to be a lot more complicated than it sounds!) This is our only vacation home and we treat it as such with many personal touches unlike many of the generic rental properties on the island. Unlike most of these charming small cottages in Sconset, ours was totally rebuilt in the 1980s and has modern amenities not found in many of the other cottages in this area.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

There are two paths down to the beach from our cottage ensuring a three minute walk in either direction to the beach. Although our yard is small, we have lovely perennial gardens for you to enjoy when the season permits. While the house is small as well, it is beautifully decorated with original paintings, antique oriental rugs, china trade accents, custom barn board cabinets in the kitchen and faux burl hand painted cabinets and woodwork in the bathroom. The slipcover on the queen size sleeper sofa in the living area (Pottery Barn) changes periodically.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες