Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Meeuwen Manor - Ένας θησαυρός κοντά στο Άμστερνταμ

Meeuwen Manor - Ένας θησαυρός κοντά στο Άμστερνταμ

Συλλογή φωτογραφιών για Meeuwen Manor - A treasure near Amsterdam

Εξωτερικοί χώροι
Λεπτομέρεια εσωτερικού χώρου
Εξωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού
Εσωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Meeuwen Manor - Ένας θησαυρός κοντά στο Άμστερνταμ

Σχόλια
8,8 στα 10 Άριστο
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 2 άτομα49 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • Θέα στη λίμνηΘέα στη λίμνηΘέα στη λίμνη

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Edam, North Holland
  • Δημοφιλής τοποθεσίαCheese Market Edam4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαKaasmarkt (αγορά)4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛιμάνι Volendam10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΛέλισταντ (LEY)57 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι και 1 Διπλό Φουτόν

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Meeuwen Manor - Ένας θησαυρός κοντά στο Άμστερνταμ

Αυτή είναι η ευκαιρία σας να μείνετε στο The Meeuwen Manor, το πιο εντυπωσιακό και γνωστό σπίτι της ιστορικής πόλης Edam, με θέα στη λίμνη Markermeer και δίπλα στο Fort Edam, προστατευόμενο από την UNESCO φρούριο και φυσικό καταφύγιο. Το Meeuwen Manor, ένα σπίτι του 18ου αιώνα που μετατράπηκε στην σημερινή του μοναδική κατάσταση γύρω στο 1910, βρίσκεται μόλις 22 χιλιόμετρα από το κέντρο του Άμστερνταμ και προσφέρει ένα υπέροχο και κομψό δωμάτιο με πρόσβαση σε έναν καταπληκτικό κήπο.

Αυτό το διαμέρισμα 49 τ.μ. βρίσκεται στη δεξιά πτέρυγα του σπιτιού στο ισόγειο, έχει δική του είσοδο μπροστά και αποτελείται από ένα αίθριο με περιτριγυρισμένο πέργκολα και πολλά αυθεντικά στολίδια. Περιέχει ένα μεγάλο και άνετο διπλό κρεβάτι ελατηρίου (210x180m). Το κρεβάτι, που βρίσκεται σε ένα οπίσθιο τμήμα, μπορεί να διαχωριστεί από το δωμάτιο κλείνοντας μια χοντρή κουρτίνα. Υπάρχει επίσης ένας καναπέ-κρεβάτι στο δωμάτιο για δύο ακόμη άτομα να κοιμηθούν. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με ψυγείο, σόμπα, μαγειρικά σκεύη, καφετιέρα, φούρνο μικροκυμάτων και juicer. Υπάρχει ένα μπάνιο με ντους και ξεχωριστή τουαλέτα. Το δωμάτιο διαθέτει δωρεάν WiFi και τηλεόραση με 50 κανάλια συμπεριλαμβανομένου του Netflix.

Δεν προσφέρω πρωινό αλλά σε κοντινή απόσταση με τα πόδια ή 250 μέτρα υπάρχει το πιο όμορφο σημείο πρωινού που μπορείτε να φανταστείτε: Το Strandbad Pavilion προσφέρει πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο όλο το χρόνο και σας προσφέρει εκπληκτική θέα στη μεγάλη λίμνη Markermeer.

Οι επισκέπτες του Meeuwen Manor έχουν πρόσβαση στον κήπο, επιτρέπεται να πάρουν τις σκάλες στον κήπο για να κάνουν μια ματιά στην κορυφή της στέγης με θέα στο λιμάνι και το Markermeer, αλλά περιορίζονται στο υπόλοιπο σπίτι.

Το Meeuwen Manor βρίσκεται στο λιμάνι του Edam, 1,5χλμ. Από το κέντρο του και 15 λεπτά με τα πόδια.

Πίσω από το Gulls Manor βρίσκεται η καταπράσινη όαση του Fort Edam, το φρούριο που είναι επίσης ένα μικρό φυσικό καταφύγιο. Το εσωτερικό του είναι ένα πολύ ωραίο ιστορικό μουσείο (ειδικά για το WW1 για το οποίο χτίστηκε το φρούριο), ένα μουσείο φύσης, ένα μουσείο ραδιοτηλεγραφίας και τον εντυπωσιακό υπόγειο λαβύρινθο ή μεγάλους σκοτεινούς διαδρόμους, το σπίτι των χαριτωμένων μικρών νυχτερίδων. Γύρω από το φρούριο είναι μια τάφρο όπου πολλά είδη πουλιών είναι ευρύχωρα, όπως για παράδειγμα ο βασιλιάς που μπορείτε να δείτε που φέρουν όλο το καλοκαίρι.

Δίπλα στο ήδη αναφερθέν παραθεριστικό μπάνιο, το Pavilion είναι μια αμμώδης παραλία όπου μπορείτε να κολυμπήσετε για ένα μικρό εισιτήριο. Αλλά αν περπατήσετε 300 μέτρα κατά μήκος του ποταμού (από το οποίο έχετε υπέροχη θέα στη λίμνη) θα βρείτε ένα εξαιρετικό σημείο όπου μπορείτε να κάνετε ηλιοθεραπεία στο χορτάρι και να κολυμπήσετε δωρεάν.

Το ίδιο το Edam είναι μια από τις πιο καλά διατηρημένες πόλεις του 16ου / 17ου αιώνα στην Ολλανδία με μεγάλα σπίτια που ακτινοβολούν κάποτε μια ευημερούσα πόλη. Αυτός ο πλούτος δεν προέρχεται από την παραγωγή τυριών για την οποία είναι διάσημος σήμερα, αλλά από την κατασκευή πλοίων τον 17ο αιώνα στα πολλά ναυπηγεία που κατείχε ο Ένταμ. Σήμερα, μόνο ένα παραμένει. Χρονολογείται από το 1514.

Το μουσείο Edam είναι πολύ ιδιαίτερο. Είναι ένα σπίτι του 16ου αιώνα, χτισμένο μεταξύ 1540 και 1550 με όλα τα έπιπλα και σκεύη εκείνης της εποχής. Το περπάτημα σε αυτό αισθάνεται σαν μια στιγμή στημόνι. Έχει ένα κυμαινόμενο κελάρι, το μοναδικό στον κόσμο, αλλά και στον βοηθητικό κλάδο στο κοντινό Δημαρχείο, μπορείτε να θαυμάσετε το πορτρέτο μιας γυναίκας που ονομάζεται Trijntje Keever, σχεδόν σίγουρα το ψηλότερο θηλυκό που έζησε ποτέ στη γη . Ήταν 2.54 m (8ft 4 ίντσες) όταν πέθανε ηλικίας 17 ετών το 1633. Τα αρχικά παπούτσια εμφανίζονται επίσης. Είναι 36 εκατοστά (14 ίντσες) και είναι ισοδύναμα με το Ευρωπαϊκό μέγεθος 55. Τρυφερήθηκε στην εκκλησία του Αγίου Νικολά στο Ένταμ και η ταπετσαρία αναφέρει: «Τρυντζή Κρέλη, μεγάλη κοπέλα, ηλικίας 17 ετών» (Τζούντα Κρέλη μεγάλη κόρη, παλιά 17 χρόνια).

Μιλώντας για την Εκκλησία του Αγίου Νικολάου, αυτό το κτίριο είναι επίσης πολύ γνωστό με τον τεράστιο πύργο που μπορείτε να ανεβείτε με οδηγό σε συγκεκριμένες ημερομηνίες. Πρόκειται για μια τεράστια, σχεδόν καθεδρική εκκλησία (που ονομάζεται επίσης Μεγάλη Εκκλησία) μήκους 83 μέτρων και πλάτους 38 μέτρων, χτισμένη τον 15ο αιώνα και διάσημη για τα 32 τεράστια και εκπληκτικά βιτρό παράθυρα. Και φυσικά υπάρχει η κοντινή αγορά τυριού, κάθε εβδομάδα τους καλοκαιρινούς μήνες και ένας μαγνήτης για τους τουρίστες.

Το Edam έχει μερικά καλά εστιατόρια (θα πρέπει να αναφέρω το E'Barrage, το Five και το La Galera) και είναι ιδανικό για περπάτημα, ποδηλασία και βαρκάδα.

Η ιστιοπλοΐα είναι πολύ δημοφιλής στο Markermeer και όταν ο άνεμος είναι αρκετά ισχυρός και έχει τη σωστή κατεύθυνση, το Markermeer μπροστά από το Meeuwen Manor είναι γεμάτο με surfers. Στην πραγματικότητα, η μικρή παραλία απέναντι από το Meeuwen Manor έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα λίγα πραγματικά καλά σημεία για ιστιοσανίδα ή kite surfing στο Markermeer λόγω του ρηχού νερού.

Υπάρχουν πολλά ωραία καταστήματα στο Edam, όχι μόνο τα κλασικά τουριστικά. Αυτό που είναι στην κορυφή της λίστας μου είναι ένα κατάστημα με είδη δώρων που ονομάζεται Trouvailles του Kathelijne (διεύθυνση: Lingerzijde 48). Είναι θαυμάσιο. Ο ιδιοκτήτης Kathelijne έχει συλλέξει από παντού τα πιο όμορφα, παράξενα, ξεχωριστά και μοναδικά must-haves που μπορείτε να φανταστείτε. Το κατάστημα έγινε πολύ μικρό για όλα τα αντικείμενα και έτσι αποφάσισε να επεκταθεί στο σαλόνι του. Αυτό το κατάστημα πρέπει να είναι γνωστό.

Οι πόλεις γύρω από το Edam είναι επίσης ενδιαφέρουσες. Το Hoorn (20χλμ.) Είναι όμορφο, το Volendam (3χλμ.) Γνωστό και μπορώ να συστήσω ιδιαίτερα το Marken, μια μικρή χερσόνησο με λαβύρινθους ή πανέμορφα παλιά σπίτια σε στύλους. Ο ωραιότερος τρόπος για να φτάσετε στο Marken είναι με πλοίο και υπάρχει ένα πορθμείο που ονομάζεται Volendam Marken Express που αφήνει πολλές φορές την ημέρα (το καλοκαίρι κάθε μισή ώρα) από το λιμάνι του Volendam. Το ταξίδι διαρκεί τριάντα λεπτά.

Το περίφημο Zaanse Schans με τους μύλους του απέχει μισή ώρα με το αυτοκίνητο από το Meeuwen Manor και το Άμστερνταμ. Η πανέμορφη παλιά πόλη του Χάρλεμ, επίσης εξαιρετική για ψώνια, είναι ένα σαράντα λεπτό με το αυτοκίνητο (46 χλμ.).

Το Άμστερνταμ, όπου πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου, είναι βέβαια η μεγαλύτερη πόλη των Κάτω Χωρών. Απλά με ρωτήστε και θα σας πω όλα όσα γνωρίζω για μουσεία, αγορές, ενοικιάσεις ποδηλάτων, ζωολογικούς κήπους, πάρκα, θέατρα, κινηματογράφους, συναυλίες, μπαρ, χορεύοντας τη νύχτα και τα καλύτερα μέρη για να δείτε την όμορφη αρχιτεκτονική του Άμστερνταμ.

Το Meeuwen Manor φτάνεται καλύτερα με αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα. Μπορείτε να παρκάρετε δωρεάν μπροστά από το σπίτι. Σκεφτείτε: Χρειάζονται 25 λεπτά για να φτάσετε στο Gulls Manor με τα πόδια από το σταθμό λεωφορείων Edam. Από αυτό το σταθμό λεωφορεία Edam αφήνουν πολύ τακτικά στο Άμστερνταμ, Volendam, Monnickendam, Broek στο Waterland, Hoorn και Purmerend. Κατά τη διάρκεια των ωρών αιχμής λεωφορεία προς και από το Άμστερνταμ φεύγουν κάθε δέκα λεπτά. Θα πάρει το λεωφορείο 314 περίπου 25 λεπτά για να φτάσει στο Άμστερνταμ. Το λεωφορείο 316 θα διαρκέσει περισσότερο, καθώς οδηγεί μέσω του Volendam.

Το Meeuwen Manor διαθέτει δύο ποδήλατα διαθέσιμα για δωρεάν χρήση. Υπάρχουν μεγάλα ταξίδια ποδηλάτων στο περιβάλλον του Meeuwen Manor.

Διαχειριστής καταλύματος

Martijn

Γλώσσες

Ολλανδικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Θέα στη λίμνη
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες
Not suitable for children under 4 years old

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Αυτό το κατάλυμα δέχεται μετρητά
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: πυροσβεστήρας

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Ένταμ

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Ένταμ) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στην ακτή. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε το εξής: Επιβατικός Σταθμός του Άμστερνταμ, ενώ όσοι θέλετε να δείτε τα δημοφιλή αξιοθέατα της περιοχής, μπορείτε να επισκεφτείτε μέρη όπως: Μουσείο Επιστημών Νίμο και ΑΡΤΙΣ. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Irene Hoeve Clogs and Cheese Shop και Μουσείο Hoorn-Medemblik. Οι δραστηριότητες γουίντ σέρφινγκ, Powerboating σε κοντινή απόσταση και ιστιοπλοΐα προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Edam, North Holland

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Cheese Market Edam - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Kaasmarkt (αγορά) - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Edams Grote Kerk (εκκλησία) - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Volendams Museum - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λιμάνι Volendam - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Purmerend Overwhere: 14 λεπτά οδικώς
  • Αεροδρόμιο Σίπχολ (Ams): 43 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Riksja - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Fish & Chips Volendam - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Amvo - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Febo - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • l'Auberge Damhotel - 20 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

8,8

Άριστο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 9 από 14 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 14 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 14 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 2 από 14 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 14 σχόλια πελατών" "

7,6/10

Καθαριότητα

9,6/10

Check-in

9,6/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

8,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Jürgen K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Charmantes KünstlerAnwesen
Sehr netter Gastgeber, großzügig geschnittene Ferienwohnung. Tolle Lage.
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Kristin P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Sisterweekend in an ancient house
Nice and creative house with everything you need. A wonderfully warmth welcome from Martjin. :) Near by the Markersee and mosselbeach. Bicycles for free use. Eberything matched.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Nicoletta M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Un giardino segreto dietro la casa di un artista
La casa di Martijn è davvero particolare, quando siamo arrivati noi Martijn stava facendo alcuni lavori nella parte principale per riportarla allo splendore originario. La casa è davvero carina, molto luminosa perchè ha una finestra molto grande nella sala (se non riuscite a dormire con la luce portatevi delle fasce per gli occhi, ma io non ho avuto alcun problema e ho dormito benissimo). Di fronte alla casa c'è un piccolo porticciolo davvero un gioiellino, fare delle passeggiate al tramonto lungo quelle stradine è una meraviglia. Sul retro della casa però c'è la vera sorpresa, un piccolo giardino nascosto che si affaccia su un piccolo canale. Il giardino è un po' selvaggio, ricco di moltissimi fiori e piante differenti, noi ci abbiamo trascorso con i bimbi tutte le nostre serate e non venivamo via fino a quando il sole non scompariva completamente dalla nostra vista. Edam è un piccolo gioiello vicinissimo a molti posti davvero belli da visitare anche in bici.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

10/10 Άριστο

Jürgen K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Dornröschen
Wir fühlten uns ein wenig wie Dornröschen. In einem wunderschönen, verwunschenen Schloss. Der Garten und das Haus sind wunderschön. Der Vermieter ist unglaublich nett. Ein Idealist, der mit soviel Energie das schlösschen wieder erwachen lässt. Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Den hochgepriesene käsemarkt hätten wir nicht gebraucht. Dafür ist Volendam der Hammer. Wir waren rundum zufrieden und werden wiederkommen um zu sehen, wie das Haus erwacht…..
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

10/10 Άριστο

Verena D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Romantisch, verwunschenes Apartment in einem bildschönen Haus
Rundum gelungener Urlaub mit Martijn als Gastgeber eine Wucht. Es stehen Fahrräder zur Verfügung um die Gegend um Edam zu erkunden. Edam ist eine reizende Stadt und Amsterdam 30 Min. mit dem Bus entfernt. Es ist immer eine Reise wert.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Martijn

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ολλανδικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων