Διαμέρισμα στον προορισμό St Augustine Beach, FLΙδιώτης οικοδεσπότης

Η παραλία Retreat, 3 κρεβάτια, Περπάτημα στην παραλία, Καταστήματα & αποβάθρα, Παραλία Ενσωμάτωση

Η παραλία Retreat, 3 κρεβάτια, Περπάτημα στην παραλία, Καταστήματα & αποβάθρα, Παραλία Ενσωμάτωση

Συλλογή φωτογραφιών για The Beach Retreat, 3 Beds, Walk to Beach, Shops & Pier, Beach Items Included

Περιοχή καθιστικού
Δωμάτιο
Περιοχή καθιστικού
Εξωτερικοί χώροι
Παραλία

Επισκόπηση καταλύματος Η παραλία Retreat, 3 κρεβάτια, Περπάτημα στην παραλία, Καταστήματα & αποβάθρα, Παραλία Ενσωμάτωση

9,8 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 4 άτομα88 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Πισίνα
  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Δέχεται κατοικίδια
  • Κλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

St Augustine Beach, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία St. Augustine8 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΑποβάθρα St. Johns County Ocean Pier9 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚρατικό Πάρκο Anastasia4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΝτεϊτόνα Μπιτς, Φλόριντα (DAB-Διεθνές Αεροδρόμιο της Ντεϊτόνα Μπιτς)63 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Bathtub or shower · Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Η παραλία Retreat, 3 κρεβάτια, Περπάτημα στην παραλία, Καταστήματα & αποβάθρα, Παραλία Ενσωμάτωση

Ελάτε Εμπειρία Όμορφη Αγία Ακτή του Augustine.

Το Seaside Villas είναι ένα οικογενειακό συγκρότημα κατοικιών, φιλικό προς τα κατοικίδια, σε απόσταση λίγων τετραγώνων από το St. Johns County Ωκεανό Pier. Εκτός από την εύκολη πρόσβαση στις παραλίες λευκής άμμου, τα τοπικά καταστήματα και τα εστιατόρια, το Beach Retreat Condo προσφέρει μια κοινόχρηστη πισίνα με περιβάλλων χώρος για ηλιοθεραπεία, μπάρμπεκιου και εξωτερικό ντους.

Το condo μας είναι όμορφο και καλά εξοπλισμένο, αλλά το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε είναι η πολύχρωμη διακόσμηση και η αίσθηση του Beach Retreat.

Το Beach Retreat στο Seaside Villas είναι μια κλιματιζόμενη μονάδα 2 υπνοδωματίων / 2 μπάνια που φιλοξενεί έως 4-5 άτομα. Περπατήστε στο φιλόξενο σαλόνι, όπου θα βρείτε ένα διακοσμητικό γραφικό γωνιακό, ένα κλασικό surf board στον τοίχο, μια καλαίσθητη διακόσμηση τοίχων από τον ωκεανό, άνετους δερμάτινους καναπέδες και μια τηλεόραση LCD 42 ιντσών Smart Smart, ώστε να μην χρειαστεί να χάσετε κανένα από τις αγαπημένες σας εκπομπές. Το δωρεάν WIFI σας διευκολύνει να ελέγξετε τα αξιοθέατα της περιοχής, να στείλετε τις φωτογραφίες των διακοπών σας στους φίλους και την οικογένειά σας πίσω στο σπίτι και ακόμη και να κάνετε λίγη δουλειά (αν πραγματικά πρέπει).

Είτε έχετε περπατήσει στους ιστορικούς δρόμους της Παλιάς Πόλης είτε κάνετε βόλτα στην παρθένα παραλία, θα είστε ευχαριστημένοι με την αίσθηση των δροσερών πλακιδίων δαπέδων στο σαλόνι και τα δάπεδα με ξύλινα δάπεδα στα υπνοδωμάτια!

Το μαγείρεμα μπορεί να μην είναι στις κάρτες για τις διακοπές σας, αλλά ακόμα και αν προγραμματίζετε να γευματίσετε για πολλά από τα γεύματά σας, θα απολαύσετε την αποτελεσματικότητα και την άνεση της κουζίνας γκαλερί, με πιο καινούργιες λευκές συσκευές και ντουλάπια γεμάτα με μαγειρικά σκεύη , πιάτα και σκεύη. Ένα φούρνο μικροκυμάτων είναι έτοιμο να επαναθερμάνετε αυτά τα υπέροχα υπολείμματα και ένα καφετιέρα για να φτιάξετε το αγαπημένο σας εδέσμα ή ένα λουκάνικο με το Ninja Blender ενώ ακούτε τα κύματα των ωκεανών από το μπροστινό αίθριο.

Το αγαπημένο σας μέρος μέσα στο condo θα είναι πιθανώς τα υπνοδωμάτια. St. Ο Αυγουστίνος έχει τόσα πολλά να κάνει και να δει ότι θα έρθει σπίτι κουρασμένος μετά από κάθε νέα περιπέτεια και δεν υπάρχει τίποτα σαν ύπνο μεγάλης νύχτας για να σας ανανεώσει για τα γεγονότα της επόμενης ημέρας. Έχουμε λάβει μεγάλη υπερηφάνεια για να σας παρέχουμε πολυτελή φύλλα από μπαμπού και μαξιλάρια και βελούδινα στρώματα μνήμης αφρού, με χαλαρωτικά έπιπλα και διακόσμηση για να σας βοηθήσουμε να ξεκουραστείτε καλά.

Η κύρια σουίτα είναι εξοπλισμένη με ένα queen size κρεβάτι, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ιδιωτικό μπάνιο, καθώς και ανεμιστήρα οροφής για αυτό το απαλό αεράκι.

Το δεύτερο υπνοδωμάτιο είναι ιδανικό για ένα επιπλέον ζευγάρι που ταξιδεύει μαζί σας ή για παιδιά. Περιλαμβάνει 2 μονά κρεβάτια με στρώματα μνήμης αφρού, μαξιλάρια μπαμπού και σεντόνια, καθώς και ένα νιπτήρα και ένα σεντόνιο μεσαίου μεγέθους. Αυτό το δωμάτιο είναι διακοσμημένο με την ίδια φιλόξενη διακόσμηση και διαθέτει κοινό μπάνιο με καθιστικό.

Προσπαθήσαμε να σας παράσχουμε τα "extras" για τη διαμονή σας όπως επαγγελματικό σαμπουάν και μαλακτικό, πλύσιμο σώματος, Q-tiips, γύρους βαμβακιού, λοσιόν σώματος και στεγνωτήρα μαλλιών. Παρέχουμε μια άφθονη προσφορά ποιοτικών πετσετών και κλινοσκεπασμάτων, μαξιλαριών για επιπλέον κρεβάτια και ασαφούς ζεστές κουβέρτες. Προσφέρουμε στους καλεσμένους καφέ, φίλτρα καφέ, κρέμα γάλακτος και μεγάλη ποικιλία μαγειρικών μπαχαρικών / λαδιών!

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλυντήριο και το στεγνωτήριο μας για να διατηρήσετε όλα αυτά τα μαγιό και τις πετσέτες παραλίας φρέσκα (με το απορρυπαντικό που παρέχεται) και να φέρετε τα ηλεκτρονικά σας αν θέλετε ή παίζετε τους αγαπημένους σας σταθμούς στο iHeartRadio - έχετε δωρεάν WiFi στο Beach Retreat.

Επωφεληθείτε πλήρως από το Πακέτο Παραλίας που περιλαμβάνει 6 υπερπολυτελή πετσέτες θαλάσσης, 4 ξαπλώστρες, ομπρέλα παραλίας, τροχήλατο τροχόσπιτο, καροτσάκι στην παραλία, καπέλα, τσάντες παραλίας, παιχνίδια άμμου και 2 κρουαζιερόπλοια παραλίας με ποδήλατα, όλα μαζί με την κράτησή σας .

Η πρόθεσή μας είναι να κάνετε τη διαμονή σας εδώ στο The Retreat ως χαλαρωτικό, χωρίς προβλήματα και ευχάριστο δυνατό. Αν έχετε κάποια ειδικά αιτήματα ή ανάγκες, όπως ψώνια πριν από την άφιξή σας, σχεδιάζετε μια ιδιαίτερη περίσταση όπως γενέθλια, επέτειο ή αφοσίωση, ενημερώστε μας πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο!

Διαχειριστής καταλύματος

Stephani
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια
2 dogs maximum. 50.00 per dog. Pet policies apply

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Please clean up after your pet and keep them on leash when outside the home. Please do not allow pets on furniture. Please keep dog Hair to a minium
Bikes must be locked at all times. You are responsible for theft of bikes if they are not locked. Surfboard is only for decor purposes.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Σχετικά με την περιοχή

St. Augustine

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, St. Augustine) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα και δίπλα στη θάλασσα. Μπορείτε να επισκεφτείτε σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Ναυτικό Μουσείο St. Augustine Lighthouse & Maritime Museum και Εθνικό Μνημείο Castillo de San Marcos, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε και τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία St. Augustine και Κρατικό Πάρκο Anastasia. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Μίνι Γκολφ Fiesta Falls Mini-Golf και Πάρκο Ζώων St. Augustine Alligator Farm Zoological Park. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία St. Augustine - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Αποβάθρα St. Johns County Ocean Pier - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Κρατικό Πάρκο Anastasia - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ναυτικό Μουσείο St. Augustine Lighthouse & Maritime Museum - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Οδός St. George Street - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σεντ Ογκουστίν, Φλόριντα (UST-Περιφερειακό Αεροδρόμιο της Βορειοανατολικής Φλόριντα): 20 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 16 λεπτά με τα πόδια
  • Salt Life Food Shack - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Starbucks - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Crabby's Beachside - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Sunset Grille - 13 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 56 από 63 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 5 από 63 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 63 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 63 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 63 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Diane G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Relaxing…
Great location. Comfortable and welcoming!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Cheryl E.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Host thought of everything!
Stephani the host thought of everything down to doggie dishes and an umbrella. Location was short walk to the beach. The condo was comfortable and easy to get around. No complaints!!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Rob W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great details
This place matched the pictures well and the location was as great as expected. What sets this property apart is the owner’s attention to lots of extra details. Much more than just a place to crash, the host includes lots of extras that make this place feel even better than home. Definitely a great place for a nice vacation.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Myndi Y.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Vacation paradise
We had the best time in this beautiful property. The owner was very responsive and so kind. The unit was beautiful and clean, well stocked. We loved it!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

8/10 Καλό

Christine D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
18 Brigantine
The unit itself is nice. Decorated in a beachy theme. There are a few things that need to be addressed. The shower in the hall bathroom makes loud noises when you turn it on, the TV is connected to Wi-Fi and gets kicked off often, the unit is on the first floor so the bug situation is intense. Anytime you open the door something flies in. In addition the pool for the community is not maintained and was dirty both times we went to it.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Stephani

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Jayson and Stephani lived in beautiful Colorado for over 25 years before making St. Augustine Beach their home. Having visited the area for the last 3 years, feeling connected to the community developed quickly and now they live and play in the sun year round! Living a block away from the Beach Retreat, they are excited that their guests can experience island living too!

Jayson enjoys fishing, biking and is learning the art of surfing. Stephani is a self-proclaimed beach bum and enjoys her 2 pups, helping others and volunteers at the Betty Griffin Foundation.

Both Jayson and Stephani are committed to ensuring your time here is relaxing, fun and full of adventure!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Prior to making St. Augustine our home, we traveled here 7-8 times per year, staying at various vacation rentals on Anastasia Island. Over the 3 years we spent as visitors, we learned what amenities were crucial to an enjoyable stay, what location was most desirable and what type of community we wanted to stay in. The Beach Retreat is everything we could have wanted and more!

The community, SeaSide Villas, is quaint, private and represents the Island charm in the perfect location. We decorated the unit with attention to the smallest of details in order to provide guests with a complete Beach Retreat getaway vibe, full of those little extras that make a big difference.

We provide essential beach items such as cruisers/bikes, beach chairs, towels, umbrella, cooler, sun hats and even sand toys! We offer our guests beauty essentials such as a hair dyer, lotion, body wash, luxury towels, q-tips and cotton rounds. The comfortable beds have bamboo bed pillows and sheets, fuzzy blankets, and the rooms have ample space for guests to relax.

We provide board games, smart tv's, wifi and a fully functional kitchen with items like sandwich baggies, cooking oils and spices, coffee filters and a water filter pitcher. All of which were very important to us during our visits here but very difficult to find.

We have taken great pride in our Beach Retreat and look forward to our guests experiencing all it has to offer!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Smaller complex, easy access to beach and local shops and restaurants, close to biking and running trials, pet friendly and hearing the ocean from your patio! Our building is exceptionally quiet with friendly and respectful neighbors.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες