Ολόκληρο ξύλινο σπιτάκι·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Ειρήνη στο δάσος - ζευγάρια, καλλιτέχνες, λάτρεις του δάσους

Ειρήνη στο δάσος - ζευγάρια, καλλιτέχνες, λάτρεις του δάσους

Συλλογή φωτογραφιών για Peace-in-the-Forest Retreat - Singles, Couples, Artists, Forest Lovers

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εναέρια προβολή

Επισκόπηση καταλύματος Ειρήνη στο δάσος - ζευγάρια, καλλιτέχνες, λάτρεις του δάσους

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1+ μπάνιοΓια 4 άτομα74 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Pickens, SC
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Table Rock State Park18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠανεπιστήμιο Furman University26 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαρεκκλήσι Fred W. Symmes Chapel45 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΓκρίνβιλ, Νότια Καρολίνα (GSP-Διεθνές Αεροδρόμιο Greenville-Spartanburg)46 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

1 μπάνιο, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ειρήνη στο δάσος - ζευγάρια, καλλιτέχνες, λάτρεις του δάσους

** Για διανυκτερεύσεις μικρότερες από 7 διανυκτερεύσεις, οι τιμές είναι μικρότερες από τις τιμές που αναφέρονται πιο συχνά, εκτός από τις εβδομάδες - επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη για λεπτομέρειες.

Το PEACE-IN-THE-FOREST RETREAT προσφέρει ξεκούραση, ζευγάρια, οικογένειες, καλλιτέχνες, συγγραφείς, ποδηλάτες, λάτρεις του δάσους και άλλους, χάρη στην ιδιωτικότητα και την ησυχία σε μια πολύ όμορφη και άνετη καμπίνα, ξύλο σκληρού ξύλου και πεύκου στους πρόποδες των οροσειρών Blue Ridge. Βρίσκεται κοντά στο Blue Ridge Escarpment - αυτή την απίστευτα όμορφη μετάβαση ανάμεσα στα βουνά των μπλε κορυφογραμμών των Appalachians και των βουνών της SC. Η καμπίνα βρίσκεται σε 100 στρέμματα δασικής γης με πολλά μονοπάτια πεζοπορίας που είμαστε τυχεροί να είμαστε αγωνοδίκες. Βρίσκεται επίσης σε απόσταση 15-30 λεπτών από το Table Rock, το Keowee, το Devils Fork, το Ceasars Head και το Jones Gap St. Πάρκα; 30-40 λεπτά από το Hartwell, Lakes Keowee & Jocassee, καθώς και το DuPont STate Forest (NC). λιγότερο από μία ώρα από τα ποτάμια του Whitewater (Chattooga, French Broad & more), και πολλές πέστροφες και καταρράκτες. Είναι 30 λεπτά από το Greenville, SC. 40 λεπτά από το Brevard, NC. 40 λεπτά από το Clemson. 45 λεπτά από το Hendersonville, NC & 1 ώρα & 15 λεπτά από Asheville, NC.

ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ - [περισσότερες εικόνες προσφέρονται. κατόπιν αιτήματος] Κατασκευάσαμε την καμπίνα το 2004 από πεύκα που κόψαμε και πριονίσαμε εδώ στο ακίνητο. περιτριγυρισμένο από 100 στρέμματα ιδιωτικής δασικής γης με διάσπαρτα σπίτια. Αυτό προσφέρει ένα σπάνιο είδος ησυχίας, σπασμένο από τους ήχους των ζώων, τον άνεμο και τη βροχή. Οι σκοτεινές νυχτερινές νύχτες επιτρέπουν επίσης το μεγάλο αστέρι που κοιτάζει. Το εξωτερικό μέρος της καμπίνας είναι κατασκευασμένο από λευκό πεύκο και σανίδες, ενώ το εσωτερικό αποτελείται από λευκά κουφώματα από πεύκο και πέτρες από φύλλα, κίτρινα δάπεδα από πεύκα και ψηλές οροφές καθεδρικών ορόφων. Οι πρωτότυπες ελαιογραφίες, τα παπλωμένα τοιχώματα, το γυαλί λεκέδων και άλλες τέχνες προσδίδουν μια ευχάριστη αισθητική ποιότητα στην καμπίνα.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ, ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ... - Ο κατάλογος των "Δραστηριοτήτων" παρακάτω - εκτός από την πεζοπορία, την ποδηλασία και την προβολή της άγριας ζωής - δεν είναι στην πραγματικότητα επιτόπου αλλά σε εύκολη απόσταση οδήγησης. Για παράδειγμα, υπάρχουν πολλά ωραία γήπεδα γκολφ, ψάρεμα και δυνατότητες βαρκών μέσα σε 10 - 45 λεπτά. Ενώ τα κοντινά Pickens και Easley προσφέρουν κάποια εστιατόρια και πολιτιστικές / ψυχαγωγικές ευκαιρίες, η Greenville προσφέρει σαφώς την ευρύτερη και καλύτερη επιλογή αυτών. Η όμορφη περιοχή του κέντρου της πόλης διαθέτει πολλά ωραία εστιατόρια, το Κέντρο Ειρήνης (παίζουν, μπαλέτο, μουσική), μουσεία, γκαλερί και καταστήματα. Μια από τις πρόσφατες προσθήκες είναι η αποκατάσταση της περιοχής Reedy River Falls στο West End, το κεντρικό τμήμα της οποίας είναι μια κυρτή ανασταλτική γέφυρα (μόνο περπάτημα), πραγματικά ένα αρχιτεκτονικό θαύμα, το οποίο έχει θέα στους καταρράκτες, στο κέντρο της πόλης και στο πάρκο. Άλλα τοπικά πολιτιστικά αξιοθέατα περιλαμβάνουν το Μουσείο Τέχνης και Ιστορίας του Pickens County, που βρίσκεται 10 λεπτά μακριά στο Pickens. Το μουσείο εκμεταλλεύεται επίσης την αναπαλαιωμένη περιοχή Hagood Mill, ένα από τα λίγα ενεργά εργοστάσια κοπής στην περιοχή. Τα περισσότερα Σάββατα υπάρχει μουσική και πολλά άλλα στο Hagood Mill, γιορτάζοντας την πρώιμη ιστορία της περιοχής από την άποψη της μουσικής, της αφήγησης, της σιδηρουργίας, του καπιτονέ και πολλά άλλα. Είναι ανοικτό για περιηγήσεις Wed-Sat.

Το χαρακτηριστικό του DAVID FAVORITE SWEET SPOT - Συνιστώ ιδιαίτερα καγιάκ, κανό ή κολύμπι στη λίμνη Joccasee - μια από τις ομορφότερες λίμνες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Θα νοικιάσω κανό και καγιάκ ανάλογα με το πότε θα είναι διαθέσιμο. Αυτή η βαθιά, καθαρή λίμνη είναι κυριολεκτικά σκαρφαλωμένη στην άκρη των βουνών - και έτσι τροφοδοτείται από ξεκάθαρα ορεινά ρεύματα, των οποίων οι καταρράκτες, σε ορισμένες περιπτώσεις, πέφτουν ακριβώς στη λίμνη. Το περιβάλλων ορεινό τοπίο με πλούσιες δασωμένες πλαγιές και όρμους, σε συνδυασμό με τα ευρύχωρα, βαθιά νερά, προσφέρουν μια μοναδικά όμορφη σκηνή. Μόνο μια μικρή περιοχή αυτής της μεγάλης λίμνης έχει αναπτυχθεί - μια μικρή ποσότητα ιδιωτικής γης και ένα μικρό ποσό που αποτελεί μέρος του Devils Fork State Park, αλλά το υπόλοιπο είναι υποβαθμισμένο δάσος που ανήκει στο Duke Power, SC / NC, ή το US Forest Service .

ECOLOGISTS DELIGHT - Βρισκόμαστε στην φυσιογραφική επαρχία των Upper Foothills, όπου έχουμε ένα μείγμα από είδη Πιεμόντε και Βουνό. Αυτή η περιοχή είναι η νότια άκρη της περιοχής για το λευκό πεύκο, το Ανατολικό Hemlock, το rosebay Rhododendron και άλλα ξυλώδη και ποώδη είδη. Μεγάλο μέρος της γης χαρακτηρίζεται ως δάσος από βελανιδιές έως διάφορα μίγματα πεύκου-σκληρού ξύλου (άσπρα, πεύκα της Βιρτζίνια και της Κούκλας) για να καλύψουν τα δάση σκληρού ξύλου. Ιστορικά, αυτό ήταν Cherokee land - σημεία και άλλα τεχνουργήματα μπορεί ακόμα να βρεθεί σήμερα. Εγκαθίσταται κυρίως στα τέλη του 1700 και του 1800 από λευκούς αποίκους. Διάσπαρτα σπίτια μπορούν ακόμα να βρεθούν από αυτή την περίοδο. Το βαμβάκι και το καλαμπόκι φυτεύτηκαν σε μεγάλο μέρος της γης στην περιοχή μέχρι τη δεκαετία του 1920 και του 1930, αλλά τα περισσότερα εγκαταλείφθηκαν την εποχή εκείνη. Αυτές οι καλλιεργούμενες και πεδινές εκτάσεις, κάποτε εγκατέλειψαν, τελικά επανήλθαν στο δάσος και τώρα κυριαρχούνται από τα πεύκα Βιρτζίνια 70-80 ετών και τα μικτά σκληρά ξύλα. Τα στοιχεία για τις παλιές βεράντες και τις εκβολές διάβρωσης εξακολουθούν να είναι εμφανείς στο δάσος. Άλλα τμήματα της ιδιοκτησίας μας δεν έχουν ποτέ οργιστεί ιστορικά. Αντίθετα, αυτές οι κάπως πιο απότομες εκτάσεις συλλέχθηκαν περιοδικά για ξυλεία και άλλα προϊόντα ξύλου. βαριά βοσκή από βοοειδή (βόσκηση δασών) και καίγεται περιοδικά. Οι διαταραχές αυτές ήταν ήπιες σε σύγκριση με τις επιπτώσεις καλλιέργειας. Το αποτέλεσμα είναι ένα πολύ πιο παραγωγικό και οικολογικά υγιές δάσος. Αυτά τα δάση κυριαρχούνται από βελανιδιές καστανιάς, λευκές και κόκκινες βελανιδιές, λουλούδια, σφεντάμια, διάσπαρτα με κίτρινη λεύκα, πεύκο πεύκης και μεγάλο λευκό πεύκο. Φυλλοβόλα μανόλλια, Silverbells, basswood, οξιά, ξινόγαλα, dogwoods και άλλα είδη είναι επίσης διαδεδομένες. Κοινή σε ορισμένες τοποθεσίες είναι τα "δάφνια" - παχιά μπαλώματα από βουνό δάφνης που εμφανίζονται ως γυαλιστερά, πράσινα, "ψιλά" από απόσταση. Την άνοιξη, τίποτα δεν είναι λεπτότερο από τα άφθονα λευκά άνθη του Mt. Δάφνη. Αυτά τα δάση υποστηρίζουν μια μεγάλη ποικιλία πουλιών, ερπετών και θηλαστικών. Μερικά από τα κοινά θηλαστικά περιλαμβάνουν - ελάφια, γαλοπούλα, σκίουροι, αλεπού, skunk, αρκούδα, ρακούν, bobcat και, πιο πρόσφατα, κογιότ

Λέξεις-κλειδιά: Καμπίνα

Διαχειριστής καταλύματος

David White
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 12 το μεσημέρι

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
For large groups, get approval from owner

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Pets are allowed on case-by-case basis.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Don't smoke inside & don't be a litterbutt outside
Don't leave outside chimenea and weber grill unattended. Likewise, don't leave inside woodstove unattended.
Pet Policy: Must be flea-free, house trained, & stay off furniture/linens/towels; reduce pet hair impact.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Επιτρέπονται τα πάρτι και οι εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: for large groups, get approval from owner
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Σχετικά με την περιοχή

Easley

Αυτό το κατάλυμα (σαλέ) βρίσκεται στην πόλη Easley. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Οινοποιείο-Αμπελώνας Victoria Valley Vineyard και Κέντρο Σκέιτινγκ Easley Skate Center, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Λίμνη Lake Keowee και Πάρκο Table Rock State Park. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: J.B. Red Owens Sports Complex-Αθλητικό Συγκρότημα ή Τίμονς Αρένα. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Pickens, SC

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πάρκο Table Rock State Park - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • J.B. Red Owens Sports Complex-Αθλητικό Συγκρότημα - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πανεπιστήμιο Furman University - 26 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Falls Park on the Reedy (πάρκο) - 30 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παρεκκλήσι Fred W. Symmes Chapel - 45 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Γκρίνβιλ: 28 λεπτά οδικώς
  • Γκρίνβιλ, Νότια Καρολίνα (GSP-Διεθνές Αεροδρόμιο Greenville-Spartanburg): 47 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Pizza Inn - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Pumpkintown General Store - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Hardee's - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bojangles' Famous Chicken 'n Biscuits - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 220 από 228 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 8 από 228 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 228 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 228 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 228 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Jennifer M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Silent nights
We had the most relaxing stay. It truly is a peaceful retreat!!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Linda S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Would definitely come again.
The cabin was just as pictured. The property was beautiful with several hiking trails. It was like we were the only people for miles! We didn't get a chance to meet the owners, but the directions were perfect, and the cabin was exactly as we expected it to be. I will definitely stay here again if I am in this neck of the woods.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Ruth W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect getaway for us + dog
This was the perfect little cabin. It had everything we needed and it was comfortable. I loved that the property was so dog friendly. The location was great for hiking in the mountains and exploring waterfalls. The host was a very kind and helpful.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Jordyn M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect cabin trip!
We had an excellent getaway to enjoy the last of the fall foliage! This cabin was superb. The location was stunning and secluded and the owners made it all so easy. 10/10 would recommend to anyone!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Betsy R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Love this cabin!
Once again we had a wonderful time in “ the cabin”. We loved the solitude and having a 360 degree view of pristine woods. Thanks David and Kerry, and we hope to be back in the spring.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από David White

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Kerry and I love living in this beautiful part of SC and love sharing it with others. I grew up in nearby Easley, went to Wofford College, then to University of Georgia before moving to NC to work. I returned to my home county of Pickens in 1989 and built a home on family property and in 2004 built the rental cabin. I earn my living as a forest ecologist. I am also an old-time fiddler/banjo player. Kerry grew up in southern OH/northern WVA and moved south after 2000. She develops programs that promote movement and good food choices for children and is a yoga teacher and health coach. We both love folk dancing, gardening, hiking and paddling adventures, swimming, cycling, swimming, yoga and more. My 2 adult sons live in Asheville, NC.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

I built a house on this same property in 1990 but it wasn't until 2003-04 that we built the rental cabin (which is located on the opposite side of the ridge from where we live). It wasn't until later in 2006 that we decided to use the cabin as a vacation rental. I love the forest and land here and have invested time and energy to help others be able to enjoy it. The rental cabin is a way for others to see this piece of paradise at a very affordable price and have access to some of the most beautiful areas in North America.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Exceptional, custom built cabin. Quiet. Comfort. Privacy. Long walks on trails through beautiful forest. Great location in the center of paradise (I'm biased!). Close driving distance to many trout streams and other great recreation. Incredible rural roads for cyclists. Close to the very fine cities of Greenville, SC and Asheville, NC.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων