Ιδιώτης οικοδεσπότης

Καλοκαίρι Χιόνι Σπίτια & Κέντρο Εκδηλώσεων, εσωτερική πισίνα, Εμπορική Κουζίνα, γιοτ

Καλοκαίρι Χιόνι Σπίτια & Κέντρο Εκδηλώσεων, εσωτερική πισίνα, Εμπορική Κουζίνα, γιοτ

Συλλογή φωτογραφιών για Summer Snow Cottages & Event Center, Indoor Pool, Commercial Kitchen, Yacht

Εναέρια προβολή
Εξωτερικοί χώροι
Λεπτομέρεια εσωτερικού χώρου
Μη ταξινομημένη εικόνα, 4 από 24, κουμπί
Μη ταξινομημένη εικόνα, 5 από 24, κουμπί

Επισκόπηση καταλύματος Καλοκαίρι Χιόνι Σπίτια & Κέντρο Εκδηλώσεων, εσωτερική πισίνα, Εμπορική Κουζίνα, γιοτ

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
New Harris, NS
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓαελικό Κολέγιο Κέλτικων Τεχνών και Χειροτεχνίας25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο St. Anns Provincial Park26 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΤέρμιναλ Φεριμπότ Marine Atlantic Ferry Terminal33 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΣίδνεϊ, Νόβα Σκότια (YQY)57 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

18 υπνοδωμάτια (για 24 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 Διπλό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 5

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 6

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 7

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 8

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 9

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 10

+1
2 Μονά Κρεβάτια, 1 Queen Κρεβάτι και 2 Μονά Διώροφα Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 11

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 12

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 13

1 Διπλό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 14

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 15

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 16

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 17

1 Διπλό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 18

1 Διπλό Φουτόν

8 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπάνιο 2

Μπάνιο 3

Μπάνιο 4

Μπάνιο 5

Μπάνιο 6

Μπάνιο 7

Μπάνιο 8

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Καλοκαίρι Χιόνι Σπίτια & Κέντρο Εκδηλώσεων, εσωτερική πισίνα, Εμπορική Κουζίνα, γιοτ

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟ. Δεν μας ενδιαφέρει ΣΕ ΜΙΑ ενοίκια εξοχικών σπιτιών.
Καλοκαίρι Χιόνι είναι ένα ιδιόκτητο συγκρότημα εξοχικών κατοικιών, κτιρίων υποστήριξης, σκάφη αναψυχής, ιστιοφόρα και αμαξάκια του γκολφ. Δεν είναι μια εμπορική λύση αν και μπορεί να φιλοξενήσει 24-45 άτομα, ανάλογα με το πόσα ζευγάρια. Έχει στην κατοχή ιδιωτικές εκδηλώσεις από 10 έως πάνω από 250 άτομα. Βρισκόμαστε στις ακτές του όμορφου Bras d'Or Lakes στο Cape Breton Island, που βρίσκεται σε 78 στρέμματα παρθένα γη με τα βουνά, τα μεγάλα πράσινα δίαυλοι, ένα μεγάλο κέντρο εκδήλωση, εμπορική κουζίνα και μια αίθουσα εκδηλώσεων που μπορεί να φιλοξενήσει 75 έως 100. Έχουμε ένα μεγάλο 40 πόδια αναστολή προβλήτα όπου μπορείτε να ψαρέψετε ή να κολυμπήσετε. εσωτερική πισίνα μας θερμαίνεται στους 80 βαθμούς Κελσίου 26. 4 βαθμούς Κελσίου όλο το καλοκαίρι και το φθινόπωρο. Yacht μας είναι μέρος της ενοικίασης και μπορούν ημέρα πανί με 25 άτομα. Πλεύσει προς τα δεξιά έχετε εκατοντάδες μίλια των Λιμνών, στρίψτε αριστερά και έχετε ανοιχτό ωκεανό. ΟΛΕΣ οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο ακίνητο.

* - Το κίτρινο Cottage ήταν εντελώς επαναληφθεί το 2004 και ξανά το 2016.  Έχει μια όμορφη θέα του σουτιέν D'or Λίμνες και βουνό της Kelly.  Ατενίζοντας έξω από το παράθυρο σαλόνι κάποιος θα σκεφτόταν ότι έψαχναν σε ένα σκηνικό για την ταινία ενός του National Geographic. Είναι ανοιχτό όλο το χρόνο, διαθέτει ζεστό θερμότητας αέρα και κεντρική αέρα. Έχει τρία υπνοδωμάτια, ένα τζακούζι στο κατάστρωμα και ένα όμορφο κήπο με πολλά λουλούδια. Τα φυτά είναι από τους κήπους σε όλο τον κόσμο

* - Το Κόκκινο Σπίτι χτίστηκε το 2008 και φαίνεται πολύ όμορφο κάθεται πάνω σε μια ήσυχη πλαγιά ενός λόφου με θέα στη λίμνη. Το εξοχικό σπίτι έχει μια υπέροχη ψηφιακό σύστημα ήχου, πέτρινους τοίχους και είναι πολύ ιδιωτική. Έχει ένα μεγάλο χώρο, φωτιά λάκκο, ηλεκτρική κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και ένα πτυσσόμενο προπονητή. Πλήρης τριών τεμαχίων μπάνιο και άφθονο χώρο ντουλάπα. Δεν είναι ασυνήθιστο να δει έξω από το παράθυρο το πρωί και να δούμε σίτιση ελαφιών στον τομέα.

* - Το Blue Cottage χτίστηκε το 2010 και είναι ένα όμορφο εξοχικό σπίτι, που βρίσκεται σε μια δασώδη πλαγιά με ένα μεγάλο πράσινο χώρο μπροστά.  Έχει θέα στη λίμνη και είναι γνωστή για τη μεγάλη ηρεμία και την άποψή του. Η τοποθεσία είναι ιδανική για όσους χρειάζονται ένα ήσυχο μέρος για να ξεκουραστούν ή να ξεκουραστείτε με ένα καλό βιβλίο.  Το εξοχικό σπίτι έχει ένα κατάστρωμα, πέτρινους τοίχους, ηλεκτρική κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και ένα μεγάλο προπονητή, τρία ολόκληρα κομμάτι μπάνιο και άφθονο χώρο ντουλάπα.

* - Το Μπεζ Cottage ήταν το πρώτο εξοχικό σπίτι που χτίστηκε μετά την ανακαίνιση το κίτρινο εξοχικό σπίτι. Είναι ένα μικρό κόσμημα που βρίσκεται πάνω σε ένα βράχο με θέα στη λίμνη. Το Cottage διαθέτει ένα μεγάλο κατάστρωμα, πέτρινους τοίχους, υδρομασάζ, και μια σόμπα προπανίου και τζάκι. Έχει δύο υπνοδωμάτια και ένα πτυσσόμενο προπονητή, τρία ολόκληρα κομμάτι μπάνιο και άφθονο χώρο ντουλάπα. Έχει μια μεγάλη φωτιά λάκκο και πολλά nighs ενασχόλησης με τη φωτιά και ψήσιμο marshmallows

* - Ο Brown Cottage χτίστηκε το 2013 και είναι ένα νέο σχέδιο για εμάς.  Είναι ένα μικρό εξοχικό σπίτι επισκεπτών με πατάρι. Μπορεί να φιλοξενήσει 4 και έχει υπέροχη θέα στο νερό και την προβλήτα. Είναι πάνω σε ένα βράχο μπαίνει στο δάσος και είναι πολύ ιδιωτική.

* - Yacth μας καλείται επίσης Snow Καλοκαίρι. Είναι 38 πόδια μακρύ διαθέτει δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο 4 τεμαχίων.  Μπορεί ημέρα πλεύσει με 25 άτομα και μπορεί να φιλοξενήσει έξι. Έχει πετρελαιοκινητήρες μονά και μπορεί να μικρό πήλινο δοχείο στους 22 κόμβους. Είναι περιλαμβάνεται στη συσκευασία και έρχεται με ένα καπετάνιο.

* - Η κουκέτα House είναι σε σχήμα εκκίνησης και μπορεί να φιλοξενήσει 8 ενήλικες αλλά το ρεκόρ είναι 13 παιδιά και ένα σκύλο. Το ρεκόρ κατέχει η οικογένεια Muggah. Το Boot χτίστηκε από τον Mike Dolmont το 2004. Ο Mike είναι ένας έμπειρος ξυλουργός και ζει στο γύρο Νέα Harris χρόνο.

* - Κέντρο Εκδήλωση μας Καθίσματα 100 για συναυλίες ή 50 έως 75 για τα γεύματα ανάλογα με την διάταξη καθισμάτων. Διαθέτει θερμαινόμενη inground εσωτερική πισίνα και ένα Εμπορική Κουζίνα.

* - Κήποι μας περιέχει ίριδες του Βαν Γκογκ που λαμβάνονται από το σκεπτικό της κλινικής του Αγίου Paul de Mausole στην Σαιν Ρεμί ντε επαρχία, τη Γαλλία, όπου ο Βαν Γκογκ περάσει τα τελευταία χρόνια της ζωής του και, όπου ζωγράφισε ένα από τα πιο διάσημα έργα του, «Οι ίριδες» Οι λαμπτήρες ήταν σε ένα καρότσι ότι ο κηπουρός είχε αραίωμα και που πρόκειται να απορριφθούν, ώστε Ester «η κανονική ακτίνα ιδιοκτήτης του properity» δόθηκε κάποια.

Ηράνθεμα από Blenheim Τόπος: Αυτά βρίσκονται σε όλο το ακίνητο που έχουν διαχωριστεί και να εξαπλωθεί. Blenheim ήταν βόρεια ακινήτων Ουίνστον Τσώρτσιλ του Λονδίνου. Ester τους βρήκε μαζί στο δρόμο.

Heather Μπους κοντά στο ροδοδάφνη στην πλευρά του κήπου με το κίτρινο εξοχικό σπίτι ήρθε από το κάστρο του Εδιμβούργου στη Σκωτία.  Ester τους βρήκε στο χωράφι και να μεταφυτευτούν σε Snow Καλοκαίρι.

* - Καλοκαίρι Χιόνι είναι το τέλειο σημείο για σκύλους.  Όπως είπε ένας επισκέπτης είναι ένα σπα για τα σκυλιά, μπορούν να τρέχουν και να κολυμπήσετε στις εκεί leasure.


Διαχειριστής καταλύματος

Donnie Snow
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Dogs are allow

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Client is responsable for life guard services at pool and making sure the doors are closed and locked when not in use

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Επιτρέπονται τα πάρτι και οι εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Κωδικός αναφοράς καταλύματος RYA-2023-24-05162038449451790-2568

Σχετικά με την περιοχή

New Harris Settlement

Αυτό το κατάλυμα (θέρετρο, New Harris Settlement) βρίσκεται στα βουνά και στην ακτή. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Φάρος Great Bras d'Or Range Rear Lighthouse και Φάρος Munroe Point Lighthouse, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Πάρκο Ross Ferry Provincial Park και Λίμνη Bras d'Or Lake. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
New Harris, NS

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Γαελικό Κολέγιο Κέλτικων Τεχνών και Χειροτεχνίας - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο St. Anns Provincial Park - 26 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Φάρος Munroe Point Lighthouse - 33 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Τέρμιναλ Φεριμπότ Marine Atlantic Ferry Terminal - 33 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λέσχη Γκολφ Bell Bay - 38 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σίδνεϊ, Νόβα Σκότια (YQY): 58 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Cedar House Bakery and Restaurant - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Lobster Galley - 23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Fitzgerald's Restaurant Ltd - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Captain Capers Fish & Chips - 26 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 5 από 7 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 2 από 7 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 7 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 7 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 7 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,0/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Samantha V.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Ultimate Staff Retreat
Our stay at Summer Snow was the highlight of our summer. Every year we treat our staff to a weekend away and we are thrilled to have found this incredible venue. We had 15 employees join us there year and everything went off without a hitch. Donnie was extremely hospitable and welcomed us eagerly upon arrival. We hope he will have us back again next year!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

8/10 Καλό

Claire S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Friends gathering (about 20)
Amazing location. Enjoyed our time in Cape Breton - hiking, biking, kayaking, whale watching, camp fires, etc. Owner was very communicative. Property itself needs some updating, particularly in the main kitchen. But the dock, yard for crocquet, and pool were all very welcome.
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

8/10 Καλό

Jill R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Celebration of Life
Overall excellent venue and experience
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2022

10/10 Άριστο

Jeannie M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing family Vacation
This is a great property for multi generational multi family get together. We use every square inch of this property and it’s big! The owner Donnie and his family were very receptive and helpful to any issues or questions we had. It is well stocked in the main kitchen and in the individual cabins. A dryer on site would’ve been nice to dry out bath and pool towels as it was very humid and no great place to hang them outside but a minor point. Our highlights were the bonfires, pool, boat cruise and the older kids and adults went swimming in the lake and did some paddle boarding. The location was far enough away from everything to feel isolated and cosy but close enough to go in to do some golfing, see the Alexander Graham Bell Museum and do a little shopping. I would highly recommend this property for a large family group if you can get a booking!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

10/10 Άριστο

Leah S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great
Great
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2021

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Donnie Snow

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
This is our family property and we only rent it out a few times a year to help with taxes and maintenance. The rest of the year it is for our families personal enjoyment. We love Summer Snow and hope any family staying here receive the same pleasure we get from our summer home.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων